کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
طبق آخرین خبری که دارم ایرانی-کانادایی ها می توانند با پاسپورت کانادایی، بدون مشکل به آمریکا تردد داشته باشند.
کانادایی ها شامل این executive order  نمی شوند.

http://www.cbc.ca/news/canada/canadian-a...-1.3957059

https://www.thestar.com/news/world/2017/...to-us.html
تشکر کنندگان: ramin_red ، mulan1979 ، battosai
(2017-01-30 ساعت 18:19)Saeed rezaee نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 11:31)arminpaye نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 11:24)yami نوشته:  قبول دارم اقا کلا بریتیش ایرویز از بدترین ایرلاینها هست.
من خودم Ethiopian سوار شدم فرست کلاسش اندازه اتاق پذیرایی بود.
عاقاجان، شما بیایی تازه دل ما باز میشه  Big Grin
من تضمین میکنم هیشکی حسادت شما رو نمیکنه.

منم ميدونم Cool  منظورم  شما يا هيچ يك از دوستان خوب فروم نبود ترامپ رو ميگم بايد روشو كم كنم Big Grin
حالا جناب ارمین هزینه بلیط چی شد؟ بعد شماهم مثل من پاس تو ویزا دارین؟ نظرتون راجع به پورت بوستون چیه که مهلت یکهفته ای داره ؟چون خودم دنبالشم
هزينه بليط هم ميگن خود بريتيش بايد علام كنه كه چقدر مرجوع ميكنه چون ما دو نفر بوديم و يك نفر ما گرين كارتي بود و نرفت فكر كنم هزينه رفت اون سوخت ولي پول برگشت رو ميدن من رو هم كه ويزا تو پاس داشتم ولي اونا اجازه پرواز ندادن پولم رو كامل پس ميدن البته اينا مهم نيست وكيلم گفت فعلا بليط ها رو پس نده تا شايد شد كاري بكنم بوستون هم ميشه ولي هيچ ايرلايني اجازه پرواز با ويزا رو نميده همه چي معلق شده Rolleyes
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: gbtm ، Saeed rezaee ، ramin_red
(2017-01-30 ساعت 17:49)Scorsizi5374 نوشته:  دوستانی که برنده لاتاری هستند در این مدت تا محدودیت برداشته بشه تمام کارهای لازم رو انجام بدن،مدارک لازم رو ترجمه کنند،تمکن مالی،حساب بانکی،واکسن،مسایل مدیکال ...
همه چیز رو آماده کنید حتا بیشتر از نیاز،خودتونو برای هر سوالی آماده کنین،که زمانی که مصاحبه شروع شد تا حد ممکن بخاطر چیزی اخذ ویزا عقب نیفته.فراوش نکنید از اردیبهشت تا شهریور 5 ماه زمان هست.بخاطر هرچیزی که به تاخیر بیفتید شانس زیادی از دست میدین.لاتاری پروسه ایه که از اول تا آخرش شانسه،نه فقط قبولیش.

در ادامه ي حرف دوستمون خواستم بگم كه عزيزانى كه نوبت مصاحبه تون اينشالا بعد از اين ٩٠ روز اتفاق ميوفته . لطفا تمام كارهاى لازم و برأى سريع تَر پيش رفتن اين پروسه انجام بدين. هر چه شما كارهاتون سريع تَر پيش بره شانس واسه مصاحبه ى عده ى بيشتر از ايرانى ها رو مقدور ميكنيد ...
برنده :2016.  3 May
 برنده خودم ١ نَفَر

سربازي: معافيت
••Case: 54
Interview page: 28 March
Interview time: 11 May

Interview place: Armenia- Yerevan
تشکر کنندگان: ramin_red ، battosai ، mrticoen
(2017-01-31 ساعت 00:11)arminpaye نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 11:31)arminpaye نوشته:  منم ميدونم Cool  منظورم  شما يا هيچ يك از دوستان خوب فروم نبود ترامپ رو ميگم بايد روشو كم كنم Big Grin
حالا جناب ارمین هزینه بلیط چی شد؟ بعد شماهم مثل من پاس تو ویزا دارین؟ نظرتون راجع به پورت بوستون چیه که مهلت یکهفته ای داره ؟چون خودم دنبالشم
هزينه بليط هم ميگن خود بريتيش بايد علام كنه كه چقدر مرجوع ميكنه چون ما دو نفر بوديم و يك نفر ما گرين كارتي بود و نرفت فكر كنم هزينه رفت اون سوخت ولي پول برگشت رو ميدن من رو هم كه ويزا تو پاس داشتم ولي اونا اجازه پرواز ندادن پولم رو كامل پس ميدن البته اينا مهم نيست وكيلم گفت فعلا بليط ها رو پس نده تا شايد شد كاري بكنم بوستون هم ميشه ولي هيچ ايرلايني اجازه پرواز با ويزا رو نميده همه چي معلق شده  Rolleyes

دوست گرامي منم برا ١٥ فوريه بليط داشتم با بريتيش، ويزا  b1/b2 منم ٢٠ فوريه اكسپاير ميشه ، بنده هم منتظر خبر از فرودگاه بوستون هستم كه ببينم آيا هيچ كدوم از ايرلاينها اجازه پرواز ميدن يا نه، لطفا هر خبري داشتيد مارو هم در جريان بگذاريد، سپاسگذارم. انشاالله كه اين جريان ختم به خير بشه براي تمام دوستان.
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 19:53)nssm نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 19:28)Raha_s121 نوشته:  [quote='Saeed rezaee' pid='740467' dateline='1485782010']

دوست عزیز چی شد فایل پی دی اف رو فرودگاه امام پذیرفت؟

من امروز حضوراتمام ايرلاين ها. را رفتم حتي نامه قاضي بوستون را بردم ، من پاكت زرد دارم  ولي هيچ إيرلايني بليط به أمثال من توي فروشه

همینطوره دوست عزیز. من حتی ایرلاینهای شرق آسیا رو چک کردم. همگی یا در اروپا یا دوبی و ابوظبی استاپ دارن و ویزای ما چک میشه که اجازه پرواز داده نمیشه. تنها کاری که تونستم انجام بدم تماس با NVC و USCIS بود که  اونها هم گفتن تا نود روز ورود نمیشه کرد و بعد بر اساس قوانین کارها دنبال میشه. من به سفارت ارمنستان هم ایمیل زدم و شرایطم رو گفتم که تا 90 روزاعتبار ویزام تموم میشه. فقط از جهت اینکه یک مدرکی برای آینده داشته باشم . اگر مایل باشید توصیه میکنم شما هم شرایطتون رو به سفارتتون اعلام کنید شاید بعد از 90 روز نیاز شد بهش .
[/quoًte]
ممنونم ، درست ًمي فرماييد
تشکر کنندگان:
(2017-01-31 ساعت 00:11)arminpaye نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 11:31)arminpaye نوشته:  منم ميدونم Cool  منظورم  شما يا هيچ يك از دوستان خوب فروم نبود ترامپ رو ميگم بايد روشو كم كنم Big Grin
هزينه بليط هم ميگن خود بريتيش بايد علام كنه كه چقدر مرجوع ميكنه چون ما دو نفر بوديم و يك نفر ما گرين كارتي بود و نرفت فكر كنم هزينه رفت اون سوخت ولي پول برگشت رو ميدن من رو هم كه ويزا تو پاس داشتم ولي اونا اجازه پرواز ندادن پولم رو كامل پس ميدن البته اينا مهم نيست وكيلم گفت فعلا بليط ها رو پس نده تا شايد شد كاري بكنم بوستون هم ميشه ولي هيچ ايرلايني اجازه پرواز با ويزا رو نميده همه چي معلق شده  Rolleyes
آگه پرواز لندن به آمریکا تون با آمریکا ایرلاین بوده آون گفته تمام پولو برای کسانی که به خاطر این قانون نتوانستن بیان پس میدیم.
تشکر کنندگان: ramin_red
(2017-01-31 ساعت 00:05)marco250 نوشته:  طبق آخرین خبری که دارم ایرانی-کانادایی ها می توانند با پاسپورت کانادایی، بدون مشکل به آمریکا تردد داشته باشند.

و همچنین بریتانیایی ها البته همه بشرط داشتن ویزای معتبر.
اما اگر ندارند فعلا نمیتونن وقت ویزا بگیرند.
تشکر کنندگان: aazitaa
به نظر من ، به مدت روزهای لغو شده جهت مصاحبه و صدور ویزا برای برندگان لاتاری ۲۰۱۷
تا بعد از شهریور هم ادامه پیدا میکنه ... چون kcc گفته شما به روند کار خودتون ادامه بدید
که تا بعد از مدت تعلیق ، به شما وقت مصاحبه داده شود.
شما چقدر احتمال میدید که اینطور باشه ؟؟؟
چون این تعلیق ، تقصیر ما که نبوده !!!
همه از این حکم ناراضی هستن جز خود ترامپ ...
باور کنید خود سفارتی ها هم از این جریان ناراحت هستن و بعدا تلافی میکنن
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 21:37)calm نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 21:15)marsini نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 19:28)123a نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز وبا آرزوی رفع سریع موانع موجود،بنده اطلاعات حقوقی ندارم اما دوستانی که ویزای لاتاری در پاسپورتشون هست ،مستحضر باشن که این علاوه بر ویزا ،به منزله گرین کارت موقت شماست وتا یکسال هم البته به شرط  ورود به آمریکا ،معتبر است.عزیزانی که میتونن ،روی این قسمت کار کنن      ا نشاا... نتیجه بده.(در واقع شما همین الان هم گرین کارت دارین)
من هم مثل شما فکر میکنم.ویزای لاتاری تا یکسال حکم گرین کارت را خواهد داشت در صورت ورود به آمریکا و خوردن مهر ورود داخلش.کاش بچه ها بتونن حداقل تا زمان اعتبار ویزاشون خودشون رو به طریقی به آمریکا برسونن.

در این وضعیت برای رسیدن کسانی که ویزا دارن به مرز آمریکا دو راه هست  Big Grin  - اول جعل گرین کارت دوم خودتون رو به آمریکای جنوبی برسونید مثلن کشور دوست و برادر ونزوئلا و از راه زمینی به مکزیک بروید بعد هم از مرز زمینی وارد آمریکا بشین  Rolleyes

چهار پنج روز پیش این رو گفتم ولی فکر کنم اصلا کسی نگرفت جریان رو!!
تشکر کنندگان:
دوستان چندروزيه كه پيگير اين تاپيك هستم و اطلاع رساني هاي اينجا و دوستان خيلي بهم كمك كرد، من گرين كارت دارم و اولين سفرم بعد از گرفتن گرين كارت به ايران بود، تازه يك ماه بود كه گرين كارت رو گرفته بودم كه اومدم ايران و ٤ ماه ايران بودم و بليط برگشت گرفتم كه دقيقا مصادف شد با اين داستانا، من با امارات اير پرواز داشتم و با تعهد سوار شدم ، فرودگاه كاليفرنيا مقصدم بود ، كه فرستادنم تو اتاق مخصوص و يه كاغذ بهم دادن كه ادرس و تلفن محل زندگي و فاميل ها و غيره رو نوشتم و گفتن منتظر جواب باشم،٢ساعت و نيم معطل شدم و البته برخورد خوبي باهام داشتن و مرتب ميپرسيدن چيزي براي خوردن لازم دارم؟ و خودشونم انگار ازين پروسه راضي نبودن و ميگفتن رونديه كه بايد طي شه و جاي نگراني نيست ، و خلاصه بعد از ٢ساعت و نيم اونا خوشحال تر از من اومدن مداركمو دادنو گفتن برو. و ناگفته نمونه كه كل چمدونمو دونه دونه وسايلشو گشتن و رو بعضي مواد غذايي دستگاه ميداشتن.
تشکر کنندگان: yami ، battosai ، sib 24 ، mana94 ، gbtm ، mrticoen ، 3rip ، Persischer ، mulan1979 ، sce ، aazitaa ، alireza_guitar ، mostafa2017 ، 123a
الان که خبر میدن که گیرین کارتی ها هم مشکل دارن که .
تشکر کنندگان: mulan1979
من و كسانيكه تو پروازم بودن معطل شديم ولي همه درد شديم
تشکر کنندگان: battosai ، mrticoen
(2017-01-31 ساعت 00:41)yami نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 00:05)marco250 نوشته:  طبق آخرین خبری که دارم ایرانی-کانادایی ها می توانند با پاسپورت کانادایی، بدون مشکل به آمریکا تردد داشته باشند.

و همچنین بریتانیایی ها البته همه بشرط داشتن ویزای معتبر.
اما اگر ندارند فعلا نمیتونن وقت ویزا بگیرند.
با این فرق که کانادایی ها احتیاج به ویزا ندارند. Big Grin
تشکر کنندگان: yami
(2017-01-31 ساعت 00:49)battosai نوشته:  الان که خبر میدن که گیرین کارتی ها هم مشکل دارن  که .

من و همه كساييكه تو پروازم بودن معطل شديم ولي همه رد شديم ، تازه يك ساعته از فرودگاه اومدم بيرون
تشکر کنندگان: battosai ، gbtm ، mrticoen ، dela ، mulan1979 ، shangol ، bhb32 ، alireza_guitar ، mahdis932 ، daria
(2017-01-31 ساعت 00:54)aramesh_mn نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 00:49)battosai نوشته:  الان که خبر میدن که گیرین کارتی ها هم مشکل دارن  که .

من و همه كساييكه تو پروازم بودن معطل شديم ولي همه رد شديم ، تازه يك ساعته از فرودگاه اومدم بيرون

سلام دوست عزیز

الان با داشتن گرین کارت می تونین بریم امریکا؟
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان