کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
این تا حدی میگه که گرین کارت نوع خاصی از ویراست. اما حرف اخر رو افسر مهاجرت میزنه:

http://www.nolo.com/legal-encyclopedia/f...er1-1.html

ولی واقعیت اینه که کسی که اصل گرین کارت دستشه واقعا اخرین فردی هست که ممکنه ازین قوانین اسیب ببینه پس اصلا نباید بهش فکر کرد.
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 04:08)yami نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 01:59)lordsaroman نوشته:  سلام دوستان. متاسفانه فرمان اجرایی دونالد ترامپ بی انصافی بزرگی درحق خیلی از ما ایرانی هاست.

من متن اصلی فرمان اجرایی که به LA TIMES داده شده رو مطالعه کردم و شما می تونید متن کامل رو در این لینک ببنید.

اون جاییش که به ما مربوط می شه این قسمته:

I hereby find that the immigrant and nonimmigrant entry into the United States of aliens from countries designated pursuent to Division O, Title II, Section 203 of the 2016 consolidated Appropriations Act, would be detrimental to the interests of the United States, and I hereby suspend entry into the United States, as immigrants and nonimmigrants, of such persons for 30 days from the date of this order.

بی بی سی فارسی در خبری که اینجا گذاشته گفته:

"دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، صدور هر گونه ویزا برای شهروندان ایران و چند کشور دیگر را به مدت ۳۰ روز "متوقف می کند".
بر اساس متن یک "دستور اجرایی" که به دست بی بی سی فارسی رسیده، این تصمیم شامل ویزاهای مهاجرت و غیرمهاجرت می‌شود اما بر وضعیت کسانی که دارای کارت سبز آمریکا یا شهروندی این کشور هستند اثری نخواهد داشت."

اما من وقتی متن اصلی رو خوندم فهمیدم خیلی فاجعه بار تر هست.
اولا تو متن اصلی دادن ویزا رو ممنوع نکرده بلکه entry به آمریکا رو ممنوع کرده. یعنی برای سفارت ممانعتی نداره ویزا صادر کنه اما CBP شما رو دپورت می کنه.
نکته دوم که خیلی من رو نگران کرده اینه که تو متن اصلی نگفته که immigrant های با ویزای immigrant شامل این بن هستند. کسانیکه دارای گرین کارت هستند هر موقع به آمریکا بر می گردند immigrant و alien حساب می شند اما returning immigrant هستند. یعنی با این نحوه ی نگارش CBP ممکنه بتونه جلوی ورود کسانیکه حتی گرین کارت دارند رو هم بگیره و این مسئله فاجعه خواهد بود.

امیدوارم که آفیسر های CBP برداشت اشتباه نکنن از این دستور اجرایی و مشکلی برای کسانیکه گرین کارت داند ایجاد نکنند.

باید دید ایا گرین کارت یک نوع ویزا حساب میشه؟ من فکر میکنم بله.
اما ظاهرا مطابق خبر بی بی سی در متن دستور اختصاصا گرین کارتی ها و دارندگان ویزای دیپلماتیک رو مستثنی کرده.

والا BBC شر و ور زیاد میگه. اصلا سوادشون به تفسیر اینجور چیزا نمیرسه.

اینطوری که از متن 6 صفحه ای بر میاد کلا هر کسی که Citizen نباشه تا 30 روز نمیتونه وارد بشه. میگه Alien. و Alien هم شامل همه ی افرادی میشه که Citizen آمریکا نیستن.

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-01-26 ساعت 01:59)lordsaroman نوشته:  سلام دوستان. متاسفانه فرمان اجرایی دونالد ترامپ بی انصافی بزرگی درحق خیلی از ما ایرانی هاست.

من متن اصلی فرمان اجرایی که به LA TIMES داده شده رو مطالعه کردم و شما می تونید متن کامل رو در این لینک ببنید.

اون جاییش که به ما مربوط می شه این قسمته:

I hereby find that the immigrant and nonimmigrant entry into the United States of aliens from countries designated pursuent to Division O, Title II, Section 203 of the 2016 consolidated Appropriations Act, would be detrimental to the interests of the United States, and I hereby suspend entry into the United States, as immigrants and nonimmigrants, of such persons for 30 days from the date of this order.

بی بی سی فارسی در خبری که اینجا گذاشته گفته:

"دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، صدور هر گونه ویزا برای شهروندان ایران و چند کشور دیگر را به مدت ۳۰ روز "متوقف می کند".
بر اساس متن یک "دستور اجرایی" که به دست بی بی سی فارسی رسیده، این تصمیم شامل ویزاهای مهاجرت و غیرمهاجرت می‌شود اما بر وضعیت کسانی که دارای کارت سبز آمریکا یا شهروندی این کشور هستند اثری نخواهد داشت."

اما من وقتی متن اصلی رو خوندم فهمیدم خیلی فاجعه بار تر هست.
اولا تو متن اصلی دادن ویزا رو ممنوع نکرده بلکه entry به آمریکا رو ممنوع کرده. یعنی برای سفارت ممانعتی نداره ویزا صادر کنه اما CBP شما رو دپورت می کنه.
نکته دوم که خیلی من رو نگران کرده اینه که تو متن اصلی نگفته که immigrant های با ویزای immigrant شامل این بن هستند. کسانیکه دارای گرین کارت هستند هر موقع به آمریکا بر می گردند immigrant و alien حساب می شند اما returning immigrant هستند. یعنی با این نحوه ی نگارش CBP ممکنه بتونه جلوی ورود کسانیکه حتی گرین کارت دارند رو هم بگیره و این مسئله فاجعه خواهد بود.

امیدوارم که آفیسر های CBP برداشت اشتباه نکنن از این دستور اجرایی و مشکلی برای کسانیکه گرین کارت داند ایجاد نکنند.

باید دید ایا گرین کارت یک نوع ویزا حساب میشه؟ من فکر میکنم بله.
اما ظاهرا مطابق خبر بی بی سی در متن دستور اختصاصا گرین کارتی ها و دارندگان ویزای دیپلماتیک رو مستثنی کرده.

متن دستور که لینکش رو در پست قبلی گذاشتم به طور صریح دارندگان ویزای دیپلماتیک رو معاف می کنه اما به گرین کارتی ها اشاره نمی کنه.
http://documents.latimes.com/read-draft-...-refugees/
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015

N400 Filed: April2020
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 04:18)yami نوشته:  در خبر بی بی سی به صراحت میگه حتی با ویزای معتبر هم اجازه ورود نخواهند داد ولی من هنوز متن انگلیسی خبر رو نتونستم پیدا کنم.

شما هم مثل من خوب بيدارين و شب زنده دارين Smile من رويترز روخوندم اصلا در مورد ويزاهاي صادر شده حرفي نزده و همچنين سخنرانيش رو هم ديدم در مورد ديوار مكزيك حرف زد همچنين سايت بي بي سي فارسي هم اصلا در مورد ويزاهاي صادر شده چيزي نگفته با اينحال من زودتر ميرم وكيلم هم همينو بهم گفت كه هر چه زودتر بيا ويزات اعتبار داره چون از اين بعيد نيست قوانين رو سخت تر و بدتر كنه.
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، Saeed rezaee ، mrlzdh
امروز ترامپ دوتا امضا کرد و در دستور کار قرار گرفت :
1.احداث دیوار در مرز مشترک بین مکزیک و ایالات متحده
2.تحریم بوجه برا شهرها یا ایالتهایی که برای شناسایی مهاجرین غیر قانونی همکاری نکنن .
هیچ امضایی در ارتباط صدور ویزاهای مهاجرتی یا غیرمهاجرتی و یا ممانعت از ورود دارندگان ویزا یا گرین کارت چه دو سال مشروط چه ده ساله نشده.
همگی میدونیم که شبکه اطلاع رسانی بی بی سی بیشتر در روند شایعه سازی و دروغ هدف بندی شده و این روند سالیان سال ادامه داشته ...
نتیجه سرخط های صادر شده از بی بی سی رو جک بدونید .
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
(2017-01-26 ساعت 04:32)yami نوشته:  این تا حدی میگه که گرین کارت نوع خاصی از ویراست. اما حرف اخر رو افسر مهاجرت میزنه:

ولی واقعیت اینه که کسی که اصل گرین کارت دستشه واقعا اخرین فردی هست که ممکنه ازین قوانین اسیب ببینه پس اصلا نباید بهش فکر کرد.

این سایت هم اصل قوانین مهاجرته یک جوری گرین کارت رو زیر مجموعه ی گروه ویزا قرار داده
https://www.law.cornell.edu/cfr/text/8/211.1

واقعا امیدوارم که این جوری نباشه چون من از شانسم توی یک سفر کاری هستم در کانادا به مدت یک هفته قراره یکشنبه شب برگردم امریکا.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015

تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 04:40)lordsaroman نوشته:  [quote='yami' pid='738643' dateline='1485387518']
[quote='lordsaroman' pid='738596' dateline='1485379789']

متن دستور که لینکش رو در پست قبلی گذاشتم به طور صریح دارندگان ویزای دیپلماتیک رو معاف می کنه اما به گرین کارتی ها اشاره نمی کنه.

باید صبر کرد تا EO برسه به DHS و به صورت بخشنامه ابلاغ بشه. اون موقع میشه با یقین گفت که چه مواردی رو منع میکنه.

مشکل این EO در واقع خیلی عمیق تر از این حرفهاست. مشکلش اونجاییه که میگه به این دولت ها 60 روز وقت میده که جواب بدن. وقتی که جواب ندن (که نمیدن) خیلی ممکنه اینو کلا دایمی کنه.

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
تشکر کنندگان:
پس من اگه اصل گرین کارتم دستم بود باز فی الفور بر میگشتم.
البته از مسیر کانادا و مرز زمینی تا اگه دیپورت شدم تو فرودگاه نباشم بلکه تو کانادا باشم.
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 04:45)lordsaroman نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 04:32)yami نوشته:  این تا حدی میگه که گرین کارت نوع خاصی از ویراست. اما حرف اخر رو افسر مهاجرت میزنه:

این سایت هم اصل قوانین مهاجرته یک جوری گرین کارت رو زیر مجموعه ی گروه ویزا قرار داده
https://www.law.cornell.edu/cfr/text/8/211.1

واقعا امیدوارم که این جوری نباشه چون من از شانسم توی یک سفر کاری هستم در کانادا به مدت یک هفته قراره یکشنبه شب برگردم آمریکا.

فقط زمینی برگرد!
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 04:47)yami نوشته:  پس من اگه اصل گرین کارتم دستم بود باز فی الفور بر میگشتم.
البته از مسیر کانادا و مرز زمینی تا اگه دیپورت شدم تو فرودگاه نباشم بلکه تو کانادا باشم.

البته اگه از کانادا داری می ری امریکا که فرقی نمی کنه حالا چه هوایی چه زمینی. چون پروازهای شهر های بزرگ کانادا به امریکا CBP شما رو تو همون فرودگاه کانادا می بینه و وقتی از اونجا رد بشی می ری توی یک سالن ترانزیت که مثل خاک امریکا می مونه و تمام پرواز ها از اونجا می ره به قسمت domestic فرودگاه های امریکا.
به هر حال... من الان تا یکشنبه کانادا هستم. خدا به خیر کنه.

تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 04:46)Radian نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 04:40)lordsaroman نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 01:59)lordsaroman نوشته:  متن دستور که لینکش رو در پست قبلی گذاشتم به طور صریح دارندگان ویزای دیپلماتیک رو معاف می کنه اما به گرین کارتی ها اشاره نمی کنه.

باید صبر کرد تا EO برسه به DHS و به صورت بخشنامه ابلاغ بشه. اون موقع میشه با یقین گفت که چه مواردی رو منع میکنه.

مشکل این EO در واقع خیلی عمیق تر از این حرفهاست. مشکلش اونجاییه که میگه به این دولت ها 60 روز وقت میده که جواب بدن. وقتی که جواب ندن (که نمیدن) خیلی ممکنه اینو کلا دایمی کنه.
تنها چیزی که ممکنه شانس بیارم اینه که هنوز DHS به CBP بخش نامه نفرستاده باشه.

تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 04:51)lordsaroman نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 04:47)yami نوشته:  پس من اگه اصل گرین کارتم دستم بود باز فی الفور بر میگشتم.

البته اگه از کانادا داری می ری آمریکا که فرقی نمی کنه حالا چه هوایی چه زمینی. چون پروازهای شهر های بزرگ کانادا به آمریکا CBP شما رو تو همون فرودگاه کانادا می بینه و وقتی از اونجا رد بشی می ری توی یک سالن ترانزیت که مثل خاک آمریکا می مونه و تمام پرواز ها از اونجا می ره به قسمت domestic فرودگاه های آمریکا.
به هر حال... من الان تا یکشنبه کانادا هستم. خدا به خیر کنه.

درسته ولی خدا رو چه دیدی... یه دفعه دیدی خیلی اتفاقی مدارک طرف تو فرودگاه گم شد و....
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 04:54)lordsaroman نوشته:  تنها چیزی که ممکنه شانس بیارم اینه که هنوز DHS به CBP بخش نامه نفرستاده باشه.

نکته کنکوری قضیه همینه. یه ثانیه رو هم نباید سوزوند
تشکر کنندگان:
ترامپ امروز دو فرمان اجرایی امضا کرد.
1.احداث دیوار مرزی مکزیک.
2.شهرهایی در امریکا که مهاجران غیر قانونی رو در خود پناه بدهند را از واریز بوجه محروم میکند .
امیدوارم سخنرانی ترامپ رو از نت ببینید و گوش کنید و احتمالا دوستان به لاتین مسلط هستن .
اگر در باره ویزا گرین کارت صدور ورود و و و چیزی گفته امروز من ویزام رو پاره میکنم ...
رفقا هر گ یی که گردو نمیشه فضای نت پر از شایعه و اضطرابی که منتقل میکنن به مردم. آدم عاقل از سرچشمه آب میخوره .
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷

اینو اگه فرصت کردی بخون. من بیرونم نتونستم کامل بخونم. ظاهرا کاملترین نسخه دستور اجراییه. رو موبایل درست نشون نمیده.
در هر صورت یک ذره ریسک هم جایز نیست.
تشکر کنندگان: abas_kashan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان