موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-05 ساعت 23:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-15 ساعت 00:34 توسط frozen mind.)
درود
از بزرگواران مهاجر، کسی هست که ژئوفیزیک خونده باشه؟ در زمینه اکتشاف نفت کار کنه؟ کمی راهنمایی کنه ممنون میشم.
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه دانشجوی فیلمساز ایرانی هستم و کار اصلیم فیلمنامه نویسی هستش و در ایران هم مدام فیلم نامه هام توقسف میشن....می خواستم بپرسم توی لس انجلس کاری واسه من پیدا میشه یا شرکتی هست که من کارهام رو ارائه بدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-31 ساعت 08:32)vanda نوشته: سلام به همگی
دوستان من تو این تایپیک ها گشتم جای که بچه ها در پیدا کردن کار بتوانند به همدیگر کمک کنند پیدا نکردم از طریق این سایت های کار یابی هم که من نتونستم کار پیدا کنم الان دنبال یک کار ساده میگردم گیرم نمیاد.
من سانتا مونیکا هستم اگه کسی تونست کمک کنه برام پیام بده ممنون میشم
باسلام دوست عزیز برو توی سایت والمارت ثبت نام کن بعد شخصا به همون شعبه فروشگاه که قصد کار توش داری مراجعه و با آسیستان منیجرش صحبت کن موفق باشی
کیس نامبر2010
ورود اول اکتبر 2010
ورود دوم:می2011
باآرزوی توفیق برای شما
someil=سمیل=اسماعیل=samuel
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم
بنده بعد از سه ماه و سه هفته از ورود به آمريكا يك كار مناسب و مرتبط با رشته تحصيلي ام در يك مركز تحقيقاتي معتبر پيدا كردم و ميخواستم در اين زمينه تجربيات خودم را به اشتراك بگذارم
اولا من يك ماه اول ورود به آمريكا فقط دنبال زندگي درست كردن بودم و هيچ فعاليتي را براي كار انجام ندادم
از اين دو ماه و سه هفته دو ماه تمام پاي اينترنت و پركردن اپليكيشن بودم
نكته اول اينكه اگر ميخواهيد از آمدن به آمريكا پشيمان شويد مريض و افسرده شويد برويد و اينترنتي اپليكشن جاب پركنيد به نظر من اين سايت ها واقعا نزديك به نود و چند درصد سركاري هست و جهت تبليغات رزومه نويسي و كالج هاي پولي هست
باورتان نميشود من براي careerbuilder حتي صد و پنجاه دلار ريختم و عضويت تيتانيوم گرفتم كه رزومه ام همش بالا باشه ولي دريغ از يك ايميل معتبر
خلاصه سايت هاي monster, job, jobs, careerbuilder سايت تمام دانشگاههاي هيوستون و كلينيك هاي خصوصي و غيره را دو ماه شخم زدم چيزي در نيومد
البته لازم به ذكر است كه بنده سابقه شانزده سال طبابت در ايران داشتم و از پزشك كلينيك تا رياست بيمارستان و درمانگاههاي مختلف و .... داشتم و منظورم اين هست حتي سابقه تحصيل از راه دور از كالج آمريكا هم داشتم بنابراين تصور نشود كه صفر كيلومتر اينجا اومده بودم ولي با اينهمه هيچ كه هيچ
و اما چه كردم
ديدم نميشود خانه نشست و انتظار داشت يكي زنگ بزنه بگه آقا بيا فرشًداريم اونهم از نوع قرمز كه پهن كرديم بيا
رزومه اي تهيه كردم و تمام كارها و تجربياتمو اونجا نوشتم و ضميمه اش هم كپي ترجمه رسمس مدارك تحصيلي و كپي گواهي كار ايران و گرين كارت و سوشيال و خلاصه يك پرونده كامل درست كردم رفتم از فروشگاه ٩٩ سنتي ده تا پوشه خوشگل هم گرفتم و اينبار بطور متفاوتي پاي نت نشستم و سرچ كردم
اول گفتم از ايراني ها شروع كنم كه راحتتر ميتونم توصيف وضعيتمو بكنم و اگر نشد ميرم دنيال آمريكايي ها
كلينيك هاي پزشكان ايراني در آمريكا
پزشكان ايراني در آمريكا
و......
در عرض دوساعت بيش از بيست تا آدرس پيدا كردم و پوشه ها رو برداشتم و توكل بر خدا راه افتادم
از منشي وقت ميگرفتم و ميگفتم با دكتر فلاني دو دقيقه كار دارم اين دو دقيقه كار خودشو ميكرد ميرفتم و ميگفتم سلام آقاي دكتر فلاني من آرمان هستم و داستان اين هست و هر چي هست تو اين رزومه هست لطفا مطالعه فرماييد من هفته بعد تماس ميگيرم
هفته بعدش ميرفتم و ميگفتم من آمده ام واي واي من آمده ام!!!
دوستان باورتان نميشود اين كار به قدري موثر هست كه من بيش از شصت درصد از اونايي كه رفتم جواب مساعد گرفتم
در هفته سوم مثل دختر هاي دم بختي كه يه هويي بختشون باز ميشه من از چهار جا تماس داشتم كه خودشون براي اينترويو منو خواستند و باز هم شايد باورتان نشود كه بين سه مركز من خودم اين مركز درماني را انتخاب كردم
اين كار در عرض سه هفته به من جواب داد و به دوستان توصيه ميكنم كه اگر فعلا مشكلي دارند اين راه را امتحان كنند
چند توصيه
رزومه مرتب نوشته شود و پرينت رنگي مرتب داشته باشيد
آگر تونستيد يك كارت ويزيت درست كنيد كه وقتي مراجعه ميكنيد به منشي آن را بدهيد و بگوييد فلاني هستم و اين هم كارتم لطفا به رياست نشان داده بفرماييد من آمده ام واي واي
لطفا مرتب بپوشيد اصطلاحا بيزينس اتتاير يا همان كت و شلوار و كراوات و عينك دودي هم دستان باشد البته اين عينك دودي آپشنال هست
از پرحرفي در مقابل كسي كه ملاقات ميكنيد بپرهيزيد
نكته مهم اينكه در حين خداحافظي بگوييد هفته بعد خودم تماس ميگيرم و اجازه ندهيد كه ايشان به شما بگويد با شما تماس خواهيم گرفت
اميدوارم موفق باشيد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آدم بعضی از پست های دوستان رو می خونه ناامید میشه.
از اساتیدی که الان آمریکا هستن سوالی داشتم
اگه کسی آمریکا هیچکسی رو نداشته باشه و به یک کار ساده هم راضی باشه (از رستوران گرفته تا فروشگاه و ...) بعد از دو ماه ورود به آمریکا می تونه کار پیدا کنه؟ و برای همچین شخصی کدام ایالت و شهر رو پیشنهاد می کنید؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
فروزن جان هفته ای 60 ساعت کار به قوا اینا جنرال لیبر واقعا طاقت فرسا هست و توان بالایی میخواد و توی محیطهای کاری تمام فشار تقریبا روی این قسمت هست. فکر کنم باید براورد رو 1 مقدار تعدیل کنی !
البته بعضا کارهایی هم هستن که مثلا دفتری اند اما دستمزد اونها همین حداقل هست و عموما نیمه وقت.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
داشتن کار ساده از اول این امتیاز رو داره که آدم همه پول هایی که داره رو خرج نمیکنه و فکر کنم باعث میشه آدم زبانش هم خوب بشه
واسه یه نفر که مجرد هست اگه بخواد هفته ای 48 ساعت کار کنه حتی اگه ساعتی 6 دلار هم بگیره میشه ماهی 1152 دلار که 600 تاش واسه کرایه خونه بره و بقیه هم واسه بقیه ی مخارج، پس میشه از گشنگی نمرد! تحلیلم درسته دوستان؟؟؟
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
ولی 60 ساعت کار اصلا زیاد نیست.
شیش روز هفته 8 صبح تا 7 عصر
چیزی که در ایران خودمون هم معموله.
تفاوتش در اینه که اینجا حجم کار زیادتری رو باید انجام بدیم که ازاش هم پول بیشتری میگیریم.
موقع گشتن دنبال کار اگه شرکتی که پیدا میکنین عضو union بود خیلی بهتر خواهد بود. ماهی 6-7 دلار به اتحادیه میدین ولی در عوض اونا حواسشون به حقوقی که میگیرید و سختی هایی که کارتون داره ، هست و موقع اخراج شدن هم باز کمکتون میکنه و حق و حقوقتون رو میگیره.
at&t عضو اتحادیه است. من اخیرا برای یک پست تکنسینی اقدام کرده بودم و منتظر نتیجه ام.
مصاحبه کننده، همکار آینده ام بود(اگه شغل رو بگیرم) در خوبی شغل میگفت حداکثر حقوق ما 16 دلار بوده که پارسال اتحادیه کمپانی رو مجبور کرده به خاطر شرایط کاری اون رو 20 کردن.
بعضی از شرکت شغل هاشونو تحت عنوان فرصت کاری برابر عرضه میکنن. اینا کار های بهتری برای ماها میتونن عرضه کنن. چون واقعا درش پارتی بازی ندارن و قسمت اعظم فرایند انتخاب کارمندانشون رو بدون اعمال سلیقه آدمها انجام میدن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد اعتبار مدارک فنی و حرفه ای (که میگن کد بین المللی هم داره) و تاثیر اون در پیدا کردن کار کسی اطلاعی داره؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
مدارک فنی حرفه ای برای پیدا کردن کار به درد می خوره
چه مدرک هایی رو بگیرم خوبه؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-20 ساعت 16:42)elnaz_joon نوشته: مدارک فنی حرفه ای برای پیدا کردن کار به درد می خوره
چه مدرک هایی رو بگیرم خوبه؟؟
خود مدرک به دردتون نمی خوره اما اگر همون مهارتی که دوره شو میگذرونید خوب بلد بشین(بلد بودن یک کار فنی در حد خوب ) آره،به دردتون میخوره، میتونید به پیدا کردن کار تو اون زمینه امیدوار باشید( با این پیش فرض که زبانتون هم خیلی خوبه!).
در مورد سوال دومتون با توجه به علاقه و توانایی های شخصیتون آموزش دیدن یک کار فنی میتونه خیلی کمکتون کنه، تو سایت فنی حرفه ای لیست کامل دوره هاشون هست از اونجا میتونید انتخاب کنید.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...