موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2009-06-08 ساعت 13:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-06-08 ساعت 13:59 توسط elham.)
great عزیز
فوقش مدیکالتون رو دوباره انجام میدید دیگه...این بحث تاریخ اعتبار مدیکال حالا حالا ها ادامه دارهههههههههه
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام:
دوستان انشالله دارم میروم ویزایم را بگیرم از دوستان کسی میداند برای مدیکال مجدد باز آقای دکتر
اونگان واکسن بما میزند چون دور قبل بما واکسن زد آیا نیاز هست که واکسن جدیدی بزنیم در ایران
تا دوباره واکسن از دکترنخوریم.
با تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز
قبلا جواب به سؤال شما داده شده , اگه اينجا نزني اونجا گرون مي خوريد
از شوخي گذشته اگر زمان دز جديد واكسني رسيده حتما بزنيد , در عين حال دكتر اگر بخواد بازم يه چيز ديگه رو بهتون ميزنه بازم توصيم اينه كه بزنيد.
فرشيد
کيس نامبر : 2009as4xxx
دریافت نامه اول : may 2008
دريافت نامه دوم : Sep 2008
محل مصاحبه : آنكارا
تاریخ مصاحبه: Nov 2008
كليرنس: April 2009
دريافت ويزا : May 2009
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
چه عجيب يعنى هيچ كس در اين مدت كلير نشده يا شده ما نفهميديم؟ بچه ها چه خبر از كليرنس ها؟
موضوعها: 4
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
همه بچه ها کلیر شدند و در این مدت حتی یک مورد FBI چک مشاهده نشده(از بیانات دکتر .... )
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2009-06-19 ساعت 12:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-06-19 ساعت 12:13 توسط great.)
بهزاد ای ول بابا . مردم از خنده. کلا مثل اینکه کارمندهای سفارت های آمریکا همراه با مردم صبحها می خوابن که شبها بیان بیرون و الله و... بگن! من و بهزاد رو که کلا فراموش کردند
موضوعها: 6
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
great و دوستان عزیز سلام
ببخشید که به پیامتون نتونستم جواب بدم من حدود 3هفته بود که خارج از ایران بودم تازه رسیدم شرمندم.
greatعزیز با توجه به این که کیس شما 8 ماهه که هنوز در انتظار کلیرنس هست و با وضعیتی که من می بینم احساس میکنم کلیرنستون نیاید ولی باید باز هم امیدوار باشید به نظر بنده تا یک ماه دیگه صبر کن اگر دیدید کلیرنستون نیامد همسرتون رو بفرستید این ویزا رو بگیره بعد یه فکری براش میشه کرد چون همسرتان در آن شرایط دارای گرین کارت هست و این امتیاز بزرگی براتون هست.میخوام این امید رو بهتون بدم که حتی اگر کلیرنستون نیاد و وقتش تموم شه شما میتوانید از طریق همسرتان برای رفتن اقدام کنید ولی حتما" قبل از این کار با یک وکیل مهاجرتی مشورت کن.پیروز باشید امیدوارم کار به اونجاها نکشه و آرزو میکنم تا چند روز آینده جواب کلیرنستون بیاد.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام....
رسیدن به خیر...ممنونم از جواب....فکر کردم دیگه این طرفها نیستی....
کلی دلگیرم از این اوضاع...آخه دردسر بدی میشه اگه کلیر نکنن یکیمونو....مگه میشه یکی مهاجرت کنه یکه نه؟!!!
اما پس چرا آنکارا هفته ی قبل 2605 اعلام کرد...ابوذبی 1800 اعلام کرد جدیدا...1ماه قبلم 63 اعلام کرد....امید دارم که منم مثل اینها شمارهی پایین با اعلام دیر باشم....
آیا به نظرتون اعتراض حضوری مفیده؟؟
ما 3 ماه دیگه وقت داریم....چرا میگید 1 ماه دیگه اگه نیومد ویزای همسرمو بگیریم؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
great عزیزباسلام:
اصلا"هیچگونه جای نگرانی نیست کلیرنس شما هم می آید بعد میخندی که چرا بیهوده ایقدر
استرس به خودت وارد کردی آخه دوست عزیزدنیا به آخرنرسیده که اینقدرنگرانی فعلا"تاکلیرشدن
از زندگیت لذت ببردرضمن انشالله کلیرت آمد شیرینی یادت نرود.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام great عزیز
شما حتما چندین بار به سفارت میل زدید و سفارت هم همان جواب تکراری را برای شما فرستاده است ،شاید این جواب خیلی برای ما تکراری باشد ولی سفارت تعارف ندارد اگر مورد شما مشکل داشت یا مورد ابهامی داشت ازتون می خواست برگه های بیشتری و اطلاعات بیشتری به انها بدهید یا برایشون میل کنید....
از همه اینها گذشته مگر در 2008 ها موردی ما داشتیم که کلیرینس شون نیامده باشه؟من که یادم نمی یاد!! و با نگاهی به سال گذشته می بینیم که اوج کلیرینسها
در ماه شهریور امده پس جای نگرانی نیست.....به قول سعید عزیز روزی به این همه نگرانی می خندی!!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
من هم با دوستان موافقم تمامی کیسها تا قبل از به پایان رسیدن زمان لاتاری کلیر میشوند.
منتها great عزیز سفارت به دوستانی که الان کلیرنس بهشون خورده گفته از طریق میل حتما پیگیر کارتون باشید حتی شده هفته ی یک بار میل بزنید. شما هم این کار و بکن اما در مورد پیگیری حضوری باز هم سفارت به دوستانی که آنجا بودند گفته اگر تا سپتامبر از طریق سایت جوابتون نیامده بود با مدارکتون بیایید سفارت.
دوستانی که به تازگی مصاحبه داشتند لطفا نظر شون رو بدن.............
موضوعها: 17
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
leili عزيز سلام
(در ضمن به همه دوستان منتظر و مضطرب كلرينس مثل خودم هم سلام عرض ميكنم).
leili عزيز اين كه اشاره كرده اي كه سفارت گفته از طريق ايميل هفته اي يكبار پيگير شويد را از كدام سفارت شنيده يا نقل قول ميكنيد (انكارا يا ابوظبي) در ضمن آيا اين كار بايد بلافاصله بعد از مصاحبه انجام شود يا مثلا بعد از 2 ماه از زمان مصاحبه اين نوع پيگيري انجام شود .
در ضمن به great و همه دوستان عزيز بايد اين دلگرمي را بدهم كه همگي ما با خواست خدا بلا استثنا تا شهريور كلرينس ميشويم ولي اگر اين اتفاق زودتر از شهريور بيفتد 2 حسن دارد .اول اين كه از نگراني و چك هر روزه سايتها راحت ميشويم و دوم اين كه برنامه ريزي براي رفتن بهتر و با درايت انجام ميگيرد.
همگي موفق باشيد و براي هم دعا كنيم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
محمد جان
مگه اعتبار لاتاری 2009 تا 30 سپتامبر نيست؟ يعنی تا 10 مهر؟ يعنی اگه همسرم اواخر مرداد يعنی مثلاً اواخره جولای بره، ممکنه ويزا تموم شده باشه؟
در ضمن شما آيا وکيل لاتاری ميشناسيد؟
ممنونم