کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پیدا کردن کار
سلام دوستان
میتونید از راهنمایی این دوستمون استفاده کنید.
(2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته:  سلام
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون. و دقیقا ظرف 30 روز (از زمانی که برای کار پیدا کردن اقدام کردم) کار مطابق با سلیقه و معیارهای مناسب خودم پیدا کردم. روش کار پیدا کردن من هم اینچنین بود:
1- ابتدا از یکی از دوستانی که در آمریکا و کانادا در زمینه کاریوقیقا مطابق کار من مشغول است خواستم مهارتهای مهم کار در این کشور رو برام توضیح داد.
2- در سایتهای Indeed و career builder عضو شدم.
3- رزومه های مشابه شغل خودم رو که صاحبان آنها اولا آمریکایی بودن دوما در اینجا تحصیل کرده بودن سوما سابقه کار در شرکتهای معتبر داشتند رو از این سایتها دانلود کردم.
4- اسامی شرکتهای معتبر نفت و گاز را از سایت http://enr.construction.com/toplists گرفتم.
5- با توجه به اطلاعات بند 4 به وب سایت 10-15 شرکت برتر اینجا رفتم و شرح شغل مرتبط با کارم را از قسمت مربوط به استخدام در وب سایتشون گرفتم.
6- جملات / مهارتها / لغات کلیدی مشترک بین موارد 5 و 3 رو درآوردم.
7- رزومه خودم را با استفاده از موارد بند 6 بازنویسی کردم.
8- رزومه ام را در تمامی 10-15 شرکت برتر آپلود کردم.
9- به 2 نفر ایرانی هم که در 2 شرکت نفتی بزرگ کار میکردند رزومه ام را دادم تا به منابع انسانی شرکتشون بدهند.
کارهای فوق 10 روز طول کشید ( از صبح تا شب تو کتابخونه یا منزل)
ظرف 2 هفته بعد از ارسال رزومه ها تقریبا تمام جاهایی که اپلای کردم جواب دادند (رد یا قبول) که نشون میده رزومه خوب تنظیم شده بود که تونست از نرم افزارهای بررسی رزومه جواب بگیره. بعدش با 4 تا از شرکتها قرار مصاحبه گذاشتم و هر 4 تا یک هفته پس از مصاحبه پیشنهادهای خودشون رو ارسال کردند و منهم اونی که برام مناسب تر بود رو انتخاب کردم.

اینها رو نوشتم که ادای دین به سایت کرده باشم. امیدوارم مفید باشه.

یا حق!
پاسخ
درود بر دوستان گرامي

من با مدرك كارداني فني برق/الكترونيك، حدود 23 سال سابقه كار مرتبط دارم، تخصص اصلي من تعميرات بردهاي الكترونيكي و مخابراتي است و در زمينه تعميرات سيستمهاي صوتي و تصويري و همچنين ماشينهاي اداري (فتوكپي، پرينتر، فكس و ...) به ترتيب 17 سال نيمه وفت و 7 سال تمام وقت به صورت حرفه اي مشغول به كار بوده ام، در حال حاضر هم در بزرگترين شركت آي تي كشور در بخش تعميرات سيستمهاي Main Frame و همينطور تعميرات پايانه هاي ارتباطي ماهواره اي حدود 6 ساله كه مشغول به كار هستم.
با توجه به تخصص كاري بنده، دوستان بستر كاري مناسب در كدام ايالت يا شهر رو براي من پيشنهاد مي كنند؟ اگر هم لينك خاصي رو در زمينه كاري و شغلي بنده مي شناسند بزرگواري كنند و براي من بنويسند.

يك دنيا سپاسگزارم.
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، kasrafo ، shkhmo ، mrhj50 ، shatsi ، خانه
ا سلام
من تو ايران نماينده بيمه هستم مي خواستم بپرسم آيا ميشه بيام و نمايندگي بيمه در آمريكا بگيرم درآمدش حدودا چقدره؟و مدرك نمايندگي و سابقه ام به درد اونجا ميخوره ؟من نماينده بيمه آسيا هستم

با تشكر
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، mrhj50
سلام ذوستان عزیز.برای پرکردن اپلیکیشن در قسمت نوع سیتزن شیپ ما که گرین کارت داریم چی باید بزنیم؟
پاسخ
(2013-01-01 ساعت 22:27)tandoreh نوشته:  سلام ذوستان عزیز.برای پرکردن اپلیکیشن در قسمت نوع سیتزن شیپ ما که گرین کارت داریم چی باید بزنیم؟

permanent resident
پاسخ
تشکر کنندگان: tandoreh ، gbtm ، houmanes ، ali234 ، مانترا ، kasrafo ، peyman1355 ، shkhmo ، mrhj50 ، parastoo mohajer ، مجید ملیح ، soruosh ، rezagh ، sce
سلام
ببخشید ما اینقدر توی این چند مدتی که اومدیم اینجا سرمون شلوغ بوده که زیاد وقت نمیکردم سری به شما بزنم
خدا رو شکر من و همسرم بعد دقیقا 2 ماه ، هر دوتامون رفتیم سر کار و نی نی گولو رو هم گذاشتیم یه مهد کودک نزدیک محل کارمون
فعلا که داریم میگذرونیم ببینیم چی میشه
یه سوال واسم پیش اومده میخواستم نظر شما رو بدونم
یه موقعیت کاری عالی بهمون پیشنهاد شده از یه شرکت آمریکایی
ولی محل کارش تو کاناداست
البته هنوز در مراحل اولیه هست و هنوز چیزی معلوم نیست
میخواستم بدونم اگه ما بریم کانادا واسه سیتیزن شدن مون چه مشکلاتی پیش میاد؟
البته این شرکت خودش واسمون ویزای کار در کانادا رو میگیره
موفق باشین
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، masih sh ، gbtm ، Saeedv13 ، kasrafo ، roeentan ، peyman1355 ، pr.kia ، shkhmo ، nika ، mrhj50 ، pooyash ، Aida.s ، مانترا ، sce ، Leila Amricaie
(2012-06-21 ساعت 01:47)sepand88 نوشته:  
(2012-06-20 ساعت 18:47)yami نوشته:  
(2012-06-20 ساعت 13:24)sepand88 نوشته:  
(2012-06-20 ساعت 01:44)yami نوشته:  
(2012-06-20 ساعت 01:00)sepand88 نوشته:  [quote='sepand88' pid='183632' dateline='1339923354']
من فوق دیپلم دامپزشکی دارم البته با معدل 12 ولی در کل سوالم اینه که آیا میتونم اونجا درحال تحصیل کار هم کنم؟ چقدر از هزینه شهریه رو میتونم با کار پرداخت کنم .از وقتی هم که در اختیار من گذاشتین ممنونم فقط وقت برنامرو اگه زیاد کنید ممنون میشم Big Grin
[/qبه سوال همه جواب میدن جز ما

کار حین تحصیل به نوع ویزاتون ربط داره. شهریه هم اگه با ویزای دانشجویی اومده باشین حداقل هر واحد 400 دولار هست و اگه گرین کارتی باشین بعد از یک سال اقامت در ایالت مورد نظرتون حدودا میشه واحدی 100 دولار.
با در نظر گفتن ساعتی حقوق 7 دولار و کار 20 ساعت در هفته (بیشتر از اون دیگه رسما درس تعطیل میشه!) ماهیانه شما هزینه یک واحد و نیم درسی رو هم نمیتونین در بیارین!! حالا تازه کار پیدا بکنین. تازه کجا میخواین زندگی کنین و چی بخورین و بپوشین و با چی برین دانشگاه برگردین، جای خود دارد!!

من از طریق لاتری دارم میام از طرف خونه هم تا حدودی ساپرت میشم اما هزینه تحصیل گویا بسی زیاد است گفتم حد اقل بخشی از هزینه هارو خودم بتونم تامین کنم که گویا اونم میسر نیست ینی کار انقد وضعش بده اونجا حد اقل تو این 1 سال قبل تحصیل میتونم چقدر ماهیانه در بیارم ؟ هزینه زندگی ماهیانه چقدره حقوق ماهانه چقده؟اطلاعاتی دارین در این زمینه آیا؟ممنون میشم

خوب این شد یک چیزی...
اولین کار اینه که ببینین کجا میخواین بیایین. بنظرم باید جایی باشه که بدون توجه به اینکه جذاب هست یا حوصله بر، ارزان باشه! تا بتونین این یک سال رو دووم بیارین که این استیت بشین و هزینه هر واحدتون بشه حدود 100 دولار. اینکه چه میخواهین بخونین و آیا این محل همچین کالجی داره و شرایط پذیرشش چیه و امکانات داره یا نداره و حمل نقل عمومی و هزار فاکتور دیگه رو باید در نظر بگیرین.
توصیه من اینه که حالا هر جا که شد و با مشورت با بقیه دوستان انتخاب کردین، (در مورد جنوب فلوریدا من میتونم راهنمایی کنم تاکیدا کالج و شهر خودمون) از کالج سعی کنین که جایی برای زندگی بهمراه دیگر دانشجوها پید کنین. ممکنه گیر بدن که شما دانشجو نیستی و ... ولی خوب شما ثبت نام کنین و شروع کنین به خوندن برای آیتلس و ریاضی تا بوقتش که برین سر کلاس. کالج ما ثبت نام که کردین فوری بهتون کارت دانشجویی میده!! خونه دانشجویی هم که مثلا سه اتاقه هست و هر اتاقش رو یک نفر بر میداره و توالت آپشزخونه مشترک بهمراه قبض آب و برقش ماهی براتون حداقل 500 دولار آب میخوره که اگه یک کار پاره وقت گیر بیارین در این مدت که اهل کار باشین گیر میاد، حداقل پول اونو میدین و خورد و خوراکتون از جیب میره. اونم کار در فست فود اینا یا رستوران باشه، غذا هم بنوعی ارزون میوفته...
درستون هم که شروع شد تا 10000 دولار سالانه وام دانشجویی و 5000 دولار سالانه وام بلاعوض بهتون میدن که کفاف خیلی چیزها رو میده.

خیلی ممنون بابت راهنمایی من یا میرم سیاتل چون عمم اونجا میره یا کالیفرنیا میرم چون ابو هوای خوبی داره دوستمم اونجاس ایرونی هم زیاد داره فلوریدا هم گویا خوبه من فعلا دارم رو زبان کار میکنم و هرچی بیشتر میخونم بیشتر نگران میشم چون میترسم بیام اونجا نتونم رابطه برقرار کنم یکم میشه از اوضا احوال فلوریدا کلا تعریف کنی شما چه رشته ای میخونی و چقدر هزینه میدی

سلام یامی
حداقل و حداکثر واحدهایی که در هر ترم میشه برداشت چقدره؟ مثل ایرانه یا نه؟
میخوام یه برآوردی از هزینه های یک دانشجو داشته باشم.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، shkhmo ، mrhj50
سلام دوستان

خسته نباشیدازاینهمه اطلاعات مفیدی که دراختیار بقیه قرار میدین.من پرستارم با 18سال سابقه ،زبانم درحدایلس 5.5است به نظرتون کاربرام چی هست؟

(2013-01-23 ساعت 09:26)kamkam نوشته:  سلام دوستان

خسته نباشیدازاینهمه اطلاعات مفیدی که دراختیار بقیه قرار میدین.من پرستارم با 18سال سابقه ،زبانم درحدایلس 5.5است به نظرتون کاربرام چی هست؟
البته همسرمبرنده اصلیه،توسایت ها دررابطه با پرستاری چیزی پیدا نکردم واولین انتخا
بمون NYاست ولی بعدا جابجا میشیم.

2013AS6####
سفارت آنکارا که درخواست تغییرمحل دادیم وظاهرا قبول کردن

تعدادنفرات 4

به امید ویزای یک ضرب برای همه
[/align]
پاسخ
ببخشیدکیس نامبر ***2013AS6 است هنوز کارنت نشدیم فکرکنم اردیبهشت مصاحبه داریمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، HAZARA
سلام
من تقریبا همه مطالب سایت رو خوندم نمی دونم چرا کسی درباره فرصت های شغلی مهندسی عمران چیزی نمیگه و نمی پرسه ؟نمی دونم از خوبیه بازار این کاره یا از بدی اون یا اینکه عمرانی ها مهاجرت نمی کنن
لطفا اگه اطلاعات شغلی در این زمینه دارین بگین
پاسخ
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، shkhmo ، peyman1355 ، mrhj50 ، HAZARA ، Rouzbeh1976
سلام
قابل توجه دوستانی که تخصص مالی دارند.
homestay داره financial manager و دو تخصص دیگه استخدام میکنه. به www.homestay.com سر بزنید.
ببخشید دوستان این آگهی مربوط به Dublin Ireland است. من ابتدا عنوان آگهی را دیدم که نوشته بود Dublin و فکر کردم یکی از شهرهای کالیفرنیاست.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: peyman1355 ، rouzbehdarvishi ، shkhmo ، مانترا ، mrhj50 ، HAZARA ، Rouzbeh1976 ، soruosh
سلام:
امیدوارم همه خوب باشین؟من یک ماهه وارد آمریکا شدم و تو اورنج کانتی,شهرایرواین ساکن هستم.
اجازه کار و گواهینامه گرفتم دنبال کار میگردم کسی میتونه کمکم کنه؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، nika ، peyman1355 ، mrhj50 ، HAZARA ، NarcisJ ، خانه ، alitab
(2013-01-26 ساعت 10:24)حامد انجمن نوشته:  سلام:
امیدوارم همه خوب باشین؟من یک ماهه وارد آمریکا شدم و تو اورنج کانتی,شهرایرواین ساکن هستم.
اجازه کار و گواهینامه گرفتم دنبال کار میگردم کسی میتونه کمکم کنه؟!
سلام حامد جان
دعا میکنم که زودتر کار پیدا کنی ما را هم در جریان کارات بزار
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، shkhmo ، peyman1355 ، mrhj50 ، HAZARA
نکات زیر رو یک آمریکایی بازنشسته با سابقه طولانی در HR عنوان کرده. به خوندنش میارزه:

First, find the corporations/firms that need skills like yours. Then, try to get your foot in the door with someone in that company. Use Linked In, networking, have someone who liked your work at your old firm call a manager in the companies. If you just can't find anyone, then send your resume to the manager you would be working for. Use email, if possible, snail mail if necessary. Ask to meet with him/her - DO NOT ASK FOR A JOB OR AN INTERVIEW. You are only asking to meet to network and get information and advice. Most people like to help others, and virtually all people love it when someone asks for advice.

Second, find jobs in the area listed on Indeed.com More on SimplyHired.com (no doubt some are duplicates of the Indeed.com listings) Several on CL and Monster. Probably a few in Sunday's News and Observer. Some are part time. Consider taking one of the PT jobs if you need to. At least you'll be gaining experience, skills and more contacts in your field.

Third, use LinkedIn or other resources to find people who would be your peers in your industry. email them, preferably, or call them on the phone, if you can't email. Ask to meet them for coffee or lunch to pick their brain. Network with them (reread #1 above).

Fourth, find industry groups in your field, again to make the contacts and networking. You can quickly find several on MeetUp by googling your field.

But before any of this, take the next job offered to you that has convenient, flexible hours to continue your job search in your own field. Better to be working than not working.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، aadine ، shkhmo ، shimoda ، mrhj50 ، HAZARA ، hushmandco ، Sepasttian ، hassan1358arab ، sce
سلام
از دوستاني كه در لس آنجلس هستند اگر كار براي يك خانم سراغ داشتيد ( نگهداري از يك سالمند) برايم پيغام بزاريد
با تشكر
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، peyman1355 ، mrhj50 ، HAZARA ، Rouzbeh1976

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان