کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
در ضمن من بخاطرسو تفاهمیکه در نوشتاربنده پیش آمده از آقای فرشید عذرخواهی میکنم.
تشکر کنندگان: Farshid
salam be hame
bebakhshıd farsı nemınevısam..man ankara hastam
1.hamoontor ke dıge taghrıban hame mıdoonıd age medıcal ro tajdıd nakonıd vısaıee ke betoon mıdan be andazeye 6 mah baad az medıcal avalıtoon etebar dare..del be khahı hast..har kı bekhad mıtoone baz medıcal bede va vısaıee begıre ke bıshtar valıd bashe
2.az man barge malıatı jadıd nakhastan..hamoon chızaee ke too barge aabbı be onvane naghs parvande alamat mızane hamoono mıkhad
3.baba dıge to ro khoda baad az clear shodan napıchoonıd ghazıe ro..man shans avordam ke emrooz baad az sefarat raftan check kardam ınja ro vagarne az stress barge malıatı2008 ke nadaram degh mıkardam..vel konıd sıte va ına ro..
تشکر کنندگان:
همون طوری که شما گفتید دقیقا چیزایی رو که توی برگه علامت می زنن می خوان این هفته برای لاتاری و غیر لاتاری این برگه های 2008 رو زده بودن من اصلا دوست ندارم استرس به کسی وارد کنم اتفاقا برعکس دوست دارم که همه اینقدر مدارکشون کامل باشه که هیچ ایرادی نتونن ازشون بگیرن و 2-3 روز بعد ویزا رو به راحتی دریافت کنن و لازم نباشه که دوباره بیان اینجا من فکر کردم گفتن این مسله خیلی به نفع همه هست وگرنه اصلا نخواستم استرس درست کنم
تشکر کنندگان:
با سلام به همگي

با توجه به اطلاعاتي كه اين دو دوست فرستادن وضعيت كاملا مشخصه

1. هركي براي مصاحبه اوليه ميره (كه البته مربوط به اين مبحث يعني كليرنس نيست ) حتما ازش tax2008 رو مي خوان.

2. اونهايي كه بعد از كلير شدن ميرن نيازي به تهيه و همراه داشتن tax2008 ندارند (حالا اگر براي كسي ديگه ميخواد احتمالات رو رعايت كنه اون بحث ديگه ايست ولي اينكه نياز بهش نيست sogol اخرين دوستي است كه اونجا بوده و ميگن كه لازم نيست)

با تشكر از sogol , bibikhatoon دوستان عزيزم
موفق باشيد
فرشيد
کيس نامبر : 2009as4xxx
دریافت نامه اول : may 2008
دريافت نامه دوم : Sep 2008
محل مصاحبه : آنكارا
تاریخ مصاحبه: Nov 2008
كليرنس: April 2009
دريافت ويزا : May 2009
تشکر کنندگان:
sogol عزیزباسلام:

ازاینکه کارت با موفقیت انجام شد خوشحالیم مدیکال و برگه 2008 اگر اشتباه نکنم اینطور متوجه شدم

که بعد از شش ماه مدیکال تجدید نمیخواهدوبرگه مالیاتی 2008 هم نیازی نیست ممکن دراین باره لطفا"

بیشتر توضیح بدهید.

باتشکر
تشکر کنندگان:
مدیکال بعد از 6 ماه دوباره باید انجام بشه.
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
سعيد عزيز در مورد مديكال دو حالت زير وجود داره (من انكارا رو مي گم و درباره ابوظبي چيزي نميدونم):
1. بيش از شش ماه از مديكال گذشته: كه حتما بايد مجددا مديكال بديد.
2. كمتر از شش ماه گذشته: چون اعتبار ويزا براي ورود به آمريكا به اندازه اعتبار مديكالتونه , خود اين وضعيت در دو نوعه :
الف- مقدار باقي مانده از اعتبار براي شما براي ورود به آمريكا كافيه كه در اين صورت مديكال مجدد نمي ديد.
ب- مدت اعتبار باقي مانده براي شما كم است كه در اين صورت خودتان مديكال رو تجديد مي كنيد (مثلا بعد 4 ماه كلير شديد يعني مدت اعتبار ويزاي شما با مديكال قبلي 2 ماه خواهد شد و اگر اين زمان براي شما براي آماده كردن مقدمات سفر كم است دوباره مديكال ميديد و ويزا با اعتبار 6 ماه براتون صادر مي كنند.)
اميدوارم براي همه دوستان روشن شده باشه.
سعادتمند باشيد
فرشيد
تشکر کنندگان: hoda
سلام به همه
در مورد این مدیکال بحث های مختلفی شد. یکی از دوستان من برای کانادا اینطور گفت:
اگر تا قبل 6 ماه بعد مدکال کلیر بشید و برید ویزا با اعتبار 6 ماه از تاریخ صدور صادر می شه. اگه از 6 ماه گذشت باید دوباره مدیکال بدید و باز از اون تاریخ (صدور ویزا) 6 ماه مهلت دارید.

والا نمی دونم بالاخره چی شد، شخصا به گفته آقا فرشید بیشتر اعتقاد دارم.
ولی با اینکه بارها اخبار موثقی دوستان دادند باز هم یک سری مثل من شک دارند !!!!!
--------------
ما ز بالاییم و بالا می رویم.
--------------
کیس نامبر:10XXX
نامه اول:May-2009
نامه دوم:2009-13-Jan
مصاحبه:Feb-05-2009
کلیرنس اول:May-22-2009
کلیرنس دوم+ویزا: (بعد از 8 ماه)Sep-30-2009Tongue
 ورود به آمریکاBig Grinec-15-2009
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان عزيزم

دوست من جاي شك نيست من هم خودم شاهد عيني هستم. هم به همين خاطر از همسفران من بودند كه به اين دليل كه بايد تجديد مي كردند و تكي اومده بودند تو دردسر اوفتادند . اين توصيه رو از برادر كوچيكتون بپذيريد واينهمه شك به خودتون راه نديد.

بازم ميگم من انكارا رو مي گم از ابوظبي خبر ندارم .
سعادتمند و شاد باشيد
فرشيد
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
من خودم شخصا با کلینیک در دبی تماس گرفتم و در این مورد سوال کردم و بوضوح گفتند که اعتبار مدیکال 6 ماهه است. اگر شش ماه بگذره دوباره باید انجام بشه.
[/b]
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
در ابوظبي حرف Hanret درست است و من جاي ديگري هم گفته بودم كه هم سفارت و هم كلينيك اين جواب را به من دادند.

موفق باشيد
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به امریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
تشکر کنندگان:
در سایت پزشکی دکتر اونگان در ترکیه کاملا موضوع اعتبار مدیکال نوشته شده است:

Your medical report is not valid more than 6 months according to the New Technical Instructions for TB . For some cases it may be valid for 3 months.
Check you medical clearence date from your "own personal calender". If your medical expires, US Embassy may ask you to renew your medical report. If it happens you need to go on almost "whole process again" including the Chest X-ray, Physical Examination, Vaccination, "except the blood work", which means you need to make a new web-appointment with us, again. You may need 2 days if there is a need for test repeat or additional test.
]
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن:  بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july  
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ابوظبی یک 1800 اعلام کرد. بعد از 3 هفته یک شماره جدید اعلام کرد و من هنوززززززززززز منتظرم. ای خداااااا
هدا جان. عجیبه. ایمیل ابوظبی به من جواب داده بود که اعتبار مدیکال 1 ساله هست. یک نشونه خوب اینه که مسئول ای میل ابوظبی همیشه از فونت آبی کم رنگ استفاده می کنه. درسته؟
تشکر کنندگان:
درسته ساعت مصاحبه من هم با آبی کم رنگ نوشته بودندBig Grin
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
بقول آقای میر حسین موسوی ولله ولله و ولله با همون فونت آبی برای من نوشته بود که اعتبار مدیکال 1 ساله هست
یکی مارو از شر ابوظبی راحت کنه و بالعکس
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان