کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-30 ساعت 14:05)Hadi_20 نوشته:  دوستان این ترامپ خیلی آدم زرنگی است.مطمئن باشید هدفش از همون اولم عدم صدور ویزا برای این 7 کشور بود.ولی برای تحکیم این حکم اومده یک قدم بالاتر گذاشته و اونایی که حتی ویزا داشتن و تا زمانی هم که گرین کارت داشتن رو محروم کرد و باعث شد توجه مخالفاش بره سمت این قسمت و برای حل این مشکل.حتی کاری کرد که بی سابقه بود اونایی که درحین اعلام حکم در پرواز بودن و موقع رسیدن فقط بعد چند ساعت حکم در مورد اونها اجرا بشه و بازداشت بشن کاری که سابقه نداشته از کشوری مثل آمریکا.یه جورایی به قول ما ایرانیا مخالفانش رو در زمینه قوانین ضد مهاجرت به مرگ گرفت تا به تب راضی بشند.یه جورایی اینطوری بگم هدفش اونایی که ویزا دارند نیست و واسه همین احتمالا ویزادارها مشکلشون بعد چندروز حل بشه Wink
در مورد بوستن هم چون مرکز تحقیقاتی است و خیلی از افراد دانشمند و استاد هستند برای همین بوستن همچین حکمی صادر کرد که بتونن وارد بشن ویزادارها ولی مساله اینه که بتونین خودتونو برسونید.چون ایرلاین ها اصلا به ویزادارها اجازه سوار شدن نمیدن.همه این احکامم در مورد اونایی که داخل خاک آمریکا هستند صدق می کنه.

الان شما خوشحالی که ویزادارها مشکلشون حل بشه، همین که مشکل شماها حل بشه دیگه همه چی خوبه؟ پس این همه آدم که چند سال منتظر ویزا بودن اگه کلا براشون دیگه ویزا صادر نشه مشکلی نیست ؟؟!!!!!!
تشکر کنندگان: Sepidehsalehi ، tmn1991 ، Hamid_rr ، mulan1979 ، V_B
Wink 
(2017-01-30 ساعت 14:17)victor2017 نوشته:  دوستان

یک پتیشنی در انگلستان جمع شده و بیش از نهصدهزار نفر امضا کردن که از ورود ترامپ به انگلستان جلوگیری بشه و ملکه انگلستان با ترامپ دیدار نکنه چونکه ایشان با زنان ضدیت داشته و باعث کاهش شان ملکه انگلستان خواهد شد .

https://petition.parliament.uk/petitions/171928

آخه انگلیس به ما چه؟!
شما فک کن نزارن بره انگلیس، فک کنم خوشحالتر هم میشه اگه همه دنیا دشمنش باشن! مسلمونا که سهله
Case number:2017as3XXX
تاریخ رویت: 15 می
تاریخ تکمیل فرم: 28 می
تاریخ کارنت: 12 دسامبر
تاریخ نامه دوم: 20 دسامبر
تاریخ سفارت: 23 فوریه
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان توسط kcc
تاریخ دریافت ویزا:من و دخترم یکضرب شوهرم ap
تاریخ ورود به آمریکا:من و دخترم 1 مارچ برای اکتیو کردن گرین کارت..... ورود بدون دردسر
ایالت ویرجینیا  Rolleyes
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-01-30 ساعت 14:24)Sepidehsalehi نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 14:17)victor2017 نوشته:  دوستان

یک پتیشنی در انگلستان جمع شده و بیش از نهصدهزار نفر امضا کردن که از ورود ترامپ به انگلستان جلوگیری بشه و ملکه انگلستان با ترامپ دیدار نکنه چونکه ایشان با زنان ضدیت داشته و باعث کاهش شان ملکه انگلستان خواهد شد .

https://petition.parliament.uk/petitions/171928

آخه انگلیس به ما چه؟!
شما فک کن نزارن بره انگلیس، فک کنم خوشحالتر هم میشه اگه همه دنیا دشمنش باشن! مسلمونا که سهله

اتفاقا خیلی مهمه دوست عزیز

هرچقدر واکنشها به این تصمیم در ابعاد بزرگ تر و رسمی تر باشه ترامپ بیشتر مجبور به عقب نشینی میشه.
به قول آقایان اظهر من الشمسه !

الان ایشون نه تنها باید در روز 9 ریاست جمهوری ، به LAW SUIT های وکلای گردن کلفت دادگاه های ایالتی بپردازه، تظاهرات داخلی به کنار، خبرگزاری ها دیوانش کردن به کنار.

جمهوری خواهان ( سنتاتور مک کین و ...) و تمامی دمکرات ها و مخالفت آنها به کنار.

اعتراض 15 دادستان ایالتی و دادگاه های مربوطه به کنار

دیگه اینکه قدیمی ترین و نزدیک ترین متحد و هم پیمان امریکا، یعنی انگلیس به ترامپ اجازه ورود نده ( اونم بعد از کنسل کردن ملاقات ریس جمهور مکزیک) دقیقا مشهبه تو دهنی محکمی هست به ایشون در 9 روز اول ریاست جمهوری.

البته و صد البته همه اینا مهم هست ، پیشنهاد میکنم بیشتر مطالعه بفرمایید دوست عزیز
March.22 entered
تشکر کنندگان: bhb32 ، Pegah123 ، aazitaa
طرح سنا برای لغو دستور ترامپ
سنای امریکا

در پی اقدام رئیس‌جمهور آمریکا برای منع موقت ورود اتباع چند کشور از جمله ایران، دموکرات‌های سنا اعلام کردند طرحی را برای لغو این ممنوعیت ارائه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه واشنگتن پست، چارلز شومر، رهبر اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا ضمن اعلام این خبر تاکید کرد که این گونه اقدامات خلاف آن چیزی است که آمریکا تا به امروز بوده و موجب می شود تا این کشور کمتر بشر دوست، کمتر امن و کمتر آمریکایی به نظر برسد.

وی افزود: ما از رئیس جمهور می خواهیم تا این دستورات اجرایی را لغو کند. اجرای این فرامین موجب بروز هرج و مرج و ناآرامی در سراسر کشور شده است و باید هر چند فوری لغو شود.

شومر همچنین گفت: ما با آن مقابله خواهیم کرد. از نظر من این دستور به سرعت از سوی دادگاه ها بی اثر می شود، اما لازم است که ما نیز قانونی را روی میز قرار بدهیم که این ممنوعیت را لغو می کند و جمهوری خواهان می توانند از آن حمایت کنند.

رهبر اقلیت دموکرات در سنا گفت که این قانون احتمالا خیلی آسان در مجلس سنا پیش خواهد رفت و ممنوعیت وضع شده از سوی ترامپ لغو خواهد شد.

انتهای پیام
از 90 روز ترامپ، 4 روزش رفت الان شد 86 روز اميدوارم با فشارهاي همه جانبه اي كه بهش مياد اين عدد روي 85 كات بشه

تشکر کنندگان: Ali--usa ، bhb32 ، mulan1979 ، Paniz888 ، علیا
(2017-01-30 ساعت 14:05)Hadi_20 نوشته:  دوستان این ترامپ خیلی آدم زرنگی است.مطمئن باشید هدفش از همون اولم عدم صدور ویزا برای این 7 کشور بود.ولی برای تحکیم این حکم اومده یک قدم بالاتر گذاشته و اونایی که حتی ویزا داشتن و تا زمانی هم که گرین کارت داشتن رو محروم کرد و باعث شد توجه مخالفاش بره سمت این قسمت و برای حل این مشکل.حتی کاری کرد که بی سابقه بود اونایی که درحین اعلام حکم در پرواز بودن و موقع رسیدن فقط بعد چند ساعت حکم در مورد اونها اجرا بشه و بازداشت بشن کاری که سابقه نداشته از کشوری مثل آمریکا.یه جورایی به قول ما ایرانیا مخالفانش رو در زمینه قوانین ضد مهاجرت به مرگ گرفت تا به تب راضی بشند.یه جورایی اینطوری بگم هدفش اونایی که ویزا دارند نیست و واسه همین احتمالا ویزادارها مشکلشون بعد چندروز حل بشه Wink
در مورد بوستن هم چون مرکز تحقیقاتی است و خیلی از افراد دانشمند و استاد هستند برای همین بوستن همچین حکمی صادر کرد که بتونن وارد بشن ویزادارها ولی مساله اینه که بتونین خودتونو برسونید.چون ایرلاین ها اصلا به ویزادارها اجازه سوار شدن نمیدن.همه این احکامم در مورد اونایی که داخل خاک آمریکا هستند صدق می کنه.
دوست عزیز نظر شما محترم ولی ترامپ اگر باهوش و زرنگ بود قبل از امضای حکم های جنجالی و غیر منتطقی وشاید هم غیر قانونی ، کابینه خود را کامل می کرد تا قدرتش بیشتر شود و چون برای تایید آن ها به لابی ها و نمایندگان کنگره نیاز دارد و این اعتراض ها مردمی بدون شک نمایندگان کنگره را هم خواهد ترساند چون دوسال بعد حداقل یک سوم آن ها باید تغییر کنند و با این وضعیت دموکرات ها این یک سوم را خواهند گرفت و آن وقت جمهوری خواهان اقلیت خواهند شد و همچنین این آقا باید با حقوقدان های فدرال و دولتی مشورت می کرد تا بر علیه حکم رئیس جمهور چندین قاضی فدرال حکم ندهد. حکم قاضی های فدرال سابقه رئیس جمهور را سیاه خواهد کرد و برای حکم های حکومتی جنجالی قاضی های بیشتری را بر علیه دولت خواهد شوراند و هر چه این پرونده سیاه تر شود راه را برای درخواست استضاح از طرف دادگاه فدرال هموارتر خواهد کرد. نماینده های کنگره هم هیچ وقت حاضر نخواهند بود با طناب ترامپ داخل چاه شوند چون ممکن است مرگ سیاسی آن هارا همراه داشته باشد. بزرگان جمهوری خواه از الان درحال جدا کردن خود از ترامپ هستند. رئیس جمهور باهوش هیچ وقت خودش را در مقابل مردم ، دادگاه فدرال ، نمایندگان کنگره و رهبران جهان قرار نمی دهد. فقط کافیه که این دولت را با دولت اوباما مقایسه کنید که در مدت مشابه رای اعتماد 9 نفر از وزیران خود را گرفته بود.
تشکر کنندگان: victor2017 ، bhb32 ، mulan1979 ، mostafa2017
(2017-01-30 ساعت 14:42)خوش لحن نوشته:  از 90 روز ترامپ، 4 روزش رفت الان شد 86 روز    اميدوارم با فشارهاي همه جانبه اي كه بهش مياد اين عدد روي 85  كات بشه

حالا چرا رو ۸۵!؟ ؛) تا روز ۸۰ هم قابل تحمله ؛)
تشکر کنندگان: zamini1975 ، bhb32 ، copol
(2017-01-30 ساعت 14:51)tabangigs نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 14:42)خوش لحن نوشته:  از 90 روز ترامپ، 4 روزش رفت الان شد 86 روز    اميدوارم با فشارهاي همه جانبه اي كه بهش مياد اين عدد روي 85  كات بشه

حالا چرا رو ۸۵!؟ ؛) تا روز ۸۰ هم  قابل تحمله ؛)
بخدا يه روزش هم خيلي سخته من فقط خدا خدا مي كنم قبل از اينكه مردم 22 بهمن گزك دستش بدن اين حكم بشكنه

تشکر کنندگان: tabangigs ، Ali--usa ، alireza_guitar ، Mrcivil ، علیا
اگر دقت کنید تا اعلام نتایج لاتری 91 روز مونده

این تاریخ 90 روزه فکر کنم عمدا اعلام شد تا وقتی نتایج اعلام شد یه قانون درست و حسابی جدید برای شرایط اعطای ویزا و گرین کارت داشته باشن
تشکر کنندگان:
به نقل از businessinsider.com ، "هاوارد شولتز"، مدیرعامل اجرایی و رئیس هیئت مدیره شرکت قهوه خانه های زنجیره ای آمریکایی "استارباکس"، در واکنش به سیاست مهاجرتی دونالد ترامپ اعلام کرد در طول 5 سال آینده، 10000 پناهجو را در این شرکت استخدام خواهد کرد.
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، alireza_guitar ، copol ، armehraboon ، Hamid_rr
(2017-01-30 ساعت 14:56)خوش لحن نوشته:  

بخدا يه روزش هم خيلي سخته من فقط خدا خدا مي كنم قبل از اينكه مردم 22 بهمن گزك دستش بدن اين حكم بشكنه

ایشالله درست میشه من تو پروسه کلیرنس بودم و هستم ولی نمی‌دونم چرا عجیب از لحظه ای که این حکمو امضا کرد ته دلم ارامش عجیبی دارم ی جور یقین دارم به ده روز نمیکشه هرچی سعید میکنم منم یکم نگران بشم نمیشه حس عجیبی دارم که لغو میشه دستورش هروقتم اخبار می‌بینم با اینجا می‌خونم بچه ها چی میگن ناخوداگاه لبخند می‌زنم مطمنم نمیزارن به ده روز برسه شک ندارم اصلا نگران نباش
(2017-01-30 ساعت 12:55)EB3 نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 02:57)farzadmohajer نوشته:  خداکنه در کارنت شدن شماره کیس های ۴۰۰۰ به بعد مشکلی پیش نیاد ...
شما دوستان چقدر احتمال میدید که پروسه لاتاری ۲۰۱۷ به خوبی و خوشی
اتمام پیدا کنه ؟؟؟؟؟؟؟
یکم مارو از نگرانی دربیارید ....

دوست عزیز طی 2_3  روز گدشته شما این سوالو 666 بار پرسیدی!!!
فکر نمیکنم تو این فروم از نمایندگان uscis یا nvc کسی وجود داشته باشه

ما هم امیدواریم
مصاحبه: ارمنستان
نتیجه: ای پی
کیس نامبر:###7
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 14:56)خوش لحن نوشته:  

دقیقا منم نگران همین پرچم آتش زدنم
من تقریبا 90% از خانواده م آمریکا هستند همشون بلا استثنا میگن که آمریکایی ها برای پرچمشون خیلی ارزش قائلن
اگر دقت کنید هرجا سیل بیاد و یا طوفان ، بعد از حادثه اولین کاری که میکنن یه پرچم نصب میکنن تو اون منطقه چون معتقدند این کار به مردم روحیه میده
بعد ما میایم پرچمشون رو آتیش میزنیم
این بدترین کار ممکن تو این 2 هفته س

تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، خوش لحن ، Sepidehsalehi
(2017-01-30 ساعت 13:27)mostafa2017 نوشته:  یک خبر خوش دیگه ....

اینقدر سرعت خبرها زیاده که گاهی آدم جا میمونه از دنبال کردن خبرها ......

بیشتر خبرهای ساعات اخیر رو دوستان زحمت کشیدند و پست کردند. پس به اونها نمیپردازم. یکی از مهترین خبرها هم اعلام حمایت 15 دادستان ایالتهای آمریکا از مهاجران و پناهجویان و در همراهی با یکدیگر در ابراز مخالفت با این حکم بوده.

نکته امیدبخش دیگر هم اعلان نظر دادستان نیویورک بوده:

ما اطمینان داریم که دستور اجرایی در دادگاه رد خواهد شد. تا زمان لغو این قانون تمام سعی خود را به کار خواهیم بست تا افراد کمتری از این قانون آسیب ببینند (به عنوان مثال همین که دستور موقت ورود رو برخی فرودگاهها صادر کردند تا شکایات به دادگاه برسه و سپس دادگاه تشکیل بشه).

برای دیدن منبع خبر اینجا رو کلیک کنین

یک خواهش هم از دوستان نگران دارم.

همه ما نگران این قضیه هستیم. پس بیایم با ابراز نامیدی 100% نمک به زخم همدیگه نپاشیم. اگه میخواین شبیه اون کارتون بشین که هی بگین "من میدونستم، من میدونستم" خواهش میکنم قبل تایپ کردن این رو به خودتون بگین و سپس تایپ کنین. اینجا به انرژی مثبت نیاز داریم. اندازه کافی انرژِی منفی وجود داره. نمیخوایم با کمک شما این انرژِی منفی بیشتر بشه.

با این سرعت ابراز مخالفتهای داخلی و خارجی و محکوم کردن سلبریتیها و سیاستمداران و ..... دوام این حکم حتا تا یک ماه آینده هم شک برانگیزه.  پس خواهش میکنم آیه یاس خوندن رو جای دیگه انجام بدین و نه اینجا ......(آیه یاس خوندن با ابراز نگرانی و یا سوال داشتن فرق داره).

امیدوارم به زودی خبر لغو کامل این حکم ناعادلانه رو اینجا پست کنم.

انرژی مثبت یادتون نره

امیدواریم ، با تشکر
مصاحبه: ارمنستان
نتیجه: ای پی
کیس نامبر:###7
تشکر کنندگان: شهرادلیلا
(2017-01-30 ساعت 14:20)kianablau نوشته:  

الان شما خوشحالی که ویزادارها مشکلشون حل بشه، همین که مشکل شماها حل بشه دیگه همه چی خوبه؟ پس این همه آدم که چند سال منتظر ویزا بودن اگه کلا براشون دیگه ویزا صادر نشه مشکلی نیست ؟؟!!!!!!

خدا از دهنت بشنوه که ما من ویزای آمریکا داشته باشم Smile ولی ندارم Sad البته با این وضعیت ترجیح میدادم نداشته باشم Wink
من امیدوارم که مشکل شماهم حل بشه ولی واقعیت اینه کسی که منتظر ویزا هست در مقابل اونی که ویزا گرفته ولی نمی تونه بره مشکلش کمتره و اگر ویزای لاتاری نباشه تنها ایرادش 3 ماه عقب افتادن است ولی بعضی ها مثلا دانشجوها اگه نتونن برند به دردسر می افتند و قاعدتا اونا استرس و مشکلشون باید چندبرابر شما باشه
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان