2011-02-22 ساعت 15:28
ممنونم دوست عزیز
حتما این کارو میکنم. ایشالا به زودی نوبت شما هم بشه و همه این پروسه رو به سلامت پشت سر بگذاریم.
حتما این کارو میکنم. ایشالا به زودی نوبت شما هم بشه و همه این پروسه رو به سلامت پشت سر بگذاریم.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
ویزای ازدواج آمریکا
|
2011-02-22 ساعت 15:28
ممنونم دوست عزیز
حتما این کارو میکنم. ایشالا به زودی نوبت شما هم بشه و همه این پروسه رو به سلامت پشت سر بگذاریم. تشکر کنندگان: Parniyan ، emankh101 ، viking ، Lamborghini
2011-02-22 ساعت 23:06
مریم جان این قسمت ویزای نامزدی خیلی سوت و کوره، ان شالله با دست پر بر میگردی(ویزا) و کلی باهم جشن میگیریم
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25 مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز کلیر: ۲۵ جولای 2011 تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011 طول مدت پروسه :۱۰ ماه و خدایی که در این نزدیکیست . . . . تشکر کنندگان: MARYAM GHAZI ، myfarstar ، rozollina ، emankh101 ، Lamborghini ، mehdi_behzadi ، dorsa
این پست زدم یکم از سوت و کوری در بیاد
![]() با لاخره فایل من هم در NVC در تاریخ 18 Feb تکمیل شد ![]() حالا خدا میدونه کی وقت مصاحبه میدن !!!
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010 محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18 تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011 تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011 طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام تشکر کنندگان: emankh101 ، Parniyan ، viking ، Lamborghini ، rozollina ، MARYAM GHAZI ، barfi1 ، Hamid_rr
2011-02-23 ساعت 18:06
(2011-02-23 ساعت 16:56)mehdi_behzadi نوشته: این پست زدم یکم از سوت و کوری در بیادتبريك ميگم آقامهدي. ان شالله بقيه مراحل هم زود پيش برن و زود ويزا بگيريد:-) واقعابايدهرمرحله ازين هفت خان راكه پشت سرميگذاريم جشن بگيريم:-D چون گذشتن هرمرحله نشون دهنده ي نزديك شدن به عشقمون هستB-)
اولین اقدام:2010/sep/25 مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز کلیر: ۲۵ جولای 2011 تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011 طول مدت پروسه :۱۰ ماه و خدایی که در این نزدیکیست . . . . تشکر کنندگان: emankh101 ، mehdi_behzadi ، Lamborghini ، amirr ، dorsa
2011-02-23 ساعت 20:09
شماها که تجربه این مراحل را دارید به آدم صفر کیلومتر اگر بتونه ویزای کار( که به گرین کارت تبدیل میشه) در ۸ ماه بگیره آیا باز هم توصیه میکنید با روش نامزدی/زدوج پیش بره یا همون ویزای کار؟ میشه این ۲ را با هم مقایسه کنید؟
2011-02-23 ساعت 21:27
(2011-02-23 ساعت 20:09)rahbar نوشته: شماها که تجربه این مراحل را دارید به آدم صفر کیلومتر اگر بتونه ویزای کار( که به گرین کارت تبدیل میشه) در ۸ ماه بگیره آیا باز هم توصیه میکنید با روش نامزدی/زدوج پیش بره یا همون ویزای کار؟ میشه این ۲ را با هم مقایسه کنید؟فکر نمیکنم بشه زیاد ویزاهای مهاجرتی را با غیر مهاجرتی مقاسیه کرد!!! ولی من توصیه می کنم هیچ وقت دنبال ویزای نامزدی یا ازدواجی سوری نرید !! چون مطمعن باش باره کج به منزل نمیرسه ![]() اما اگر واقعا به فکر ازدواج هستی و تشکیل خانواده هستی بهترین وسریع ترین نوع ویزاست ![]()
اولین اقدام: April 2010 محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18 تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011 تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011 طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
2011-02-23 ساعت 21:57
منظورم صوری نبود، طرف هنوز گرین کارتیه چون باید تا چند ماه دیگه سیتیزن بشه که دقیق معلوم نیست + به چند دلیل که شاید با سپانسری مشکل پیدا کنیم این رو مطرح کردم، ویزای کار فقط در حد فکر بود، چون کسی را میشناسم با یک لیسانس آبکی دانشگاه آزاد 5ماهه از آنکارا ویزا گرفت در حالیکه من فقط تو ۱ ساله اینقدر اذیت شدم، حالا با ۲ سال دیگه چی میشه کرد... رو راست بگم ... بعضا دچار شک میشم در ادامه راه، ... که چی آخه؟ ... این سوال یک حقیقت است مگر آنکه شما در سنین ۲۰-۲۲ باشید... یا خیلی شیفته... که اصلا با آدمهای که اونور هستند این سیستم اوکی نیست...
راجع به بار کج که گفتی نمیتونم چیزی بگم ...شاید کسانی که این خفت را میکشند برای خودشون دلیلی قانع کننده دارند،... هرچند در مورد ما هم که سنتی با سیستم خاله ننه باجی ...پیش میریم هیچ تضمینی برای تداوم زندگی وجود ندارد، ... خدا خودش کمک کنه...با این تفاسیر آیا شما میتونید اینا را مقایسه کنید. تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101 ، mehdi_behzadi
(2011-02-23 ساعت 16:56)mehdi_behzadi نوشته: این پست زدم یکم از سوت و کوری در بیاد خوب خداراشکر بقول دوستان یکم اینجا جون گرفت مطمئن باشید تا 4 هفته دیگه نامه مصاحبه بدستتون میرسه امیدوارم که موفق باشید و زودتر این دوری ها به پایان برسه ![]() راستی مریم جان یادت نره خبرها رو بگذاری
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010 زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا گرفتن ویزا در همان روز ![]() پرواز : 10 آگوست 2011 تشکر کنندگان: frozen mind ، Parniyan ، emankh101 ، MARYAM GHAZI ، mehdi_behzadi
2011-02-24 ساعت 02:20
(2011-02-22 ساعت 10:47)amirr نوشته:(2011-02-21 ساعت 22:30)nedadd نوشته: [quote='amirr' pid='97661' dateline='1298307905']سلام امیر خان سلام و عرض ادب به امید موفقیت شما و همه دوستان [/quot همینطور برای شما
نوع ویزا:cr1
تاریخ اولین ارسال مدارک:july2010 تاریخapproveشدن ![]() تاریخ مصاحبه:31 مارس2011 محل مصاحبه:آنکارا تاریخ صدور ویزا:31 مارس2011 تاریخ و محل دریافت ویزا: 1 آوریل 2011 تاریخ پرواز:17 می2011 برای ماندن باید رفت،گاهی به قلب کسی ،گاهی از قلب کسی
2011-02-24 ساعت 11:01
(2011-02-23 ساعت 21:57)rahbar نوشته: منظورم صوری نبود، طرف هنوز گرین کارتیه چون باید تا چند ماه دیگه سیتیزن بشه که دقیق معلوم نیست + به چند دلیل که شاید با سپانسری مشکل پیدا کنیم این رو مطرح کردم، ویزای کار فقط در حد فکر بود، چون کسی را میشناسم با یک لیسانس آبکی دانشگاه آزاد 5ماهه از آنکارا ویزا گرفت در حالیکه من فقط تو ۱ ساله اینقدر اذیت شدم، حالا با ۲ سال دیگه چی میشه کرد... رو راست بگم ... بعضا دچار شک میشم در ادامه راه، ... که چی آخه؟ ... این سوال یک حقیقت است مگر آنکه شما در سنین ۲۰-۲۲ باشید... یا خیلی شیفته... که اصلا با آدمهای که اونور هستند این سیستم اوکی نیست...دوست عزیزم سلام تمامی دوستانی که در بخش های مختلف در این سایت میبینی مطمعن باش که یک هدف مشخصی را برای مهاجرت دارن و حاضر شدن تمامی این سختی ها و زمان طولانی پورسه مهاجرت را تحمل کنند که به هدفشان برسند. (فقط کافی هست که به سفر نامه هایشان و پست هایشان یک نگاه بی اندازی خودت می فهمی که چه استرس و فشاری را تحمل کردنند) . اگه یک روز ویزا گرفتم حتما سر گذشت خودم را که با چه بد بختی با یک ستیزن آمریکایی در ایران ازدواج کردم را برایتان می نویسم که خودت تا ته کار را بخونی استرس و فشار عصبی یعنی چه! ![]() ![]() حال بریم سره سوال شما با توجه به صحبت های آقای دکتر ایرج ناصریان ویزای کار خیلی خیلی دگ وفنگ داره و پیدا کردن صاحب کار که ضمانت همه چیز را قبول کنه خودش یک معضل هست ![]() اگه طرف فعلا گرین کارت داره بهتره برای شما فایل را باز کنه و وقتی که ستیزن شد آن موقع کیس شمارو ارتقاء بده . فکر اسپانسر را نکن خدا بزرگه یک دور تو سایت بزنی می فهمی خیلی از دوستان حتی بدون اسپانسر ویزا گرفتن ![]() به امید موفقیت تمامی دوستان
اولین اقدام: April 2010 محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18 تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011 تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011 طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
سلام دوستان
باز دوباره آمدم گرد و غباری از این تاپیک بتکانم ![]() ![]() ![]() دوستان همین الان تارخ مصاحبه من مشخص شد ![]() ![]() ![]() ![]() برای 4 آپریل 2011 ساعت 8:00 صبح راستی از روز کامپلیت شدن فایل تا مشخص شدن روز مصاحبه فقط 10 روز کشید که فکر می کنم یک رکود جدید باشه!!! ![]() هنوز هیچ کاری نکردم و کارت واکسن هم ندارم ![]() خلاصه کلی کار دارم برای انجام دادن ![]()
2011-03-01 ساعت 21:24
(2011-03-01 ساعت 20:45)mehdi_behzadi نوشته: سلام دوستان آقامهدي تبريك ميگم خداراشكر انگار همه مراحل داره خوب پيش ميره انشاالله كه ويزاتون راهم يكضرب بگيريد
اولین اقدام:2010/sep/25 مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز کلیر: ۲۵ جولای 2011 تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011 طول مدت پروسه :۱۰ ماه و خدایی که در این نزدیکیست . . . . تشکر کنندگان: mehdi_behzadi ، rozollina ، MARYAM GHAZI ، dorsa ، emankh101
2011-03-01 ساعت 22:09
ما دنبال یک همسفریم.گرین کارت هم داریم.
2011-03-02 ساعت 16:37
بچه ها من ویزامو یکضرب گرفتم
یک تکون اساسی دادم سایت روها ![]() ![]() ![]() ![]()
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010 زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا گرفتن ویزا در همان روز ![]() پرواز : 10 آگوست 2011 تشکر کنندگان: rahbar ، myfarstar ، Lamborghini ، mehdi_behzadi ، Parniyan ، sasan_rock ، Toranj ، emankh101 ، barfi1
|