کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پیدا کردن کار
سلام دوستان عزیز
کسی در مورد تجارت فرش و بردن فرش به آمریکا اطلاعاتی داره؟چطور میشه فروخت؟سودش چقدره؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: HAZARA
(2013-02-12 ساعت 13:02)seperelia نوشته:  سلام دوستان عزیز
کسی در مورد تجارت فرش و بردن فرش به آمریکا اطلاعاتی داره؟چطور میشه فروخت؟سودش چقدره؟

فعلا که ممنوعه و مشمول تحریم. ایشالا پروزه اینده !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، peyman1355 ، mrhj50 ، HAZARA ، r_ent ، rezagh ، Aida.s ، b_argi ، philter ، Shahabpk
(2013-01-22 ساعت 11:46)hoda2012 نوشته:  ... یه سوال واسم پیش اومده میخواستم نظر شما رو بدونم
یه موقعیت کاری عالی بهمون پیشنهاد شده از یه شرکت آمریکایی ولی محل کارش تو کاناداست البته هنوز در مراحل اولیه هست و هنوز چیزی معلوم نیست
میخواستم بدونم اگه ما بریم کانادا واسه سیتیزن شدن مون چه مشکلاتی پیش میاد؟ البته این شرکت خودش واسمون ویزای کار در کانادا رو میگیره
موفق باشین

امیدوارم این جواب برای شما دیر نشده باشه.

هدای عزیز، 30 ماه حضور پیوسته در آمریکا طی 5 سال برای سیتیزن شدن ضروریه. بدون اون نمی تونین سیتیزن بشین. (لینک صفحه پاسخ):
[en]
Physical Presence
Applicants are required to show that they were:
Physically present in the U.S. for thirty months within the five year period before applying, or (see legal basis)
Physically present in the U.S. for eighteen months within the three year period before applying in the case of qualified spouses of U.S. citizens (see legal basis)
In addition, applicants are required to show they have resided for at least three months immediately preceding the filing of Form N-400 in the USCIS district or state where the applicant claims to have residency (See 8 CFR §316.2(a)(5) & §319.1(a)(5)).
[/en]
اما در این مورد استثناهایی هم هست به شرح زیر. خودتون باید تحقیق کنین ببینین شرکتی که می خواد شما رو بفرسته به کانادا آیا مشمول این شروط زیر میشه یا نه:
[en]
Exceptions
Section 316 paragraphs (b), ©, and (f) of the Immigration and Nationality Act allows for certain exceptions to the continuous residence requirement for those applicants working abroad for:

- The United States government, including the Military
- Contractors of the United States government
- A recognized American institution of research (List of Recognized American Institutions of Research and Other Recognized Organizations)
- A public international organization
- An organization designated under the International Immunities Act

If you seek to preserve your continuous residence for naturalization purposes while employed abroad by one of these recognized institutions you must file Form N-470, Application to Preserve Residence for Naturalization Purposes with USCIS.

An organization may obtain USCIS recognition as an American institution of research for the purpose of preserving the continuous residence status of its employees who are, or will be, naturalization applicants assigned abroad for an extended period of time. The requesting organization should follow the instructions found on the Requesting Recognition as an American Institution of Research page.
[/en]
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: pr.kia ، rouzbehdarvishi ، hoda2012 ، behzadb57 ، peyman1355 ، mrhj50 ، HAZARA ، gbtm ، apoornaki ، rezagh ، b_argi ، مانترا ، Shahabpk ، ParsTrader
کسی در مورد صنایع دستی خبری داره؟ تو فرودگاه جلومونو می گیرن؟ مثل گلیم؟ اونم مثل فرشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، mrhj50 ، HAZARA ، b_argi
ببخشید تا اینجا هر چی زیر و رو کردم نفهمیدم برای کارهای ساده مثل پیشخدمت بودن و صندوقدار بود یا فروشنده ساده بودن باید چطوری اقدام کرد؟؟؟؟ این مشاغل هم نیاز به رزومه و این حرفها داره؟ چطوری باید این مشاغل را پیدا کرد؟؟؟؟ زبانم هم زیاد خوب نیست، در حد آیلتس 6 یا 6.5 نهایتا حساب کنید...
كيس نامبر : 2013AS000087xx
دیدن قبولی: 2-May
ارسال مدارك:30- May ، پست TNT
مصاحبه: 4 تیر
دريافت ويزا: یک ضرب- 5تیر!
دريافت گرين كارت:
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، mrhj50 ، HAZARA ، b_argi ، Shahabpk ، Leila Amricaie
دوستان مدرک فوق لیسانس دانشگاه بین المللی پردیس(پردیس بین الملل) اونجا اعتبار داره؟اگه اره به نظر شما از گرایش های مهندسی عمران در مقطع فوق لیسانس کدومش اونجا به درد ادم میخوره و بازار کار داره؟(مثلا راه_سازه_ژئوتکنیک(خاک) _حمل و نقل _سد... کدوم؟)مرسی بابت راهنمایی
پاسخ
تشکر کنندگان: HAZARA ، b_argi
سلام دوستان

ممنون می شم اساتید بفرمایند برای لیسانس رادیولوژی هم اونجا در بیمارستان ها کار هست یانه؟

اون جوریکه می بینم بیشتر برای مشاغل فنی صحبت میشه و علوم پیراپزشکی هیچ بحثی صورت نگرفته
متشکر...
پاسخ
تشکر کنندگان:
برای همه رشته ها کار هست. اما تفاوت اینه که رشته های فنی اکثرا تخصصشون طوری هست که اگر حرفه مربوطه رو مسلط باشید میشه بدون مدرک و .. آمریکا از کارهای ساده شروع کرد. حتی رشته هایی مثل کامپیوتر اگه مدرکی از آمریکا هم نداشته باشید اما واقعا تخصص و توانایی کار نشون بدید استخدام میشید، چه بسا در موقعیت های خیلی خوب.
در حالی که رشته هایی که با سلامت مردم سر و کار دارند لازمه حتما دوره ای رو به فراخور شغلی که دنبالش هستید در آمریکا بگذرونید. برای بعضی مشاغل حوزه پزشکی دوره های دو ساله کالج کفایت می کنه که اجازه کار بهتون بدن. برای بعضی ها هم به تبع لازمه حتما مدرک دانشگاهی آمریکا رو داشته باشید یا در امتحانات تعیین صلاحیت مربوطه قبول بشید.
پاسخ
(2013-02-13 ساعت 19:00)frozen mind نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 11:46)hoda2012 نوشته:  ... یه سوال واسم پیش اومده میخواستم نظر شما رو بدونم
یه موقعیت کاری عالی بهمون پیشنهاد شده از یه شرکت آمریکایی ولی محل کارش تو کاناداست ....

هدای عزیز، 30 ماه حضور پیوسته در آمریکا طی 5 سال برای سیتیزن شدن ضروریه. بدون اون نمی تونین سیتیزن بشین. (لینک صفحه پاسخ):

فکر میکنم بهتر باشه کلمه پیوسته رو حذف کنیم Smile
30 ماه در 5سال باید در امریکا حضور داشت Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
(2013-03-26 ساعت 17:51)r_ent نوشته:  
یه موقعیت کاری عالی بهمون پیشنهاد شده از یه شرکت آمریکایی ولی محل کارش تو کاناداست ....

30 ماه در 5سال باید در آمریکا حضور داشت Smile
و این رو هم اضافه کنیم که بیش تر از شش ماه هم نباید خارج از آمریکا باشید.
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: moon_rose ، sce ، مانترا ، paral ، سیمین راد
(2013-03-26 ساعت 17:51)r_ent نوشته:  

30 ماه در 5سال باید در آمریکا حضور داشت Smile
شما Continuous Residence را در عبارت زیر چطور ترجمه می کنید؟!

[en]Continuous Residence and Physical Presence Requirements for Naturalization[/en]

با حدس و گمان نمیشه مقررات را تفسیر کنیم. تعجب می کنم که دو مدیر هم حدس و گمان شما را تایید کرده اند!

اینجا گفته حضور پیوسته لازمه. حضور پیوسته را هم تعریف کرده، یعنی نباید بیش از 6 ماه از خاک آمریکا دور باشید، اگر بیش از 6 ماه و کمتر از یک سال دورباشید گرین کارتتان باطل نمی شود اما پیوستگی حضورتان از بین می رود:
[en]Absences of more than six months but less than one year may disrupt an applicant’s continuous residence[/en]

خروچ از آمریکا به مدت کمتر از 6 ماه تاثیر منفی بر پیوستگی حضورتان ندارد، اما جزو ایام حضور فیزیکی تان محسوب نمی شود.

تمام عبارات و جمله های انگلیسی که در بالا آورده ام را می توانید در همان صفحه ای که لینکش را در پست قبلی داده ام ببینیید.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ

.pdf   chapter4.pdf (اندازه 403.2 KB / تعداد دانلود: 1,258) -->
.pdf   chapter4.pdf (اندازه 403.2 KB / تعداد دانلود: 1,258)
با اینکه موضوع به تاپیک بی ارتباط هست ولی فایل مربوطه رو که من در تاپیک سیتیزنشیپ گذاشته بودم یک بار هم اینجا اپلود میکنم و فکر میکنم واقعا توضیح کاملتری از این با جدول و توضیحات وجود نداشته باشه و باشد که چراغ راه سیتیزن شوندگان قرار گیرد Smile

*پست موقت
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: opayamani ، rezagh ، amir82 ، ParsTrader ، frozen mind ، mohajer13 ، behzadb57 ، Saeedv13 ، ASALI ، b_argi ، roeentan ، sce
با سلام خدمت تمام هموطنان عزیز . من و همسرم حدود 5-6 ماهه دیگه از طریق گرین کارت میخواهیم به بوستن مهاجرت کنیم.(از اونجایی که دایی من 30 ساله که بوستن زندگی میکنه . ولی از لحاظ کمک به کار و اینجور چیزا نمیشه روش حساب کرد.و بیشتز از یه هفته هم نمیشه چتر شد اونجا) ولی خیلی از اوضاع کار و قضیه بیمه پزشکی در آمریکا میترسم .میخوام با چشم باز اقدام به مهاجرت کنم. لظفا اساتیدی که مقیم هستند و از صفر همه چی رو شروع کردن یه راهنمایی از بدو ورود به آمریکا و پیدا کردن کار و مسکن و اوضاع بیمه پزشکی اونجا یکم توضیح بدن ممنون میشم . من مهندسی برق خوندم و 3 سال سابقه کار در نیروگاه رو دارم ولی از اونجایی که ما تحریم بودیم و هستیم نیروگاههایی که من بودم همگی 60-70 سال قدمت داشتن و فکر نمیکنم بتونم اونجا از بدو ورود در تخصص خودم کار کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، b_argi
دربدو ورود بایستی چه کارکنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
Toungue 
سلام... من مهندسی شیمی گرایش طراحی فرایند خوندم... میخواستم بدونم وضعیت کار اونجا چطوره؟ حقوق ماهیانه ی یه مهندس شیمی چقدره؟ Shy ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان