موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-13 ساعت 15:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-13 ساعت 16:23 توسط ParsTrader.)
سلام به همه
هرکسی ک میخاد بره آمریکا لطفا هدفش و دلیلش رو بگه که چرا ایران نمیمونه!؟
اول از خودم شروع کنم؛
1- من میخام برم چون جهان سومی هستیم، دکتر حسابی میگه " جهان سوم جایی است که هرکس بخواهد مملکتش را آباد کند خانه اش خراب می شود و هرکس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد " انصافا من خودم چندین بار به اون پیام رسیدم.
2- ایران تو علم مهندسی از آمریکا خیلی ضعیف و فوق العاده عقبه ! ! ! ؟
3- تو شهرهای بزرگ ما مثلا طهران خودمون نهایت برج های بزرگی که ساختن انگشت شمارن، مثلا 20 سال میشکه یه بلوک 10 طبقه درست کنن! ولی تو آمریکا فقط کوره دهات ها مونده که توش برج نسازن ! ! ! ؟
4- تو ایران دله دزدی خیلی هست! نمیگم اونجا نیست، هست ولی به اینجا نمیرسه
5- تو آمریکا ی پروژه ای رو میخان بسازن سعی میکنن سریعش رکورد جهان رو بزنن ولی تو ایران . . . (نمونه اش پروژه ای که من اونجا کارمیکنم)
6- . . .
7- . . .
8- . . .
9- . . .
10- . . .
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
اینجایی که شما وصفش رو گفتید اسمش دوبی/قطر ... هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
هدف من از مهاجرت اینه که پیش شوهرم باشم. اون میخواد اونجا زندگی کنه و منم مجبورم دنبالش برم
فکر کنم تلخترین نوع مهاجرت، کوچ اجباریه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
کسی ایران ندارم جز خانوادم که دلبسته باشم به ایران برعکس خانواده های بزرگ پدر و مادربزرگی.
کلا میرم آمریکا همین تعداد کمو ببرم امریکا دوران بازنشستگی رو راحت باشن و از جنگ اعصاب ایران دور باشن (اکثریت مالیه سبب درد اعصاب)
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من در ایران 100 سال هم کا ر کنی ( سالم ) هیچی نمی شی وهر جا میری وهر کای میکنی فقط اعصاب خورد کنی است ما در ایران از حد اقل حقوق انسانی یعنی احترام به هم دیگر رعایت حق هم دیگر وخیلی های دیگر بی نسیب هستیم یک کارمند عقب افتاده یک اداره اجازه میده به خودش که هر کاری دوست داشت بکنه نمی دونم این تاپیک را برای چی زدیدیعنی شما ها خود تون نمی دونید چرا مردم دارند فرار میکنند میتوانید فقط دلیل فرار را بپرسید چون متفاوت است من کارم طراحی لباس شب ولباس عروس 20 سال در منطقه خوب تهران کار میکنم اما هر سال دریغ از پارسال مردم نون شب را به سختی در می اورند دیگه کسی پول بابت طراحی لباس این چیزا نمی دهندبخاطر این میخواهم مهاجرت کنم که متمعا هستم 100%موفقم وشک هم ندارم کسی که شک داره بیشتر به خودش است وتوانایی هاش وعدم اعتماد به نفسش نه به کشورهای جهان اول ببخشید نظر من بود ممنون میشم نظر شمارا در مورد خودم بدونم واز کمک شما بسیار سپاسگزارم
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
برای اینکه که فردا بچه ام بگه نور به قبر بابام بباره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-14 ساعت 21:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-16 ساعت 22:28 توسط satin.)
مهجرت واسه اینه که بتونی فقط به عنوان یک انسان از کوچکترین حقوقت استفاده کنی و مهمتر از همه اینکه وقتی واسه زندگیت و اهدافت برنامه ریزی میکنی و تلاش میکنی و زحمت میکشی نتیجه بگیری
. و خیلی دلایل دیگه......
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دلایل زیادی داره که خیلی هاش رو نمیشه اینجا گفت ولی حداقل دلیلی که میتونه داشته باشه اینه که از حقوق شهروندی معقول و مطلوبی برخوردار باشیم و مثل یک انسان زندگی کنیم
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-03 ساعت 18:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-04 ساعت 13:01 توسط Kashifornia.)
با سلام به همگی، من تمام این 16 صفحه رو خوندم. تو همه ی اهداف و دلایل، دلایلی رو دیدم که برای نویسنده و خود من خیلی جدی و مهم و احتمالا برای خیلی ها هم خنده دار بود و البته همینطور برعکس. حقیقتش شرایط من و خانواده ام برای مهاجرت خیلی پیچیده است و شاید هم خیلی مشکل. نه اینکه مشکلات مادی داشته باشم ولی.... بهر حال من و همسرم با تمام مشکلات تصمیم به انجام این کار گرفتیم ولی باید اعتراف کنم که نگاه من به این موضوع اصلا نگاه مهاجرتی نیست بلکه من اسمش رو میذارم فرار! فرار بزرگ!!
یکی از دوستانم که تو زمینه برق سررشته داشت میگفت برق ایران 220ولت و برق اروپا و امریکا 110 ولته و برق 220 استهلاک کمتری برای تاسیسات و نیروگاهها داره ولی برای انسان خطر جانی بیشتری داره و این قضیه در مورد برق 110ولت دقیقا برعکسه. حقیقتش من تو این زمینه اطلاعات علمی دقیقی ندارم ولی وقتی با یه سرچ تو دنیای وب تفاوت برق 110 و 220 رو دنبال کردم، دیدم اون بنده خدا درست میگفته. نتیجه: خوش بحال ما که تو مملکتی زندگی میکنیم که تو اون جون شهروندانش از تاسیساتش کمتره!!! این یک.
دوم، همین چند روز پیش بود که مجلس، وزیر جهاد کشاورزی رو بازخواست کرد که این چه وضعیتی تو سیستم کشاورزی مملکته که سر منشاء 30درصد سرطانها از همین محصولات کشاورزیه!!!( بعلت عدم وجود سیستم دقیق نظارتی بر استفاده بیش از حد از سموم ، آفت کشها و مواد شیمیایی) و لی جواب چی بود؟ هیچی! برای کنترل این روند چه طرح و برنامه ای ریخته شد؟ هیچی! نتیجه: هیچی! فقط سرطان بیشتر!
سوم, بنظر شما اتومبیل های تهران بیشتره یا توکیو و نیویورک؟ مسلما جواب تهران نیست ولی چرا هوای تهران اینهمه آلوده تره؟ جواب: چون جدا از کیفیت اتومبیلهای اون کافرهای بی دین، بنزینی که تو باک ماشیناشون میریزن بنزینه نه آشغال! البته همه میدونیم که از نظر بنزین تحریم هستیم و الانه خودمون داریم بنزین تولید میکنیم ولی بد نیست یک کوچولو تفکر کنیم چه سیاستهایی منجر به این شد که تحریم بشیم و بجای بنزین استاندارد بریم دنبال بنزین وطنی سرطانزا؟
یه چیز دیگه, تا حالا فکر کردین چرا جدیدا سرطان اینقد زیاد شده؟ پس به نکات دوم و سوم عامل نویزهایی که برای بلوکه کردن امواج خورشیدواره فرستاده میشه رو هم اضافه کنید که خودش یک مثنوی 70 من است....
لذا من اسم این فرایند رو مهاجرت نمیذارم میگم فرار، فرار بزرگ. درسته که با این فرار زندگی ای که تازه رو غلطک افتاده رو از دست میدم و صد در صد باید اونجا از صفر شروع کنم ولی لااقل میدونم که در بهتر ساختن آینده فرزندم و تامین سلامتش کاری رو که میتونستم انجام دادم. به امید قبولی همه شما در لاتاری...