کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-30 ساعت 09:44)tabangigs نوشته:  بچه ها این کمپین هارو امضا کنین

یکی از دوستان اینارو فرستاده بود که من تبدیل به لینک کردم
لینک اول

لینک دوم

لینک سوم
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان:
اعتراضات مردمی ، حکم قاضی های فدرال ، مخالفت سران ارشد دمکرات و جمهوری خواه ، مخالفت سران کشورهای قدرتمند ، آتش سوزی مسجدی در تگزاس ، حمله تروریستی به مسجدی در کانادا باعث شد ترامپ دست و پای خودش را جمع کند. اگر فشارها ادامه پیدا کنه حتی می تواند باعث لغو این حکم ناعادلانه شود. ترامپ ثابت کرده که رئیسی ناتوان و دم دمی مزاج است. ترامپ مثل طبل تو خالی است و فقط صدا دارد. امیدوارم سیاست مداران آمریکایی تا دیر نشده فکری با حال روش های کشور داری ترامپ کنند تا از فاجه های بعدی جلوگیری کنند.
تشکر کنندگان: ایلیانا ، Sudeh ، ziziii ، afshin007x ، Roya3757 ، bhb32 ، Hamid_rr
(2017-01-30 ساعت 11:27)lady65719 نوشته:  کسی در مورد کسانی که در پروسه ap هستند اطلاعی داره؟پرونده این افراد در طول این سه ماه بررسی میشه یا کلا بررسی اش متوقفه؟

با توجه به اینکه CEAC میگه فرم ds 260 رو پر کنین احتمالا منظورش این هست که تو این مدت بتونند بررسی هاشون رو حتما انجام بدهند و مطمئنا پشت گوش نمی اندازند ولی اعلام نتایج و تحویل ویزارو موکول میکنند به حل و فصل این قضیه فرمان اجرایی سه ماهه ترامپ.
البته امیدوارم این سه ماه دوباره تمدید نشه که اونوقت فکر نکنم برای ماها که 2017 هستیم امیدی باشه
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
راهنمای پرکردن فرم DS260
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Sudeh ، lady65719 ، zamini1975 ، bhb32
(2017-01-30 ساعت 09:48)arminpaye نوشته:  من الان بليط بريتيش دارم تو فرودگاه هستم ولي بريتيش اشغال بهم اجازه پرواز نميده هر چي وكيلم تلفني با سوپروايزرشون صحبت كرد و گفت اين از الان گرين كارتيه و تو امريكا مشكلي نداره قبول نكرد وحتي تهديدش كرد كه حتما سو شون ميكنه ولي گفت من يه كارمندم اپديت جديدي براي ما نيومده كاري نميتونم بكنم.

دوست عزیز اگه موفق شدی یه جوری سوار شی به ما هم بگو چون ما هم مثل شما هستیم هیچ ایرلاینی سوار نمی کنه.
تشکر کنندگان: arminpaye ، gbtm ، bhb32 ، copol
(2017-01-30 ساعت 08:02)Hamid_rr نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 07:32)nssm نوشته:  سلام ممنونم واقعا از خبر خوشتون. فقط آیا خطهای هوایی در اینباره هماهنگی شده باهاشون که اجازه پرواز بدن یا هنوز زوده ؟ من میخوام صبح بلیط بخرم به نظرتون خط هوایی از اروپا باشه یا فرقی نداره؟ ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بفرمایید

دوست خوبم با ترکیش میتونی سفر کنی از فرودگاه امام با تعهد خود مسافر کا یه وقت دیپورت شد با خودشه ..
قیمت از تهرون تا بوستون 2410000 تومن امام آتاتورک بوستون ...
سفر بسلامت امیدوارم برا همه بچه ها خبرای خوب برسه از راه ...بهترینش حکم آقا خوشکلرو بشکونن .)

دوست عزیز من با ترکیش تماس گرفتم می گه فقط گرین کارتی سوار می که با تعهد اونم. ویزا مهاجرتی رو سوار نمی کنه
تشکر کنندگان: Sudeh ، gbtm ، bhb32
(2017-01-30 ساعت 11:51)shbn نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 09:48)arminpaye نوشته:  من الان بليط بريتيش دارم تو فرودگاه هستم ولي بريتيش اشغال بهم اجازه پرواز نميده هر چي وكيلم تلفني با سوپروايزرشون صحبت كرد و گفت اين از الان گرين كارتيه و تو امريكا مشكلي نداره قبول نكرد وحتي تهديدش كرد كه حتما سو شون ميكنه ولي گفت من يه كارمندم اپديت جديدي براي ما نيومده كاري نميتونم بكنم.

دوست عزیز اگه موفق شدی یه جوری سوار شی به ما هم بگو چون ما هم مثل شما هستیم  هیچ ایرلاینی سوار نمی کنه.

اصلا اجازه پرواز نميدن براي كسايي كه ويزا دارن سوپروايزرش اسمش جوزف بود هم من هم وكيلم باهاش صحبت كريم گفت به ما دستور اكيد دادن هيچ مسافري كه ويزا داره از هر نوع اجازه پرواز نديم تا اين لحظه پروازش هم ساعت ٩/١٠ صبح پرواز كرد البته گفت شايد فردا اين دستور عوض شه فعلا كه همه چي قاطي شده .
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: gbtm ، shbn ، bhb32 ، Hamid_rr
(2017-01-30 ساعت 11:56)shbn نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 08:02)Hamid_rr نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 07:32)nssm نوشته:  سلام ممنونم واقعا از خبر خوشتون. فقط آیا خطهای هوایی در اینباره هماهنگی شده باهاشون که اجازه پرواز بدن یا هنوز زوده ؟ من میخوام صبح بلیط بخرم به نظرتون خط هوایی از اروپا باشه یا فرقی نداره؟ ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بفرمایید

دوست خوبم با ترکیش میتونی سفر کنی از فرودگاه امام با تعهد خود مسافر کا یه وقت دیپورت شد با خودشه ..
سفر بسلامت امیدوارم برا همه بچه ها خبرای خوب برسه از راه ...بهترینش حکم آقا خوشکلرو بشکونن .)

دوست عزیز من با ترکیش تماس گرفتم می گه فقط گرین کارتی سوار می که با تعهد اونم. ویزا مهاجرتی رو سوار نمی کنه

ارفلوت روسیه رو هم بپرسید. کارهای روس ها معمولا غیرآدمیزاده ممکنه خلاف قاعده کار کنن.
‎ANK2010XXXXXX‎
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:  ‎APR 2004‎
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت ‎ ‎JAN 2016‎ ‎:NVC‎ ‎Welcome letter‎‎
تاریخ تکمیل فرم ‎    AUG 2016 : DS-260  ‎
نامه کامپلیت: ‎DEC 2016‎ ‎
تاریخ کارنت شدن: ‎MAR 2017‎
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس ‎: -‎ ‎...‎ ؟
تشکر کنندگان: nssm ، shbn ، bhb32 ، copol ، Hamid_rr
(2017-01-30 ساعت 11:51)sayhoon نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 11:27)lady65719 نوشته:  کسی در مورد کسانی که در پروسه ap هستند اطلاعی داره؟پرونده این افراد در طول این سه ماه بررسی میشه یا کلا بررسی اش متوقفه؟

با توجه به اینکه CEAC میگه فرم ds 260 رو پر کنین احتمالا منظورش این هست که تو این مدت بتونند بررسی هاشون رو حتما انجام بدهند و مطمئنا پشت گوش نمی اندازند ولی اعلام نتایج و تحویل ویزارو موکول میکنند به حل و فصل این قضیه فرمان اجرایی سه ماهه ترامپ.
البته امیدوارم این سه ماه دوباره تمدید نشه که اونوقت فکر نکنم برای ماها که 2017 هستیم امیدی باشه

خودشون گفتن کارها رو روال ادامه داره ولی وقت مصاحبه و طبعا ویزا نمی دن. ضمنا گفتن نوبتتون حفظ می شه و اگه مساله حل بشه تو اولویت هستید برای مصاحبه. "ولی اگه حل بشه!"
‎ANK2010XXXXXX‎
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:  ‎APR 2004‎
تاریخ دریافت ‎ ‎JAN 2016‎ ‎:NVC‎ ‎Welcome letter‎‎
تاریخ تکمیل فرم ‎    AUG 2016 : DS-260  ‎
نامه کامپلیت: ‎DEC 2016‎ ‎
تاریخ کارنت شدن: ‎MAR 2017‎
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس ‎: -‎ ‎...‎ ؟
تشکر کنندگان: mulan1979 ، armehraboon ، zamini1975

فرم ds260 رو واسه چه کسایی گفته که پر کنند؟
تشکر کنندگان: bhb32
متاسفانه این قضیه 3 ماه تعلیق بیشترین ضررش برای دوستان لاتاریه
اکثرمون هم تا قبل از این موضوع بدون کار دولتی و سربازی AP میخوردیم حالا از این به بعد که دیگه هیچی
تازه من نگران این موضوع هم هستم که کسانیکه قبلا مصاحبه شدن هم دوباره برای مصاحبه تکمیلی دعوت بشن
خلاصه هیچی معلوم نیست و این بالاتکلیفی تو این 3 ماه همه مارو تحت فشار مضاعف میگذاره
من یه حساب سرانگشتی کردم به نظرم اگه بعد از این 3 ماه حکم تمدید نشه ! فکر میکنم اواسط خرداد وقت مصاحبه بیاد برام
بعد شما درنظر بگیر مثلا توی 3 ماه چه جوری میخوان این همه کیس رو کلیر کنن
برای همین احتمال ویزا گرفتن کیس های مرد که سربازی رفتن و AP میخورن خیلی پایین هست
کلا فقط میتونیم دعا کنیم که با افزایش اعتراض ها ترامپ حداقل مدت 3 ماه رو به 2 ماه کاهش بده
من که از کار و زندگی افتادم

تشکر کنندگان: armehraboon ، bhb32
- سیاست قطعی ما مقابله به مثل با همه کشورهاست!
مام به امریکاییا ویزا نمیدیم. بعد ترامپو محکوم میکنن به نقض حقوق بشر! همین کارارو میکنن بهونه میدن دست بقیه دولتا
دودشم تو چشم ما میره
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 12:04)mosa10dei نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 11:56)shbn نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 08:02)Hamid_rr نوشته:  دوست خوبم با ترکیش میتونی سفر کنی از فرودگاه امام با تعهد خود مسافر کا یه وقت دیپورت شد با خودشه ..

ارفلوت روسیه رو هم بپرسید. کارهای روس ها معمولا غیرآدمیزاده ممکنه خلاف قاعده کار کنن.

دوستان فکر کنم ایرلاینها باید از دفاتر اصلی در اروپا مطلع بشن
من با klm در آمستردام تماس گرفتم پلیس گفت به ایر لاینها باید اعلام بشه شاید هنوز با توجه به زمان نیمه شب در امریکا و صبح زود اروپا اعلام این قانون زود باشه.
فقط لطفا فایلی که در کانال تلگرام @us_immigrant_services قرار داده شده در رابطه با این قانون جدید در بوستون پرینت کنید و در فرودگاه امام نشون بدین. من امشب میرم ازشون میپرسم.

فایل‌های پیوست
.pdf   4_532583478076661956.pdf (اندازه 97.43 KB / تعداد دانلود: 104)
تشکر کنندگان: shbn ، bhb32 ، copol
(2017-01-30 ساعت 12:10)faegheh_niazmand نوشته:  

فرم ds260 رو واسه چه کسایی گفته که پر کنند؟

تمامی عزیزانی که به هر دلیلی تا به امروز این فرم رو پر نکردند، البته توصیه من اینه که اگر هستند افرادی که اشتباهی تو فرمشون دارند(مثل من) درخواست آنلاک بدند و تصحیح اش کنند، چون اگر انشالله سفارتها شروع کنند به مصاحبه و یا بررسی این سری دیگه احتمالا با کوچکترین نقصی ریجکتمون خواهند کرد واسه همین من روز شنبه فرمم رو تصحیح کردم.
نکته: البته این نظر و پیشنهاد من هست و هر کسی باید برای خودش تصمیم بگیره و عواقبش رو پذیرا باشه Shy Cool
موفق باشید
راهنمای پرکردن فرم DS260
تشکر کنندگان: bhb32 ، faegheh_niazmand
بی
(2017-01-30 ساعت 12:15)Sudeh نوشته:  - سیاست قطعی ما مقابله به مثل با همه کشورهاست!
مام به آمریکاییا ویزا نمیدیم. بعد ترامپو محکوم میکنن به نقض حقوق بشر! همین کارارو میکنن بهونه میدن دست بقیه دولتا
دودشم تو چشم ما میره

بچه ها چرا من نمی‌دونم پست جدید بزارم فقط می‌توانم رو کامنت های بچه ها پاسخ بدم!!!؟ شما هم اینجوری شدین با فقط من اینجوری و!!!!؟
(2017-01-30 ساعت 10:12)tabangigs نوشته:  الان ی چیز جالبی خوندم ترامپ قبل انقلاب اومده ایران میخاسته تو شمال کازینو بزنه بهش اجازه ندادن ? فکر کنم داره تلافی اونو در میاره خخ

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Category : ‎CR1
Embassy : Ankara
Priority Date : 23JUL2015
Case Created : 14DEC2015
Interview : 26SEP2016
Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016
(26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati
22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان