.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-26 ساعت 02:52
تشکر کنندگان: arminkh
2017-01-26 ساعت 02:56
افرادی که کلیر شدن و ویزا تو پاسشون خورده اما هنوز سغر نکرده اند چی؟ ایا خبری راجع به این افراد شنیدید؟ اخه من جزو این گروه هستم
با سلام
آخرین خبر : بر اساس اطلاعیه های روزانه وب سایت کاخ سفید آخرین اطلاعیه مربوط به احداث دیوار مرزی با مکزیک است و هنوز هیچ اطلاعیه رسمی برای محدودیت ویزا امضا و صادر نشده است. لینک اطلاعیه ها و دستورات رسمی ریاست جمهوری در سایت کاخ سفید : https://www.whitehouse.gov/briefing-room...ive-orders @ParizTravel این مطلب رو شرکت پاریز تراول چند دقیقه پیش ارائه کرد در پناه خدا #بحث#
به امید خدا
Case Number : AS000014$$ + افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم ) + ارسال فرم : May 17 + سفارت : ایروان + دریافت نامه دوم September 23 : + تاریخ مصاحبه November : + نتیجه مصاحبه : AP تشکر کنندگان: MOZHDEHHHHHH ، فرناز٥٧ ، bhb32 ، afshin007x
با سلام
آخرین خبر : بر اساس اطلاعیه های روزانه وب سایت کاخ سفید آخرین اطلاعیه مربوط به احداث دیوار مرزی با مکزیک است و هنوز هیچ اطلاعیه رسمی برای محدودیت ویزا امضا و صادر نشده است. لینک اطلاعیه ها و دستورات رسمی ریاست جمهوری در سایت کاخ سفید : https://www.whitehouse.gov/briefing-room...ive-orders @ParizTravel این مطلب رو شرکت پاریز تراول چند دقیقه پیش ارائه کرد در پناه خدا #بحث#
به امید خدا
Case Number : AS000014$$ + افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم ) + ارسال فرم : May 17 + سفارت : ایروان + دریافت نامه دوم September 23 : + تاریخ مصاحبه November : + نتیجه مصاحبه : AP
2017-01-26 ساعت 03:12
Trump emrooz hich "Executive order" baraye visa restriction emza nakarde. BBC farsi faghat balade az abe gel alood mahi begire. khabaraye CNN ro age bekhoonin neshon mide ke khode trump rajebe "Executive Order" ke emrooz emza karde tozih mide.
http://www.cnn.com/2017/01/23/politics/p...index.html CNN Politics January 25, 2017 3:06pm EXECUTIVE ACTIONS Trump summarizes what he signed today Trump said the executive actions he signed today will help save "thousands and thousands of lives" and "billions and billions of dollars." •Orders the "immediate" construction of border wall, using federal funding. •Calls for the hiring of 5,000 border officers. •Expands detention centers along the border. •Increases deportations of undocumented immigrants. •Defunds sanctuary cities in the US. •Ends "catch and release" practices.
2017-01-26 ساعت 03:19
دوستان واقعا شرايط بدي هست چه براي كساني كه در ايران هستند و منتظر پروسشون چه براي ما كه اينجا هستيم و نميدونيم هرروز اين آدم ميخواد چه برنامه جديدي براي ما مهاجراي بدبخت پياده كنه،اميدوارم يه راهكاري براي مقابله با اين تصميماتش انديشيده بشه، امشب ساعت ١٠ به وقت اينجا و ٦:٣٠ صبح به وقت ايران با ABC مصاحبه داره بايد ديد تو مصاحبه چي ميگه
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول: 2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار
سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
2017-01-26 ساعت 03:24
(2017-01-26 ساعت 00:54)bargak نوشته:فقط به مدت يك ماه دريافت ويزا رو تعليق كردن نه لغو خبر خوب هم اينكه كسايي هم كه ويزا دارن ميتونن راحت سفر كنن يعني ويزاشون تعليق يا لغو نشده من كه هر چه زودتر ميرم تا پشيمون نشده و ويزا رو تعليق نكرده(2017-01-15 ساعت 10:46)victor2017 نوشته: دوستان سلام مجدد
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b تشكيل پرونده April 2010 تاريخ مصاحبه December 2016 دريافت ويزا يك ضرب هوووورا زندگي San Diego California (2017-01-26 ساعت 03:24)arminpaye نوشته:(2017-01-26 ساعت 00:54)bargak نوشته:فقط به مدت يك ماه دريافت ويزا رو تعليق كردن نه لغو خبر خوب هم اينكه كسايي هم كه ويزا دارن ميتونن راحت سفر كنن يعني ويزاشون تعليق يا لغو نشده من كه هر چه زودتر ميرم تا پشيمون نشده و ويزا رو تعليق نكرده(2017-01-15 ساعت 10:46)victor2017 نوشته: دوستان سلام مجدد اگه اصل گرین کارت دستتونه هیچ ولی اگه ویزا (حتی ویزایی که باهاش میرن آمریکا بعد قبولی لاتاری که اصل گرین کارت رو بگیرن) یک بار دیگه قضیه رو پیگیر بشین.
2017-01-26 ساعت 03:36
تشکر کنندگان: Persischer ، Saeed rezaee
2017-01-26 ساعت 03:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-26 ساعت 06:39 توسط Persischer.
دلیل ویرایش: اصلاح املای یک واژهی منسوخ
)
از كساني كه وقت مصاحبه دارن يا ويزا گرفتن ولي هنوز ازش استفاده نکردن، آیا کسی با سفارت محل صدور ویزا تماس گرفته؟؟
من امروز با نشنال ویزا سنتر تماس گرفتم، (از صبر ایوبم پشت خط استفاده کردم) یه آقای بی حالی گوشی رو برداشت، پرسیدم: «کسی که نوبت مصاحبه داره در این شرایط تکلیفش چیه؟» گفت: «کدوم شرایط؟ چه تکلیفی!» گفتم: «آقاتون گفته به ایرانیا ویزا نمیدیم. خب اگر قراره ویزا ندید ما با چه امیدی بریم مصاحبه؟» گفت: «والا از این چیزایی که شما میگی من خبر ندارم، اگر چیز مهمی باشه توی همون سایت سفارت آنونس میکنن.» حالا منتظرم تلفنچی سفارت آمریکا در ابوظبی از خواب ناز بیدار شه عین همین چیزا رو زنگ بزنم ازش بپرسم. اگه حرف حساب زد بهتون اطلاع میدم. شما هم مشغلذمه هستید اگر چیزی دونستید به من نگید. یه بیتی هم وصف حال خودم: مالیاتهایی که دادم به اوباما ------ گوئیا که دود شد رفته هوا میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما تشکر کنندگان: AbbasHTC ، hesgan ، bhb32 ، لوما ، afshin007x ، mrlzdh ، farzadjoon123
2017-01-26 ساعت 04:04
بعید نیست انتقال دستور و توجیه افسران مهاجرت در فرودگاهها و مخصوصا مرزهای زمینی چند روز طول بکشه و در این بازه بعضی خوش شانسها وارد بشن.
(2017-01-26 ساعت 01:59)lordsaroman نوشته: سلام دوستان. متاسفانه فرمان اجرایی دونالد ترامپ بی انصافی بزرگی درحق خیلی از ما ایرانی هاست. باید دید ایا گرین کارت یک نوع ویزا حساب میشه؟ من فکر میکنم بله. اما ظاهرا مطابق خبر بی بی سی در متن دستور اختصاصا گرین کارتی ها و دارندگان ویزای دیپلماتیک رو مستثنی کرده. تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-26 ساعت 04:12
(2017-01-26 ساعت 03:31)yami نوشته:(2017-01-26 ساعت 03:24)arminpaye نوشته:(2017-01-26 ساعت 00:54)bargak نوشته: با سلام به شما دوستان عزیز خبر رو حتما میدونید فقطفقط به مدت يك ماه دريافت ويزا رو تعليق كردن نه لغو خبر خوب هم اينكه كسايي هم كه ويزا دارن ميتونن راحت سفر كنن يعني ويزاشون تعليق يا لغو نشده من كه هر چه زودتر ميرم تا پشيمون نشده و ويزا رو تعليق نكرده سلام اصل خبر رو خوندم صدور ويزا براي اتباع ايران و ٦ كشور ديگر به مدت يك ماه تعليق شد،اين كاري به ويزاهاي صادر شده نداره.
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b تشكيل پرونده April 2010 تاريخ مصاحبه December 2016 دريافت ويزا يك ضرب هوووورا زندگي San Diego California
2017-01-26 ساعت 04:18
در خبر بی بی سی به صراحت میگه حتی با ویزای معتبر هم اجازه ورود نخواهند داد ولی من هنوز متن انگلیسی خبر رو نتونستم پیدا کنم.
تشکر کنندگان: mulan1979
2017-01-26 ساعت 04:25
(2017-01-26 ساعت 04:08)yami نوشته:(2017-01-26 ساعت 01:59)lordsaroman نوشته: سلام دوستان. متاسفانه فرمان اجرایی دونالد ترامپ بی انصافی بزرگی درحق خیلی از ما ایرانی هاست. ولي من فكر ميكنم گرين كارت مجوز حضور شما در آمريكا و اختصاص امتيازاتي به شما بر اساس permanent resident بودنتون هست كه يكيش رفت و آمد به آمريكا بدون نياز به دريافت ويزا هستش، در كل بنظرم بايد صبر كرد ديد در چند هفته يا ماه آينده چه تصميماتي گرفته ميشه و قبل از اقدام به خروج از آمريكا از اداره مهاجرت سوال كرد
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول: 2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار
سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا |