.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-30 ساعت 12:55
(2017-01-30 ساعت 02:57)farzadmohajer نوشته: خداکنه در کارنت شدن شماره کیس های ۴۰۰۰ به بعد مشکلی پیش نیاد ... دوست عزیز طی 2_3 روز گدشته شما این سوالو 666 بار پرسیدی!!! فکر نمیکنم تو این فروم از نمایندگان uscis یا nvc کسی وجود داشته باشه
2017-01-30 ساعت 13:06
(2017-01-30 ساعت 12:55)EB3 نوشته:(2017-01-30 ساعت 02:57)farzadmohajer نوشته: خداکنه در کارنت شدن شماره کیس های ۴۰۰۰ به بعد مشکلی پیش نیاد ... ایشان تا جایی که یادمه گفتن که کلا نمیخان بیان. انصراف دادن!!
2017-01-30 ساعت 13:10
دوست عزیز من با ترکیش تماس گرفتم می گه فقط گرین کارتی سوار می که با تعهد اونم. ویزا مهاجرتی رو سوار نمی کنه
[/quote] ارفلوت روسیه رو هم بپرسید. کارهای روس ها معمولا غیرآدمیزاده ممکنه خلاف قاعده کار کنن. [/quote] دوستان فکر کنم ایرلاینها باید از دفاتر اصلی در اروپا مطلع بشن من با klm در آمستردام تماس گرفتم پلیس گفت به ایر لاینها باید اعلام بشه شاید هنوز با توجه به زمان نیمه شب در آمریکا و صبح زود اروپا اعلام این قانون زود باشه. فقط لطفا فایلی که در کانال تلگرام @us_immigrant_services قرار داده شده در رابطه با این قانون جدید در بوستون پرینت کنید و در فرودگاه امام نشون بدین. من امشب میرم ازشون میپرسم. [/quote] سلام لطفا در جریان نتیجه کارتون بزارید ما رو، که ببینیم آیا قبول می کن این نامه رو یا نه، ممنون تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-30 ساعت 13:12
ترامپ: بعد از 90 روز صدور ویزا را از سر میگیریم
رئیسجمهوری آمریکا در تلاش برای فرونشاندن واکنشها نسبت به دستور "بررسی و کنترل شدید" مهاجران و خارجیها تاکید کرد: زمانی که ظرف ۹۰ روز آتی سیاستهای امنیتی مناسبی تعیین شوند، آمریکا صدور ویزا برای تمامی کشورها را از سر خواهد گرفت. به گزارش انتخاب، به نقل از خبرگزاری رویترز، براساس دستوری که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در روز جمعه امضا کرد مهاجران از هفت کشور مسلمان از ورود به آمریکا منع شدند. این تصمیم اعتراضات گستردهای را در بسیاری از فرودگاههای آمریکا به همراه داشت؛ جایی که برخی مسافران از این کشورها سرگردان و مستاصل شده بودند. ترامپ گفت: باید شفاف سازی کنم که این دستور آنطور که رسانهها به اشتباه میگویند ممنوعیت ورود مسلمانان نیست. این هیچ ارتباطی به مذهب ندارد بلکه به ترور و حفظ امنیت کشور ما مربوط میشود. در سراسر جهان ۴۰ کشور مختلف وجود دارند که مسلمان هستند اما شامل این دستور نمیشوند. وی افزود: زمانی که ظرف ۹۰ روز آتی مطمئن شویم که امنترین سیاستها را بررسی و اجرا کردهایم صدور ویزا برای تمامی کشورها را از سر خواهیم گرفت. می گذرد ...
2017-01-30 ساعت 13:25
(2017-01-30 ساعت 13:12)msr839 نوشته: ترامپ: بعد از 90 روز صدور ویزا را از سر میگیریم این که بدتر شد ! یعنی بین این چهل تا کشور ایران کشور تروریستیه؟؟؟؟؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012 Case No : Yrv2013...... پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!
2017-01-30 ساعت 13:26
(2017-01-25 ساعت 09:43)hesgan نوشته: من هم خبر رو روی سایت رویترز خوندم. چیزی که نوشته شده حدس اطرافیان ترامپ هست از چیزی که به نظرشون میاد قراره اعلام بشه. هنوز دستوری صادر نشده و هنوز قانونی اجرایی نشده. بهتره صبر کنیم تا شب و ببینیم چی می خواد بگه. شاید صرفاً در مورد پناهچویان حرف بزنه و دستوراتی بده. (2017-01-30 ساعت 13:12)msr839 نوشته: ترامپ: بعد از 90 روز صدور ویزا را از سر میگیریم صدور هیچ گذرنامه و ویزایی لازم نیست وقتی به خدا پناهــــنده می شوید... درود بر شما
Case number : 2017AS30**
رویت قبولی 4 May ارسال فرم 6 Jun کارنت 11 October ایمیل از کی سی سی جهت نامه دوم 14 October زمان مصاحبه 29 December محل مصاحبه : آنکارا که به ایروان تغییر یافت برنده : یک نفر سربازی : ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی مشغول در شرکت خصوصی تحصیلات : کارشناسی نتیجه AP دریافت ویزا 23 jun ما و می و زاهدان و تقوا. تا یار سر کدام دارد تشکر کنندگان: msr839
2017-01-30 ساعت 13:27
یک خبر خوش دیگه ....
اینقدر سرعت خبرها زیاده که گاهی آدم جا میمونه از دنبال کردن خبرها ...... بیشتر خبرهای ساعات اخیر رو دوستان زحمت کشیدند و پست کردند. پس به اونها نمیپردازم. یکی از مهترین خبرها هم اعلام حمایت 15 دادستان ایالتهای امریکا از مهاجران و پناهجویان و در همراهی با یکدیگر در ابراز مخالفت با این حکم بوده. نکته امیدبخش دیگر هم اعلان نظر دادستان نیویورک بوده: ما اطمینان داریم که دستور اجرایی در دادگاه رد خواهد شد. تا زمان لغو این قانون تمام سعی خود را به کار خواهیم بست تا افراد کمتری از این قانون آسیب ببینند (به عنوان مثال همین که دستور موقت ورود رو برخی فرودگاهها صادر کردند تا شکایات به دادگاه برسه و سپس دادگاه تشکیل بشه). برای دیدن منبع خبر اینجا رو کلیک کنین یک خواهش هم از دوستان نگران دارم. همه ما نگران این قضیه هستیم. پس بیایم با ابراز نامیدی 100% نمک به زخم همدیگه نپاشیم. اگه میخواین شبیه اون کارتون بشین که هی بگین "من میدونستم، من میدونستم" خواهش میکنم قبل تایپ کردن این رو به خودتون بگین و سپس تایپ کنین. اینجا به انرژی مثبت نیاز داریم. اندازه کافی انرژِی منفی وجود داره. نمیخوایم با کمک شما این انرژِی منفی بیشتر بشه. با این سرعت ابراز مخالفتهای داخلی و خارجی و محکوم کردن سلبریتیها و سیاستمداران و ..... دوام این حکم حتا تا یک ماه آینده هم شک برانگیزه. پس خواهش میکنم آیه یاس خوندن رو جای دیگه انجام بدین و نه اینجا ......(آیه یاس خوندن با ابراز نگرانی و یا سوال داشتن فرق داره). امیدوارم به زودی خبر لغو کامل این حکم ناعادلانه رو اینجا پست کنم. انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
2017-01-30 ساعت 13:35
?در پی اقدام رئیسجمهور آمریکا برای منع موقت ورود اتباع چند کشور از جمله ایران، دموکراتهای سنا اعلام کردند طرحی را برای لغو این ممنوعیت ارائه خواهند داد
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013 ارسال فرمهای سری اول : 6 جون تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر دریافت ویزا: 8 دسامبر ورود به امریکا: 7 می 2014 دریافت سوشیال: 18 می 2014 دریافت گرین کارت: 15 جون 2014 تشکر کنندگان: mulan1979 ، gozargah ، Sepidehsalehi ، Sudeh ، bhb32
2017-01-30 ساعت 13:36
دوستان با سلام
تشکر از تمامی دوستان و عزیزانی که با روحیه خوبشون به بقیه امید میدن . درود به تک تک شما . امیدوار باشید و به خدا توکل کنید .
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه 22 March وضعیت AP کیس F4 تعداد 4 نفر Clear 13 Oct Issued 15 Nov تشکر کنندگان: msr839 ، armehraboon ، Sepidehsalehi ، Sudeh ، bhb32 ، mulan1979
2017-01-30 ساعت 13:37
مطميين باشيد به زودي روند به حالت عادي و قبلي برميگرده
اميدوارم سال بعد در همين موقع در آمريكا باشيد و به استرس هاي امروزتون لبخند بزنيد می گذرد ...
تشکر کنندگان: mrb ، mostafa2017 ، armehraboon ، nssm ، Sudeh ، bhb32 ، alireza_guitar ، mulan1979 ، شهرادلیلا ، V_B
2017-01-30 ساعت 13:43
كسي ميدونه اين فرم i-407 كه ميگن تو فرودگاه امضا نكنيد، اصلاً به چه دردي ميخوره؟ برام سواله كه اخه كي مياد با استفاده از اين فرم خودش كارت سبز و بقيه اختيارات اقامتشو رو پس بده؟
تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-30 ساعت 13:47
از دوستانی که یا ساکن امریکا هستند و به اخبار دسترسی دارندو زبانشون خوبه و یا دوستانی که در امریکا نیستند اما زبانشون خوبه درخواست میکنم پیگیر خبرها باشند و خبرهای مهم رو اینجا همراه با منبع خبر اعلام کنند. اینطوری میتونیم 24 ساعته دوستان دیگر رو که زبان انگلیسیشون قوی نیست و یا به اخبار لحظه ای در ایران دسترسی ندارند از خبرها مطلع کنیم.
من تمام سعی خودم رو دارم میکنم به اولین خبر خوب که برخورد کردم اینجا همراه ترجمه و لینک معرفی کنم. اماساعت اینجا دقیقن مخالف ساعت امریکاست. امیدوارم در این صورت شاهد خبرهای خوب از منابع معتبر باشیم و شایعه هم با این حساب کمتر بشه. انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر تشکر کنندگان: Pegah123 ، victor2017 ، mrb ، tabangigs ، gozargah ، hamedtaghani ، hamid87 ، nssm ، shahin61 ، Saeed rezaee ، bhb32 ، alireza_guitar ، mulan1979 ، copol ، V_B
دوستان این ترامپ خیلی آدم زرنگی است.مطمئن باشید هدفش از همون اولم عدم صدور ویزا برای این 7 کشور بود.ولی برای تحکیم این حکم اومده یک قدم بالاتر گذاشته و اونایی که حتی ویزا داشتن و تا زمانی هم که گرین کارت داشتن رو محروم کرد و باعث شد توجه مخالفاش بره سمت این قسمت و برای حل این مشکل.حتی کاری کرد که بی سابقه بود اونایی که درحین اعلام حکم در پرواز بودن و موقع رسیدن فقط بعد چند ساعت حکم در مورد اونها اجرا بشه و بازداشت بشن کاری که سابقه نداشته از کشوری مثل آمریکا.یه جورایی به قول ما ایرانیا مخالفانش رو در زمینه قوانین ضد مهاجرت به مرگ گرفت تا به تب راضی بشند.یه جورایی اینطوری بگم هدفش اونایی که ویزا دارند نیست و واسه همین احتمالا ویزادارها مشکلشون بعد چندروز حل بشه
در مورد بوستن هم چون مرکز تحقیقاتی است و خیلی از افراد دانشمند و استاد هستند برای همین بوستن همچین حکمی صادر کرد که بتونن وارد بشن ویزادارها ولی مساله اینه که بتونین خودتونو برسونید.چون ایرلاین ها اصلا به ویزادارها اجازه سوار شدن نمیدن.همه این احکامم در مورد اونایی که داخل خاک آمریکا هستند صدق می کنه. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: armehraboon ، bhb32 ، mulan1979
2017-01-30 ساعت 14:13
(2017-01-30 ساعت 13:10)ARaf نوشته: دوست عزیز من با ترکیش تماس گرفتم می گه فقط گرین کارتی سوار می که با تعهد اونم. ویزا مهاجرتی رو سوار نمی کنه ارفلوت روسیه رو هم بپرسید. کارهای روس ها معمولا غیرآدمیزاده ممکنه خلاف قاعده کار کنن. [/quote] دوستان فکر کنم ایرلاینها باید از دفاتر اصلی در اروپا مطلع بشن من با klm در آمستردام تماس گرفتم پلیس گفت به ایر لاینها باید اعلام بشه شاید هنوز با توجه به زمان نیمه شب در آمریکا و صبح زود اروپا اعلام این قانون زود باشه. فقط لطفا فایلی که در کانال تلگرام @us_immigrant_services قرار داده شده در رابطه با این قانون جدید در بوستون پرینت کنید و در فرودگاه امام نشون بدین. من امشب میرم ازشون میپرسم. [/quote] سلام لطفا در جریان نتیجه کارتون بزارید ما رو، که ببینیم آیا قبول می کن این نامه رو یا نه، ممنون [/quote] حتما دوست عزیز. تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-30 ساعت 14:17
دوستان
یک پتیشنی در انگلستان جمع شده و بیش از نهصدهزار نفر امضا کردن که از ورود ترامپ به انگلستان جلوگیری بشه و ملکه انگلستان با ترامپ دیدار نکنه چونکه ایشان با زنان ضدیت داشته و باعث کاهش شان ملکه انگلستان خواهد شد . https://petition.parliament.uk/petitions/171928
March.22 entered
|