موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
از مصاحبه شوندگان آنكارا كسي هست كه جديدا به آنكارا ايميل زده باشه و راجع به وضعيت كليرينس اش سوال كرده باشه؟ميشه لطف كنه و بگه چه جوابي بهش دادن.
خيلي ممنونم
موضوعها: 3
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هدا عزیز ممنون .ما ویزامون رو هم گرفتیم. امیدوارم شما هم هر چه زودتر کارهایتان انجام شود.
موضوعها: 3
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2009-05-21 ساعت 02:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-05-21 ساعت 03:27 توسط leili.)
ببخشید من یه سفرنامه کوتاه از گرفتن ویزا نوشته بودم که منتقل کردم به سفرنامه های ابوظبی و این تایپیک رو اینجا پاک کردم.
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2009-05-21 ساعت 12:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-05-21 ساعت 12:21 توسط Chagrin.)
در مورد background check که منجر به clearance می شه, باید عرض کنم که این قضیه تنها چماقی برای فشار بر سر ما ایرانیا و سایر ملل مطروده, بیش نیست. یه دلیل هم این که, زمانی که با تغییر تاریخ مصاحبم مخالفت کردم و خواستار شدم که همون تاریخ عقبتر قبلی رو برام در نظر بگیرند, از سفارت آنکارا پاسخ شنیدم که :
"هوی, حواست باشه ها, ممکنه 3 تا 6 ماه background check-ت طول بکشه و ویزا رو از دست بدی, پس حرفمون رو گوش کن پسر گل !!"
پ.ن. : نقل قول بالا, نقل به مضمون می باشد و کمی جرح و تعدیل در آن صورت گرفته است!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
chagrin عزیز. در اینکه کلیرنس به بعضی افراد می خوره و بعضی دیگه از نظر اونا پاک هستند شکی نیست. ولی این پروسه حتی برای شهروندان ترکیه و روسیه هم وجود داره. این مرحله سختیه و همه کسانی که این سایت رو بیش از یکبار چک می کنن پشت این دیوار متوقف شدند. همه داریم مشورت و همدلی می کنیم تا زمانی که اسممون اعلام بشه. حتی ممکنه چند نفر رد بشن ولی وظیفه همه هست که واقعیت ها رو بگیم و از انرژی مثبت دادن دریغ نکنیم. مرسی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
chagrin عزیز. عمده حرفهای شما درسته. روند کلیرنس که من اسمشو گذاشتم پاک شدن و مشمئز کنندگی این موضوع رو میرسونه اکثرا یک روند بی منطقه. مثلا من هر چی فکر می کنم نتونستم نکته مبهم یا سئوال برانگیزی در مورد گذشته و بستگی ها و بستگانم که علی الاصول باید مبنای این روند رو تشکیل بدند پیدا کنم ولی با این حال کلیرنس من 6 ماه و اندی هست که طول کشیده. ولی در همین بی نظمی مواردی هست که ظاهرا میتونه بعنوان اصول کلی مورد قبول همه باشه. مثلا اینکه معمولا به خانمها کلیرنس نمی خوره. یا اینکه اکثر کسانی که کلیرنس دارند بالاخره پاک خواهند شد. حالا شاید در آخرین روزها. هدف ما در اینجا اطلاع از همین استثنائات تائید شده و دونستن مواردیه که همین استثنائات کوچیک هم نقض شده. ممنونم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
great عزیز
در مبحث اعتبار ویزا و مدیکال اگر اشتباه نکنم شما گفته بودید که مدیکال ابوظبی یکسال اعتبار داره.
آیا این قضیه رو مطمئنید یا شنیدید و ...؟
ممنونم
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام shadow عزیز.
اینو از یه قسمتی از جواب ابوظبی به سئوالم نقل قول میکنم. دوستانی که به ابوظبی نامه میدن میدونن که کسی که جواب میده با فونت آبی تایپ میکنه:
"Medical examination is valid for 1 year, so you are fine from that aspect."
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دیروز کلیر شدم.
بعد از 109 روز.
از همه شما که تو این مدت با هم دوست مجازی و همدرد و همدل بودیم و از mahan,ulteraseboy,amirbk به خاطر کمک ها و توصیه های واقعا راه گشاشون ممنونم.
راستش الان با اینکه به خودم حق می دم که اون همه نگران و کلافه بودم اما یه کمی از اون همه بی تابی و ضجه مویه که می کردم خجالت می کشم..کلیرنس همه میاد ..به خدا میاد..نگران نباشید...بازم ممنون.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سوگل خانوم گل مبارکه ,( آقای آدمین نمیشه یک دکمهای چیزی برای تبریک بزارین که . . . . . )
موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
sogol جون حسابی تبریک میگممممممممممممممممممممم
بچه ها یکی یکی دارید امریکایی میشید
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009