کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال مهم مربوط به مدارک اسپانسر
جناب AMIRBK سلام
اگه میشه متن کامل انگلیسی مدارک اسپانسر رو که اشاره کردید بگذارید.
سلام به همگی دوستان

من کسی که قرار بود اسپانسرمون بشه جا زد ولی یه نفر دیگه رو پیدا کردیم. فقط اون میخواد فرمهای مالیاتی سالهای 2005و 2006و 2007 رو برام بفرسته چون انگار هنوز 2008 رو نگرفته و از طرفی 2008 مالیات کم داده چون کارشو از دست داده به خاطر وضع بد اقتصادی.

1. میخواستم بدونم که اگه 2008 رو نده همون سه سال 2005 تا 2007 کافیه؟ آیا بیکار شدنش میتونه بد باشه برامون؟
2. بعدش فتوکپی این فرمهای مالیاتی رو قبول میکنن یا اصلش باید باشه؟

ممنون اگه جواب بدین

حمید
شماره کیس: 2009AS17XXX
نامه قبولی: 08 6th May
ارسال فرمهای سری اول: 9th Jun 08
کارنت: 9th Feb 09
نامه دوم: 09 20s Mar از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: 09 31st Mar
مصاحبه: 09 14th April
کلیرنس و ویزا: 09 31st Aug (پس از 130 روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: 09 16th Nov
دریافت گرین کارت: 09 22nd Dec
تشکر کنندگان:
جناب AMIRBK سلام
اگه میشه متن کامل انگلیسی مدارک اسپانسر رو که اشاره کردید بگذارید.
سلام به همه دوستان,

من تا حالا نتونستم اسپانسر پیدا کنم. اگه اجازه بدید, یه توضیح کوچولو درباره خودم بگم و از نظر و تجربیاتتون استفاده کنم.
من 27 سالمه, مجردم و هیچ سابقه کاری هم ندارم, امسال هم واسه چند تا از دانشگاه های آمریکا اقدام کردم.
حالا سوالام (لطفا هر دوست, هر تعدادی از سوالامو که می تونه پاسخ بده ):

1- با شرایط گفته شده, آیا از من حساب بانکی و سند مالکیت خونه قبول می کنن؟
2- حساب بانکی و سند مالکیت خونه چه "ویژگی هایی" باید داشته باشند؟ آیا اگر 2 ماه قبل از مصاحبه یه حساب بانکی ایجاد کنم و یه سند خونه به نام کنم, این مالکیت کوتاه (از لحاظ زمانی) واسشون قابل قبوله؟ من ساکن تهران هستم, حالا آیا حساب بانکی و خونه موردنظر باید حتما برای تهران باشه؟
3- به نظر شما پذیرش با فاند چقدر ممکنه به من در فرایند گرفتن ویزا کمک کنه؟ آیا از فاند می تونم به عنوان اسپاسرشیپ برای ویزا کمک بگیرم؟
تشکر کنندگان:
سلام
با توجه به اینکه اسپانسر نداری سند خانه و حساب بانکی هر چهقدر هم تازه باشه به نظر من کمک کننده است فاند تحصیلی هم بی تاثیر نیست
اما راجع به سنذ خانه ونحوه ترجمه اش در همین سایت توضیحاتی داده شده

موفق باشی دوست عزیز
تشکر کنندگان:
سلام

ممنون کامران. اما کسی هنوز جواب نداده که آیا "نداشتن شغل" و سایر شرایطی که اون بالا گفتم, باعث می شه که حساب بانکی من رو قبول نکنن؟ یه جا تو همین فورم خوندم که باید حساب بانکی که برده می شه, به آدم مربوطه بخوره!! من که هیچ وقت شغلی نداشتم.
تشکر کنندگان:
ُسلام
به هر حال علیرغم نداشتن شغل اگه پول خوبی توی حسابتون باشه خودش یک امتیاز هست و شما نباید این بخت و شانس ویزا لاتاری را به خاطر نداشتن بعضی شرایط مثل عدم سابقه کاری و....از دست بدهید وناامید شوید پس عزمتان راجزم کنید وبا اقتداردرون به انها ثابت کنید که سر بار امریکا نخواهید بود انشالله موفق بشوید سند خانه هم ترجمه کنید حتما
اگر توانایی یا تخصص یا حرفه ای بلدید یا دوره ای دیدید مدرکش ترجمه کنید همراه ترجمه مدرک تحصیلی به افسر مصاحبه کننده نشان دهید
همان طور که تا حالا خدا باشما بوده و بین این همه اسمتان درامده من بعد هم با تمام قدرت به خدا وند توکل کنید!!!
تشکر کنندگان:
سلام به همگی دوستان

من کسی که قرار بود اسپانسرمون بشه جا زد ولی یه نفر دیگه رو پیدا کردیم. فقط اون میخواد فرمهای مالیاتی سالهای 2005و 2006و 2007 رو برام بفرسته چون انگار هنوز 2008 رو نگرفته و از طرفی 2008 مالیات کم داده چون کارشو از دست داده به خاطر وضع بد اقتصادی.

1. میخواستم بدونم که اگه 2008 رو نده همون سه سال 2005 تا 2007 کافیه؟

ممنون اگه جواب بدین

حمید
تشکر کنندگان:
سلام
پرشیا جان فتوکپی قبوله چون مال منم کپی است در رابطه با سوال اولت باز هم تحقیق کنید در حالتی که خیلی ها بدون اسپانسر ویزا گرفتند حالا من وشما یک سال برگه مالیاتی نداشته باشیم که جرم نکردیم !گرچه دقت نظر شما در این راستا که مدارک را میخواهید بدون نقص ببرید واقعا قابل تحسین است
موفق باشید
تشکر کنندگان: persia
سلام
پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم اینشالا ساله خوبی داشته باشید!!Smile
من میخواستم بدونم اسپانسر من مدارک اسپانسر را با چه پستی برام بفرستن که به دستم برسه و زودتر؟؟!!!
چون اینگار فقط DHL تو ایران Office داره که اینم تو آمریکا نیست.نظره شما چیه؟؟؟
case number:2009AS00017xxx
تشکر کنندگان:
اسپانسر من با dhl فرستاد و 6 روز طول کشید تا به دستم رسید
وکی گفته dhl در امریکا نیست؟
http://www.dhl-usa.com/home/Home.asp
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
مرسی از جوابت ولی شنیدم نتونسته با FEDEX or UPS رقابت کنه تو امریکا!!!

lv
case number:2009AS00017xxx
تشکر کنندگان:
persia نوشته: سلام به همگی دوستان

1. میخواستم بدونم که اگه 2008 رو نده همون سه سال 2005 تا 2007 کافیه؟

ممنون اگه جواب بدین

حمید

من هم كپي فرم مالياتي مربوط به سال 2008 را ندارم چون آماده نبوده پس فكر نكنم اين مشكل نقص پرونده محسوب بشود.
تشکر کنندگان: persia
دوست عزیز اسپانسر شما میتونه از طریق پست DHL یا TNTبراتون بفرسته این دو پست هم در آمریکا و هم در ایران نمایندگی دارن و میتونید از طریق اینترنت وضعیت اونها رو پیگیری کنید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

مرسی artistic76 و کامران. من از طریق ایمیل نامه دوم رو گرفتم و توی نامه از من خواسته شده که کپی برگه مالیاتی باید نوترایز شده باشه؟؟؟ کسی در این مورد اطلاعی داره؟ اسپانسر من مدارک رو فرستاده ولی چیزی رو نوترایز نکرده! اینم متن انگلیسیش:

Notarized statement from the person in US willing to support you, including a notarized copy of their most recent tax returns.

ممنون میشم اگه جواب بدین
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان