کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال مهم مربوط به مدارک اسپانسر
بله. ایشون اگر درآمد کافی داشته باشند و مالیات های مربوط به این درآمد رو هم پرداخت کرده باشند به راحتی میتوانند اسپانسر تعداد زیادی بشوند. اسپانسر هم می تواند با کسانی که اسپانسرشیپ آنها را بر عهده گرفته در یک مکان، یا اصلاً در یک شهر زندگی نکند.
شماره کیس: 2008AS4xxx
دریافت اولین نامه: Mar/2007
دریافت نامه دوم: Nov/2007
مصاحبه: Dec/2007
آمدن کلیرنس : Feb/2008 - (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: Apr/2008
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
تشکر کنندگان: M!LAD
بچه ها ، ببخشيد يه بار ديگه هم اين سوال رو پرسيده بودم ولي جوابي نگرفتم.
اگه احيانا اسپانسري كه ما پيدا كرديم مورد تاييد اونها نباشه ، چه موقع ازش مطلع ميشيم ؟ روز مصاحبه ؟ بعد از مصاحبه و در زمان انتظار براي كليرنس و ويزا و ... ؟ و آيا فرصتي براي عوض كردن اسپانسر يا بردن مدارك مالي خودمون خواهيم داشت ؟
يا اينكه براي اسپانسر سخت نمي گيرند و اگه فقط فرم هارو پر كنه و گواهي مالياتي بفرسته ، حتما قبولش مي كنند؟
چون در واقع ما كه نمي دونيم اسپانسرمون دقيقا چه سابقه اي(به لحاظ مالي) تو آمريكا داره. مثلا اگه وامي گرفته يا بدهي به دولت داشته ، يا ... ، خوش حساب بوده يا نه
تشکر کنندگان:
این سوال ما جواب نداره؟
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
چند سوال در مورد اسپانسر
1-توی سایت نوشته:
The sponsor must file a separate affidavit for each applicant.
پس برای هر نفر یک فرم باید پر شود.
2-
Important Note: The NVC cannot accept Form I-134 for immigrant visa processing. The NVC only accepts the appropriate I-864 form(s) listed above.

بالاخره I-134 یا I-864 ؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
1- من فکر کنم تنها یک فرم لازمه ولی باید اسم تمام متقاضیان داخل فرم قید بشه...من فرمم به این شکل بر شده...
2- فرم I 134 ....و نیازی به نوتارایز شدن نداره
شماره کیس: 136XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
کنسولگری:Abu Dahbi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول;28May 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:10Feb 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Waiting
تاریخ مصاحبه:14Apr2009
تاریخ دریافت کلیرنس:بدون کلیرنس
دریافت ویزا: 15April 2009
جمع تقریبی هزینه ها:هر نفر 2000000 تومان
تشکر کنندگان:
لطفا کسانیکه اطلاع دارند راهنمایی کنند.
1-سند ملکی را باید فقط ترجمه کرد و برد یا باید در اینجا کارشناسی و ارزیابی شود وقیمت آن مشخص شود و بعد کارشناسی بهمراه سند ترجمه شود یا هرراه دیگری؟
2-درخصوص حساب بانکی راه چیست آیا عدد مانده حساب کافیست یا میباید گردش مالی مدت دار ارائه کرد و آیا باید به دلار تبدیل کرد وچگونه ؟
ممنون
تشکر کنندگان:
"سند ملکی" را در انجمن جستجو کنید، پاسخ خود را می یابید. لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید جستجو کنید و تاپیکهای تکراری ایجاد نکنید.
تشکر کنندگان:
payam007 جان نه ، مثل اينكه جواب نداره ! بابا يكي يه چيزي بگه ، هيچكي هيچي نمي دونه ؟ اقلا حدس بزنيد يا آدرسي بديد كه بريم و اونجا جوابو گير بياريم.
راستي تو اين سايت (مهاجرسرا) نميشه چيزي رو search كرد ؟ بايد همينطوري صفحه به صفحه بگردي ؟
تشکر کنندگان:
بوف نوشته: payam007 جان نه ، مثل اينكه جواب نداره ! بابا يكي يه چيزي بگه ، هيچكي هيچي نمي دونه ؟ اقلا حدس بزنيد يا آدرسي بديد كه بريم و اونجا جوابو گير بياريم.
راستي تو اين سايت (مهاجرسرا) نميشه چيزي رو search كرد ؟ بايد همينطوري صفحه به صفحه بگردي ؟

"جستجو" را در منوی بالای صفحه ببینید!
http://mohajersara.com/search.php
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها اميدوارم همگي خوب باشيد .
من يك سوال داشتم مي خواستم بدونم آيا كسي مي تونه اسپانسر دو نفر هم زمان با هم بشه ( يك خانواده 4 نفري + يك نفر مجرد ) ؟
اصلاً جريانش چطور مي شه از نظر مسكن ؟ يعني مي تونه با داشتن يك آپارتمان اسپانسر هر دو خانواده بشه ؟
درضمن هر دو تو لاتاری 2009 برنده شدن و روز مصاحبه هاشون یک ماه با هم فرق داره؟
و یک سوال دیگه اگه I-134 به صورت دست نویس پر شه اشکالی نداره یا حتماٌ باید به صورت تایپ شده باشه ؟
ممنون مي شم كمك كنيد مرسي از همگي
شماره کیس: AS30XXX
نامه اول: 2008 may
ارسال مدارک: june 2008
تاريخ مصاحبه : 2009 13 july
دریافت نامه دوم: 5june 2009
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس :2009 14 july
تاریخ ورود به غربت : 24 october
تشکر کنندگان:
مرسي از جواب هاتون
شماره کیس: AS30XXX
نامه اول: 2008 may
ارسال مدارک: june 2008
تاريخ مصاحبه : 2009 13 july
دریافت نامه دوم: 5june 2009
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس :2009 14 july
تاریخ ورود به غربت : 24 october
تشکر کنندگان:
فرم I-134 لازم نیست تایپ شده پر بشه، برای ما دستی پر شده بود و مشکلی پیش نیامد. تعداد افرادی هم که اسپانسر میتونه ساپورت کنه به درآمدش و تعداد افرادی که قبلا ساپورت کرده و خط فقر در ایالت مورد نظر بستگی داره. برای مثال یک نفر در کالیفرنیا با درآمد 70000 دلار در سال ممکن هست بتونه تا 3 نفر را ساپورت کنه (عدد ها را همینجوری گفتم)، ولی فردی با درآمد مشابه در آلاباما ممکن هست بتونه تا 5 نفر را ساپورت کنه (چون کالیفرنیا نسبت به آلاباما خیلی گرونتر هست). حدس من این هست که کسی حساب و کتاب اینکه اسپانسر چند نفر را ساپورت کرده به صورت سیستماتیک نگه نمیداره، اما خود اسپانسر توی فرم باید بگه که چند نفر دیگر را ساپورت میکنه. برای اطلاع دقیق و محاسبات داراییها و خط فقر اینجا را ببینید:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
تشکر کنندگان: M!LAD
دوستان سلام
میخواستم بدانم آیا مدارک و فرم اسپانسر محدودیت و اعتبار زمانی دارد ؟
چون ما با توجه به کیس نامبرمان اسپانسرمان حدودا سه ماهی زودتر مدارک رو فرستاده .
ممنون اگر لینک معتبری سراغ دارید بفرمایید
تشکر کنندگان:
اعتبار فرم اسپانسر یک سال است.
تشکر کنندگان:
masoud جان سلام
میشه بفرمایید از کجا میگویید .آیا لینکی هست
و فرم w2 چیه میشه توضیح بدهید
مرسی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان