کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
دوستان تمام خبرهايي كه گفته ميشه فقط حدس و گمان هست.بايد فقط صبور بود و ديد تصميم اين دولت چي ميشه.همه ماها شرايط يكساني داريم پس فك كنم تحمل و توكل تنها كار ممكنه.اگر ماها واقعا خواهان رهايي از اين قفس فعلي هستيم بايد قويتر باشيم.ماها در جايگاه نظر دادن نيستيم اما در جايگاه اعتراض هستيم پس بهتر از جايگاهمون حرفامونو به گوش دلت برسونيم
Shy
تشکر کنندگان: bhb32 ، nssm ، Sudeh ، Saeed rezaee
(2017-01-30 ساعت 19:28)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 17:43)Saeed rezaee نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 12:20)nssm نوشته:  دوستان فکر کنم ایرلاینها باید از دفاتر اصلی در اروپا مطلع بشن
من با klm در آمستردام تماس گرفتم پلیس گفت به ایر لاینها باید اعلام بشه شاید هنوز با توجه به زمان نیمه شب در آمریکا و صبح زود اروپا اعلام این قانون زود باشه.
فقط لطفا فایلی که در کانال تلگرام @us_immigrant_services قرار داده شده در رابطه با این قانون جدید در بوستون پرینت کنید و در فرودگاه امام نشون بدین. من امشب میرم ازشون میپرسم.

دوست عزیز چی شد فایل پی دی اف رو فرودگاه امام پذیرفت؟

من امروز حضوراتمام ايرلاين ها. را رفتم حتي نامه قاضي بوستون را بردم ، من پاكت زرد دارم  ولي هيچ إيرلايني بليط به أمثال من توي فروشه

همینطوره دوست عزیز. من حتی ایرلاینهای شرق آسیا رو چک کردم. همگی یا در اروپا یا دوبی و ابوظبی استاپ دارن و ویزای ما چک میشه که اجازه پرواز داده نمیشه. تنها کاری که تونستم انجام بدم تماس با NVC و USCIS بود که اونها هم گفتن تا نود روز ورود نمیشه کرد و بعد بر اساس قوانین کارها دنبال میشه. من به سفارت ارمنستان هم ایمیل زدم و شرایطم رو گفتم که تا 90 روزاعتبار ویزام تموم میشه. فقط از جهت اینکه یک مدرکی برای آینده داشته باشم . اگر مایل باشید توصیه میکنم شما هم شرایطتون رو به سفارتتون اعلام کنید شاید بعد از 90 روز نیاز شد بهش .
تشکر کنندگان: gbtm ، armehraboon ، bhb32 ، Saeed rezaee
یکی از دوستان ما امروز مصاحبه داشت.وارد سفارت شدند و بهشون گفتند مدارکتون کامله بعد ۳ ماه ایمیل میزنیم ویزاتون حاضر میشه.IR1.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: Nov. 2003
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت NVC Welcome letter: آگوست ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-261 و پرداخت ۱۲۰ دلار: دوم سپتامبر ۲۰۱۵
تاریخ ارسال مدارک : ۷ اکتبر ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-260 و پرداخت ۳۲۵ دلار: ۲۷ نوامبر ۲۰۱۵
نامه کامپلیت : ۲۹ مارچ ۲۰۱۶
تاریخ مصاحبه: هفته دوم نوامبر ۲۰۱۶
تاریخ کلیرینس : دو نفریکضرب پدرم ap...
ورود:۱۵ دسامبر ۲۰۱۶
ssn:دو هفته بعد از ورود
گرین کارد:یک ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، Sepidehsalehi ، ramin_red ، Saeed rezaee
(2017-01-30 ساعت 20:18)arminkh نوشته:  یکی از دوستان ما امروز مصاحبه داشت.وارد سفارت شدند و بهشون گفتند مدارکتون کامله بعد ۳ ماه ایمیل میزنیم ویزاتون حاضر میشه.IR1.

این که خیلی خبر خوبیه ..... یعنی مصاحبه کردن لغو نشده ؟؟؟؟
ویزا بولتن ، کارش رو بدون تعلیق برای ایرانی ها انجام میده ؟؟؟
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: mulan1979 ، ramin_red ، Saeed rezaee
(2017-01-30 ساعت 20:18)arminkh نوشته:  یکی از دوستان ما امروز مصاحبه داشت.وارد سفارت شدند و بهشون گفتند مدارکتون کامله بعد ۳ ماه ایمیل میزنیم ویزاتون حاضر میشه.IR1.

کدوم سفارت؟
من از آنکارا واسه 1feb وقت داشتم خودشون کنسل کردن ، زنگ زدم گفتن هیچ کاری نمی تونیم بکنیم ، حتی گفتم ویزا مو ۳ ماه دیگه صادر کنین ولی الان مصاحبه شم ، گفتن نمی تونیم!
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red ، Saeed rezaee
یادداشتی از وزارت امور خارجه آمریکا به بیرون درز کرده است، که بر مبنای آن این وزارت‌خانه با دستور اجرایی اخیر ترامپ در غربال‌گری مهاجران، مخالف است.

? بر اساس یادداشت مزبور، این ممنوعیت که برداشتن آن برای کشورها تنها تحت شرایط دشوار یا غیرممکن عملی خواهد بود، موفقیتی در هدف اعلام‌شده‌اش برای محافظت در برابر حملات تروریستی نخواهد داشت.
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: Saeed rezaee
(2017-01-30 ساعت 19:28)123a نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 16:51)ican2015 نوشته:  رینس پریبس، رئیس دفتر کاخ سفید گفته است محدودیت‌های اخیر مهاجرتی درباره شهروندان ایران و شش کشور دیگر، شامل دارندگان گرین کارت یا کارت اقامت دائم آمریکا نمی‌شود.
آقای پربنس در مصاحبه‌ای با شبکه سی بی اس آمریکا گفته است: " ما چیزی خلاف پیشنهادهای سازمان امنیت داخلی آمریکا نمی گوییم اما این قانون دارندگان گرین کارت را تحت تاثیر قرار نخواهد داد."

با سلام خدمت دوستان عزیز وبا آرزوی رفع سریع موانع موجود،بنده اطلاعات حقوقی ندارم اما دوستانی که ویزای لاتاری در پاسپورتشون هست ،مستحضر باشن که این علاوه بر ویزا ،به منزله گرین کارت موقت شماست وتا یکسال هم البته به شرط  ورود به آمریکا ،معتبر است.عزیزانی که میتونن ،روی این قسمت کار کنن      ا نشاا... نتیجه بده.(در واقع شما همین الان هم گرین کارت دارین)
من هم مثل شما فکر میکنم.ویزای لاتاری تا یکسال حکم گرین کارت را خواهد داشت در صورت ورود به آمریکا و خوردن مهر ورود داخلش.کاش بچه ها بتونن حداقل تا زمان اعتبار ویزاشون خودشون رو به طریقی به آمریکا برسونن.
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 16:51)ican2015 نوشته:  رینس پریبس، رئیس دفتر کاخ سفید گفته است محدودیت‌های اخیر مهاجرتی درباره شهروندان ایران و شش کشور دیگر، شامل دارندگان گرین کارت یا کارت اقامت دائم آمریکا نمی‌شود.
آقای پربنس در مصاحبه‌ای با شبکه سی بی اس آمریکا گفته است: " ما چیزی خلاف پیشنهادهای سازمان امنیت داخلی آمریکا نمی گوییم اما این قانون دارندگان گرین کارت را تحت تاثیر قرار نخواهد داد."

با سلام خدمت دوستان عزیز وبا آرزوی رفع سریع موانع موجود،بنده اطلاعات حقوقی ندارم اما دوستانی که ویزای لاتاری در پاسپورتشون هست ،مستحضر باشن که این علاوه بر ویزا ،به منزله گرین کارت موقت شماست وتا یکسال هم البته به شرط  ورود به آمریکا ،معتبر است.عزیزانی که میتونن ،روی این قسمت کار کنن      ا نشاا... نتیجه بده.(در واقع شما همین الان هم گرین کارت دارین)
تا انجا كه من اطلاع دارم ويزاي لاتاري يا DV تا قبل از اولين ورودتان ويزا حساب مي شود و براي تبديل شدن به I-551 موقت احتياج به مهر ورود دارد.
تشکر کنندگان: Persischer ، yami ، Saeed rezaee
(2017-01-30 ساعت 20:43)15964 نوشته:  

کدوم سفارت؟
من از آنکارا واسه 1feb وقت داشتم خودشون کنسل کردن ، زنگ زدم گفتن هیچ کاری نمی تونیم بکنیم ، حتی گفتم ویزا مو ۳ ماه دیگه صادر کنین ولی الان مصاحبه شم ، گفتن نمی تونیم!
همون آنکارا.حالا نمیدونم شاید چون زمانی که امضا شد اونجا بودن اینجوری بوده.ولی امروز وارد شدن و این حرفو بهشون زدن.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: Nov. 2003
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت NVC Welcome letter: آگوست ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-261 و پرداخت ۱۲۰ دلار: دوم سپتامبر ۲۰۱۵
تاریخ ارسال مدارک : ۷ اکتبر ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-260 و پرداخت ۳۲۵ دلار: ۲۷ نوامبر ۲۰۱۵
نامه کامپلیت : ۲۹ مارچ ۲۰۱۶
تاریخ مصاحبه: هفته دوم نوامبر ۲۰۱۶
تاریخ کلیرینس : دو نفریکضرب پدرم ap...
ورود:۱۵ دسامبر ۲۰۱۶
ssn:دو هفته بعد از ورود
گرین کارد:یک ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 21:15)marsini نوشته:  

من هم مثل شما فکر میکنم.ویزای لاتاری تا یکسال حکم گرین کارت را خواهد داشت در صورت ورود به آمریکا و خوردن مهر ورود داخلش.کاش بچه ها بتونن حداقل تا زمان اعتبار ویزاشون خودشون رو به طریقی به آمریکا برسونن.

در این وضعیت برای رسیدن کسانی که ویزا دارن به مرز آمریکا دو راه هست  Big Grin  - اول جعل گرین کارت دوم خودتون رو به آمریکای جنوبی برسونید مثلن کشور دوست و برادر ونزوئلا و از راه زمینی به مکزیک بروید بعد هم از مرز زمینی وارد آمریکا بشین  Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 15:12)mahdis932 نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 13:27)mostafa2017 نوشته:  یک خبر خوش دیگه ....

اینقدر سرعت خبرها زیاده که گاهی آدم جا میمونه از دنبال کردن خبرها ......

بیشتر خبرهای ساعات اخیر رو دوستان زحمت کشیدند و پست کردند. پس به اونها نمیپردازم. یکی از مهترین خبرها هم اعلام حمایت 15 دادستان ایالتهای آمریکا از مهاجران و پناهجویان و در همراهی با یکدیگر در ابراز مخالفت با این حکم بوده.

نکته امیدبخش دیگر هم اعلان نظر دادستان نیویورک بوده:

ما اطمینان داریم که دستور اجرایی در دادگاه رد خواهد شد. تا زمان لغو این قانون تمام سعی خود را به کار خواهیم بست تا افراد کمتری از این قانون آسیب ببینند (به عنوان مثال همین که دستور موقت ورود رو برخی فرودگاهها صادر کردند تا شکایات به دادگاه برسه و سپس دادگاه تشکیل بشه).

برای دیدن منبع خبر اینجا رو کلیک کنین

یک خواهش هم از دوستان نگران دارم.

همه ما نگران این قضیه هستیم. پس بیایم با ابراز نامیدی 100% نمک به زخم همدیگه نپاشیم. اگه میخواین شبیه اون کارتون بشین که هی بگین "من میدونستم، من میدونستم" خواهش میکنم قبل تایپ کردن این رو به خودتون بگین و سپس تایپ کنین. اینجا به انرژی مثبت نیاز داریم. اندازه کافی انرژِی منفی وجود داره. نمیخوایم با کمک شما این انرژِی منفی بیشتر بشه.

با این سرعت ابراز مخالفتهای داخلی و خارجی و محکوم کردن سلبریتیها و سیاستمداران و ..... دوام این حکم حتا تا یک ماه آینده هم شک برانگیزه.  پس خواهش میکنم آیه یاس خوندن رو جای دیگه انجام بدین و نه اینجا ......(آیه یاس خوندن با ابراز نگرانی و یا سوال داشتن فرق داره).

امیدوارم به زودی خبر لغو کامل این حکم ناعادلانه رو اینجا پست کنم.

انرژی مثبت یادتون نره

امیدواریم ، با تشکر

الان شدن 16 تا دادستان، در ضمن تو وزارت امورخارجه آمریکا نامه ای جهت مخالفت با این حکم در حال جمع آوری امضا هستش و موضوع نامه اینه مه این روند جهت مبارزه با تروریسم کمکی نمی کنه
گروه F1
تاریخ اپلای June 2009
تاریخ مصاحبه: october 2016 ابوظبی
وضعیت: AP
معافیت کفالت و شغل غیردولتی
آپدیت: 5 دسامبر ۲۰۱۶و ۱۶ مارچ و ۲۸جون
تشکر کنندگان: mrticoen ، mulan1979 ، bhb32 ، ramin_red ، Saeed rezaee ، فام مج ، mosa10dei ، mostafa2017
(2017-01-30 ساعت 14:17)victor2017 نوشته:  دوستان

یک پتیشنی در انگلستان جمع شده و بیش از نهصدهزار نفر امضا کردن که از ورود ترامپ به انگلستان جلوگیری بشه و ملکه انگلستان با ترامپ دیدار نکنه چونکه ایشان با زنان ضدیت داشته و باعث کاهش شان ملکه انگلستان خواهد شد .

https://petition.parliament.uk/petitions/171928

همینطوری داره زیاد میشه Smile

1,373,845 signatures

تشکر کنندگان: victor2017
دوستانی که قصد ورود به امریکا از طریق فرودگاه بوستون در این شش روز باقیمانده دارن، اگر مشکل خرید بلیط در داخل ایران دارید از طریق آژانس های ایرانی خارج از ایران مثل ترکیه و ارمنستان هم پرس و جو کنید، این فرصت رو به خاطر برخوردهای سلیقه ای آژانس های مسافرتی از دست ندید
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red ، dela
(2017-01-30 ساعت 22:01)3rip نوشته:  دوستانی که قصد ورود به آمریکا از طریق فرودگاه بوستون در این شش روز باقیمانده دارن، اگر مشکل خرید بلیط در داخل ایران دارید از طریق آژانس های ایرانی خارج از ایران مثل ترکیه و ارمنستان هم پرس و جو کنید، این فرصت رو به خاطر برخوردهای سلیقه ای آژانس های مسافرتی از دست ندید

airline اونوقت نمیذاره سوار هواپیما بشن، وگرنه من از اینجا برای پدر مادرم بلیط migereftam
تشکر کنندگان: 3rip ، bhb32
(2017-01-30 ساعت 22:05)nikniknik نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 22:01)3rip نوشته:  دوستانی که قصد ورود به آمریکا از طریق فرودگاه بوستون در این شش روز باقیمانده دارن، اگر مشکل خرید بلیط در داخل ایران دارید از طریق آژانس های ایرانی خارج از ایران مثل ترکیه و ارمنستان هم پرس و جو کنید، این فرصت رو به خاطر برخوردهای سلیقه ای آژانس های مسافرتی از دست ندید

airline اونوقت نمیذاره سوار هواپیما بشن، وگرنه من از اینجا برای پدر مادرم بلیط migereftam

متاسفانه مشکل یکی دوتا هم نیست، حالا شاه میبخشه وزیر نمیبخشه
تشکر کنندگان: bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان