کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
وقتی ترامپ حکم قبلی رو صادر کرد من فکر نمی کردم لغو کامل بشه چون واقعا رئیس جمهور آمریکا اختیارات گسترده ای داره ولی لغو شد حکمش توسط دادگاه.الان هم این احتمال وجود داره که به دادگاه کشیده بشه.اصلا نمیشه نادیده گرفت این مساله رو که دوباره همونایی که شکایت کردند اینبار نخوان اینکارو بکنند.چون این حکم خلاف تمام خواسته های اونا بود و اصلا نمی تونن این مساله رو قبول کنند مخصوصا اگر در دادگاه هم برنده شده باشند.پس دوستانی که میگن اینبار زیرکانه حکم داده و تمام راهکارهای قانونی این حکم رو در نظر گرفته و قاضی ها کاری نمی کنند به هیچ عنوان ناامید نباشید.دلداری نیست این حرفم فقط کافیه واقع بینانه به قضیه نگاه کنید من که احتمال اینکه این حکم دوباره به دادگاه کشیده بشه رو بیشتر می دونم.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
پاسخ
تشکر کنندگان: zamini1975 ، Sudeh ، nikniknik ، shahin.za ، onasiss ، copol
(2017-03-06 ساعت 22:30)یاس23 نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 22:03)nikniknik نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 21:54)یاس23 نوشته:  انگار دنیا رو سرم خراب شده اینهمه منتظر باش و عمرتو هدر بده اخرش اینجوری بشه. اگه تمدیدش کنه چی. به نظرتون کسی که گرین کارت داره میتونه شکایت کنه که به همسرش ویزا نمیدن؟
ظاهرا استثنا برای کسانیکه همسر, فرزند و پدر مادران در آمریکاست قایل شده, صفحه 9 و 10 فرمان جدید نوشته ولی من نمیدونم روندش چه جوری خواهد بود.

جدی؟متن فرمان رو از کجا میشه گیر اورد؟شما خودتون خوندین چنین چیزیرو؟شاید واسه سیتیزنیها هست

گذاشتم براتون متنشو صفحه قبل. گرین کارت, سیتیزن و کسانی که به صورت قانونی هستن در آمریکا

‎(iv) the foreign national seeks to enter the United States to visit or reside with a close family member (e.g., a spouse, child, or parent) who is a United States citizen, lawful permanent resident, or alien lawfully admitted on a valid nonimmigrant visa, and the denial of entry during the suspension period would cause undue hardship;
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-06 ساعت 22:31)Hadi_20 نوشته:  وقتی ترامپ حکم قبلی رو صادر کرد من فکر نمی کردم لغو کامل بشه چون واقعا رئیس جمهور آمریکا اختیارات گسترده ای داره ولی لغو شد حکمش توسط دادگاه.الان هم این احتمال وجود داره که به دادگاه کشیده بشه.اصلا نمیشه نادیده گرفت این مساله رو که دوباره همونایی که شکایت کردند اینبار نخوان اینکارو بکنند.چون این حکم خلاف تمام خواسته های اونا بود و اصلا نمی تونن این مساله رو قبول کنند مخصوصا اگر در دادگاه هم برنده شده باشند.پس دوستانی که میگن اینبار زیرکانه حکم داده و تمام راهکارهای قانونی این حکم رو در نظر گرفته و قاضی ها کاری نمی کنند به هیچ عنوان ناامید نباشید.دلداری نیست این حرفم فقط کافیه واقع بینانه به قضیه نگاه کنید من که احتمال اینکه این حکم دوباره به دادگاه کشیده بشه رو بیشتر می دونم.

شما هم اگه سفارت الکی ردت میکرد. بعد ایمیل میداد. بزودی بهت جواب میدیم از اون موقعش هشت روز گذشته بود هیچ خبری نبود همینجوری استرس داشتی و با این کارایی که اینا هم میکنن اعصابت خوردتر. میشد برای من یروزم یروزه
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان: nikniknik
(2017-03-06 ساعت 22:31)Hadi_20 نوشته:  وقتی ترامپ حکم قبلی رو صادر کرد من فکر نمی کردم لغو کامل بشه چون واقعا رئیس جمهور آمریکا اختیارات گسترده ای داره ولی لغو شد حکمش توسط دادگاه.الان هم این احتمال وجود داره که به دادگاه کشیده بشه.اصلا نمیشه نادیده گرفت این مساله رو که دوباره همونایی که شکایت کردند اینبار نخوان اینکارو بکنند.چون این حکم خلاف تمام خواسته های اونا بود و اصلا نمی تونن این مساله رو قبول کنند مخصوصا اگر در دادگاه هم برنده شده باشند.پس دوستانی که میگن اینبار زیرکانه حکم داده و تمام راهکارهای قانونی این حکم رو در نظر گرفته و قاضی ها کاری نمی کنند به هیچ عنوان ناامید نباشید.دلداری نیست این حرفم فقط کافیه واقع بینانه به قضیه نگاه کنید من که احتمال اینکه این حکم دوباره به دادگاه کشیده بشه رو بیشتر می دونم.
شرایط اعلام کردن امضای این حکم با قبلی تفاوت زیادی داره و عکس العمل ها تا اینجای کار نسبت به زمان مشابه در حکم قبلی تفاوت زیادی داره. مثل دفعه قبل نیست که مردم برای اعتراض به خیابان و فرودگاه ها بروند چون در داخل آمریکا خیلی ها بی تفاوت شدند. امیدوارم که طبق حرف شما پیش بره ولی در حکم دوم وضعیت کمی متفات شده و امید زیادی نداشته باشید که مثل حکم اول عکس العمل داشته باشه. مثل این که این دفعه ترامپ برنده خواهد شد چون حمایت جمهوری خواهان کنگره را پشت سرش دارد. امیدوارم که اشتباه برداشت کرده باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: nikniknik
الان تكليف كيس هاى نامزدى و ازدواجى چى ميشه اصلا واضح نيست اين حكم جديد ?

Category:F2A
Priority Date: 13-AUg-2015
Interview: 13-June-2017
Embassy: Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: saba rad ، nikniknik ، mulan1979
ميدونم سوالم خيلي خودخواهانه س ولي واقعاً خيلي مستاصلم
سوال من اينه كه وقت مصاحبه ها تو اين ١٠ روز چي ميشه؟
من مصاحبه ١٤ مارچ هست، برم براي مصاحبه؟
شرمنده كه تو اين وضعيت به فكر خودمم?

پاسخ
تشکر کنندگان: nikniknik ، copol
(2017-03-06 ساعت 22:46)Ali--usa نوشته:  ميدونم سوالم خيلي خودخواهانه س ولي واقعاً خيلي مستاصلم
سوال من اينه كه وقت مصاحبه ها تو اين ١٠ روز چي ميشه؟
من مصاحبه ١٤ مارچ هست، برم براي مصاحبه؟
شرمنده كه تو اين وضعيت به فكر خودمم?

فکر نکنم مشکلی تا 10 روز باشه برای مصاحبه ولی آگه بخوان کنسل کنن سفارت بهتون ایمیل میزنه حتما .
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali--usa
مثل اینکه کسائی که همسر و پدر و مادر و فرزند تو آمریکا دارن که به صورت قانونی اونجان از این قانون معاف هستن..صفحه 8 و 9 میگه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979 ، copol
(2017-03-06 ساعت 22:42)gozargah نوشته:  
شرایط اعلام کردن امضای این حکم با قبلی تفاوت زیادی داره و عکس العمل ها تا اینجای کار نسبت به زمان مشابه در حکم قبلی تفاوت زیادی داره. مثل دفعه قبل نیست که مردم برای اعتراض به خیابان و فرودگاه ها بروند چون در داخل آمریکا خیلی ها بی تفاوت شدند. امیدوارم که طبق حرف شما پیش بره ولی در حکم دوم وضعیت کمی متفات شده و امید زیادی نداشته باشید که مثل حکم اول عکس العمل داشته باشه. مثل این که این دفعه ترامپ برنده خواهد شد چون حمایت جمهوری خواهان کنگره را پشت سرش دارد. امیدوارم که اشتباه برداشت کرده باشم.

منم امیدوارم که این اتفاق بیفته البته از نظر تظاهرات احتمالا اتفاقی نمیفته ولی بهرحال این حکم خلاف خواسته های وکلایی بود که علیه حکم قبلی شکایت کردند.مثل این می مونه شما در کیسی در دادگاه برنده شده باشی ولی طرف مقابل بازم دقیقا خلافشو انجام بده اینبار حتی عصبانی تر از قبل جلو میرید. الان دوستان برای دلگرمی هم که شده لطف کنند اخبار از این دست و اینکه اقدام این وکلا و یا ایالت ها چه خواهد بود رو اگر گیر آوردند اینجا بزارند منم سعی می کنم اخبار از این دست اگر پیدا کردم بزارم.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
پاسخ
تشکر کنندگان: gozargah
بنده با اقای hadi-20 کاملا موافق ام . به نظر من این دستور جدید هیچ چیز جدیدی نداره که قاضی ها رو از تصمیم خودشون برگردونه . هنوز وکلای ترامپ دلایلی برای اینکه این کشورها تهدید هستند ارائه ندادند . هنوز برای قاضی ها روشن نیست که این حکم جنبه تبعیض نژادی نداره . و در کل این قانون هنوز با قانون اساسی امریکا در تضاد هست . این نظر منه . به اضافه اینکه هنوز پرونده قبلی بسته نشده از نظر قضات و به ترامپ فرصتی 14 روزه دادند که از حکم خودش با مدرک دفاع کنه .از نظر من این قانون جدید هیچ فرقی از نظر حقوقی با قانون قبلی که توسط قاضی های فدرال معلق شد نداره . فقط نگارشش عوض شده و ماهیت حکم هیچ فرقی نکرده . در همون حکم قبلی هم گرین کارت و ویزا دارها بعد از چند روز وارد شدند و مسئله اون ها هم حل شده بود مشکل ماهیت دستوره . با این حکم جدید اتفاقا می خواد قدرت دادگاه رو به چالش بکشه و مطمئن هستم که قاضی ها هم بیکار نمی نشینن . اتفاقا با حذف عراق از لیست کارشون مضحک تر شد . چطور میشه عراق تا دیروز حامی تروریست بوده ولی امشب متحد در جنگ با تروریست ! مگه کشورهایی مثل ایران مدارک تحویل نمی دادند که اون ها نفهمند که چه کسی می خواد وارد امریکا بشه . پس پروسه ap که برای ایرانی ها تا شش ماه و حتی بیشتر طول می کشه برای چی بوده ؟؟؟نمی خوام بهتون امیدواری بیخودی بدم ولی من نا امید نیستم . این حکم هم به جایی نمی رسه چون ماهیتش غیر اصولی ست . توکل به خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: nikniknik ، Hadi_20 ، bhb32 ، shahin.za ، copol ، mostafa2017
(2017-03-06 ساعت 22:53)maxman نوشته:  مثل اینکه کسائی که همسر و پدر و مادر و فرزند تو آمریکا دارن که به صورت قانونی اونجان از این قانون معاف هستن..صفحه 8 و 9 میگه.

جدا این درسته ؟! نوشته همسر. مشکلی نداره؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-06 ساعت 22:59)saba rad نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 22:53)maxman نوشته:  مثل اینکه کسائی که همسر و پدر و مادر و فرزند تو آمریکا دارن که به صورت قانونی اونجان از این قانون معاف هستن..صفحه 8 و 9 میگه.

جدا این درسته ؟! نوشته همسر. مشکلی نداره؟

بله صفحه ۸ نوشته

(iv) the foreign national seeks to enter the United States to visit or reside with a close family member (e.g., a spouse, child, or parent) who is a United States citizen, lawful permanent resident, or alien lawfully admitted on a valid nonimmigrant visa, and the denial of entry during the suspension period would cause undue hardship
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-06 ساعت 22:56)raman_np نوشته:  بنده با اقای hadi-20 کاملا موافق ام . به نظر من این دستور جدید هیچ چیز جدیدی نداره که قاضی ها رو از تصمیم خودشون برگردونه . هنوز وکلای ترامپ دلایلی برای اینکه این کشورها تهدید هستند ارائه ندادند . هنوز برای قاضی ها روشن نیست که این حکم جنبه تبعیض نژادی نداره . و در کل این قانون هنوز با قانون اساسی آمریکا در تضاد هست . این نظر منه . به اضافه اینکه هنوز پرونده قبلی بسته نشده از نظر قضات و به ترامپ فرصتی 14 روزه دادند که از حکم خودش با مدرک دفاع کنه .از نظر من این قانون جدید هیچ فرقی از نظر حقوقی با قانون قبلی که توسط قاضی های فدرال معلق شد نداره . فقط نگارشش عوض شده و ماهیت حکم هیچ فرقی نکرده . در همون حکم قبلی هم گرین کارت و ویزا دارها بعد از چند روز وارد شدند و مسئله اون ها هم حل شده بود مشکل ماهیت دستوره . با این حکم جدید اتفاقا می خواد قدرت دادگاه رو به چالش بکشه و مطمئن هستم که قاضی ها هم بیکار نمی نشینن . اتفاقا با حذف عراق از لیست کارشون مضحک تر شد . چطور میشه عراق تا دیروز حامی تروریست بوده ولی امشب متحد در جنگ با تروریست ! مگه کشورهایی مثل ایران مدارک تحویل نمی دادند که اون ها نفهمند که چه کسی می خواد وارد آمریکا بشه . پس پروسه ap که برای ایرانی ها تا شش ماه و حتی بیشتر طول می کشه برای چی بوده ؟؟؟نمی خوام بهتون امیدواری بیخودی بدم ولی من نا امید نیستم . این حکم هم به جایی نمی رسه چون ماهیتش غیر اصولی ست . توکل به خدا

اینو که من کاملا موافقم, مثل آینه کسی شکایت کنه یکی در خونه مارو شکسته اومده دزدی در قاضی حکم بده که اون فرد گناهکار نیس و این کار نشده و دفعه دیگه طرف فقط شکایت کنه فقط درو شکسته و دزدی رو حذف کنه که شکایتش فرق کنه و بتونه دوباره شکایت کنه!! البته قاضی بر اساس این حکم داد که شکایت گفته بود این حکم سختی زیادی برای آمریکایی ها درست کرده و الان فقط آون قسمتش رو درست کردن, ولی مسخره است باز به نظر من که حکم دوباره صادر کنه فقط یه جور دیگه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
يعنى كسى كه همسرش گرين كارتى باشه رو هم شامل ميشه اين حكم يا فقط سيتيزن ها

Category:F2A
Priority Date: 13-AUg-2015
Interview: 13-June-2017
Embassy: Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان:
این حکم جدید با دفعه ی قبلی زیاد فرق آنچنانی نداره ...

بار قبل هم گرین کارت و اشخاص دارای ویزا رو مستثنا کرد . اما اوج اعتراض و شکایات ،
بعد از این اتفاق روی داد ... که آخرش هم لغو شد .

الان خبر اومده که انجمن دفاع از حقوق مدنی اعتراض های خودشون رو از الان شروع کردند
با عنوان muslimban2 و نوشته اند که از لحاظ ماهیت ، همان حکم قبلی است .

بدون شک جنجال های خودش رو داره در آینده ای نزدیک ...
چون دقیقا همون حکمه اول هست‌ اگه یه بالا پایین کنید ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان: elmira1990

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان