کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-07-30 ساعت 00:35)korush نوشته:  من که دیگه اعصاب برام نمونده بعد از کلی زنگ زدن و ایمیل یه ایمیل اومده که میگه مدارک بیشتر میخوان این همه عکس و ایمیل و پرینت تلفن بس نیست اخه از کجا مدارک اضافه بیارم دیگه فکر به جایی نمیرسه همسرم هم قراره زنگ بزنه با هاشون صحبت کنه کسی اگر راهی داره بگه ممنون

حق باشماست می دونم که چقدر ناراحت هستید . به نظر من اگر می توانید یک ملاقات حضوری دیگر با نامزد یا (همسرتان) داشته باشید و عکس ها صمیمانه تر بگیرید. معمولا در این جور مواقع یک مصاحبه دیگر هم ممکن است برای نامزدتان در امریکا داشته باشند.
یا اگر نامزد یا همسرتان می تواند به انها تلفن کند و یا امیل بزند و بپرسد که چطور می تواند بیشتر ثابت کند که تصمیم شما واقعی است. از خودشان بپرسید چکار کنید بهتر است.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101
سلام اقا کوروش
حیلی متاسفم اما نگران نباشید انشااله درست میشه.ولی یه سئوال مگر توی اون برگه ابی مدارک دیگه ای هم از شما خواسته بودند چون توی برگه من فقط قسمت پاسپورت علامت زده شده و من خودم از افسر پرسیدم چیزی برای بعد لازم نیست بیارم که گفت فقط با پاسپورت بیا و چیز دیگه لازم نیست
با ایمیلی که برای شما اومده من هم نگران شدم امیدوارم که همه زودتر از این وضعیت خلاص بشیم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101
(2011-07-30 ساعت 15:25)piboo نوشته:  سلام اقا کوروش
حیلی متاسفم اما نگران نباشید انشااله درست میشه.ولی یه سئوال مگر توی اون برگه ابی مدارک دیگه ای هم از شما خواسته بودند چون توی برگه من فقط قسمت پاسپورت علامت زده شده و من خودم از افسر پرسیدم چیزی برای بعد لازم نیست بیارم که گفت فقط با پاسپورت بیا و چیز دیگه لازم نیست
با ایمیلی که برای شما اومده من هم نگران شدم امیدوارم که همه زودتر از این وضعیت خلاص بشیم

کوروش جان
وقتی که به سفارت ایمیل می زدید چه جوابی می دادن ایا از کسرس مدارک هم چیزی می گفتند؟اگر ممکن هست متن ایمیل رو بذارید تا ما هم بدونیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
من هم برگه ابی گرفتم که فقط قسمت پاسپورت رو تیک زده بود این هم متن نامه
You need to provide us with more proof of relationship like photos, e-mails, phone bills or any other proof of relationship that you have not provide previously to be able to finalize your case.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، piboo ، emankh101
(2011-07-30 ساعت 21:11)korush نوشته:  من هم برگه ابی گرفتم که فقط قسمت پاسپورت رو تیک زده بود این هم متن نامه
You need to provide us with more proof of relationship like photos, e-mails, phone bills or any other proof of relationship that you have not provide previously to be able to finalize your case.

اقا کوروش یعنی مجدد براتون وقت مصاحبه گذاشتند یا باید مدارک پست کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
کسی هست خبر جدیدی از سفارت ابوظبی داشته باشه؟واقعا طولانی شد کلیر من!!!!هفته 10 داره میگذره هنوز خبری نیست!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 18:32)sicegirl نوشته:  کسی هست خبر جدیدی از سفارت ابوظبی داشته باشه؟واقعا طولانی شد کلیر من!!!!هفته 10 داره میگذره هنوز خبری نیست!!!!!

من امروز شنیدم سفارت دبی تغییر مکان داده و اعلام کرده که تا 10 روز اینده هیچ کار اداری انجام نمی شه شاید به این دلیل باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: behrooz_gh
باسلام خدمت دوستان
امروز سایت اپدیت کرد باز هم ما اسممون نبود کسی از بچه ها کیلر نشده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 19:34)piboo نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 18:32)sicegirl نوشته:  کسی هست خبر جدیدی از سفارت ابوظبی داشته باشه؟واقعا طولانی شد کلیر من!!!!هفته 10 داره میگذره هنوز خبری نیست!!!!!

من امروز شنیدم سفارت دبی تغییر مکان داده و اعلام کرده که تا 10 روز اینده هیچ کار اداری انجام نمی شه شاید به این دلیل باشه

مرسی pibo جان امیدوارم اینجوری که شما شنیدین نباشه!!!
پاسخ
از دوستان کسی میدونه روند اپدیت شدن سایت ابوظبی چطوریه؟؟از کجا بفهمیم اصلا اپدیت میشه یا نه؟؟؟لطفا اگر کسی میدونه بهمون بگه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62
68 روز گذشته ولی باز اسم من نبود.خدایا دیگه خسته شدممممممممممممممممممSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
خدا بهتون صبر بده.چرا چند وقته کسی از بچه ها کلیر نشدن؟به امید خدا همین روزا بچه ها یکی یکی کلیر میشن که نوبت ما هم بشه.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
(2011-08-01 ساعت 13:00)sicegirl نوشته:  از دوستان کسی میدونه روند اپدیت شدن سایت ابوظبی چطوریه؟؟از کجا بفهمیم اصلا اپدیت میشه یا نه؟؟؟لطفا اگر کسی میدونه بهمون بگه؟

دوست گرامی درود برشما متاسفانه سایت ابوظبی بر خلاف سایت آنکارا هیچ نشانه ای برای آپدیت شدن ندارد ودر صورت تکمیل شدن هرکیس یکی یکی اعلام می شود و در سایت وضعیت بصورت Ready در می آید . به امید اینکه دوستان منتظر همگی بزودی چشمشان به این کلمه روشن شود.

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Linspire ، vahidvm60 ، sicegirl ، behrooz_gh ، emankh101
ببخشید ماه لطفا راهنمایی‌ بفرمایید ؟در حال حاضر من نامزد دارم اما معلوم نیست کی‌ ازدواج کنیم شاید تا ۴ ماه دیگه ، آیا نیاز هست همراه با فرمها یه نامه هم خودم بنویسم که در حال حاضر نامزد دارم و به زودی ازدواج می‌کنم ؟ یا نیازی نیست ؟ اصلا وقتی‌ ازدواج کردم می‌شه فرمها رو آپدیت کنم ؟ یعنی‌ دوباره بفرستم ؟ خیلی‌ خیلی‌ خیلی‌ ممنون از راهنمییتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بر همگی دوستان، دیروز سایت دوباره آپدیت کرد. و کیس نامبر 6 نفر خوش شانس واقعی رو اعلام کردن، البته با توجه به اینکه تقریبا 99 درصد ایرانی ها کلیرنس میخورند و هر هفته بیش از صدها نفر مصاحبه میشن، متاسفانه باید یک خسته نباشید اساسی بهشون بگیم، و شاید یکی رو هم بفرستیم یکم شونهاشون رو بماله Wink اگه کسی نظر بهتری داره میتونه همینجا اعلام کنه، رای میگیریم، البته در همین لحظه آمادگی خودمو اعلام میکنم. این لیست آپدیت های 1 آگوست هست.
دوستان خوش شانس این هفته:
2011AS26519
ANK2005722029
ANK2007838008
ANK2008592005
ANK2009732046
ANK2011538003
اگر فکر می کنید که موفق می شوید یا شکست می خورید، در هر دو صورت درست فکر کرده اید. اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sicegirl ، stealth

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان