موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-10 ساعت 19:55)byousefi_p نوشته: دوستان عزیز من این ماه کارنت میشم
برای ایروان کارهای زیر را کی باید انجام بدم؟
1-گرفتن کارت واکسن
2-ترجمه مدارک مالی
3-پرینت موجودی حساب
4-هتل
5-وقت پزشک معتمد
6-بلیط هواپیما
7-برای 2 نفر چقدر دلار ببریم - کلاً؟
8- CSC و ثبت تو سایتها هم که نمیخاد.
ممنونم دوستان
با درود به دوست گرامی ، واکسیناسیون را از فردا شروع کن که بتونی بیشتر واکسنها رو بزنی 2- هیچ سندی رو ترجمه نکن چون من سند 2 ماشین و خانه و مغازه رو ترجمه کردم و کلی هم هزینه دادم ولی هیچ کدام رو نخواستن. فقط تمکن مالی از بانک به انگلیسی 15 روز زودتر بگیر در مورد بلیط هواپیما هم یه مثال میزنم خود من5 مارچ که میشد سه شنبه مصاحبه داشتم خوب برای جمعه هفته قبلش با دکتر کریستین اوکی کردم و جهارشنبه هم ایروان بودم .
شما میتوانید که برای پنجشنبه بلیط هواپیما بگیرید و جمعه هم برای مدیکال بروید .حالا باید ببینی که چه روزی مصاحبه داری که بتونی هم مدیکال رو تنطیم کنی و هم پرواز رو رزرو کنی .برای دونفر اگر 1 هفته ایروان باشی با توجه به هزینه مدیکال و سفارت و خورد و خوراک و هزینه هتل ،فکر میکنم که 3هزار دلار ببری ضرر نمیکنی . درمورد هتل هم پیشنهاد میکنم که یه آپارتمان یه خوابه بگیر خیلی بصرفه هستش .. من تو مرکز شهر نزدیک هزار پله یه آپارتمان دو خوابه شبی 50 دلار گرفتم .. البته دوستم خیلی محبت کرد و اینجا رو برام پیدا کرد اگر شما هم خواستید میتونم شمارش رو به شما بدم که لااقل یه چکی بکنید .
پیروز و کامیاب باشید
با سپاس .... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من فردا میرم به سمت ارمنستان ، انرژی مثبت بفرستید که سریع و فوری بگیریمش :X
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستایی که هفته دوم آپریل ایروان مصاحبه دارن کسی هست که برنامه سفرش مشخص شده باشه؟ هنوز تورا و پرواز ظاهرا باز نشده واسه اون وقت... ما هم موندیم سر اینکه با تور بریم یا مستقل بلیط و هتل بگیریم؟ انگار هیچ قیمت و تعرفه مشخصی هم وجود نداره. هرکی یه چیزی میگه! موندیم واللا!! همسفر ایروان هفته دوم آپریل نبوووووود؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-10 ساعت 12:15)سلی نوشته: (2013-03-09 ساعت 18:21)شهزاد نوشته: سلام به همه دوستان عزيز
ما هم بالاخره رفتيم مصاحبه، يك برگه زرد گرفتيم و برگشتيم. حالا ديگه بايد منتظر بمونيم و ظاهرا به تاپيك منتظران تعلق داريم. ولي حالا كه تقريبا" بيشتر مسير رو پشت سر گذاشتيم مي خوام از همه دوستاني كه صبورانه به سئوالات پاسخ مي دادند، دست و دلبازانه تجربياتشون در اختيار هموطنانشون مي گذاشتن و همه غم همديگر رو مي خورن و كمك مي كنن تا اوضاع به خوبي پيش بره صميمانه تشكر كنم، واقعا پاسخ ها و تجربيات دوستان خيلي به من كمك كرد و مطمئنم كه اگر اين سايت و همدلي ها نبود خيلي به سختي ميتونستم اين مراحل رو طي كنم.
باز هم از همگي سپاسگذارم و براي همه ارزوي موفقيت مي كنم. اميدوارم همگي توي امريكا با موفقيت ها و پيروزي هامون باعث سربلندي كشورمون بشيم. و باز هم ارزو مي كنم روزي كشور خودمون انقدر خوب و پيشرفته و آزاد باشه كه ايرانيها براي يك زندگي كمي راحتتر تنقدر دردسر تحمل نكنن.
به اميد بهروزي تك تك شما عزيزان
ببخشید میخواستم بدونم رنگ برگه ها تو سفارت های مختلف فرق میکنه؟
نه اصلا رنگ برگه اهميت ندارد. كما اينكه به افراد قبل از ما برگه آبي داد و وقتي به ما زرد دادند، دليلش رو پرسيديم و كنسول گفت هيچ دليلي نداره فقط برگه ابي تموم شد.
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-11 ساعت 14:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-11 ساعت 14:53 توسط Ali.US.)
بچه هامن دیروز حواله ارز دولتی را خیلی راحت گرفتم. ساعت ۸ صبح رفتم بانک ملت شعبه میدان شهدا کرج ( البته تنها) و رییس بانک خیلی انسان مثبتی بود، بنده را فرستاد پیش مسوؤل قسمت ارزی که یک خانم بسیار خوبی بودند وایشان اسم من و خانواده ام را در لیست نوشت و گفت ساعت ۱۲ ظهر بامدارک بیا و حواله ات را بگیر. به همین راحتی?
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-11 ساعت 10:03)hamedhamed نوشته: (2013-03-11 ساعت 02:29)circle نوشته: دوستایی که هفته دوم آپریل ایروان مصاحبه دارن کسی هست که برنامه سفرش مشخص شده باشه؟ هنوز تورا و پرواز ظاهرا باز نشده واسه اون وقت... ما هم موندیم سر اینکه با تور بریم یا مستقل بلیط و هتل بگیریم؟ انگار هیچ قیمت و تعرفه مشخصی هم وجود نداره. هرکی یه چیزی میگه! موندیم واللا!! همسفر ایروان هفته دوم آپریل نبوووووود؟
تمامي تور هاي هوايي و پروازهاي داخلي و خارجي فقط تا 28 مارس باز شده،
چون در ايام شلوغي و تعطيلات شركت هاي هواپيمايي ترجيح ميدهند براي بيشتر سركيسه كردن ملت غيور و هيشه در صحنه همه چي رو بذارن دقيقه 90 و يا اگه بتونن چارتري به آژانس ها بفروشند، باشد كه بر صبر مردم افزوده شده وعبرتي باشد بر آيندگان هنوز خفته، تا رستگار شويد.
احسنت به این کامنتت..آخ گل گفتی...حالا منکه خودم هفته سوم آوریل مصاحبه دارم انقدر هم پول بلیط هواپیما رو گرون میگن که حد نداره و به قول دوستمون هنوز برای 14 فروردین به بعد رو باز نکردن...منکه خودمو خلاص کردم خیلی راحت میخوام یه روز زودتر با اتوبوس برم خیلی از راحتی و خوش منظره بودنش شنیدم قیمتشم نهایتا رفت و برگشت میشه 300000 تومن...300000 کجا 1500000 کجا!
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-11 ساعت 15:33)farhad1985 نوشته: (2013-03-11 ساعت 10:03)hamedhamed نوشته: (2013-03-11 ساعت 02:29)circle نوشته: دوستایی که هفته دوم آپریل ایروان مصاحبه دارن کسی هست که برنامه سفرش مشخص شده باشه؟ هنوز تورا و پرواز ظاهرا باز نشده واسه اون وقت... ما هم موندیم سر اینکه با تور بریم یا مستقل بلیط و هتل بگیریم؟ انگار هیچ قیمت و تعرفه مشخصی هم وجود نداره. هرکی یه چیزی میگه! موندیم واللا!! همسفر ایروان هفته دوم آپریل نبوووووود؟
چون در ايام شلوغي و تعطيلات شركت هاي هواپيمايي ترجيح ميدهند براي بيشتر سركيسه كردن ملت غيور و هيشه در صحنه همه چي رو بذارن دقيقه 90 و يا اگه بتونن چارتري به آژانس ها بفروشند، باشد كه بر صبر مردم افزوده شده وعبرتي باشد بر آيندگان هنوز خفته، تا رستگار شويد.
احسنت به این کامنتت..آخ گل گفتی...حالا منکه خودم هفته سوم آوریل مصاحبه دارم انقدر هم پول بلیط هواپیما رو گرون میگن که حد نداره و به قول دوستمون هنوز برای 14 فروردین به بعد رو باز نکردن...منکه خودمو خلاص کردم خیلی راحت میخوام یه روز زودتر با اتوبوس برم خیلی از راحتی و خوش منظره بودنش شنیدم قیمتشم نهایتا رفت و برگشت میشه 300000 تومن...300000 کجا 1500000 کجا!
آره قیمت ها که وحشتناکه! من پرواز رو واسه عید ۱۵۰۰ ۱۶۰۰ قیمت گرفتم! راستی این اتوبوس های وی آی پی صندلی هاشون چطوره؟ ما که یه بچه ۳ ساله داریم مهمترین معضلمون برای سفر با اتوبوس دستشوییه!! کسی اطلاعاتی داره در مورد توقف های اتوبوس بین راه ؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-11 ساعت 16:26)سمانه777 نوشته: (2013-03-11 ساعت 16:08)circle نوشته: (2013-03-11 ساعت 15:33)farhad1985 نوشته: (2013-03-11 ساعت 10:03)hamedhamed نوشته: (2013-03-11 ساعت 02:29)circle نوشته: دوستایی که هفته دوم آپریل ایروان مصاحبه دارن کسی هست که برنامه سفرش مشخص شده باشه؟ هنوز تورا و پرواز ظاهرا باز نشده واسه اون وقت... ما هم موندیم سر اینکه با تور بریم یا مستقل بلیط و هتل بگیریم؟ انگار هیچ قیمت و تعرفه مشخصی هم وجود نداره. هرکی یه چیزی میگه! موندیم واللا!! همسفر ایروان هفته دوم آپریل نبوووووود؟
آره قیمت ها که وحشتناکه! من پرواز رو واسه عید ۱۵۰۰ ۱۶۰۰ قیمت گرفتم! راستی این اتوبوس های وی آی پی صندلی هاشون چطوره؟ ما که یه بچه ۳ ساله داریم مهمترین معضلمون برای سفر با اتوبوس دستشوییه!! کسی اطلاعاتی داره در مورد توقف های اتوبوس بین راه ؟
اگز تو سایتش نگه کنید نوشته سر هر ایستگاه فقط نکه میداره . درمورد صندلی هاشم اطلاعی ندارم
دقیقا مشکله منم همینه امروز چند تا دفتر هواپیمایی سر زدم اما گفتن آسمان هنوز از 28 مارس به بعد و باز نکرده خودشونم تعجب کرده بودند که چرا آیا؟؟!
منم نوبت دکتر گرفتم از خانوم آنوش واسه هفته دوم آپریل ولی منتظرم ببینم اگه بلیط هواپیما منصفانه بود که بگیرم وگرنه با اتوبوس میرم
در ضمن منم تنها هستم اگه کسی پایه باشه خوشحال میشم همسفر شیم
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میشه رزرو اینترنتی برای پرواز به ایروان انجام داد؟اگر جواب مثبت است وب سایت را اعلان فرمایید.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-11 ساعت 16:26)سمانه777 نوشته: (2013-03-11 ساعت 16:08)circle نوشته: (2013-03-11 ساعت 15:33)farhad1985 نوشته: (2013-03-11 ساعت 10:03)hamedhamed نوشته: (2013-03-11 ساعت 02:29)circle نوشته: دوستایی که هفته دوم آپریل ایروان مصاحبه دارن کسی هست که برنامه سفرش مشخص شده باشه؟ هنوز تورا و پرواز ظاهرا باز نشده واسه اون وقت... ما هم موندیم سر اینکه با تور بریم یا مستقل بلیط و هتل بگیریم؟ انگار هیچ قیمت و تعرفه مشخصی هم وجود نداره. هرکی یه چیزی میگه! موندیم واللا!! همسفر ایروان هفته دوم آپریل نبوووووود؟
اگز تو سایتش نگه کنید نوشته سر هر ایستگاه فقط نکه میداره . درمورد صندلی هاشم اطلاعی ندارم
من شنیدم خیلی صندلیهاش راحته..اینم سایت و تعاونی که برای سفرهای اتوبوسی خارج از کشور انجام میده...میتونین زنگ بزنین و همه چی رو بپرسین
http://www.didarseir.ir/fa/index.htm
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-11 ساعت 23:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-11 ساعت 23:08 توسط safarikelay.)
میشه لب مرز ارز مبادلاتی هم گرفت بانکها که سفرهای زمینی ارز مبادلاتی نمی دن
(2013-03-11 ساعت 22:12)sweety.alireza نوشته: (2013-03-11 ساعت 22:08)safarikelay نوشته: (2013-03-11 ساعت 21:30)safarikelay نوشته: سلام
دوستانی که تو ایروان مصاحیه کردن میتونن لطف کنن از روز مصاحبه و سوالاتی که پرسیده میشه صحبت کنن
من اسپانسر ندارم
ایا ایالت و شهری که می خام برم رو ازم می پرسن (منظور م اینکه مهمه؟) و باید دلیل هم ارئه بدم
با درودی دوباره ، اسپانسر احتیاجی نیست ولی باید و باید یک نفر را در آمریکا معرفی کنی و آدرس و شماره تلفنش رو هم بدی .
سلام
چراغ روحی و انرژی ام مثل چراغ بنزین خودرو ها روشن شد واقعا این چیزی که گفتی صحت داره؟؟؟
(مبنعش رو ذکر کنی دعا گوت میشم)
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-11 ساعت 23:04)safarikelay نوشته: میشه لب مرز ارز مبادلاتی هم گرفت بانکها که سفرهای زمینی ارز مبادلاتی نمی دن
(2013-03-11 ساعت 22:12)sweety.alireza نوشته: (2013-03-11 ساعت 22:08)safarikelay نوشته: (2013-03-11 ساعت 21:30)safarikelay نوشته: سلام
دوستانی که تو ایروان مصاحیه کردن میتونن لطف کنن از روز مصاحبه و سوالاتی که پرسیده میشه صحبت کنن
من اسپانسر ندارم
ایا ایالت و شهری که می خام برم رو ازم می پرسن (منظور م اینکه مهمه؟) و باید دلیل هم ارئه بدم
با درودی دوباره ، اسپانسر احتیاجی نیست ولی باید و باید یک نفر را در آمریکا معرفی کنی و آدرس و شماره تلفنش رو هم بدی .
سلام
چراغ روحی و انرژی ام مثل چراغ بنزین خودرو ها روشن شد واقعا این چیزی که گفتی صحت داره؟؟؟
(مبنعش رو ذکر کنی دعا گوت میشم)
دوست گرامی با درود ، میتونی به تاپیک های 2012 سری بزنی خودت میبینی که این آدرس رو برای ارسال گرین کارت و کلیه مدارک و مکاتبات باید در امریکا داشته باشی ... اگر این آدرس رو نداشته باشی نمیتونن که گرین کارت رو برات ارسال کنن .. بازم از مدیران گرامی پرسش کن که پردل باشی ..
بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم