موضوعها: 6
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
2009-03-23 ساعت 17:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-03-23 ساعت 17:25 توسط persia.)
سلام دوستان
من از طریق ایمیل نامه دوم رو گرفتم و توی نامه از من خواسته شده که کپی برگه مالیاتی باید نوترایز شده باشه؟؟؟ کسی در این مورد اطلاعی داره؟ اسپانسر من مدارک رو فرستاده ولی چیزی رو نوترایز نکرده! اینم متن انگلیسیش:
Notarized statement from the person in US willing to support you, including a notarized copy of their most recent tax returns.
ممنون میشم اگه جواب بدین
شماره کیس: 2009AS17XXX
نامه قبولی: 08 6th May
ارسال فرمهای سری اول: 9th Jun 08
کارنت: 9th Feb 09
نامه دوم: 09 20s Mar از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: 09 31st Mar
مصاحبه: 09 14th April
کلیرنس و ویزا: 09 31st Aug (پس از 130 روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: 09 16th Nov
دریافت گرین کارت: 09 22nd Dec
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز یک ماهی میشه که من دچار سردر گمی شدم از شما عزیزانی که طهی 2-3 ماه گذشته مصاحبه داشتید خواهش میکنم متن کامل نامهی دوم وتمام صفهاتی که سفارت آمریکا در آنکارا برای خودتون فرستادند رو در این قسمت بگذارید . تمام سرورانی که قبلا اینکارو کردند نامهای قدیمیتر رو نشون دادند , همچنین کپی یه برگهی مالیاتی و اینکه آیااین برگهفرم شمارهی 8879 هست یا1040 یاw2؟ یا همشوون یکی هستن ؟من بیصبرانه منتظر این کار بسیار ارزشمند شما هستم.
موضوعها: 17
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان و تبريك فرا رسيدن سال نو
در ارتباط با فرم ساپورت مالي ،اسپانسر اينجانب سهوا 3 خطا در تكميل فرم دارد كه مايلم دوستان با تجربه بگويند تا چه اندازه اهميت دارند.در ضمن به دليل سفر كاري اسپانسر اينجانب به خارج امريكا امكان تجديد و تصحيح مدارك وجود ندارد
1- اسم و فاميل اينجانب درست قيد شده ولي سن و جنسيت قيد نشده است
2- سن فرزند اينجانب اشتباها به جاي 2 سال 5 سال ذكر شده است
3- مبلغ پس انداز بانكي اسپانسر قيد نشده است (احتمالا عمدا)
با تشكر از پاسخ هاي شما
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
chagrin عزیز
اگر اسپانسر ندارید حتما حتما باید مدارکی ارائه بدید که خودتون تمکن مالی دارید.
سند و حساب بانکی هیچ ویژگی خاصی نمیخواد داشته باشه. من حتی سندم وکالتی بود.
سند رو ترجمه کنید. حساب بانکی هم اصلا زمانش مهم نیست چون موجودی اخر رو به شما میدن. منم یک حسابم مال یکماه قبل و یکیش مال 5 روز قبل از سفر بود.
فقط اینکه شما شغلی ندارید یعنی اینکه تا حالا همیشه بیکار بودید یا کارتون ازاده ؟ اگر بیکار بودید و مشغول تحصیل حتما مدارک تحصیلی ارائه بدید. من فکر میکنم نمیشه بگید بیکار هستید چون حتما باید منبع درآمدی داشته باشید. من که سند داشتم و حساب بانکی خوبی هم داشتم بازم کلی در مورد کار ازم سوال کردند. در کل هر چی مدرک میتونید ارائه بدید.
ارائه کوچکترین مدرک هم به نفعتونه.
در پناه حضرت دوست
رزا
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
موضوعها: 7
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
maryam k نوشته: سلام ممنون از delphy و amirbkucdc
همون طوری که delphy گفت این فرم نیاز به نوترایز نداره من تو همون سایتی که گفتم خوندم.
ولی با اسپانسرم صحبت کردم گفت نوترایز میکنم و می فرستم.الانم 5 روزه که فرستاده.تنها مشکلم الان اینه که social securityshoننوشته یعنی تو فرم W2چهار رقم اخرشو حذف کرده ولی من با ذکتر ناصریان که صحبت کردم گفت مشکلی نیست.
CASE number 2009AS12XXX
سلام و تبریک مجدد
شما از نظر اسپانسر به مشکلی نخوردی ؟ از نظر اینکه برگه هتی مالیاتیه 2007 رو داشتی و شماره SSN یا مدرکی از سیتیزن شیپ نداشتی؟
راستی اون بند آخر برای شما اسپانسر چی نوشته بود، منظورم اینه که مبلغی ذکر کرده یا مدت؟
ممنون
Hope Never Die
شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
موضوعها: 3
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام matrix
نه من از نظر اسپانسر به مشکل نخوردم برگه های مالیاتی 1 سال مورد قبوله یعنی 1 سال قبل فقط لازمه که برای ما میشه JUST 2007.
از SSN هم اصلا ایرادی نگرفتن ولی من کپی سیتیزن شیپ اسپانسرم رو دادم به سفارت.
بند اخر نوشته بود .HELP HER AS NESSECERY
موضوعها: 7
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2009-03-30 ساعت 18:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-03-30 ساعت 18:40 توسط matrix.)
maryam k نوشته: سلام matrix
نه من از نظر اسپانسر به مشکل نخوردم برگه های مالیاتی 1 سال مورد قبوله یعنی 1 سال قبل فقط لازمه که برای ما میشه JUST 2007.
از SSN هم اصلا ایرادی نگرفتن ولی من کپی سیتیزن شیپ اسپانسرم رو دادم به سفارت.
بند اخر نوشته بود .HELP HER AS NESSECERY
مرسی مریم خانوم
خیلی اطلاعات مفیدی بود بخصوص بند آخر که من خیلی درگیر بودم باهاش ، البته فکر می کنم برای من که احتمالا تیر یا مرداد میرم برگه های مالیانی 2008 آماده باشه و من از اسپانسرم ایشالا دریافت میکنم.
فقط یک سوال دیگه اینکه اونا کپی سیتیزن شیپ رو خواستن یا خودت بهشون دادی؟ و اگه نباشه مشکل میشه؟ چون اگه خاطرت باشه و پاسخ هم دادی تو یک پست ، من گفتم که اسپانسرم گفته نمی تونه کپی سیتیزن شیپ رو برام بفرسته . البته شماره SSN اش رو برگه های مالیاتیش هست.
با آرزوی موفقیت در USA
Hope Never Die
شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
اسپانسرم فرم i-134 را در كامپيوتر پر كرده وفقط جاي امضاش رو با خودكار امضا كرده و فرم مالياتش هم كپيش رو فرستاده.
ايا منظور از اصل بودن i-134 امضا كردن دستي فرمه؟
ايا اصل فرم مالياتي را هم مي خواهند؟
با تشكر
موضوعها: 3
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
نه کپی سیتیزن شیپ جز مدارکی که باید ببریم سفارت نیست.ولی من اسپانسرم فرستاده بود و منم وقتی کنسول بهم گفت مدارک اسپانسر (البته اون اقای هندی با اون لهجش که سخت می شد فهمید چی میگه اخه من مصاحبم ENG بود) منم کپی سیتیزن شیپو بهش دادم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
فرمی که ایشان امضاء کردند اصلی میباشد و باید با خودتان به سفارت برای مصاحبه ببرید از این فرم یک کپی میگیرید و این کپی را با مدارک خواسته شده به سفارت پست کنید.
کپی فرم مالیاتی هم کفایت میکنه .
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان، من درمورد شرایط اسپانسر سه سوال دارم:
1- با توجه به شرایط اقتصادی آمریکا، اسپانسر من مجبوره میزان درآمد خودشو کمتر از اونی که هست نشون بده تا مالیات کمتری پرداخت کنه، خاستم بدونم میزان درآمد سال اخیر این خانواده تا چه میزان روی کیس من تاثیر میذاره؟
(درآمد سه سال اخیر به ترتیب 55000، 50000 و 25000 بوده.)
2- آیا اسپانسر همین که گرین کارت داشته باشه و درحال کار باشه و مالیات بده کافیه یا اینکه می بایست حتمن سیتیزن باشه؟
3- گواهی ترجمه شده حساب بانکی با رقمی معادل 15000 دلار چقدر می تونه در موفقیت نقش داشته باشه؟ آیا این ارقام از نظر ارزش قابل توجهن؟
از توجهتون ممنونم
Case No:23xxx
موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
دوستان عزیزم سوالی در رابطه با فرمهای اسپانسر داشتم ...
آیا می توان فرم i-134 و دیگر مدارک اسپانسر که میخواهیم برای سفارت آنکارا پست کنیم /فقط کپی آنها را که از طریق ایمیل یا فاکس به دستمان رسیده برایشان پست کنیم یا باید حتما" حتما" اصل آن را بفرستیم.
چون مدارک اسپانسر من حدود 15 روز دیگر به دست من میرسه و این تاریخ برای من دیر است و زمان مصاحبه من حدود 20 روز دیگر است.
ممنون می شوم اگر پاسخگوی سوال من باشید...
omid
2009as18000
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
هیچ مشکلی نیست شما همین کپی فرم رو ارسال کنید تا 15 روز دیگه اصلش به دستت میرسه بعد با خودت اصلشو برای مصاحبه ببر.اگر هم نیومد بازم مشکلی نیست اگر افسر گفت چرا کپیشه ماجرا رو براش بگو اونا قبول میکنند.مهم اینه که شما ساپورت شدید.
موضوعها: 14
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها اميدوارم همگي خوب باشيد .
من يك سوال داشتم مي خواستم بدونم آيا كسي مي تونه اسپانسر دو نفر هم زمان با هم بشه ( يك خانواده 4 نفري + يك نفر مجرد ) ؟
اصلاً جريانش چطور مي شه از نظر مسكن ؟ يعني مي تونه با داشتن يك آپارتمان اسپانسر هر دو خانواده بشه ؟
ممنون مي شم كمك كنيد مرسي از همگي
شماره کیس: AS30XXX
نامه اول: 2008 may
ارسال مدارک: june 2008
تاريخ مصاحبه : 2009 13 july
دریافت نامه دوم: 5june 2009
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس :2009 14 july
تاریخ ورود به غربت : 24 october