کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
وای مردیم از استرس یعنی ما که یه ماه پیش ویزامون رو گرفتیم اگه یکی دو ماه دیگه بریم امریکا از فرودگاه ما رو بر میگردونن؟ بعد هم رفتیم حق برگشت نداریم؟
تشکر کنندگان: gbtm
(2017-01-26 ساعت 01:15)آریانیک نوشته:  وای مردیم از استرس یعنی ما که یه ماه پیش ویزامون رو گرفتیم اگه یکی  دو ماه دیگه بریم آمریکا از فرودگاه ما رو بر میگردونن؟ بعد هم رفتیم حق برگشت نداریم؟

سلام واى سوال منم هست من بليط هم گرفتم يعنى الان چى ميشه؟
كيس: skilled worker-EB3
تاريخ مصاحبه: 24 August 2017
نتيجه : AP
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 01:01)Omid.kiani نوشته:  دوستان جای نگرانی خاصی نیست.....
این محدودیت ویزا فقط به مدت 30 روز هستش و بعدش دوباره همون روال قدیم طی میشه......

از کجا مطمئن هستید روال قدیم طی میشه؟؟
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک ، gbtm
بچه ها کسی هست که جدیدا رفته باشه سفارت بهش ویزا نداده باشن بخاطر دستورات جدید ترامپ؟! یا زمان مصاحبه اش رو انداخته باشن عقب ؟ IF SO PLEASE LET ME KNOW ممنون
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 01:19)yami نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 01:01)Omid.kiani نوشته:  دوستان جای نگرانی خاصی نیست.....
این محدودیت ویزا فقط به مدت 30 روز هستش و بعدش دوباره همون روال قدیم طی میشه......

از کجا مطمئن هستید روال قدیم طی میشه؟؟

خب نمیشه گفت دقیقا همون روال قدیم طی بشه چون شان اسپایسر ( سخنگوی کاخ سفید) گفته تا زمانی که به یه راه حل بهتر درباره مهاجرت برسن و فیلد های و فیلتر های بهتری و سخت تری قرار بدن موقتا در دادن ویزا اعمال محدودیت میکنن....
بعد از این که این محدودیت 30 روزه تمام بشه و اگه دوباره تمدید نشه احتمالا ویزا به این کشورا رو با بررسی بسیار دقیق تر و سخت گیر تر میدن....
منظور از روال این نیست که کسی که دیروز سرشو انداخت پایین رفت ویزا گرفت فردا هم میتونه!!!!!!!منظور اینه مشکل خاصی پیش نیاد و از این سخت گیری و...سربلند بیرون بیاین
تشکر کنندگان:
شب همه دوستان بخیر . راستش اولین پیغامی هست که من دارم ارسال می کنم و راستش می خواستم بگم که تا این لحظه منابع رسمی خبری اعلام نکردن . منظورم departement of state یا منابع رسمی دیگه اس . نمی گم خوش بین باشیم ولی بهتر صبور باشیم و خبرها رو از منابع رسمی و معتبر پیگیری کنیم .
تشکر کنندگان:
دوستان ما كه ويزا گرفتيم ولى هنوز وارد خاك آمريكا نشديم تكليف چيه يعنى جلوى ورود ما رو مى گيرن؟
كيس: skilled worker-EB3
تاريخ مصاحبه: 24 August 2017
نتيجه : AP
تشکر کنندگان:
Salam dostan vaghean chera bayad ma iraniha be atishe baziha besozim hala in ghanone. Shamele kasay ke visa to paseshon khorde ham mishe ya faghat sodore visa motevaghef mishe ? Yani kasani ke pakate zardo gereftand mitonan beran ?
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. متاسفانه فرمان اجرایی دونالد ترامپ بی انصافی بزرگی درحق خیلی از ما ایرانی هاست.

من متن اصلی فرمان اجرایی که به LA TIMES داده شده رو مطالعه کردم و شما می تونید متن کامل رو در این لینک ببنید.

اون جاییش که به ما مربوط می شه این قسمته:

I hereby find that the immigrant and nonimmigrant entry into the United States of aliens from countries designated pursuent to Division O, Title II, Section 203 of the 2016 consolidated Appropriations Act, would be detrimental to the interests of the United States, and I hereby suspend entry into the United States, as immigrants and nonimmigrants, of such persons for 30 days from the date of this order.

بی بی سی فارسی در خبری که اینجا گذاشته گفته:

"دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، صدور هر گونه ویزا برای شهروندان ایران و چند کشور دیگر را به مدت ۳۰ روز "متوقف می کند".
بر اساس متن یک "دستور اجرایی" که به دست بی بی سی فارسی رسیده، این تصمیم شامل ویزاهای مهاجرت و غیرمهاجرت می‌شود اما بر وضعیت کسانی که دارای کارت سبز آمریکا یا شهروندی این کشور هستند اثری نخواهد داشت."

اما من وقتی متن اصلی رو خوندم فهمیدم خیلی فاجعه بار تر هست.
اولا تو متن اصلی دادن ویزا رو ممنوع نکرده بلکه entry به امریکا رو ممنوع کرده. یعنی برای سفارت ممانعتی نداره ویزا صادر کنه اما CBP شما رو دپورت می کنه.
نکته دوم که خیلی من رو نگران کرده اینه که تو متن اصلی نگفته که immigrant های با ویزای immigrant شامل این بن هستند. کسانیکه دارای گرین کارت هستند هر موقع به امریکا بر می گردند immigrant و alien حساب می شند اما returning immigrant هستند. یعنی با این نحوه ی نگارش CBP ممکنه بتونه جلوی ورود کسانیکه حتی گرین کارت دارند رو هم بگیره و این مسئله فاجعه خواهد بود.

امیدوارم که آفیسر های CBP برداشت اشتباه نکنن از این دستور اجرایی و مشکلی برای کسانیکه گرین کارت داند ایجاد نکنند.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015

N400 Filed: April2020
تشکر کنندگان: kasra ، gbtm ، mostafa2017 ، Paniz888 ، battosai ، afshin007x
سلام دوستان, من از برندگان 2014 هستم, میخواستم بگم کاملا نگرانیتونو  درک میکنم و من هم همراه شماها نگران این موضوع هستم, ولی ناامید نشید, برای ماها هم اینجور خبرهای نگران کننده وجود داشت اما نهایتا همه بخیر گذشت, امیدوار و خوشبین هستم این مسئله موقتی هستش و بعد از یک ماه صدور روادید ادامه دار و فقط شاید پروسه آن طولانی تر بشه. بنظرم این مسئله فرصت خوبی هستش تا کمی زبانتون رو تقویت کنید و با آمادگی بیشتری بیایید اینجا انشاء الله.
کیس: 2014AS0064XX
ورود به آمریکا: 2014
تشکر کنندگان: Mrcivil ، V_B ، a_cute65 ، pegkh ، mostafa2017 ، m_baghaei ، bhb32 ، battosai ، afshin007x
متاسفانه خبر واقعیت داشت و صدور هر گونه ویزا برای هفت کشور، از جمله ایران، به مدت سی روز متوقف خواهد شد. خوشبینانه اش اینه که بعد از سی روز ممنوعیت صدور ویزا برداشته بشه و کمی پروسه رو سخت تر کنند ( سوالات بیشتر در هنگام مصاحبه، از جمله سوالات عقیدتی و یا بک گراند چک طولانی تر)، و بد بینانه اش اینه که این وضعیت رو برای مدت بیشتری تمدید کنه. به هر حال باید واقع بین بود و کسانی که منتظر گرفتن ویزا هستند کمی محتاط تر عمل کنند. به خصوص کسانی که به قصد مهاجرت قصد فروش ملک یا تخلیه ی خونه ی اجاره ای رو دارند.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: Mrcivil ، V_B ، mostafa2017 ، m_baghaei ، gbtm
(2017-01-26 ساعت 01:53)Elina1385 نوشته:  دوستان ما كه ويزا گرفتيم ولى هنوز وارد خاك آمريكا نشديم تكليف چيه يعنى جلوى ورود ما رو مى گيرن؟
قرار بود همچین منعی هم بذارن واسه کسایی که ویزا دارند و میخوان وارد خاک آمریکا بشن، اما گویا فعلن همچین چیزی رو اجرایی نکرده.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان:
(2017-01-25 ساعت 22:46)maryam1983 نوشته:  
(2017-01-25 ساعت 20:49)Afra207 نوشته:  
(2017-01-25 ساعت 20:36)Raha_s121 نوشته:  دوستان سلام ويزاي من و بچه  هام زده شده و براي اخر اسفند بليط گرفتم. مشكلي برامون پيش نمي ياد خَيلي نگرانم

الان بي بي سي داره نشون ميده، بنظر همه ويزا ها معلق ميشه، مسخره اس واقعا، كلي ايراني به اين اقا راي دادن

تاجائيكه ما شنيديم ايراني ها به ايشون رأي ندادن دوست عزيز!

خيلي از ايرانيهاي شاه دوست بهشون راي دادن ، حتي دفاتري داشتن واسه حمايت از ايشون ، من خودم شاهد عيني هستم
تشکر کنندگان: mulan1979 ، battosai ، Arashslm
متاسفانه ظاهرا ورود رو هم شامل می شه.
Sec. 3. ..."To temporarily reduce investigative burdens to relevant agencies during the review period described in subsection of this section, to ensure-the prOper review and maximum utilization of available resources for the screening of foreign nationals, and to ensure that adequate standards are established to prevent the terrorist or criminal infiltration of foreign nationals, pursuant to section 212(f) of the I hereby find that the immigrant and nonimrnigrant ENTRY into the United States of aliens from countries designated pursuant to Division O, Title II, Section 203 of the 2016 consolidated Appropriations Act (HR. 2029, PL. 114-113), would be detrimental to the interests of the United States, and I hereby suspend entry into the United States, as immigrants and
nonimmigrants, of such persons for 30 days from the date of this order."
Division O, Title II, Section 203 of the 2016 consolidated Appropriations Act (HR. 2029, PL. 114-113):
" The Visa Waiver Program Improvement and Terrorist Travel Prevention Act of 2015, sec. 203, enacted as part of Division O, Title II of the Consolidated Appropriations Act of 2016, Public Law 114-113, applies to nationals of VWP countries who have been present in Iraq, Syria, countries listed under specified designation lists (currently Syria, Iran, and Sudan), or countries designated by the Secretary of Homeland Security (currently Libya, Somalia, and Yemen) at any time on or after March 1, 2011 (with limited government/military exceptions) and to nationals of VWP countries who are also nationals of Iran, Iraq, Sudan, or Syria. See 8 U.S.C. 1187(a)(12). CBP modified the ESTA application on February 23, 2016 to include questions pertaining to dual citizenship or nationality, and travel to restricted countries. 81 FR 8979 (Feb. 23, 2016). CBP updated the ESTA application again on June 17, 2016 with new questions pertaining to the applicant's participation in the Global Entry Program and travel on or after March 1, 2011 to Libya, Somalia or Yemen. 81 FR 39680 (June 17, 2016)."
تشکر کنندگان:
هنوز تا امضا نشده قابل اجرا نیست و تا زمانی که قابل اجرا بشه معلوم نیست چقدر طول بکشه، من جایب نخوندم این ۳۰ روز از کی شروع میشه ولی احتمالا تاریخ شروعش از تاریخ امضا باشه. و متاسفانه شامل ویزای مهاجرتی هم میشه. ولی بعید میدونم بعد از ۳۰ روز هم تمدید بشه، قصدشون فقط اینه که تا اون زمان یه راهکاری برای ورود ایمن متقاضیان پیدا کنند.
امیدوارم به زودی این مساله حل بشه، به قول یکی از دوستان بالاخره یه سیاستمدار پیدا شد که به وعده هاش عمل کنه ، بدبختانه اون سیاستمدار دانلد ترامپ بود.
تشکر کنندگان: mrlzdh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان