کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-03-13 ساعت 19:29)mrr777 نوشته:  دوستان سلام.
ما الان در ایروان هستیم. هوا اینجا خیلی خوبه.
پیشنهاد می کنم که از این به بعد که هوا بهتر می شه زمینی سفر کنید. من شخصا از پرداخت این همه پول به شرکت آسمان و بعد اون پرواز وحشتناک بعد از ۵ ساعت تاخیر به شدت پشیمونم.
mrr777 عزیز امیدوارم سفر خوبی داشته باشید و با ویزای یکضرب برگردید..حالا چرا وحشتناک بود پروازتون؟؟از پرواز با هواپیماهای قراضۀ ایرانی همیشه میترسیدم برای همینم دلم نمیخواست محل مصاحبمون ارمنستان باشه با این صحبت شما هم حسابی ترسیدمShy ..زمینی هم که 25 ساعت تو راهیم :|
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: سمانه777 ، farhad1985 ، mrr777 ، hamedhamed ، Saeedv13 ، tajhizgaran ، گل نهال
سمانه عزیز همونطور که گفتم در ایروان هستیم. Smile

پروازمون تکانهای بدی داشت و همسر گرامی تمام مدت دست من و دسته صندلی رو چسبیده و رنگش مثل برف شده بود.Cool
دفعه اول که مهماندارها اومدن واسه پذیرایی مجبور شدن برگردن و بشینن رو صندلی هاشون Smile

ولی خوب به خیر گذشت.Big Grin

البته بیشتر مشکلات از اونجا ناشی می شد که ما برای پرواز ساعت ۳ بعد از ظهر برنامه ریزی کرده بودیم ولی تا ۸ شب در فرودگاه مجلل امام خمینی علاف بودیم و جاتون خالی خیلی خوش گذشت. Big GrinBig Grin پرسنل هواپیمایی آسمان هم در پذیرایی و پاسخگویی سنگ تموم گذاشتن. دی:
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: سمانه777 ، afs ، iman63ir ، farhad1985 ، shimoda ، el333 ، hamedhamed ، Saeedv13 ، tajhizgaran ، dana ، گل نهال
(2013-03-13 ساعت 20:57)mrr777 نوشته:  سمانه عزیز همونطور که گفتم در ایروان هستیم. Smile

پروازمون تکانهای بدی داشت و همسر گرامی تمام مدت دست من و دسته صندلی رو چسبیده و رنگش مثل برف شده بود.Cool
دفعه اول که مهماندارها اومدن واسه پذیرایی مجبور شدن برگردن و بشینن رو صندلی هاشون Smile

البته بیشتر مشکلات از اونجا ناشی می شد که ما برای پرواز ساعت ۳ بعد از ظهر برنامه ریزی کرده بودیم ولی تا ۸ شب در فرودگاه مجلل امام خمینی علاف بودیم و جاتون خالی خیلی خوش گذشت. Big GrinBig Grin پرسنل هواپیمایی آسمان هم در پذیرایی و پاسخگویی سنگ تموم گذاشتن. دی:
ای بابا سلام برسونید به خانوم ایشالا با ویزا برگردین . ما منتظریمBig Grin
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: mrr777 ، Saeedv13
(2013-03-13 ساعت 21:02)سمانه777 نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 20:57)mrr777 نوشته:  سمانه عزیز همونطور که گفتم در ایروان هستیم. Smile

ای بابا سلام برسونید به خانوم ایشالا با ویزا برگردین . ما منتظریمBig Grin

ایشالااااااا یه ضرب بگبرید دوست عزیز

(2013-03-12 ساعت 16:11)sahels70 نوشته:  سلام
دوست گرامی من این دوره کارنت شدم اگه می شه لطف می کنی در موردبایستی ویزا رو چه جوری بگیریم و یا کجا بایستی برم برای ویزا شاید با اتوبوس رفتم ارمنستان و اینکه مدارک ترجمه شده رو بایستی قبل از مصاحبه پست کنم یا نمی خواد پست کنم و با خودم بایستی ببرم و برای تمکن مالی اگه پرینت حساب بانکی بگیرم از حالا اشکالی نداره .
می شه شماره تماس برام بزارین سوال زیاد دارم شرمنده مزاحم شما شدم.
ممنون می شم راهنماییم کنی
متشکرم

سلام دوست عزیز...اول از همه اینکه البته با اجازه بزرگترا عزیز جان مثل بقیه بچه ها امضای خودت رو مشخص کن که ببینیم در چه مرحله ای از کیست هستی و اینکه اگر نامه دوم شما اومده و مکان مصاحبت ایروان هستش نیازی به از قبل پست کردن مدارکت نیست باید با خودتون زمان مصاحبه ببری.موفق باشی
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: mrr777 ، tajhizgaran
(2013-03-12 ساعت 17:44)b_argi نوشته:  دوستان عزیز، ضمن عرض تبریک برای کارنت شدن شماها، عرض شود که بنده برای ویزا رفتم سفارت ارمنستان در تهران و با ارائه فرم پرینت شده، 1 قطعه عکس 3*4 رنگی ، کپی و اصل پاسپورت و مبلغ 6 یورو(تاکید می کنم فقط یورو که برای بچه های زیر 18 سال رایگانه). 3 روز کاری هم طول میکشه ویزا صادر بشه.حداقل اینجوری یک مرحله در ایروان جلوتریم. یا علی
آدرس سفارت تو تهران کجاست؟.

(2013-03-13 ساعت 15:49)sohailstar نوشته:  سلام به همگي
كسي ميدونه اگه بخواهيم تا مرز با ماشين شخصي بريم مرز نوردوز پاركينگ داره يا نه؟ و كرايه هر شب چنده؟
ممنون
اونجا افرادی هستند که درام میفروشند و منزلشون تو دِهی نزدیک گمرک هستش
یه مبلغی میگیرن (فکر کنم شبی 3-4 هزار تومان) مبرن تو حیاط خونشون.
راه دیگش هم اینه: ماشین رو تو جلفا بزاری- یه ماشین دربست کنی تا مرز
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sohailstar ، گل نهال
(2013-03-14 ساعت 12:03)byousefi_p نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 17:44)b_argi نوشته:  دوستان عزیز، ضمن عرض تبریک برای کارنت شدن شماها، عرض شود که بنده برای ویزا رفتم سفارت ارمنستان در تهران و با ارائه فرم پرینت شده، 1 قطعه عکس 3*4 رنگی ، کپی و اصل پاسپورت و مبلغ 6 یورو(تاکید می کنم فقط یورو که برای بچه های زیر 18 سال رایگانه). 3 روز کاری هم طول میکشه ویزا صادر بشه.حداقل اینجوری یک مرحله در ایروان جلوتریم. یا علی
آدرس سفارت تو تهران کجاست؟.

(2013-03-13 ساعت 15:49)sohailstar نوشته:  سلام به همگي
كسي ميدونه اگه بخواهيم تا مرز با ماشين شخصي بريم مرز نوردوز پاركينگ داره يا نه؟ و كرايه هر شب چنده؟
ممنون
اونجا افرادی هستند که درام میفروشند و منزلشون تو دِهی نزدیک گمرک هستش
یه مبلغی میگیرن (فکر کنم شبی 3-4 هزار تومان) مبرن تو حیاط خونشون.
راه دیگش هم اینه: ماشین رو تو جلفا بزاری- یه ماشین دربست کنی تا مرز
آدرس سفارت ارمنستان: تهران- خيابان انقلاب - خيابان رازي (نبش خيابان شهريار)- روبروي پارك دانشجو
درخصوص پاركينگ هم ممنون از جوابتون. خودم هم كه از گمرك نوردوز پيگيري كردم گفتند پاركينگ دارند ولي سرپوشيده نيست با همان مبلغي كه شما گفتيد.
تشکر کنندگان: byousefi_p ، iman63ir
سلام
دوستانی که الان در ایروان هستید یا قبلا آنجا بودید، اگر از قبل آپارتمان رزرو نکنیم و بریم ایروان ، تو ایام عید به نظرتون آپارتمان گیر میاریم؟ کسی یک آپارتمان یک خوابه در جایی که دسترسی ش به مرکز شهر خوب باشه سراغ داره؟
ممنون
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان:
(2013-03-14 ساعت 16:33)fariba_a نوشته:  سلام
دوستانی که الان در ایروان هستید یا قبلا آنجا بودید، اگر از قبل آپارتمان رزرو نکنیم و بریم ایروان ، تو ایام عید به نظرتون آپارتمان گیر میاریم؟ کسی یک آپارتمان یک خوابه در جایی که دسترسی ش به مرکز شهر خوب باشه سراغ داره؟
ممنون

امسال شايد از عيد هاي سال سال هاي پيش خلوت تر باشه ولي نه اينجو كه فكر كنيد ديگه مگس هم پر نميزنه
من با هر جا صحبت كردم نگفتن نداريم گفتن يه كم گرونتره كه همونم ميشه چون زد.
ميتوني از فايلي كه تو امضاي من هست استفاده كني و شماره جند نفر رو كه آپارتمان اجاره ميدن را در بياري
اگه تنها هستين شايد هاستل به توجه به اينكه معمولاً اكثراً صبحانه هم ميدن و اينترنت دارن و 4 تا همزبون(البته شايد هم زبون نفهم به شانست!!) هم پيدا ميكني گزينه مناسبتري باشه ولي باز بسته به انتخاب خودتون و تعداد نفراتتون. براي هاستل ميتونيد از سايت www.booking.com هاستل يا هتلتون رو بوك كنيد بعد بهشون ايميل بزنيد كه اگه تونستيد ازشون تخفيف هم بگيريد
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، el333 ، mohajer13 ، fariba_a ، iman63ir ، parsush
(2013-03-13 ساعت 13:42)ashkan1188 نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 10:50)hamedhamed نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 03:33)rayanmoli نوشته:  با سلام به همه دوستان و سرورائن عزیز

با توجه به گرانی بلیط هواپیما و اینکه هوا هم گرم شده و مشکل برف و بسته بودن جاده برطرف شده پیشهاد من به تمامی ذوستان به خصوص خانواذه ها استفاده از ماشین شخصی تا مرز نوردوز و از اونجا با راننده آقای سام ول(من باهاش رفتم خیلی خیلی راننده خوب و باشخصیتی هست) تا ایروان ( حدود 100 دلار می گیره). با این روش زمان سفر از تهران تا ایروان حدود 18 ساعت میشه. در حالیکه اتوبوس تقریبا" 24 ساعت می شه و اگه سه نفر باشید ارزونتر هم میشه.اتوبوس از ایروان به تهران نفری 200000 تا 240000 تومان هست. اگه خواستید خصوصی پیام بدید تا شماره آقای سام ول رو بهتون بدو. ماشینش بنز هست و مدت زیادی هست کارش همینه.

با تشکر و امتنان

از تهران اتوبوس VIP داراي 25 صندلي!! 150 هزارتومان ، 32 صندلي 130 هزار تومان!
دوستانی که تهران یا آذربایجان هستند خوبه که میتونند زمینی برن ولی من که مشهدم اگه بخوام زمینی برم 2-3 روز تو راهم Big Grin، تازه اونم با 2 تا بچه کوچک، واسه همین مجبورم هرچی شرکت آسمان میگه، بگم چشم Sad
البته ما هم از شيراز ميايم دوست عزيز بدون بچهBig Grin، ولي قضيه بچه فرق ميكنه
يه دونش كه باهات باشه مثل اينه كه از دهلي نو پياده راه افتادي سمت سيبري!Cool حالا 2 تاش كه جاي خود داره- خدا بچه هاتو واست نگه دار دوست عزيزSmile
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، ashkan1188 ، fariba_a ، iman63ir ، battosai ، tajhizgaran ، parsush
ممنون

من توصیه میکنم برای امنیت خاطر از هاستل استفاده کنید ;-)
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
تشکر کنندگان: hamedhamed ، fariba_a ، parsush
ممنون

دوست من اگه با خانواده نیستی و مثل من بچه غرغرو و کم تحمل نداری بیا همینجا آپارتمان فراوونه و مسافر خیلی کم. امکان انتخاب زیاد داری.Cool
من از ایران رزرو کردم اومدم اینجا پشیمون شدم.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، fariba_a ، hamedhamed ، iman63ir ، tajhizgaran ، parsush ، گل نهال
ما پنج شنبه مصاحبه داشتیم ... گفتن حدود چهار هفته طول میکشه پروسه ...
شماره کیس:2013AS50##
تاریخ رویت قبولی 2 می
کنسولگری:ایروان (فرم انكارا)
تعداد افراد :2نفر
ارسال فرمها:اواخر می
کارنت شدن کیس: Jan
مصاحبه:مارچ بررسی بیشتر
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shimoda ، afs ، tajhizgaran ، farhad1985
(2013-03-15 ساعت 09:59)mimram نوشته:  ما پنج شنبه مصاحبه داشتیم ... گفتن حدود چهار هفته طول میکشه پروسه ...

شما در آنکارا مصاحبه داشتین یا ایروان؟ امضاتون می گه آنکارا ولی در تاپیک ارمنستان پست گذاشتید.
ما هم پنج شنبه ایروان مصاحبه داشتیم.Smile
تشکر کنندگان: hamedhamed ، farhad1985
سلام دوستان عزیز من امروز دیدم تاریخ مصاحبه ....نمی دونم باید چیکار کنم اگه کسی می تونه به من کمک کنه .شرایط مصاحبه چطوری ؟ ایا مصاحبه فارسی هست ؟ممنون از دوستان
تشکر کنندگان:
سلام
دوست عزیز تا 22 می خیلی وقت داری. مصاحبه به فارسیه. اگر سفرنامه های بچه های مهاجرسرا را کامل بخونی همه چیز دستت میاد.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shimoda ، farhad1985 ، mrr777 ، بهنوش ، tajhizgaran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان