اگر درست متوجه شده باشم منظورتون اینه که تا یک ماه دیگه ممکنه شماره های اختصاص داده شده به لاتاری 2009 تموم بشه. آیا تابحال چنین چیزی سابقه داشته؟ آیا با روند فعلی کارنت شدن شماره ها امکانش هست؟
چون الان تا 2 ماه دیگه به هیچ وجه نمی تونم از کشور خارج بشم. یعنی خارج شدن از ایران حتی برای 5 روز به معنی احتمال از دست رفتن قسمت مهمی از آیندمه. مهمترین و آخرین امتحان آکادمیک زندگیم در پیشه......
ای خداااااااا
من 2هفته پیش برای کلیرینس همسرم با سفارت تماس داشتم و حرفی که زد عین حرفی بود که mohammad_usa میگوید ولی نه به معنی اینکه همسر من و یا شما یا هر کس دیگری مثل شماها کلیر نشوند ،گفت در تمام 5سالی که برای سفارت کار میکند تا حالا نشده که هیچ ایرانی کلیر نشود ممکن است دیر کلیر شود ولی میشود مگر اینکه پرونده اش مشکل داشته باش وگفت fbi میدونه که کیس شماها لاتاریه و گفت فقط در آنکارا نیست که لاتاریها مصاحبه میشوند و هرروز در اکثر جاهای دنیا دارند مصاحبه میشوند و ویزا میگیرند و گفت پیشنهاد من به شما این است که هر چه سریعتر شماو پسرت برای گرفتن ویزاتون بیایید چون هیچ ضمانتی نیست که اگر شما مثلا تا 30 sepصبر کنین ومنتظر همسرتان شوید و بعد مراجعه کنید ما نتونیم پرینت ویزا را بدهیم چون ممکن است 50000ویزا تکمیل شده باشد ولی اگر شما زودتر ویزا بگیرید اگر این اتفاق افتاد شما میتونین برای همسرتان اقدام کنین.
گریت جان سلام
خب شما یک کاری کن.همسرت رو با یک نفر بفرست اونجا بره دنبال ویزای خودش تا لااقل همسرت این ویزا رو داشته باشه که اگر خدایی ناکرده کلیر نشدید و بهتون ویزا نرسید همسرتون این ویزا رو داره و خیلی راحت میتوانید از طریق همسرتان برای رفتن اقدام کنید.
در ضمن من وکیلی برای کارتون نمیشناسم چون تابحال کارم بهشون نیافتاده بوده ولی تنها راهش اینه که در سایت گوگل شما عبارت وکیل مهاجرتی آمریکا رو تایپ کنید هزاران سایت در این زمینه به شما معرفی میشه ببین کدومشون رایگان راهنمایی میکنه با اون تلفنی صحبت کن ببین چی میگه موفق باشید.
سلام دوستان
ابوظبی لطف فرمودن و یه شماره 1802 رو اعلام کردن
امیدوارم از بچه های مهاجرسرا باشن.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
great عزیز هر خبر جدید گرفتی منم خبر کن. راستش همسر منم داره به این تصمیم میرسه که من و دخترم بریم ویزامونو بگیرم تا کلیرنس اون بیاد.
هیچ معلوم نیست با این اوضاع احوال مملکت چی پیش بیاد
توکل به خدا
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.