کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
کسی هست که رفته باشه ارمنستان واسه مصاحبه؟؟؟؟؟؟ چی میپرسن؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید . ما هنوز درگیر ترجمه و پیدا کردن واکسن آنفولانزا هستیم
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 16:25)shiraz_neda نوشته:  کسی هست که رفته باشه ارمنستان واسه مصاحبه؟؟؟؟؟؟ چی میپرسن؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید . ما هنوز درگیر ترجمه و پیدا کردن واکسن آنفولانزا هستیم

بهتره تاپيك سفرنامه هاي ٢٠١٣ را بخونيد تا سؤالات روتين آفيسر دستتون بياد

(2013-09-26 ساعت 16:21)shiraz_neda نوشته:  سلام کسی در مورد گواهی سو ء پیشینه چیزی میدونه؟؟ می خواد یا نه؟ دوستان سال قبل نبردن و ازشون نخواستن . امسال چه جوریه؟؟؟؟؟

اگر بيشتر از ٦ ماه يا يك سال در كشوري بجز ايران زندگي كرده باشيد، نياز به سوء پيشينه از اون كشور داريد، سوء پيشينه از ايران لازم نيست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: EKAM ، H Pier ، aghaghia ، studpk ، Tabassomshojaat ، shiraz_neda ، behfaza ، زری وحدتی
ببخشید فکر کنم جای سوالم اینجا نیست ولی جای بهتری پیدا نکردم:
آیا در اکتبر امسال نتایج جدیدی اعلام میشه؟
(2013-09-26 ساعت 17:15)Batman نوشته:  ببخشید فکر کنم جای سوالم اینجا نیست ولی جای بهتری پیدا نکردم:

مشخصا معلوم نیست اما احتمالا اول اکتبر ...
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، EKAM ، Batman ، behfaza ، محبت ، sonnnna ، زری وحدتی
سلام بچها من داشتم سفر نامه‌های قبلی هارو می‌خوندم. یه چیزیو متوجه نشدم : هزینه مصاحبه بر مبنای وبسایت مهاجرت امریکا نفری ۳۳۰ $ هست، ولی‌ من دیدم بعضی‌ از بچه‌ها در سفارت مبلغی بیشتر از این پرداخت کردن ( مثلا ۸۵۰$ و ...) بالاخره هزینهٔ نهایی چنده بابااا ؟
(2013-09-26 ساعت 12:36)vistac نوشته:  سلام به همگی

یه سوال اگه ما خدا قسمت کنه و بریم آمریکا و در زمانی که اونجا هستیم بچمون به دنیا بیاد شناسنامه آمریکایی میگیره یا اینکه میگن تا سیتی زن نشیم نمیدن؟

سلام
طبق قانون أمريكا، هر بچه اي در خاك اونجا به دنيا بياد پاسپورت أمريكا رو ميگيره و اصلا مهم نيست پدر و مادر كجايي هستن و چه وضعيت اقامتي دارن.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، زری وحدتی ، shayesteh
(2013-09-26 ساعت 17:22)H Pier نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 17:15)Batman نوشته:  ببخشید فکر کنم جای سوالم اینجا نیست ولی جای بهتری پیدا نکردم:

مشخصا معلوم نیست اما احتمالا اول اکتبر ...

امیدوارم اگر قراره مرحله دومی در کار باشه سرنوشت بازی رو که سر بجه های خوب 2013 آورده سر قبول شدگان 2014 نیاره
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد ...
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، azadeh2014 ، محبت ، kamix ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 19:16)ali1089198 نوشته:  سلام بچها من داشتم سفر نامه‌های قبلی هارو می‌خوندم. یه چیزیو متوجه نشدم : هزینه مصاحبه بر مبنای وبسایت مهاجرت آمریکا نفری ۳۳۰ $ هست، ولی‌ من دیدم بعضی‌ از بچه‌ها در سفارت مبلغی بیشتر از این پرداخت کردن ( مثلا ۸۵۰$ و ...) بالاخره هزینهٔ نهایی چنده بابااا ؟

دوست عزیز همون 330 دلار هستش هزینه سفارت
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، pari pariaaa ، studpk ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی ، ali_yari5
(2013-09-26 ساعت 19:28)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 19:16)ali1089198 نوشته:  سلام بچها من داشتم سفر نامه‌های قبلی هارو می‌خوندم. یه چیزیو متوجه نشدم : هزینه مصاحبه بر مبنای وبسایت مهاجرت آمریکا نفری ۳۳۰ $ هست، ولی‌ من دیدم بعضی‌ از بچه‌ها در سفارت مبلغی بیشتر از این پرداخت کردن ( مثلا ۸۵۰$ و ...) بالاخره هزینهٔ نهایی چنده بابااا ؟

آقا پس این مبلغ‌های متفاوت چیه تو سفر نامه‌ها ؟ !!!! Rolleyes

مثلا به نقل از کاربر "فرناز۸۲" در سال ۲۰۱۱ (http://mohajersara.com/thread-2603-page-3.html) : بعد زد توی کامپیوترش و میزان ۱۶۳۸ $ و معادلش ۵۰۷۸ رینگت روی صفحه پیدا شد که من دلار دادم که بسیار با صرفه تر است ...

و یا اینکه به نقل از یوزر "جواد_۲" در ساله ۲۰۱۱ (http://mohajersara.com/thread-2603-page-4.html) :

پولو تو یک باجه پرداخت کردیم نفری ۸۱۹ دلار بعد گفت منتظر باشیم برای انگشت نگاری تمام ...
(2013-09-26 ساعت 01:16)محبت نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 01:01)pooyan1920 نوشته:  سلام بر همه . .
یه سوال بسیار مهم داشتم . . میشه که عکسی که با فرم ها ارسال کردم با عکس پاسپورتم و عکسی که می خوام برای مدیکال و سفارت استفاده کنم یکی باشه؟؟؟
سلام
خیر دوست عزیز عکسی که برای مدیکال و خصوصا سفارت میخواهید ارائه بدید باید جدید باشه.

جدید یعنی چقدر؟
من عکس رو خرداد گرفتم مصاحبه هم در آبان است. . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: HodHod Golestani ، زری وحدتی ، nasim
(2013-09-26 ساعت 19:44)ali1089198 نوشته:  

مثلا به نقل از کاربر "فرناز۸۲" در سال ۲۰۱۱ (http://mohajersara.com/thread-2603-page-3.html) : بعد زد توی کامپیوترش و میزان ۱۶۳۸ $ و معادلش ۵۰۷۸ رینگت روی صفحه پیدا شد که من دلار دادم که بسیار با صرفه تر است ...

و یا اینکه به نقل از یوزر "جواد_۲" در ساله ۲۰۱۱ (http://mohajersara.com/thread-2603-page-4.html) :

پولو تو یک باجه پرداخت کردیم نفری ۸۱۹ دلار بعد گفت منتظر باشیم برای انگشت نگاری تمام ...

شما سفرنامه های 2013 رو گذاشتین رفتین 2011 رو میخونین Big Grin مبلغش تغییر کرده و همون 330 تا هست واسه هر نفر Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: HodHod Golestani ، ojee ، pari pariaaa ، studpk ، ali1089198 ، H Pier ، behfaza ، mahan L ، ali1220 ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 13:09)محبت نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 11:16)mattin نوشته:  بچه ها سلام
از گردهمایی بچه های 2014 چه خبر
هنوز پا برجا هست به تاریخ فردا جمعه یا تغییراتی داشتیم ؟؟؟؟؟؟
سلام
بله پابرجاست اما در جمعه هفته آینده قرار بوده که باشه یعنی یازدهم و جمعه هفته آینده میشه.

دوستان تجربه ثابت کرده این قراراتون رو در پیام خصوصی بگید بهتره... نمی تونم توضیح زیادی بدم اما این کار رو بکنید به نفعتونه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
به دوستان پیشنهاد میکنم به این سایت یه سری بزنین مطالب خوبی داره البته به پای مهاجرسرا نمیرسه در کل تجارب هموطنان اونطرفه http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8...A%A9%D8%A7
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ali1220 ، زری وحدتی ، nasim
(2013-09-26 ساعت 20:42)aghaghia نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 19:44)ali1089198 نوشته:  

شما سفرنامه های 2013 رو گذاشتین رفتین 2011 رو میخونین Big Grin مبلغش تغییر کرده و همون 330 تا هست واسه هر نفر Smile

اقاقی عزیز مرسی‌ از جوابتون
فکر نمیکردم در عرض دو سال ۵۰۰ $ ارزون بشه !!! پس با این حساب ساله بعد مجانی میشه ... Big Grin
تشکر کنندگان: H Pier ، aghaghia ، behfaza ، محبت ، ali1220 ، رژین
(2013-09-26 ساعت 20:42)pooyan1920 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 01:16)محبت نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 01:01)pooyan1920 نوشته:  سلام بر همه . .
یه سوال بسیار مهم داشتم . . میشه که عکسی که با فرم ها ارسال کردم با عکس پاسپورتم و عکسی که می خوام برای مدیکال و سفارت استفاده کنم یکی باشه؟؟؟
سلام
خیر دوست عزیز عکسی که برای مدیکال و خصوصا سفارت میخواهید ارائه بدید باید جدید باشه.

جدید یعنی چقدر؟
من عکس رو خرداد گرفتم مصاحبه هم در آبان است. . .

بهتره عكس جديد بگيرين و با خودتون ببرين. چون زمان مصاحبه نزديك 6 ماه ميگذره. يه عكس گرفتنه همش بين اين همه كاراي ديگه كه دارين انجام ميدين.
يادمه يكي از برنده هاي 2012 هم روز مصاحبه سر اين قضيه بهش گفته بودن عكس جديد بايد بياره چون مشخص بود بيشتر از 6 ماه از مدارك قبليش كه فرستاده گذشته.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: behfaza ، Sam2014 ، محبت ، pooyan1920

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان