کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-26 ساعت 00:57)arminkh نوشته:  الان ما که گرین کارت داریم و ایرانیم فعلا هم شامل میشه؟؟

منظورتون اینه که شما یه بار سفرکرده و گرین کارت را گرفتید وبرگشتید به ایران؟
تشکر کنندگان: arminkh
Sad 
افرادی که کلیر شدن و ویزا تو پاسشون خورده اما هنوز سغر نکرده اند چی؟ ایا خبری راجع به این افراد شنیدید؟ اخه من جزو این گروه هستم
تشکر کنندگان:
با سلام

آخرین خبر :

بر اساس اطلاعیه های روزانه وب سایت کاخ سفید آخرین اطلاعیه مربوط به احداث دیوار مرزی با مکزیک است و هنوز هیچ اطلاعیه رسمی برای محدودیت ویزا امضا و صادر نشده است.

لینک اطلاعیه ها و دستورات رسمی ریاست جمهوری در سایت کاخ سفید :

https://www.whitehouse.gov/briefing-room...ive-orders

@ParizTravel

این مطلب رو شرکت پاریز تراول چند دقیقه پیش ارائه کرد

در پناه خدا

#بحث#
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
تشکر کنندگان: MOZHDEHHHHHH ، فرناز٥٧ ، bhb32 ، afshin007x
با سلام

آخرین خبر :

بر اساس اطلاعیه های روزانه وب سایت کاخ سفید آخرین اطلاعیه مربوط به احداث دیوار مرزی با مکزیک است و هنوز هیچ اطلاعیه رسمی برای محدودیت ویزا امضا و صادر نشده است.

لینک اطلاعیه ها و دستورات رسمی ریاست جمهوری در سایت کاخ سفید :

https://www.whitehouse.gov/briefing-room...ive-orders

‎@ParizTravel‎

این مطلب رو شرکت پاریز تراول چند دقیقه پیش ارائه کرد

در پناه خدا

#بحث#
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
تشکر کنندگان:
Trump emrooz hich "Executive order" baraye visa restriction emza nakarde. BBC farsi faghat balade az abe gel alood mahi begire. khabaraye CNN ro age bekhoonin neshon mide ke khode trump rajebe "Executive Order" ke emrooz emza karde tozih mide.

http://www.cnn.com/2017/01/23/politics/p...index.html

CNN Politics
January 25, 2017 3:06pm

EXECUTIVE ACTIONS

Trump summarizes what he signed today

Trump said the executive actions he signed today will help save "thousands and thousands of lives" and "billions and billions of dollars."
•Orders the "immediate" construction of border wall, using federal funding.
•Calls for the hiring of 5,000 border officers.
•Expands detention centers along the border.
•Increases deportations of undocumented immigrants.
•Defunds sanctuary cities in the US.
•Ends "catch and release" practices.
تشکر کنندگان:
دوستان واقعا شرايط بدي هست چه براي كساني كه در ايران هستند و منتظر پروسشون چه براي ما كه اينجا هستيم و نميدونيم هرروز اين آدم ميخواد چه برنامه جديدي براي ما مهاجراي بدبخت پياده كنه،اميدوارم يه راهكاري براي مقابله با اين تصميماتش انديشيده بشه، امشب ساعت ١٠ به وقت اينجا و ٦:٣٠ صبح به وقت ايران با ABC مصاحبه داره بايد ديد تو مصاحبه چي ميگه
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: a_cute65 ، gbtm
(2017-01-26 ساعت 00:54)bargak نوشته:  
(2017-01-15 ساعت 10:46)victor2017 نوشته:  دوستان سلام مجدد

من 29 دسامبر مصاحبه داشتم 2016 و تا امروز دوتا آپدیت گرفتم
همسر سیتیزن
آفیسر گفت دو مدل AP داریم، یکی که خود آفیسر می تونه درخواست کنه، یکی هم کامپیوتر بصورت رندوم و از پیش تعیین شده می ذاره.
گسی درباره مدت زمان این دو مدل AP چیزی می دونه؟

ممنون از شما

با سلام به شما دوستان عزیز خبر رو حتما میدونید فقط
تا 30 روز متوقف شده هم ویزای مهاجرتی و هم غیر
مهاجرتی و بعد از اخذ شرایط جدید ویزا ، دوباره روال
عادی از سر گرفته میشه و ایرانی ها میتونن به آمریکا
سفر کنند بنابراین خودتون رو نگران نکنید
تمام دوستانی که میان تو سایت و با هم تبادل اطلاعات
میکنند با مفهوم انتظار اشنا هستند و موضوع جدیدی
نیست این یه ماه رو هم منتظر بمونید انشالا حتما موفق
بدریافت ویزا خواهید شد و با شادی و سلامتی راهی
سفر میشید این یه ماهه بهترین فرصته برای زبان خوندن
و بیخیال شدن و کمی بخودتون رسیدن ...
فقط به مدت يك ماه دريافت ويزا رو تعليق كردن نه لغو خبر خوب هم اينكه كسايي هم كه ويزا دارن ميتونن راحت سفر كنن يعني ويزاشون تعليق يا لغو نشده من كه هر چه زودتر ميرم تا پشيمون نشده و ويزا رو تعليق نكرده Smile Big Grin
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979
(2017-01-26 ساعت 03:24)arminpaye نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 00:54)bargak نوشته:  
(2017-01-15 ساعت 10:46)victor2017 نوشته:  دوستان سلام مجدد

من 29 دسامبر مصاحبه داشتم 2016 و تا امروز دوتا آپدیت گرفتم
همسر سیتیزن
آفیسر گفت دو مدل AP داریم، یکی که خود آفیسر می تونه درخواست کنه، یکی هم کامپیوتر بصورت رندوم و از پیش تعیین شده می ذاره.
گسی درباره مدت زمان این دو مدل AP چیزی می دونه؟

ممنون از شما

با سلام به شما دوستان عزیز خبر رو حتما میدونید فقط
فقط به مدت يك ماه دريافت ويزا رو تعليق كردن نه لغو خبر خوب هم اينكه كسايي هم كه ويزا دارن ميتونن راحت سفر كنن يعني ويزاشون تعليق يا لغو نشده من كه هر چه زودتر ميرم تا پشيمون نشده و ويزا رو تعليق نكرده Smile  Big Grin

اگه اصل گرین کارت دستتونه هیچ ولی اگه ویزا (حتی ویزایی که باهاش میرن آمریکا بعد قبولی لاتاری که اصل گرین کارت رو بگیرن) یک بار دیگه قضیه رو پیگیر بشین.
تشکر کنندگان: gbtm ، bhb32 ، mulan1979
(2017-01-26 ساعت 02:56)Saeed rezaee نوشته:  افرادی که کلیر شدن و ویزا تو پاسشون خورده اما هنوز سغر نکرده اند چی؟ ایا خبری راجع به این افراد شنیدید؟ اخه من جزو این گروه هستم

انگار ان ویزا ویزا حساب میشه نه گرین کارت. با یک وکیل خبره مشاوره کنید.
تشکر کنندگان: Persischer ، Saeed rezaee
از كساني كه وقت مصاحبه دارن يا ويزا گرفتن ولي هنوز ازش استفاده نکردن، آیا کسی با سفارت محل صدور ویزا تماس گرفته؟؟
من امروز با نشنال ویزا سنتر تماس گرفتم، (از صبر ایوبم پشت خط استفاده کردم) یه آقای بی حالی گوشی رو برداشت،

پرسیدم: «کسی که نوبت مصاحبه داره در این شرایط تکلیفش چیه؟»
گفت: «کدوم شرایط؟ چه تکلیفی!»
گفتم: «آقاتون گفته به ایرانیا ویزا نمیدیم. خب اگر قراره ویزا ندید ما با چه امیدی بریم مصاحبه؟»
گفت: «والا از این چیزایی که شما میگی من خبر ندارم، اگر چیز مهمی باشه توی همون سایت سفارت آنونس میکنن.»

حالا منتظرم تلفنچی سفارت آمریکا در ابوظبی از خواب ناز بیدار شه عین همین چیزا رو زنگ بزنم ازش بپرسم. اگه حرف حساب زد بهتون اطلاع میدم. شما هم مشغلذمه هستید اگر چیزی دونستید به من نگید.

یه بیتی هم وصف حال خودم:
مالیاتهایی که دادم به اوباما ------ گوئیا که دود شد رفته هوا

میدهم من مالیات به اوباما   -----   با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم  ----  تا دهد پاسپورت آبی او به ما

تشکر کنندگان: AbbasHTC ، hesgan ، bhb32 ، لوما ، afshin007x ، mrlzdh ، farzadjoon123
بعید نیست انتقال دستور و توجیه افسران مهاجرت در فرودگاهها و مخصوصا مرزهای زمینی چند روز طول بکشه و در این بازه بعضی خوش شانسها وارد بشن.
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 01:59)lordsaroman نوشته:  سلام دوستان. متاسفانه فرمان اجرایی دونالد ترامپ بی انصافی بزرگی درحق خیلی از ما ایرانی هاست.

من متن اصلی فرمان اجرایی که به LA TIMES داده شده رو مطالعه کردم و شما می تونید متن کامل رو در این لینک ببنید.

اون جاییش که به ما مربوط می شه این قسمته:

I hereby find that the immigrant and nonimmigrant entry into the United States of aliens from countries designated pursuent to Division O, Title II, Section 203 of the 2016 consolidated Appropriations Act, would be detrimental to the interests of the United States, and I hereby suspend entry into the United States, as immigrants and nonimmigrants, of such persons for 30 days from the date of this order.

بی بی سی فارسی در خبری که اینجا گذاشته گفته:

"دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، صدور هر گونه ویزا برای شهروندان ایران و چند کشور دیگر را به مدت ۳۰ روز "متوقف می کند".
بر اساس متن یک "دستور اجرایی" که به دست بی بی سی فارسی رسیده، این تصمیم شامل ویزاهای مهاجرت و غیرمهاجرت می‌شود اما بر وضعیت کسانی که دارای کارت سبز آمریکا یا شهروندی این کشور هستند اثری نخواهد داشت."

اما من وقتی متن اصلی رو خوندم فهمیدم خیلی فاجعه بار تر هست.
اولا تو متن اصلی دادن ویزا رو ممنوع نکرده بلکه entry به آمریکا رو ممنوع کرده. یعنی برای سفارت ممانعتی نداره ویزا صادر کنه اما CBP شما رو دپورت می کنه.
نکته دوم که خیلی من رو نگران کرده اینه که تو متن اصلی نگفته که immigrant های با ویزای immigrant شامل این بن هستند. کسانیکه دارای گرین کارت هستند هر موقع به آمریکا بر می گردند immigrant و alien حساب می شند اما returning immigrant هستند. یعنی با این نحوه ی نگارش CBP ممکنه بتونه جلوی ورود کسانیکه حتی گرین کارت دارند رو هم بگیره و این مسئله فاجعه خواهد بود.

امیدوارم که آفیسر های CBP برداشت اشتباه نکنن از این دستور اجرایی و مشکلی برای کسانیکه گرین کارت داند ایجاد نکنند.

باید دید ایا گرین کارت یک نوع ویزا حساب میشه؟ من فکر میکنم بله.
اما ظاهرا مطابق خبر بی بی سی در متن دستور اختصاصا گرین کارتی ها و دارندگان ویزای دیپلماتیک رو مستثنی کرده.
تشکر کنندگان: gbtm
(2017-01-26 ساعت 03:31)yami نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 03:24)arminpaye نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 00:54)bargak نوشته:  با سلام به شما دوستان عزیز خبر رو حتما میدونید فقط
فقط به مدت يك ماه دريافت ويزا رو تعليق كردن نه لغو خبر خوب هم اينكه كسايي هم كه ويزا دارن ميتونن راحت سفر كنن يعني ويزاشون تعليق يا لغو نشده من كه هر چه زودتر ميرم تا پشيمون نشده و ويزا رو تعليق نكرده Smile  Big Grin

اگه اصل گرین کارت دستتونه هیچ ولی اگه ویزا (حتی ویزایی که باهاش میرن آمریکا بعد قبولی لاتاری که اصل گرین کارت رو بگیرن) یک بار دیگه قضیه رو پیگیر بشین.

سلام اصل خبر رو خوندم صدور ويزا براي اتباع ايران و ٦ كشور ديگر به مدت يك ماه تعليق شد،اين كاري به ويزاهاي صادر شده نداره.
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: mulan1979 ، battosai
در خبر بی بی سی به صراحت میگه حتی با ویزای معتبر هم اجازه ورود نخواهند داد ولی من هنوز متن انگلیسی خبر رو نتونستم پیدا کنم.
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-01-26 ساعت 04:08)yami نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 01:59)lordsaroman نوشته:  سلام دوستان. متاسفانه فرمان اجرایی دونالد ترامپ بی انصافی بزرگی درحق خیلی از ما ایرانی هاست.

من متن اصلی فرمان اجرایی که به LA TIMES داده شده رو مطالعه کردم و شما می تونید متن کامل رو در این لینک ببنید.

اون جاییش که به ما مربوط می شه این قسمته:

I hereby find that the immigrant and nonimmigrant entry into the United States of aliens from countries designated pursuent to Division O, Title II, Section 203 of the 2016 consolidated Appropriations Act, would be detrimental to the interests of the United States, and I hereby suspend entry into the United States, as immigrants and nonimmigrants, of such persons for 30 days from the date of this order.

بی بی سی فارسی در خبری که اینجا گذاشته گفته:

"دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، صدور هر گونه ویزا برای شهروندان ایران و چند کشور دیگر را به مدت ۳۰ روز "متوقف می کند".
بر اساس متن یک "دستور اجرایی" که به دست بی بی سی فارسی رسیده، این تصمیم شامل ویزاهای مهاجرت و غیرمهاجرت می‌شود اما بر وضعیت کسانی که دارای کارت سبز آمریکا یا شهروندی این کشور هستند اثری نخواهد داشت."

اما من وقتی متن اصلی رو خوندم فهمیدم خیلی فاجعه بار تر هست.
اولا تو متن اصلی دادن ویزا رو ممنوع نکرده بلکه entry به آمریکا رو ممنوع کرده. یعنی برای سفارت ممانعتی نداره ویزا صادر کنه اما CBP شما رو دپورت می کنه.
نکته دوم که خیلی من رو نگران کرده اینه که تو متن اصلی نگفته که immigrant های با ویزای immigrant شامل این بن هستند. کسانیکه دارای گرین کارت هستند هر موقع به آمریکا بر می گردند immigrant و alien حساب می شند اما returning immigrant هستند. یعنی با این نحوه ی نگارش CBP ممکنه بتونه جلوی ورود کسانیکه حتی گرین کارت دارند رو هم بگیره و این مسئله فاجعه خواهد بود.

امیدوارم که آفیسر های CBP برداشت اشتباه نکنن از این دستور اجرایی و مشکلی برای کسانیکه گرین کارت داند ایجاد نکنند.

باید دید ایا گرین کارت یک نوع ویزا حساب میشه؟ من فکر میکنم بله.
اما ظاهرا مطابق خبر بی بی سی در متن دستور اختصاصا گرین کارتی ها و دارندگان ویزای دیپلماتیک رو مستثنی کرده.

ولي من فكر ميكنم گرين كارت مجوز حضور شما در آمريكا و اختصاص امتيازاتي به شما بر اساس permanent resident بودنتون هست كه يكيش رفت و آمد به آمريكا بدون نياز به دريافت ويزا هستش، در كل بنظرم بايد صبر كرد ديد در چند هفته يا ماه آينده چه تصميماتي گرفته ميشه و قبل از اقدام به خروج از آمريكا از اداره مهاجرت سوال كرد
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان