موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-06 ساعت 21:32)Moh.Bahrami1989 نوشته: واقعا حالم خوب نیست ولی وجدانا یه نیگاه به خودمون بندازیم...
یعنی فکر کنین ما که خودمون برنده لاتاری 2017 هستیم رو هواییم ...
بعد یعنی واقعا فکر کنین طرف دیگه کجای کاره که تو امضاش میگه برنده لاتاری 2018 و داره چنان موشکافانه عمر گرانبها رو تو فروم فدای پیشرفت میهن میکنه که ادم نمیدونه تو سر خودش بزنه یا اهنگ ملوانان ملوانان رو گوش بده..
خداییش خیلی کلامون پس معرکه اس ما تو این مملکت...
ها... باشه
در به در در پی معشوق دویدیم چه غم
گر به معشوق رسیدیم چه بهتر نرسیدیم چه غم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Farsi VOA:
براساس فرمان اجرایی جدید ترامپ، کسانی که در آمریکا در انتظار گرین کارت یا ویزای کاری هستند، مشکلی نخواهند داشت.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هیچ کس تو این شرایط حال خوبی نداره و روح و روان همه به هم ریخته .. مواظب باشید باعث دعوا و توهین نشه. همه ما هم دردیم و هیچ کس غیر از ما نمیتونه شرایط همدیگه رو درک کنه .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Farsi VOA:
براساس فرمان جدید ترامپ از ۲۶ اسفند هیچ ویزای مهاجرتی و غیر مهاجرتی شامل دانشجویی، لاتاری و غیره برای شهروندان ایران و ۵ کشور صادر نمی شود.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اينبار نيومده حذف كنه اقليت هاي ديني رو كه اينطور برداشت نشه كه با مسلمونا فقط خصومت شخصي داشته در نتيجه خودشو از منع قانوني تبرئه كرده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Salar Tofighi:
bbckalbasi: t.co/b0zd9OgE8T
?
بهمن کلباسی:
فرمان جدید #ترامپ از ده روز دیگر اجرایی میشود. همانطور که گزارش شده بود اگر ویزا دارید شامل نمیشود ولی روند بررسی ویزاها متوقف میشود.
?
متن پرسش و پاسخ مقامهای دولت در مورد اینکه این فرمان چه نوع ویزاهایی را شامل میشود: t.co/o7jnGtfbLE
?
در پاسخ به پرسش شماره ۵ نوشته اند کسانی که ویزای چند ورودی (مالتی) دارند میتوانند رفت و آمد کنند.
?
در پاسخ به پرسش شماره ١٠ نوشته اند فقط پناهجویانی که تاریخ سفرشان تعیین و قطعی شده میتوانند بیایند.
?
کسانی که گرین کارت دارند شامل نمیشود و میتوانند رفت و آمد کنند. همه بررسی ها برای دادن گرین کارت جدید متوقف میشود.
?
در پاسخ به پرسش ١۶ نوشته اند اگر ویزای مهاجرت( پاکت گرین کارت برای اولین بار) را گرفته اید میتوانید وارد شوید.
?
دانشجوها و خانواده شان ویزای معتبر داشته باشند می آیند، نداشته باشند هم نه.
?
شماره ٢۶: برای کسانی که در داخل آمریکا هستند و مثلا میخواهند گرین کارت یا ویزای کار بگیرند مشکلی پیش نمی آید.
?
هیچ ویزای جدیدی صادر نمیشود. از دانشجویی تا کار تا گرین کارت/لاتری تا ویزای دیدار.
?
تاریخ اجرا. ١۶ مارچ/٢۶ اسفند.
?
شهروندان این ۶ کشور. نه فقط مسلمانان. شامل یهودیان، بهائیان، زرتشتیان و مسیحیان ایران و ۵ کشور دیگر هم میشود.
twitter.com/bbckalbasi/status/838768500655161346
? @VahidOnline
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-06 ساعت 21:38)minaz00 نوشته: دوستان هیچ کس تو این شرایط حال خوبی نداره و روح و روان همه به هم ریخته .. مواظب باشید باعث دعوا و توهین نشه. همه ما هم دردیم و هیچ کس غیر از ما نمیتونه شرایط همدیگه رو درک کنه .
درسته همه ناراحتن
ولی اینکه کارمن که میام تو این تاپیک و موشکافانه دنبال میکنم و امید دارم که برنده لاتاری 2018 بشم نمیدونم مشکل داره....
چشم من چیزی نمیگم هر کی میخواد بیاد منو مسخره کنه
در به در در پی معشوق دویدیم چه غم
گر به معشوق رسیدیم چه بهتر نرسیدیم چه غم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-06 ساعت 21:38)minaz00 نوشته: دوستان هیچ کس تو این شرایط حال خوبی نداره و روح و روان همه به هم ریخته .. مواظب باشید باعث دعوا و توهین نشه. همه ما هم دردیم و هیچ کس غیر از ما نمیتونه شرایط همدیگه رو درک کنه .
کاملا موافقم با شما دوست عزیز، اما ما وارد این پروسه شدیم و تا الان صبر کردیم،من امیدوارم که بازم خبرهای خوبی امکانش بالاست بیاد در ثانی ما کاری از دستمون بر نمیاد
برنده لاتاری ۲۰۱۷
برنده اصلی خودم و همسرم همراه من
مصاحبه ۱۳ مارس ابوظبی
نتیجه ap
اولین اپدیت ۱۹ مارس, ۱۴ جون
مدرک تحصیلی خودم دکتر دامپزشک همسرم لیسانس IT
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
انگار دنیا رو سرم خراب شده اینهمه منتظر باش و عمرتو هدر بده اخرش اینجوری بشه. اگه تمدیدش کنه چی. به نظرتون کسی که گرین کارت داره میتونه شکایت کنه که به همسرش ویزا نمیدن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
"We cannot compromise our nation's security by allowing visitors entry when their own governments are unable or unwilling to provide the information we need to vet them responsibly, or when those governments actively support terrorism." Attorney General Jeff Sessions said Monday.
خب مشخصه كه ايران در اينده نه همكاري خواهد كرد و نه ... پس مثل قبل امكان تمديد هم وجود داره ديگه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفا نگران نباشین در پروسه مهاجرت 3 ماه زمان زیادی نیست اگر در برنامه زندگیتان مهاجرت است مطمین باشین به کمک کاینات و خداوند راهی این سفر خواهید شد .
دوستان عزیز آرامش و اطمینان درونیتان را پا برجا نگه دارین .
کیس ir1
درخواست اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94 _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc -فبریه 26-2016
90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا یه ضرب چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه
.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-03-06 ساعت 22:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-06 ساعت 22:03 توسط faegheh_niazmand.)
الان این خبر قطعیه؟؟من که ۱ فروردین مصاحبه داشتم الان مصاحبمو باید کنسل شده در نظر بگیرم؟؟؟
الان واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی گیج شدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-06 ساعت 21:34)farhadb نوشته: سلام دوستان، سوال من اینکه صادر نکردن ویزا ۱۰ روز دیگه شروع میشه، آیا شامل قبل این 10 روز ویزا گرفت؟ کیس نامبرم درومد بد از یه سال ap و پاسپورتمو ۴ روز دیگه میخوام بدم سفارت ارمنستان واسه گرفتن ویزا ، هنوزم ویزا صادر میشه قبل ۱۶ مارس یا نه؟ از کجا میشه سوال کرد؟
من جای شما باشم همین الان پا میشم میرم ارمنستان دنبال ویزا، بعدش دیگه وقت هست که هر وقت خواستی بری
گروه F1
تاریخ اپلای June 2009
تاریخ مصاحبه: october 2016 ابوظبی
وضعیت: AP
معافیت کفالت و شغل غیردولتی
آپدیت: 5 دسامبر ۲۰۱۶و ۱۶ مارچ و ۲۸جون