کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
منم با sogol عزیز موافقم وهمچنین تبریک میگم.
تشکر کنندگان:
پس این ابوظبی چرا اپدیت نمی کنه؟ چقدر کند هستند؟ آنکارا تا بحال حدود 42 شماره یا بیشتر از آسیا اعلام کرده و ابوظبی فقط 15 تا!
تشکر کنندگان:
great عزیز من چند روز پیش ایمیل زدم و کلی غرغر به آنکاراییها.دیروز که جواب دادند بعد از اون جواب همیشگی که هنوز پروسه چک شما تکمیل نشده ،یه نکته ای که گفتند این بود"باید متذکر شویم بعد از اینکه اسمتان را در سایت دیدید باید به اتفاق همسرتان به آنکارا بیایید و مدیکال رو دوباره انجام بدهید و ضمنا" مدارک Finance رو با پاسپورتها به همراه بیاورید"(آخه من هنوز مدارک بانکی و ملک رو بهشون ارائه نکردم).خلاصه اینکه ما رو یادشون نرفته و پرونده روال کارشو طی می کنه.ولی هرچه زودتر تکلیف مشخص بشه بهتره!
تشکر کنندگان:
ممنونم بهزاد عزیز. همین قدر که آدم میشنوه که پروسه در حال انجامه خوشحال کننده هست. ولی یه نکته با مزه اینه که انگار من و شما داریم رکورد طول کشیدن کلیرنس رو می زنیم!!!!!
تشکر کنندگان:
great عزیز
شما چقدر از مصاحبه تون گذشته؟
ما هم در انتظاریم و خدا میدونه...
انشاا... بزودی زود کلیرنس همه مون بیاد
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
shadow عزیز. 6 ماه و 20 روز!
تشکر کنندگان:
Great عزیز
وای خیلی زیاده
ما فقط 2 ماه از مصاحبه مون گذشته. عجب!!!
انشاا... که بزودی زود کلیرنستون بیاد.
ابوظبی مصاحبه داشتید؟
تشکر کنندگان:
بله .6 ماه و 20 روز پیش در ابوظبی مصاحبه داشتم. ولی غصه نخورید. بدلیل نامعلومی کلیرنس اونایی که شماره های پایین داشتند طول کشیده. ولی اونایی که الان میرند بزودی کلیر میشند. اینو از خوندن این سایت بطور کامل! استنباط خواهید کرد.
در ضمن وبسایت زیبا و عاشقانه تون برای سارینا کوچولو رو خوندم. از طرف من هم گازش بگیرید و ببوسیدش!
تشکر کنندگان:
آآآآآآآآآه ....آن روز که گفتم بیایید به این وبسایت آنکارا محل نگذاریم و تحویلش نگیریم و تشویقش نکنیم را یادتان هست؟ برای همچین روزهای(دور از جون همگی خودم را می گوییم) دق آوری بود...!
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان

great جان مگه مدت اعتبار زمان ويزا 6 ماه نيست اگر كليرينس بيش از 6 ماه طول بكشه مشكلي نداره؟

اميدوارم هرچه زودتر جواب كليرينس تان بياد. منم الان 3 ماه است كه از مصاحبه ام گذشته و همچنان منتظرم و مي دانم خيلي سخته.
از بچه هايي كه منتظر جواب كليرينس بودن كسي جديدا به آنكارا ايميل زده؟من چند روز پيش ايميل زدم ولي جواب ندادن به نظرتان دوباره ايميل كنم يا صبر كنم؟

ممنون از راهنماييتان
تشکر کنندگان:
great عزیز ممنونم
واقعا از ته دل آرزو میکنم که بزودی کلیرنس همگی بیاد. منم متوجه این قضیه شدم که کسانیکه دیرتر میرن مصاحبه زودتر کلیر میشن.
ممنونم از لطف و دقتت برای وبلاگ سارینا.Tongue
تشکر کنندگان:
راستی به چه آدرسی برای ابوظبی در مورد کلیرنس ایمیل میزنید؟
میخوام یه ایمیل بزنمBig Grin
تشکر کنندگان:
shadow_1352 نوشته: راستی به چه آدرسی برای ابوظبی در مورد کلیرنس ایمیل میزنید؟
میخوام یه ایمیل بزنمBig Grin
abudhabiiv@state.gov
تشکر کنندگان:
mona2009 نوشته: سلام به همه دوستان

great جان مگه مدت اعتبار زمان ويزا 6 ماه نيست اگر كليرينس بيش از 6 ماه طول بكشه مشكلي نداره؟

اميدوارم هرچه زودتر جواب كليرينس تان بياد. منم الان 3 ماه است كه از مصاحبه ام گذشته و همچنان منتظرم و مي دانم خيلي سخته.
از بچه هايي كه منتظر جواب كليرينس بودن كسي جديدا به آنكارا ايميل زده؟من چند روز پيش ايميل زدم ولي جواب ندادن به نظرتان دوباره ايميل كنم يا صبر كنم؟

ممنون از راهنماييتان

مونای عزیز
فکر می کنم که قوانین ابوظبی برخلاف آنکارا باشه. یعنی اونجوری که من ازشون تو ایمیل پرسیدم اعتبار معاینه پزشکی در ابوظبی یک ساله هست. کسی از دوستان اینجمع تا بحال کلیرنسش بیشتر از 6 ماه طول نکشیده (از اونایی که ابوظبی رفتند)؛ بجز من!
بنابرین من باید برم ابوظبی و ته و توی این قضیه رو در بیارم. البته اگه نخواهیم که به حرف کارمند سفارت که ایمیل ها رو جواب میده و ما نمیدونیم در چه سطحی هست ، اعتماد کنیم.
تشکر کنندگان:
ابوظبي 2 تا كيس را اعلام كرد
2009AS63
2009AS7799
اگر از بچه هاي سايتن تبريك مي گم بهشون
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به امریکا:7 Sep