کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
http://www.wbur.org/morningedition/2017/...ssociation

دوستان مرز بوستون در ایالت ماساچوست موقتا تا 4 فوریه باز است. اگر هر نوع ویزای معتبر دارید از این فرصت استفاده کنید.
به خاطر وجود مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی زیادی که در این ایالت هستند این قانون وضع شده تا افراد با هر نوع ویزایی که دارند سریع وارد شوند.
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-01-30 ساعت 02:34)iman2 نوشته:  سلام دوستان جریان این فرم i-407 چیه که میگویند نباید گرین کارت دار ها پر کنند؟

فرم I407 اعلام انصراف داوطلبانه از داشتن گرین کارد امریکا هست که متاسفانه تعدادی از آفیسرهای بی وجدان دوستانمون رو تحریک به امضاش کردن.... حتی اگر امضا بکنید هم آخر دنیا نیست و میتونید شکایت کنید اما مشکل اینه که بلافاصله به عنوان خارجی غیر قانونی دیپورتتون میکنند.
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، bargak ، bhb32
(2017-01-30 ساعت 02:18)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 01:55)خسرو سیویل نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 21:52)ملیس نوشته:  ********* فوری....مهم

دولت فدرال ایالت ماساچوست طی حکمی به تمامی مسافران عازم آمریکا از 7 کشور که دارای ویزای معتبر و یا گرین کارت هستند به مدت یک هفته یعنی تا تاریخ 4 فوریه اجازه ورود به خاک آمریکا را میدهد. این سقر باید مستقیم به فرودگاه لوگان بوستون- ماساچوست انجام شود.
این قانون موقت میباشد و یک هفته اعتبار دارد.

Early this morning, the Massachusetts federal district court issued a temporary order that restrains the government from enforcing the Executive Order to detain or remove holders of a valid visa or green card who travel from the seven countries to the US through Logan Airport. This order is in effect for the next 7 days.

The seven affected countries are: Iran, Iraq, Libya, Somalia, Sudan, Syria, and Yemen.

من ًمي خوام برم پاكت زرد هم دارم ولي فعلا هيچ ايرلايني سوار نُمي كنهً ، ًمي خواستم فردا صبح برم ، نُمي زارن چيكار كنم

هواپیمایی قطر شروع به پذیرش مسافران ایرانی به مقصد امریکا کرده است.
تشکر کنندگان: bhb32 ، copol
(2017-01-30 ساعت 08:02)Hamid_rr نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 07:32)nssm نوشته:  سلام ممنونم واقعا از خبر خوشتون. فقط آیا خطهای هوایی در اینباره هماهنگی شده باهاشون که اجازه پرواز بدن یا هنوز زوده ؟ من میخوام صبح بلیط بخرم به نظرتون خط هوایی از اروپا باشه یا فرقی نداره؟ ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بفرمایید

دوست خوبم با ترکیش میتونی سفر کنی از فرودگاه امام با تعهد خود مسافر کا یه وقت دیپورت شد با خودشه ..
قیمت از تهرون تا بوستون 2410000 تومن امام آتاتورک بوستون ...
سفر بسلامت امیدوارم برا همه بچه ها خبرای خوب برسه از راه ...بهترینش حکم آقا خوشکلرو بشکونن .)

بینهایت ممنونم دوست عزیز که از سردرگمی نجاتم دادین، به امید موفقیت همه دوستان و شما Smile
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، bhb32 ، copol
(2017-01-30 ساعت 07:32)nssm نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 05:33)Hamid_rr نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 05:22)3rip نوشته:  بله دوست عزیز حقیقت داره. واسه اطمینان روی لینک کلیک کنید کانال وکالت همین خانم بایرامی هست میتونید با ایشون تماس بگیرید و بدون هزینه راهنماییتون میکنه

سلام ممنونم واقعا از خبر خوشتون. فقط آیا خطهای هوایی در اینباره هماهنگی شده باهاشون که اجازه پرواز بدن یا هنوز زوده ؟ من میخوام صبح بلیط بخرم به نظرتون خط هوایی از اروپا باشه یا فرقی نداره؟ ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بفرمایید

خواهش میکنم، حتی اکر یک نفر هم از این طریق بتونه وارد بشه بسیار جای خوشحالیه
این حکم استثنا فقط برای این فرودگاه بوستون به مدت هفت روز اجرا میشه (الان که یک روزش گذشت) و با هر نوع ویزایی میتونید وارد بشید، ولی اینکه آیا ایرلاین ها بلیط میفروشند یا خیر من اطلاع ندارم، شاید با کمی پرس و جو بشه بلیط به مقصد این فرودگاه گرفت
تشکر کنندگان: gbtm ، nssm ، mani_badb0y ، bhb32 ، copol
سلام به دوستای خوبم، الان فهمیدم که شوهر خاله ام که گرین کارت داشت رسید ا م ر ی ک ا، اذیت هم نشده خدارو شکر
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....
تشکر کنندگان: nssm ، Farshid1976 ، armehraboon ، mani_badb0y ، 3rip ، shabahang92 ، bhb32 ، daria ، hes94 ، copol
ترامپ: #آمریکا ظرف 90 روز آینده صدور ویزا برای تمامی کشورها را از سر خواهد گرفت

? #ترامپ مدعی شده که فرمان اجرایی اش به معنی «منع ورود مسلمان ها» نیست. وی گفته که هدف از این دستور اجرایی جلوگیری از #تروریسم و ایمن نگاه داشتن آمریکا است.
با سلام خدمات همه دوستان
من تو مطالب ارسالی دوستان تو این موضوع میدیدم که بعضیها از روی عصبانیت گفتن ترامپ ترور بشه و یا آرزوی مرگ کردن برای ایشون درسته که دستورالعملش خیلی خیلی مشکل برای ما ایرانیها درست کرده ولی اگر ریشه یابی کنیم اینکه کشور ما رو درکنار یکسری کشورهای خاص قراردادن که خیلی هم ناجوانمردانه و نابخردانه است دلیل اصلیش اینه که ما سی و چند ساله که داریم به زمین و زمان مرگ بر می گوییم پس آیا بهتر نیست اعتراض خودمون رو بدون هر گونه خشونت و آرزوی مرگ برای دیگران پیگیری کنیم تا همه دنیا دوباره بفهمند که سرزمین پاک ما عاری از خشونت و جنگ طلبی بوده و خواهد بود .
به امید روزهای بهتر و خبرهای خوش
تشکر کنندگان: gbtm ، mulan1979 ، ekhveh ، smohammadi ، sina454 ، shelia ، saeedm ، victor2017 ، Mrcivil ، amir_khoramian ، bhb32 ، sayhoon ، daria ، copol ، aazitaa ، lr_rleri
Mr M.R3Z@:
وزارت خارجه بریتانیا: شهروندان بریتانیایی دارای شهروندی مضاعف از دستور ممنوعیت ترامپ معاف شدند

براین اساس شهروندان بریتانیایی دارای شهروندی مضاعف یکی از 7 کشور از جمله ایران می توانند بدون مشکل وارد آمریکا شوند
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
https://www.change.org/p/president-of-th...TcT9dc63z3

https://www.change.org/p/ag-bill-schuett...TcT9dc63z3

https://www.change.org/p/exempt-wartime-...TcT9dc63z3

بچه ها این کمپین هارو امضا کنین
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، copol
من الان بليط بريتيش دارم تو فرودگاه هستم ولي بريتيش اشغال بهم اجازه پرواز نميده هر چي وكيلم تلفني با سوپروايزرشون صحبت كرد و گفت اين از الان گرين كارتيه و تو امريكا مشكلي نداره قبول نكرد وحتي تهديدش كرد كه حتما سو شون ميكنه ولي گفت من يه كارمندم اپديت جديدي براي ما نيومده كاري نميتونم بكنم.
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: gbtm ، Elnaz_d ، ed2008 ، copol
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچه‌ها این آخرین خبر برای دارندگان گرین کارد هس

18h ago 23:36
Homeland Secretary says ban doesn't apply to green-card holders

US Homeland Security Secretary John Kelly announced that green-card holders from the seven Muslim-majority countries affected by Trump’s executive order travel ban will be allowed to enter the country.

He said in a statement:

In applying the provisions of the president’s executive order, I hereby deem the entry of lawful permanent residents to be in the national interest.

Accordingly, absent the receipt of significant derogatory information indicating a serious threat to public safety and welfare, lawful permanent resident status will be a dispositive factor in our case-by-case determinations.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
تشکر کنندگان: afshin007x
الان ی چیز جالبی خوندم ترامپ قبل انقلاب اومده ایران میخاسته تو شمال کازینو بزنه بهش اجازه ندادن ? فکر کنم داره تلافی اونو در میاره خخ
تشکر کنندگان: Elnaz_d ، bhb32 ، zamini1975 ، copol
دوستان با توجه به اتفاقات اخیر مانند:
- اعتراضات شدید مردمی در 30 شهر
- اعتراضات شدید گروه های دموکرات و تلاش آنها برای لغو قانون
- شروع اعتراضات گروه های ریپابلیک
- تیر اندازی در مسجد مسلمانان و کشته شدن 5 نفر مسلمان

این دستور تا آخر این هفته هم فکر نکنم پابرجا بمونه.
کیس: ‎2017AS30XX‎
تعداد اعضاء ‎: دو نفر
تاریخ مشاهده نتیجه: ‎5 May‎
تاریخ ارسال فرم: ‎17 May‎
کارنت شدن کیس: ‎14 Oct‎
محل مصاحبه: آنکارا تغییر توسط خودم به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎8 Dec‎
نتیجه: A.P
تاریخ Clear شدن: 8 Feb
تاریخ صدور ویزا: 21 Feb
تاریخ ورود به آمریکا: Mar 2
تشکر کنندگان: tabangigs ، Sudeh ، mulan1979 ، bhb32 ، zamini1975 ، copol
(2017-01-30 ساعت 10:13)ssalahi نوشته:  دوستان با توجه به اتفاقات اخیر مانند:
- اعتراضات شدید مردمی در 30 شهر
- اعتراضات شدید گروه های دموکرات و تلاش آنها برای لغو قانون
- شروع اعتراضات گروه های ریپابلیک
- تیر اندازی در مسجد مسلمانان و کشته شدن 5 نفر مسلمان

این دستور تا آخر این هفته هم فکر نکنم پابرجا بمونه.

منم اینجور فکر میکنم
تشکر کنندگان: bhb32 ، nssm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان