کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-30 ساعت 20:18)arminkh نوشته:  یکی از دوستان ما امروز مصاحبه داشت.وارد سفارت شدند و بهشون گفتند مدارکتون کامله بعد ۳ ماه ایمیل میزنیم ویزاتون حاضر میشه.IR1.

مصاحبه ها که لغو شده؟
‎ANK2010XXXXXX‎
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:  ‎APR 2004‎
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت ‎ ‎JAN 2016‎ ‎:NVC‎ ‎Welcome letter‎‎
تاریخ تکمیل فرم ‎    AUG 2016 : DS-260  ‎
نامه کامپلیت: ‎DEC 2016‎ ‎
تاریخ کارنت شدن: ‎MAR 2017‎
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس ‎: -‎ ‎...‎ ؟
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red
جالبه كه مصاحبه هاي ماه مارچ رو لغو نكردن
شايد فك ميكنن تا اون موقع حكم ترامپ لغو ميشه? انشالله البته

تشکر کنندگان: ramin_red ، mostafa2017
(2017-01-30 ساعت 22:05)nikniknik نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 22:01)3rip نوشته:  دوستانی که قصد ورود به آمریکا از طریق فرودگاه بوستون در این شش روز باقیمانده دارن، اگر مشکل خرید بلیط در داخل ایران دارید از طریق آژانس های ایرانی خارج از ایران مثل ترکیه و ارمنستان هم پرس و جو کنید، این فرصت رو به خاطر برخوردهای سلیقه ای آژانس های مسافرتی از دست ندید

airline اونوقت نمیذاره سوار هواپیما بشن، وگرنه من از اینجا برای پدر مادرم بلیط migereftam

ببخشید منظورتون از ۶ روز باقی مانده چیه؟ باقز مانده از چی؟ از کجا؟
کیس: حدود ۴۰۰۰   Cool
رویت قبولی: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶- برنده مرحله دوم
ارسال فرم: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه : ۴ می ۲۰۱۷
تعداد افراد کیس: ۲ نفر
شغل آزاد
سربازی معاف
نتیجه: ویزای یک ضرب
سفرنامه

...... مى‏ گويند مگر زمين خدا وسيع نبود تا در آن مهاجرت كنيد *سوره نساء*
تشکر کنندگان: ramin_red
(2017-01-30 ساعت 22:54)Ali--usa نوشته:  جالبه كه مصاحبه هاي ماه مارچ رو  لغو نكردن

تا اهر فوريه رو لغو كردن??
Shy
تشکر کنندگان: شهرادلیلا ، ramin_red
(2017-01-30 ساعت 23:01)شهرادلیلا نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 22:05)nikniknik نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 22:01)3rip نوشته:  دوستانی که قصد ورود به آمریکا از طریق فرودگاه بوستون در این شش روز باقیمانده دارن، اگر مشکل خرید بلیط در داخل ایران دارید از طریق آژانس های ایرانی خارج از ایران مثل ترکیه و ارمنستان هم پرس و جو کنید، این فرصت رو به خاطر برخوردهای سلیقه ای آژانس های مسافرتی از دست ندید

airline اونوقت نمیذاره سوار هواپیما بشن، وگرنه من از اینجا برای پدر مادرم بلیط migereftam

یک قاضی در بوستون دستور ترامپ رو برای ۷ روز لغو کرده بود و دارندگان ویزا فقط از فرودگاه لوگان بوستون میتونن وارد امریکا بشن.
البته الان وزارت خارجه اعلام کرده که کلا ویزاها رو لغو کرده، یعنی کلا کسی ویزای معتبر نداره متاسفانه
تشکر کنندگان: ramin_red ، شهرادلیلا
پاسخ وزارت خارجه آمریکا به برخی پرسش های متداول در رابطه با دستور اجرایی اخیر:
با توجه به فرمان اجرائی که اخیرا توسط پرزیدنت ترامپ صادر شد، ما در سفارت مجازی ایران پرسش های بسیاری در این باره دریافت کرده ایم. در زیر شما می توانید پاسخ به برخی از پرسشهای معمول در مورد فرمان اجرایی پرزیدنت ترامپ در مورد ویزای آمریکا برای اتباع هفت کشور و اثر آن بر پرونده های درخواست ویزا را ببینید.

آیا باید برای مصاحبه خود حاضر شوم؟
متاسفانه، به اطلاع می رسانیم که در شرایط فعلی وقت مصاحبه متقاضیان لغو شده است. بنابراین متقاضیان نباید به بخش کنسولی محل مصاحبه خود سفر و مراجعه کنند. کلیه مراحل مربوط به صدور ویزا تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است.

من ویزای معتبر دارم. آیا می توانم از آن استفاده کنم؟
متاسفانه، چنانچه شهروند یکی از کشورهای یمن، ایران، عراق، سومالی، سودان، سوریه و یا لیبی هستید، ویزای شما لغو شده است و برای سفر معتبر نمی باشد. توجه داشته باشید که این شرایط برای شهروندان مضاعفی که شهروندی یکی از این کشورها را هم دارا هستند نیز صادق می باشد. چنانچه ویزای شما در گذرنامه ای که متعلق به این کشور ها نمی باشد صادر شده ولی شما همچنان شهروند یکی از این کشورها هستید قادر به استفاده از این ویزا برای سفر نخواهید بود. در حال حاضر اطلاعاتی در خصوص این که چه زمانی قادر خواهید بود ویزای خود را تجدید کنید در دست نمی باشد.

آیا واجد شرایط معافیت از این تعلیق هستم؟
در حال حاضر به دارندگان ویزا و صاحبان گرین کارت ایرانی، عراقی، سومالیایی، سودانی، سوریه ای، لیبیایی و یمنی توصیه می شود که در خصوص امکان استفاده از هرگونه معافیتی با وزارت امنیت ملی (Department of Homeland Security) تماس حاصل نمایند.
آیا صاحبان گرین کارت می توانند به آمریکا سفر کنند؟

در جریان هستیم که در حال حاضر اداره گمرک و گشت مرزی (Customs and Border Patrol) به صاحبان گرین کارت هنگام ورود به ایالات متحده اجازه استفاده از معافیت هایی را می دهد. با این حال، لطفا توجه داشته باشید که این وضعیت همواره در حال تغییر و نوسان است. بنابراین جهت کسب اطلاعات دقیق تر با وزارت امنیت ملی (Department of Homeland Security) تماس حاصل نمایند.

من شهروندی مضاعف دارم. آیا می توانم به آمریکا سفر کنم؟
متاسفانه، چنانچه شهروند یکی از کشورهای یمن، ایران، عراق، سومالی، سودان، سوریه و یا لیبی هستید و در آن واحد شهروند ایالات متحده نمی باشید، ویزای شما لغو شده است و برای سفر معتبر نمی باشد. حتی چناچه ویزای شما در گذرنامه ای که متعلق به این هفت کشور نمی باشد صادر شده ولی شما همچنان شهروند یکی از این کشورها هستید قادر به استفاده از این ویزا برای سفر نخواهید بود.

نتیجه مراحل اداری پرونده من چه خواهد شد؟
متاسفانه در مورد این که تکلیف مراحل اداری پرونده شما چه خواهد بود اطلاعاتی در اختیار نداریم.. به محض دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص چگونگی ادامه روند چنین پرونده هایی، با متقاضیان مربوطه تماس حاصل خواهد شد.

مصاحبه من انجام شده است. تکلیف پرونده من چه خواهد بود؟
کلیه مراحل و روند مربوط به پرونده های ویزای متقاضیان تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است. به محض دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص چگونگی ادامه روند چنین پرونده هایی، با متقاضیان تماس حاصل خواهد شد.

من نتوانستم از ویزای خود استفاده کنم. آیا می توانم آن را تجدید کنم؟
متاسفانه، چنانچه شهروند یکی از کشورهای یمن، ایران، عراق، سومالی، سودان، سوریه و یا لیبی هستید، ویزای شما لغو شده است و برای سفر معتبر نمی باشد. توجه داشته باشید که این شرایط همچنین برای شهروندان مضاعفی که شهروندی یکی از این کشورها را هم دارا هستند صادق می باشد. چنانچه ویزای شما در گذرنامه ای که متعلق به این کشور ها نمی باشد صادر شده ولی شما همچنان شهروند یکی از این کشورها هستید قادر به استفاده از این ویزا برای سفر نخواهید بود. در حال حاضر اطلاعاتی در خصوص این که چه زمانی قادر خواهید بود ویزای خود را تجدید کنید در دست نمی باشد.

**من شهروند ایالات متحده هستم. آیا این دستور شامل من نیز می شود؟
خیر. دارندگان گذرنامه آمریکایی این دستور نمی شوند.

پاسخ پرسشهای متداول: در پی فرمان اجرایی ریاست جمهوری که در ۲۷ ژانویه ۲۰۱۷ امضا شد، صدور ویزا برای اتباع کشورهای عراق، ایران، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن به محض صدور آن دستور و تا اطلاع ثانوی تعلیق شده است. اگر شما شهروند یا شهروند دو تابعیتی یکی از آن کشورها هستید لطفا از گرفتن وقت مصاحبه ویزا یا پرداختن برای مصاحبه ویزا در این زمان خودداری کنید. اگر وقت مصاحبه ای از پیش داشته اید لطفا برای شرکت در آن نروید، چرا که ما امکان برگزاری جلسه مصاحبه شما را نداریم.
@us_immigrant_services
تشکر کنندگان: bhb32 ، alireza_guitar ، aazitaa
(2017-01-30 ساعت 23:03)HGhAzAl نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 22:54)Ali--usa نوشته:  جالبه كه مصاحبه هاي ماه مارچ رو  لغو نكردن

مصاحبه ما 8 مارچ بود که لغو شده!
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
تشکر کنندگان: bhb32
چطوری متوجه می شوند که فردی دارای تابعیت مضاعف هست؟ از طریق محل تولد که در پاسپورت درج شده؟ اگر کسی با تابعیت دوگانه وارد آمریکا شود و گذرنامه مثلا کانادایی خود را نشان بدهد و گذرنامه ایرانی خودش را رو نکند چطور متوجه می شوند که طرف ایرانی هست؟
(2017-01-30 ساعت 21:21)arminkh نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 20:43)15964 نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 20:18)arminkh نوشته:  یکی از دوستان ما امروز مصاحبه داشت.وارد سفارت شدند و بهشون گفتند مدارکتون کامله بعد ۳ ماه ایمیل میزنیم ویزاتون حاضر میشه.IR1.

کدوم سفارت؟
من از آنکارا واسه 1feb وقت داشتم خودشون کنسل کردن ، زنگ زدم گفتن هیچ کاری نمی تونیم بکنیم ، حتی گفتم ویزا مو ۳ ماه دیگه صادر کنین ولی الان مصاحبه شم ، گفتن نمی تونیم!
همون آنکارا.حالا نمیدونم شاید چون زمانی که امضا شد اونجا بودن اینجوری بوده.ولی امروز وارد شدن و این حرفو بهشون زدن.

همین امروز یکی وقت داشت که کنسلش کردن. ایمیل کنسلی هم براش رفته!
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
(2017-01-30 ساعت 23:26)Abisarab نوشته:  چطوری متوجه می شوند که فردی دارای تابعیت مضاعف هست؟ از طریق محل تولد که در پاسپورت درج شده؟  اگر کسی با تابعیت دوگانه وارد آمریکا شود و گذرنامه مثلا کانادایی خود را نشان بدهد و گذرنامه ایرانی خودش را رو نکند چطور متوجه می شوند که طرف ایرانی هست؟
کسی نیست جواب بده دوستان؟
(2017-01-30 ساعت 23:26)Abisarab نوشته:  چطوری متوجه می شوند که فردی دارای تابعیت مضاعف هست؟ از طریق محل تولد که در پاسپورت درج شده؟  اگر کسی با تابعیت دوگانه وارد آمریکا شود و گذرنامه مثلا کانادایی خود را نشان بدهد و گذرنامه ایرانی خودش را رو نکند چطور متوجه می شوند که طرف ایرانی هست؟

محل تولد در پاسپورت درج می شود
(2017-01-30 ساعت 23:17)3rip نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 23:01)شهرادلیلا نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 22:05)nikniknik نوشته:  airline اونوقت نمیذاره سوار هواپیما بشن، وگرنه من از اینجا برای پدر مادرم بلیط migereftam

یک قاضی در بوستون دستور ترامپ رو برای ۷ روز لغو کرده بود و دارندگان ویزا فقط از فرودگاه لوگان بوستون میتونن وارد آمریکا بشن.
البته الان وزارت خارجه اعلام کرده که کلا ویزاها رو لغو کرده، یعنی کلا کسی ویزای معتبر نداره متاسفانه

سلام ، میشه لطفا این لینک خبر که دادین (البته الان وزارت خارجه اعلام کرده که کلا ویزاها رو لغو کرده، یعنی کلا کسی ویزای معتبر نداره متاسفانه) بزارید؟ ممنون
تشکر کنندگان:

حدس میزنم از محل تولد و شما مجبورید ثابت کنید که تابعیت مضاعف ندارید مثلا با نشان دادن مدرک ترک تابعیت.
تشکر کنندگان: Abisarab ، ramin_red
دوستان من یه موضوعی رد دقیق متوجه نشدم.
من روز گذشته یه ایمیل گرفتم که عنوان میکرد وقت مصاحبه شما کنسل شده. بدون اشاره به هیچ اسم و شماره پرونده ای. قطع به یقین این نامه مربوط میشه به وقت مصاحبه پدر مادر من برای ویزای توریستی آمریکا از کنسولگری دوبی. نوبت ما آخر آپریل بود. الان میبینم که دوستان صحبت از کنسل شدن قرار ملاقات تا آخر ژانویه میدن. میشه کمی بیشتر توضیح بدین ؟ من برداشتم از ایمیل این بود که کلا تا اطلاع ثانوی کنسل شده و تصمیم داشتم از طریق بانک مبلغ واریزی رو هم به حسابم برگردونم.
ممنون.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ramin_red ، battosai ، sib 24
(2017-01-30 ساعت 23:26)Sudeh نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 23:03)HGhAzAl نوشته:  

مصاحبه ما 8 مارچ بود که لغو شده!

كيس ما لاتاريه و تاريخش ١٢ مارچ كه هنوز ايميلي دريافت نكردم بابت كنسلي
حتماً امروز فردا اعلام ميكنن?
نميدونم دوستان اين حسي كه تو تن من هست براي همه ايجاد شده
يه حسي تو تنم هست انگار يه عزيزمو از دست دادم
همش غم تو دلمه
خدا انشالله شادي رو به همه شما عزيزان برگردونه
تك تك شما عزيزان برين تو سفارت و با ويزا برگردين
با دل خوش سفر كنين به آمريكا و اگه اونجا به دلتون نشست زندگي كنين .

تشکر کنندگان: ramin_red ، mrticoen ، Paniz888 ، Sudeh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان