موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ميشه لطفن ادرس دوستاتون به من بديد باهاشون حرف بزنم شايد من آشتباه ميكنم .ولى خيلى از ايرانيها خ اينجا هستن هرگز واقيت را نميگن و به اينهايى ك ايران هستن دروغ ميگن . الهام خانم اگر من نيامدم ايران براى اين آست ك همه پلها را ايران پشت سر خودم خراب كرد الان دگه ايران براى من كارى نيست بيايم آگر ميتونستم يك لحظه اينجا نميمندم شايد چون از اول خيلى رويايى با اين مسله برخورد كردم وا ب هرف كسى بها ندادم ايران كارم خوب بود ولى فكر ميكردم اينجا فقط منتظر من است ومدرك من بهترين كارها را ب من ميدهند اگر حقيقت براتون تلخه وا چرته روياهاتون پاره كردم ببخشد .اول بيايد بعد قضاوت كنيد من از شما ميتونم بگم بهتر از شما اينجا را ميشناسم چون 4 سل است زندگيى ميكنم و نميخواستم كسيى را ناراهت كنم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
مهمد جان اينها همه كشك است ايينجا به فارمسيست ك بالاترين حقوق داره ساتى 50 دلار ميدن به يك تك برق ساتى 15 تا 20 دلار با چند سال سابقه كار ميدن من هم گول اين سيتهاى كار يابى خوردم اينها همش كشك است اول بيايد بعد قضاوت كنيد. من فوق ايلكترونيك دارم .اگر بتونيد برى گرفتن كار بهتر منو راهنمايى كنيد خيلى ممنون هستم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
محمد جان در اين سايت حقوق كامل در آمريكا است البته اين حقوق به سال است نه ماه يعنى اين دوست شما سالى 130000 دلار درامد داره نه ماهى.
payscale.com
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
اقاى مهترم من اقا هستم نه خانم در ضمن من دهها جا تقاضاى كار دادم مصاحبه رفتم ولى نتونستم كار بگيرم اينجا الان حتا كار براى خود امريكا هها هم كار كم است ديگر واى به من خارجى شما خيلى از آوضاع اينجا بيخبريد لطفن به سخنان پرزيدنت آباما گوش كنيد تا آوضاع خراب اينجا را درك كنيد ميدونم همه شما فكر ميكند من دروغ ميگم يا آغراق ميكنم آميدوارم همه بيان اينجا وا موفق بشن
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچهاى گل در رابطه با حرفهاى اين اقا شوهر من 28 سال است امريكا زندگى ميكنه و مدير استور در امريكا آست كه 300 نفر براش كار ميكنند كمپانى تارگت آفردى كه امريكا هستن اين كمپانى ميشناسن .شوهره من هم ميگويد اينجا اقتصاد خيلى خراب است .افرادى با مدرك خيلى بالا ميان براى كارهاى پاين تقا ضا ميدن و چون خيلى آور كوليفاى هستن ما نميتونيم بهشهون كار بديم. ميگويد تا بحال اينقدر امريكا را بد نديده بودم از نظر آقتصادى خلاصه من را خيلى نااميد كرده. من مهندس شيمى دارم از دنشگاه تهران ولى فكر ميكنم تا درس نخونم آنجا و مدرك خوبى از دانشگاهها ى خود امريكا نگيرم نميتونم كار خوبى انجا بگيرم اخه رقابت براى كار خيلى زياد است.البته اينها گفته شوهرم است نه خودم من بايد 1 ماه ديگر برم ويزام بگيرم.دعا كنيد موفق بشم اخه 1سال و چند ماه هم در كليرنس بودم وا جوابم چند روز پيش اومد. من به حرفهاى سورنا آحترام دارم براى اينك ما ففط شنيديم و هنوز نديديم پس كسى ك انجا زندگى كرده بهتر از ما آطلا عات داره تا ما.
موضوعها: 6
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
درسته وضعیت کار تو امریکا یه مقدار بد شده اما میشه کار پیدا کرد یعنی وضع آمریکا از ژاپن بدتره امکان نداره در مورد دوست من که در آمریکا حقوق ماهیانه بالای 130000دلار داره میگیره درست متوجه شدید ماهیانه میگیره نه سالیانه شغلش امنیتی هست و در سازمانهای امنیتی آمریکا در بخش شبکه کامپیوتر که الان در دنیا حرف اول رو میزنه مشغول کاره
اصلا" گیرم که اقتصاد آمریکا فلج شده اصلا" کار گیر نمیاد و مردم دارن از گشنگی میمیرند ولی همانطور که مستحضرید این رکود موقتی هست و تا 1 ساله دیگه این مشکل برطرف میشه پس نگران نباشید.
موفق وپیروز باشید.
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
من نوشته های بعضی از دوستان نتیجه گیری میکنم:
1- در ایران تقاضای کار روی زمین ریخته و اوضاع اقتصادی ایران خیلی عالیه و از آمریکا بهتره و مشت خورده تو دهن استکبار.
2-کسایی که در آمریکا هستن توسط عوامل استکبار به زنجیر کشیده شدن و نمیتونن برگردن به کشور رویایی و مورد علاقه خودشون.
3-مرگ فقط مال همسایه است.
4- با تشکر.
-------------
Ali-j لطفا تاپیک را پاک نکن اگر میتونی جاهای ایراد دارش را ادیت کن یا به ما بگو این کارو با کمال میل انجام بدیم.
این تاپیک سند کامل و معتبر اینه که ایرانیها چه مردمان فراموشکاری هستند و وقتی که ماشینشون! از پل میگذره دیگه همه بدیها یادشون میره. همین مرده پرستی ما هم به هم دلیله که تا طرف زنده هست تف تو صورتش میندازیم و وقتی مرد گلاب رو قبرش میریزیم. به همین دلیله که وقتی کسی یک سال از سربازیش میگذره میگه به به عجب دوران خوبی بود...
موضوعها: 3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یک نکته: سن مهاجر تو این بحثها معمولا به چشم نمیاد ولی نتیجه رو 180 درجه عوض میکنه . اگر زیر 30 سال باشید و پاتون به کشورهای پیشرفته برسه و تا مدتی که درامد ندارین، خانواده خرجتون رو بده، زندگی براتون خیلی شیرین میشه، به هرچی بخواهین میتونید برسید ولی سن که بالاتر میره، مسئولیت به همون نسبت بیشتر و شرایط خیلی سختتر میشه.
اینه که برای یک سری جهنمه و برای یکسری بهشت.