کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
afshin نوشته: سوگل خانوم گل مبارکه ,( آقای آدمین نمیشه یک دکمه‌ای چیزی برای تبریک بزارین که . . . . . )

ضمن تبریک بنده, با Suggestion شخص افشین عمیقاً تا مغز استخوان موافقم. چون اینجوری کلی از فضای تاپیک مربوطه به شدت هرز میره و بازخوانی اون لاممکن و طاقت فرسا می شه.
تشکر کنندگان: sogol
سلام دوستان

من سوم فروردين مصاحبه داشتم و مي خواستم دوستاني كه نتايج كليرنس همزمان با من مصاحبه شدن با همديگر هماهنگ باشيم كه با هم عازم ابوظبي بشيم (جهت كاهش هزينه ها و همسفر ودن و ... )

تشكر
تشکر کنندگان:
sogol نوشته: سلام
من دیروز کلیر شدم.
بعد از 109 روز.
از همه شما که تو این مدت با هم دوست مجازی و همدرد و همدل بودیم و از mahan,ulteraseboy,amirbk به خاطر کمک ها و توصیه های واقعا راه گشاشون ممنونم.
راستش الان با اینکه به خودم حق می دم که اون همه نگران و کلافه بودم اما یه کمی از اون همه بی تابی و ضجه مویه که می کردم خجالت می کشم..کلیرنس همه میاد ..به خدا میاد..نگران نباشید...بازم ممنون.
bah bah....hesabi tabrik migam behetoon...Welcome U.S....
امیر 2009as4###
تشکر کنندگان: sogol
باسلام
من با کیس نامبر ###4 مصاحبه نوامبر 2008 در آنکارا که این اواخر سفارت تاریخ وکشورهایی را که تا کنون
رفته ام را خواسته که من با ایمیل جوابشان را دادم تا کنون خارج از ایران نرفته ایم هنوز جواب کلیرنس من
نیامده از دوستان تقاضای راهنمایی از طریق ایمیل رادارم با تشکر
حمید سلمانی
ایمیل hsalmani9@gmail.com
تشکر کنندگان:
عجب. این یکی رو دیگه نشنیده بودیم!!!!!!!!!!!!! از admin ها که احتمالا با تجربه تر هستند خواهش می کنم بگن چنین چیزی سابقه داشته یا نه
تشکر کنندگان:
باسلام
این مسله کلیرنس هم برای خودم با زمان طولانی عجیب میباشد ولی ظاهرا"در همین سایت وجود داشته باشد
ولی اخیرا"دربرنامه تلویزیونی دکتر ناصریان وکیل امور مهاجرت شنیده باشید که گفت: شما میتوانیدازطریق وکیلتان
اگر زمان کلیرنستان طولانی شد به دادگاه بخاطر کم کاری شکایت کنید(البته ازطریق وکیل درآمریکا) چون تا امروز
دقیقا"6 ماه و 9 روز از مصاحبه من میگذرد.
باتشکر
تشکر کنندگان:
جناب آقای سلمانی
من از مصاحبه ام 7 ماهه که میگذره و دوستانی هستند که 8 ماه هست که منتظرند. اون آقای وکیل فکر می کنم برای موارد غیر لاتاری گفتند وگرنه لاتاریها دستشون به هیچ جائی بند نیست
تشکر کنندگان:
بله شما ميتونيد اين كار را بكنيد ولى نه براى لاتاريها براى انهايى كه خود امريكا هستن و خرجش هم چيزى حدود 7 تا 8 هزار دلار است و خود اين كار چيزى حدود 1 سال طول ميكشه تا به جواب برسه آخه كليرنس منهم 1 سال و3 ماه طول كشيد شوهرم ميخواست اينكار را بكنه ولى با چند وكيل كه مشورت كرد گفتن فايده اى نداره هم خرجش خيلى بالاست هم تا بخواهيد از اين طريق جواب بگيريد ممكنه بالاى 1 سال طول بكشه و حتما جوب كليرنسش تا اونموقع امده. البته معمولا انهاى شكايت ميكنن كه كليرنس بالاى 1و 2 سال طول بكشه . اينجا ميگن بين 1 تا 7 ماه طولانى نيست.
تشکر کنندگان:
در رابط با لاتارى پسر داى من 2 سال پيش اين مشكل كليرنش داشت با يكى از وكلاى فكر كنم اقاى طاهر كاملى بودن تماس گرفتن و مشكلش گفتن ايشون گفتن براى لاتارى هيچ كارى نميتونى بكنى اخه در نامه آوليه كه براى همه قبول شدگان لاتارى ميره نوشته قبول شدن لاتارى به معناى گرفتن ويزا نيست و شما بايد همه شرايط گرفتن گرين كارد را داشته باشيد. كه يكى هم كليرنش است اين هم جزى از مرحله گرفتن گرين كارد است و تانياد نميشه كارى كرد.ولى مطمن باشيد كليرنس همه ميايد نگران نباشيد.
تشکر کنندگان:
nina عزیز
حداکثر زمانیکه لاتاریها میتونند کلیر بشن تا آخر سپتامبره. من الان 7 ماهه که منتظرم و روز به روز هم بیشتر نگران میشم. اما هیچ کاری ازم بر نمیاد. کسی که جواب ایمیل ها رو در سفارت میده به نظرم خودش فقط میتونه وارد یک database مربوط به USCIS بشه و ببینه که وضعیت هر کیس چطوره . همین. اون نمی تونه از USCIS بخواد که یک کیس که اینقدر طول کشیده دلیلش چی هست؟ کی بهش رسیدگی میکنن یا از اونا بخواد که به این کیس سریعتر رسیدگی کنند. بنابراین راهی برای لاتاریها نیست الا منتظر موندن و امید داشتن .
تشکر کنندگان:
nina نوشته: آخه كليرنس منهم 1 سال و3 ماه طول كشيد

در این صورت که شما کیس لاتاری نیستید
تشکر کنندگان:
گريت عزيز بله من با ويزاى نامزدى بودم كه 1سال و3ماه طول كشيد
تشکر کنندگان:
سلام

پس اینطور نتیجه میشود که برندگان لاتاری 2009 تا آخر سپتامبر وقت دارندواگر جواب کلیرنس کسی نیامد

احتمالا زبانم لال با ملا..........نسبتی دارد .
تشکر کنندگان:
great عزیز سلام:

میشه لطفا"حدود شماره و تاریخ مصاحبه را بفرمایید چون همانطور که قبلا"گفتم در آخرین تماس سفارت با من

توسط ایمیل خواستار تاریخ مسافرتهای خارج ازکشور را خواسته بود ما هم چون نرفته بودیم به خارج از کشور مگر

برای مصاحبه به آنکارا پس با این حساب فکر کنم شما اکتبر 2008 مصاحبه داشتید.
تشکر کنندگان:
great عزیز امیدوارم زودتر کلیرنستون بیاد و از این وضع برزخی در بیاد. خوشبختانه هنوز فرصت زیادی هست. شما خودتون حدسی می زنید که چرا دیر شده؟ مثلاً اسمتون با کسی تشابه داشته باشه یا اسم کوچیکتون از اسامی حساس برای اونا باشه (مثل علی یا محمد) یا کارتون تو نهاد خاصی بوده باشه؟
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008)
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن
تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه
تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان