موضوعها: 0
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی ترامپ حکم قبلی رو صادر کرد من فکر نمی کردم لغو کامل بشه چون واقعا رئیس جمهور آمریکا اختیارات گسترده ای داره ولی لغو شد حکمش توسط دادگاه.الان هم این احتمال وجود داره که به دادگاه کشیده بشه.اصلا نمیشه نادیده گرفت این مساله رو که دوباره همونایی که شکایت کردند اینبار نخوان اینکارو بکنند.چون این حکم خلاف تمام خواسته های اونا بود و اصلا نمی تونن این مساله رو قبول کنند مخصوصا اگر در دادگاه هم برنده شده باشند.پس دوستانی که میگن اینبار زیرکانه حکم داده و تمام راهکارهای قانونی این حکم رو در نظر گرفته و قاضی ها کاری نمی کنند به هیچ عنوان ناامید نباشید.دلداری نیست این حرفم فقط کافیه واقع بینانه به قضیه نگاه کنید من که احتمال اینکه این حکم دوباره به دادگاه کشیده بشه رو بیشتر می دونم.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-06 ساعت 22:31)Hadi_20 نوشته: وقتی ترامپ حکم قبلی رو صادر کرد من فکر نمی کردم لغو کامل بشه چون واقعا رئیس جمهور آمریکا اختیارات گسترده ای داره ولی لغو شد حکمش توسط دادگاه.الان هم این احتمال وجود داره که به دادگاه کشیده بشه.اصلا نمیشه نادیده گرفت این مساله رو که دوباره همونایی که شکایت کردند اینبار نخوان اینکارو بکنند.چون این حکم خلاف تمام خواسته های اونا بود و اصلا نمی تونن این مساله رو قبول کنند مخصوصا اگر در دادگاه هم برنده شده باشند.پس دوستانی که میگن اینبار زیرکانه حکم داده و تمام راهکارهای قانونی این حکم رو در نظر گرفته و قاضی ها کاری نمی کنند به هیچ عنوان ناامید نباشید.دلداری نیست این حرفم فقط کافیه واقع بینانه به قضیه نگاه کنید من که احتمال اینکه این حکم دوباره به دادگاه کشیده بشه رو بیشتر می دونم.
شما هم اگه سفارت الکی ردت میکرد. بعد ایمیل میداد. بزودی بهت جواب میدیم از اون موقعش هشت روز گذشته بود هیچ خبری نبود همینجوری استرس داشتی و با این کارایی که اینا هم میکنن اعصابت خوردتر. میشد برای من یروزم یروزه
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
الان تكليف كيس هاى نامزدى و ازدواجى چى ميشه اصلا واضح نيست اين حكم جديد ?
Category:F2A
Priority Date: 13-AUg-2015
Interview: 13-June-2017
Embassy: Ankara
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ميدونم سوالم خيلي خودخواهانه س ولي واقعاً خيلي مستاصلم
سوال من اينه كه وقت مصاحبه ها تو اين ١٠ روز چي ميشه؟
من مصاحبه ١٤ مارچ هست، برم براي مصاحبه؟
شرمنده كه تو اين وضعيت به فكر خودمم?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه کسائی که همسر و پدر و مادر و فرزند تو آمریکا دارن که به صورت قانونی اونجان از این قانون معاف هستن..صفحه 8 و 9 میگه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بنده با اقای hadi-20 کاملا موافق ام . به نظر من این دستور جدید هیچ چیز جدیدی نداره که قاضی ها رو از تصمیم خودشون برگردونه . هنوز وکلای ترامپ دلایلی برای اینکه این کشورها تهدید هستند ارائه ندادند . هنوز برای قاضی ها روشن نیست که این حکم جنبه تبعیض نژادی نداره . و در کل این قانون هنوز با قانون اساسی امریکا در تضاد هست . این نظر منه . به اضافه اینکه هنوز پرونده قبلی بسته نشده از نظر قضات و به ترامپ فرصتی 14 روزه دادند که از حکم خودش با مدرک دفاع کنه .از نظر من این قانون جدید هیچ فرقی از نظر حقوقی با قانون قبلی که توسط قاضی های فدرال معلق شد نداره . فقط نگارشش عوض شده و ماهیت حکم هیچ فرقی نکرده . در همون حکم قبلی هم گرین کارت و ویزا دارها بعد از چند روز وارد شدند و مسئله اون ها هم حل شده بود مشکل ماهیت دستوره . با این حکم جدید اتفاقا می خواد قدرت دادگاه رو به چالش بکشه و مطمئن هستم که قاضی ها هم بیکار نمی نشینن . اتفاقا با حذف عراق از لیست کارشون مضحک تر شد . چطور میشه عراق تا دیروز حامی تروریست بوده ولی امشب متحد در جنگ با تروریست ! مگه کشورهایی مثل ایران مدارک تحویل نمی دادند که اون ها نفهمند که چه کسی می خواد وارد امریکا بشه . پس پروسه ap که برای ایرانی ها تا شش ماه و حتی بیشتر طول می کشه برای چی بوده ؟؟؟نمی خوام بهتون امیدواری بیخودی بدم ولی من نا امید نیستم . این حکم هم به جایی نمی رسه چون ماهیتش غیر اصولی ست . توکل به خدا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-06 ساعت 22:53)maxman نوشته: مثل اینکه کسائی که همسر و پدر و مادر و فرزند تو آمریکا دارن که به صورت قانونی اونجان از این قانون معاف هستن..صفحه 8 و 9 میگه.
جدا این درسته ؟! نوشته همسر. مشکلی نداره؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
يعنى كسى كه همسرش گرين كارتى باشه رو هم شامل ميشه اين حكم يا فقط سيتيزن ها
Category:F2A
Priority Date: 13-AUg-2015
Interview: 13-June-2017
Embassy: Ankara
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
2017-03-06 ساعت 23:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-06 ساعت 23:08 توسط farzadmohajer.)
این حکم جدید با دفعه ی قبلی زیاد فرق آنچنانی نداره ...
بار قبل هم گرین کارت و اشخاص دارای ویزا رو مستثنا کرد . اما اوج اعتراض و شکایات ،
بعد از این اتفاق روی داد ... که آخرش هم لغو شد .
الان خبر اومده که انجمن دفاع از حقوق مدنی اعتراض های خودشون رو از الان شروع کردند
با عنوان muslimban2 و نوشته اند که از لحاظ ماهیت ، همان حکم قبلی است .
بدون شک جنجال های خودش رو داره در آینده ای نزدیک ...
چون دقیقا همون حکمه اول هست اگه یه بالا پایین کنید ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...