کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اقدامات احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا
خدا لعنتش کنه با یه گیر الکی به رزومه منو نگه داشتن تا این بیاد اینو بگه من که دیگه خسته شدم
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-03-06 ساعت 22:03)nikniknik نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 21:54)یاس23 نوشته:  انگار دنیا رو سرم خراب شده اینهمه منتظر باش و عمرتو هدر بده اخرش اینجوری بشه. اگه تمدیدش کنه چی. به نظرتون کسی که گرین کارت داره میتونه شکایت کنه که به همسرش ویزا نمیدن؟
ظاهرا استثنا برای کسانیکه همسر, فرزند و پدر مادران در آمریکاست قایل شده, صفحه 9 و 10 فرمان جدید نوشته ولی من نمیدونم روندش چه جوری خواهد بود.

نه متاسفانه همه با هم یه جور میسوزیم. تنها استثناها مربوط به ویزاهای دیپلماتیک و اینجور چیزهاست.
پاسخ
تشکر کنندگان: nikniknik ، mulan1979
Fek konam court challenge kone ino

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

لاتاري ٢٠١٣
پاسخ
تشکر کنندگان: zamini1975 ، mulan1979
این دفعه خیلیییی زیرکانه هست. حتی فکر نمی کنم قاضی ها هم کاری بکنن. چون خیلییی دقیق و پاسخگو هست به همه سوال ها و کسایی که آمریکا هستن رو نمی گیره. اه. چه برنامه هایی داشتم واسه زندگیی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان واقعا متاسفم . دیگه کاری نمیشه کرد فقط باید منتظر بود ببینیم دوستانی که زودتر رفتن و ایرانی های اونجا و دیگر کشورها با اعتراضاتشون چه کار می کنن اگر کاری کنن ! شاید هم قاضی رابرت یه کاری بکنه ! بهر حال دنیا همینه دیگه کاریش نمیشه کرد . ولی من راستش کاملا ناامید نیستم . با توکل به خدا از این مرحله هم می گذریم . جامعه امریکا تا به امروز انقدر درهم برهم نبوده و این از اثراتشه . تو این ده روز یا حتی بیشتر هزار تا اتفاق دیگه ممکنه بیافته . توکل به خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979
(2017-03-06 ساعت 22:09)minaz00 نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 21:54)یاس23 نوشته:  انگار دنیا رو سرم خراب شده اینهمه منتظر باش و عمرتو هدر بده اخرش اینجوری بشه. اگه تمدیدش کنه چی. به نظرتون کسی که گرین کارت داره میتونه شکایت کنه که به همسرش ویزا نمیدن؟
ظاهرا استثنا برای کسانیکه همسر, فرزند و پدر مادران در آمریکاست قایل شده, صفحه 9 و 10 فرمان جدید نوشته ولی من نمیدونم روندش چه جوری خواهد بود.

نه متاسفانه همه با هم یه جور میسوزیم. تنها استثناها مربوط به ویزاهای دیپلماتیک و اینجور چیزهاست.

صفحه 8 دستور جدید هستش , چند مورد استثنا رو گفته که افیسر میتونه کیس به کیس ویا بده البته من نمیدونم سفارت چی کار میخواد کنه در این مورد.
پاسخ
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979

اینم لینک اصلی دستورالعمل جدید از کاخ سفید!!!

https://www.whitehouse.gov/the-press-off...ted-states
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979 ، copol
(2017-03-06 ساعت 22:14)nikniknik نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 22:03)nikniknik نوشته:  ظاهرا استثنا برای کسانیکه همسر, فرزند و پدر مادران در آمریکاست قایل شده, صفحه 9 و 10 فرمان جدید نوشته ولی من نمیدونم روندش چه جوری خواهد بود.

صفحه 8 دستور جدید هستش , چند مورد استثنا رو گفته که افیسر میتونه کیس به کیس ویا بده البته من نمیدونم سفارت چی کار میخواد کنه در این مورد.

این دستوری که اعلام شده خیلی نرم تر و عوام فریبانه تره
مطمن باشید دستوری که برای سفارتا ارسال میشه شدیدتره
من به اجرای در همین حد هم شک دارم،فقط خواستن چیزی بگن که دوباره رد نشه
پاسخ
تشکر کنندگان: nikniknik
(2017-03-06 ساعت 22:03)nikniknik نوشته:  ظاهرا استثنا برای کسانیکه همسر, فرزند و پدر مادران در آمریکاست قایل شده, صفحه 9 و 10 فرمان جدید نوشته ولی من نمیدونم روندش چه جوری خواهد بود.

) Waivers. Notwithstanding the suspension of entry pursuant to section 2 of this order, a consular officer, or, as appropriate, the Commissioner, U.S. Customs and Border Protection (CBP), or the Commissioner's delegee, may, in the consular officer's or the CBP official's discretion, decide on a case-by-case basis to authorize the issuance of a visa to, or to permit the entry of, a foreign national for whom entry is otherwise suspended if the foreign national has demonstrated to the officer's satisfaction that denying entry during the suspension period would cause undue hardship, and that his or her entry would not pose a threat to national security and would be in the national interest. Unless otherwise specified by the Secretary of Homeland Security, any waiver issued by a consular officer as part of the visa issuance process will be effective both for the issuance of a visa and any subsequent entry on that visa, but will leave all other requirements for admission or entry unchanged. Case-by-case waivers could be appropriate in circumstances such as the following:

(i) the foreign national has previously been admitted to the United States for a continuous period of work, study, or other long-term activity, is outside the United States on the effective date of this order, seeks to reenter the United States to resume that activity, and the denial of reentry during the suspension period would impair that activity;

(ii) the foreign national has previously established significant contacts with the United States but is outside the United States on the effective date of this order for work, study, or other lawful activity;

(iii) the foreign national seeks to enter the United States for significant business or professional obligations and the denial of entry during the suspension period would impair those obligations;

(iv) the foreign national seeks to enter the United States to visit or reside with a close family member (e.g., a spouse, child, or parent) who is a United States citizen, lawful permanent resident, or alien lawfully admitted on a valid nonimmigrant visa, and the denial of entry during the suspension period would cause undue hardship;
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979
جزئیات دستور جدید مهاجراتی ترامپ/ نام ایران کماکان در فهرست ممنوعه
ترامپ

رییس‌جمهوری آمریکا نسخه جدید فرمان مهاجرتی را امضا کرد.

به گزارش ایسنا، دولت دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد، دستورالعمل جدید منع ورود مسافران و مهاجران، از ۱۰ روز دیگر به اجرا گذاشته خواهد شد.

دستورالعمل قبلی هفت کشور عمدتا مسلمان از جمله ایران را شامل می‌شد ولی در فرمان جدید عراق حذف شده است.

یک مقام کاخ سفید در واشنگتن به خبرنگاران گفته که دولت عراق درباره تبادل اطلاعات با آمریکا "تعهدات محکمی" داده که بر اساس آن واشنگتن می‌تواند سوابق شهروندان عراق را پیش از ورود به ایالت متحده به خوبی بررسی کند.

بر این اساس، دستور جدید فقط شامل حال ویزاهایی خواهد بود که قرار است صادر شود و دارندگان کارت سبز (اقامت دائم) و کسانی که پیشتر ویزای آمریکا را دریافت کرده‌اند، از آن مستثنی شده‌اند.

به گفته مقام‌های کاخ سفید، دستورالعمل جدید از ده روز دیگر (۱۶ مارس ۲۰۱۷) در قالب روندی منظم به اجرا درخواهد آمد، بنابراین در این مدت جلوی کسی در فرودگاه‌ها گرفته نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، بنا بر این دستور، ورود اتباع شش کشور مسلمان شامل ایران، سوریه، یمن، لیبی، سودان و سومالی به آمریکا ممنوع خواهد شد.

رییس‌جمهوری آمریکا در ۲۷ ژانویه چند روز پس از آغاز به کار رسمی خود در کاخ سفید طی اقدامی ورود اتباع این کشورها را به طور موقت ممنوع اعلام کرد که با واکنش گسترده در میان جامعه آمریکا و مقامات بسیاری از کشورها مواجه شد.

ترامپ در دستور جدید خود تضمین کرده است که ده‌ها هزار ساکن آمریکا که شهروند این کشور هستند یا گرین کارت دارند و شامل این فهرست می‌شوند، تحت تاثیر این ممنوعیت قرار نخواهند گرفت.

از زمان صدور این فرمان، ده‌ها شکایت قانونی در دادگاه‌های آمریکا علیه ممنوعیت سفر اتباع این کشورها ثبت شد. سرانجام دادگاهی در واشنگتن با اعلام این‌ که این اقدام نقض قانون اساسی آمریکا در خصوص مقابله با تبعیض مذهبی و نژادی است، آن را به حالت تعلیق در آورد.

نیجریه نیز با وجود این که نام این کشور در فهرست مهاجرتی ترامپ قرار ندارد، به شهروندانش هشدار داده است تا از سفرهای غیرضروری به آمریکا بپرهیزند.

دستور جدید پناهجویان سوری را به طور جداگانه هدف قرار نمی‌دهد و استثنایی برای اقلیت‌های دینی غیرمسلمان در نظر گرفته نشده است.

دولت ترامپ اعلام کرد، در حال حاضر پلیس فدرال (اف.بی.آی) حدود ۳۰۰ مظنون اعضای گروه‌های "تروریستی" را که به عنوان پناهجو به آمریکا آمده‌اند، زیر نظر دارد.
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
پاسخ
تشکر کنندگان: zamini1975 ، mulan1979 ، copol

اون موقع که دستورش منع شده بود. همرو سر میدوندن الان که هیچی یعنی سیتیزن امریکا نمیتونه برای خانمش ویزا بگیره ؟!؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
رسما یه مشت مذخرف بافته شده توی این مطلب

نوشته : Iran has also been linked to support for al-Qa'ida and has permitted al-Qa'ida to transport funds and fighters through Iran to Syria and South Asia

(i) Iran. Iran has been designated as a state sponsor of terrorism since 1984 and continues to support various terrorist groups, including Hizballah, Hamas, and terrorist groups in Iraq. Iran has also been linked to support for al-Qa'ida and has permitted al-Qa'ida to transport funds and fighters through Iran to Syria and South Asia. Iran does not cooperate with the United States in counterterrorism efforts.
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
پاسخ
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-03-06 ساعت 22:05)siavashasg نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 21:34)farhadb نوشته:  سلام دوستان، سوال من اینکه صادر نکردن ویزا ۱۰ روز دیگه شروع می‌شه، آیا شامل قبل این 10 روز ویزا گرفت؟  کیس نامبرم درومد بد از یه سال ap و پاسپورتمو ۴ روز دیگه می‌خوام بدم سفارت ارمنستان واسه گرفتن ویزا ، هنوزم ویزا صادر می‌شه قبل ۱۶ مارس یا نه؟ از کجا می‌شه سوال کرد؟

من جای شما باشم همین الان پا میشم میرم ارمنستان دنبال ویزا، بعدش دیگه وقت هست که هر وقت خواستی بری

تا ده روز دیگه اجرایی نمی شه و در این ده روز احتمالش هست که دادگاه اون رو متوقف کنه.
‎ANK2010XXXXXX‎
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:  ‎APR 2004‎
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت ‎ ‎JAN 2016‎ ‎:NVC‎ ‎Welcome letter‎‎
تاریخ تکمیل فرم ‎    AUG 2016 : DS-260  ‎
نامه کامپلیت: ‎DEC 2016‎ ‎
تاریخ کارنت شدن: ‎MAR 2017‎
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس ‎: -‎ ‎...‎ ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Sudeh ، mulan1979
(2017-03-06 ساعت 22:18)saba rad نوشته:  
(2017-03-06 ساعت 22:09)minaz00 نوشته:  نه متاسفانه همه با هم یه جور میسوزیم. تنها استثناها مربوط به ویزاهای دیپلماتیک و اینجور چیزهاست.

اون موقع که دستورش منع شده بود. همرو سر میدوندن الان که هیچی  یعنی سیتیزن آمریکا نمیتونه  برای  خانمش ویزا بگیره ؟!؟
ﻣﻨﻢ ﻫﻤﻴﻨﺠﻮﺭﻡ ﺩاﺭﻡ ﺩﻕ ﻣﻴﻜﻨﻢ ???
ﺷﺎﻧﺴﻪ ﻣﺎ ﺩاﺷﺘﺒﻢ????
پاسخ
تشکر کنندگان:

جدی؟متن فرمان رو از کجا میشه گیر اورد؟شما خودتون خوندین چنین چیزیرو؟شاید واسه سیتیزنیها هست
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان