کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
هوراااا
ايميل كلييرم اومد الان.
پاسخ
(2014-01-24 ساعت 00:03)kamela نوشته:  اسمان ابی....شما کلیر که بشید باید فرم مالیاتی رو هم با خودتون ببرید؟؟؟1توصیه میکنم به شما.....فکر نکنید چون وکیل دارین اون همه چیز رو پی گیری میکنه..باور کنید حتی 1بار هم نمیره ببینه اپدیت شدین یا نه...خودتون حتما تا جایی که میتونید پیگیر باشید.

بعله وقتی سفارت بودم خوده افیسر گفت وقتی شمارمو تو سایت دیدم با مدارکی که ناقص بوده دوباره برم
وکیل واقعا کاری نمیکنه من خودم سایتو هر روز چک میکنم و یه بارم به سفارت ایمیل زدم ولی فقط گفتن منتظر باشم و سایتو چک کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، denag ، kamela ، taghi1311
ارمنستان امروز سايتشو بروز كرو و ١١ نفرو اعلام كرد كه يكيشم من هستم. ايشالا قسمت همتون بشه.
پاسخ
(2014-01-24 ساعت 12:48)Rambod نوشته:  ارمنستان امروز سايتشو بروز كرو و ١١ نفرو اعلام كرد كه يكيشم من هستم. ايشالا قسمت همتون بشه.

به به خدا رو شکر هر روز یکی داره از مهاجرسرا کلیر میشه اقا رامبود تبریک میگم
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، pari pariaaa ، Mahdifarid ، houmanmir ، denag ، saeid_m86 ، shadoow ، twins
(2014-01-24 ساعت 12:48)Rambod نوشته:  ارمنستان امروز سايتشو بروز كرو و ١١ نفرو اعلام كرد كه يكيشم من هستم. ايشالا قسمت همتون بشه.
هورااااااااااااا تبریک
اما من توشون نبودم فعلا ایمیلی هم نرسیده چراااا؟؟؟؟
نگران شدم . یعنی ممکنه ... Sad
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، pari pariaaa ، denag ، shadoow ، taghi1311

ﻣﺒﺎﺭﻛﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﺩﻭﺳﺖ عزيزBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: آسمان آبی 30 ، Rambod ، pari pariaaa ، shadoow
هوووووررررراااااااا همین الان منم اپدیت شدم ارمنستان
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod ، hamidiri ، pari pariaaa ، S K ، kamalir36 ، houmanmir ، kian88 ، hamed_na ، denag ، saeid_m86 ، shadoow ، taghi1311 ، HPATIMAR ، azi_sa ، Saeedv13
ﻣﺮﺳﻲ pibooﺟﺍﻥ ﺍﺯ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻴﺘﻮﻥ ﺍﻳﻤيل ﺩﺍﺩﻳﻢ ﻣﻨﺘﻆﺮ ﺟﻮﺍﺏ ﻫﺴﺘﻴﻢ.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 12:26)Rambod نوشته:  هوراااا
ايميل كلييرم اومد الان.

مبارکه دوست عزیز آرزوی زندگی سرشار از عشق و آرامش رو براتون دارم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Rambod ، denag ، shadoow

تبریک میگم
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، kian88 ، shadoow ، taghi1311 ، azri
ايميل كلييرم اومد الان.

مبارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررک
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، shadoow ، taghi1311 ، azi_sa
(2014-01-24 ساعت 15:02)shadaneshad نوشته:  
ايميل كلييرم اومد الان.

مبارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررک

مبارك باشه دوسته عزيز، اميدوارم از اين به بعد همش خبرهاى خوب بشنويدBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، shadoow
به رامبد تبریک میگم برای کلیر شدنش... دیگه کلیرشدن بچه ها داره روال میشه و به زودی همه از انتظار در میایم. Rolleyes

(2014-01-24 ساعت 15:20)arman_68 نوشته:  سلام دوستان عزیز من جند سوال داشتم نمیدونم کجا بپرسم؟؟؟
1.خواهر من پرستاری میخونه ترم 6 اگه برای مهاجرت اقدام کنه به آمریکا میتونه اقامت بگیره با توجه به رشتش البته میدونم که باید کارفرما پیدا کنه؟
2.اگه بهش اقامت بدن میتونه واسه منم اقامت بگیره که داداششم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سئوال شما ارتباطی با این تاپیک نداره و احتمالاً پاسخی مناسبی دریافت نخواهید کرد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahdifarid ، Rambod ، romance33 ، hamed_na ، yalda91 ، taghi1311
سلام، کسی از دوستان میدونه فرق رنگ کاغذهایی که بهمون دادن با هم چیه؟ آیا اصلا فرقی با هم دارن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ايميل كلييرم اومد الان.

مبارکه دوست عزیز
با آرزوی موفقیت و پیروزی در تمام مراحل زندگیSmile
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان