کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
salam man va hamsaram taze be usa oomadim hodoode 3 mahe va be ialate kentuchy raftim chon baraye shoroo kheili tarsoondanemoon ke berim california...inja ashna dashtim va taghriban mishe goft hich moshkeli peida nakardim va alan darim be khoobi zendegi mikonim ama aslan dge nemitoonim in shahro tahamol konim chon hich jaye tafrihi nadare va ye iranie dorost hesabi va javoon baraye moasherat ham nadare..donbale tahghighatim baraye move cardan be california albate ye jaye khoobesh ama arzoon nesbatan...alan moshkelemoon faghat kare...yani az in mitarsim ke age berim california ta chand mah kar peida nakonin..az nazare masaele dge tamame vasayele zendegimoono taghriban gereftim az ohdeye karaye khodemoonam bar miaim..yani karaye banki o ghabz o khardide mashino inaro hamaro khodemoon anjam dadim va aslan ham oonjoori ke fek mikardim chize sakhty nabood..alan inja hoghooghe dotamoon roo ham chizi hodoode 2200 tast...ke ba in hoghoogh inja khoob mishe zendegi kard..kerayeye khone 550 ta midim ama khooneye darbaste va kheili rahat..faghat inke shahro doost nadarim..albate inja hadeaghal hoghoogh 7 dolare mikham bebinam too california hadeaghal hoghoogh cheghade...lotfan age kasi etelaate daghigh dare hatman be ma bege:in shomare tele mast:502 615 6281 va in emailemoon:nimakay_ss@yahoo.com
mikhastam bebinam cheghad pool bayad biarim baraye inke shoro konim too la ya yejaye dgeye california va inke aya daneshgah hazinash fargh mikone ba ialataye dge ya na....
merc
سلام من و همسرم تازه به آمریکا اومدیم حدود ۳ ماه و به ایالت کنتوچی رفتیم چون برای شروع خیلی‌ ترسوندنمون که بریم کالیفرنیا...اینجا آشنا داشتیم و تقریبا می‌شه گفت هیچ مشکلی‌ پیدا نکردیم و الان داریم به خوبی‌ زندگی‌ می‌کنیم اما اصلا دیگه نمی‌تونیم این شهرو تحمل کنیم چون هیچ جای تفریحی نداره و یه ایرانی‌ درست حسابی‌ و جوون برای معاشرت هم نداره..دنبال تحقیقاتیم برای موو کردن به کالیفرنیا البته یه جای خوبش اما ارزون نسبتا...الان مشکلمون فقط کار...یعنی‌ از این میترسیم که اگه بریم کالیفرنیا تا چند ماه کار پیدا نکنین..از نظر مسائل دیگه تمام وسایل زندگیمونو تقریبا گرفتیم از عهده کارای خودمونم بر میایم..یعنی‌ کارای بانکی‌ و قبض و خردید ماشینو اینرو همه‌رو خودمون انجام دادیم و اصلا هم اون‌جوری که فک میکردیم چیز سختی‌ نبود..الان اینجا حقوق دوتامون رو هم چیزی حدود ۲۲۰۰ تست...که با این حقوق اینجا خوب می‌شه زندگی‌ کرد..کرایهٔ خونه ۵۵۰ تا می‌دیم اما خونه‌ی دربسته و خیلی‌ راحت..فقط اینکه شهرو دوست نداریم..البته اینجا حداقل حقوق ۷ دلار می‌خوام ببینم تو کالیفرنیا حداقل حقوق چقده...لطفا اگه کسی‌ اطلاعات دقیق داره حتما به ما بگه:این شماره تل ماست:۵۰۲ ۶۱۵ ۶۲۸۱ و این emailemoon:nimakay_ss@yahoo.com
می‌خواستم ببینم چقد پول باید بیاریم برای اینکه شروع کنیم تو لا یا یجای دگهٔ کالیفرنیا و اینکه آیا دانشگاه هزینش فرق می‌کنه با یلتی دیگه یا نه....
مرسی‌
لطفا از سایت بهنویس استفاده نمایید
با تشکر ParsTrader
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، SH1A2R3 ، houmanes ، battosai ، HB_USA ، alirezanz
(2012-07-06 ساعت 00:29)pegah2011 نوشته:  salam man va hamsaram taze be usa oomadim hodoode 3 mahe va be ialate kentuchy raftim chon baraye shoroo kheili tarsoondanemoon ke berim california...inja ashna dashtim va taghriban mishe goft hich moshkeli peida nakardim va alan darim be khoobi zendegi mikonim ama aslan dge nemitoonim in shahro tahamol konim chon hich jaye tafrihi nadare va ye iranie dorost hesabi va javoon baraye moasherat ham nadare..donbale tahghighatim baraye move cardan be california albate ye jaye khoobesh ama arzoon nesbatan...alan moshkelemoon faghat kare...yani az in mitarsim ke age berim california ta chand mah kar peida nakonin..az nazare masaele dge tamame vasayele zendegimoono taghriban gereftim az ohdeye karaye khodemoonam bar miaim..yani karaye banki o ghabz o khardide mashino inaro hamaro khodemoon anjam dadim va aslan ham oonjoori ke fek mikardim chize sakhty nabood..alan inja hoghooghe dotamoon roo ham chizi hodoode 2200 tast...ke ba in hoghoogh inja khoob mishe zendegi kard..kerayeye khone 550 ta midim ama khooneye darbaste va kheili rahat..faghat inke shahro doost nadarim..albate inja hadeaghal hoghoogh 7 dolare mikham bebinam too california hadeaghal hoghoogh cheghade...lotfan age kasi etelaate daghigh dare hatman be ma bege:in shomare tele mast:502 615 6281 va in emailemoon:nimakay_ss@yahoo.com
mikhastam bebinam cheghad pool bayad biarim baraye inke shoro konim too la ya yejaye dgeye california va inke aya daneshgah hazinash fargh mikone ba ialataye dge ya na....
merc
سلام
اینجا حداقل حقوق 8 دلار و برای شیفت های غیر معمول 9 دلار اجاره خونه من کمتر از 1100 ندیدم(حتی استدیو) کار 8 دلاری هم به سختی گیر میاد(ظاهرا کالیفرنیا بالاترین آمار بیکاری را داره) کار دیگه ای بود در خدمتیم
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، Rainy ، mohammad.maleki ، houmanes ، alirezanz
[/align]باسلام خدمت دوستان
ممنون ازراهنمائيهاي خوبتان
دوستان كسي راجع به شروع اوليه زندگي درشهرايرواين كاليفرنيااگراطلاعاتي داردمرابي بهره نگذارد
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، alirezanz
(2012-07-07 ساعت 19:29)mori5050 نوشته:  [/align]باسلام خدمت دوستان
ممنون ازراهنمائيهاي خوبتان
دوستان كسي راجع به شروع اوليه زندگي درشهرايرواين كاليفرنيااگراطلاعاتي داردمرابي بهره نگذارد

من ارواین زندگی می کنم اگه اطلاعات خاصی می خواهید بگید
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، alirezanz
تشكرمي كنم از جناب ama
وضعيت اجاره مسكن
كار
وسيله نقليه عمومي
ممنون ازراهنمائي شمادوستان
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، alirezanz
سلامama دوست عزیز
من 28 آگوست میام سن کلمنته چون آشنای ما اونجا زندگی میکنه یک هفته بعد از رسیدنم میخوام بیام ارواین یک خونه کرایه کنم،میخواستم بدونم به نظر شما درچه منطقه ای خونه بگیرم ودرکل مناطق خوب ارواین کدوم مناطقه،چون من دوتا بچه دبستانی دارم میخوام جایی برم که برای بچه ها مدرسه خوبی داشته باشه ودر کل اگه توصیه ای در این دومورد (مناطق خوب ومدرسه بچه ها) یاهرتجربه مفید دیگه ای درمورداین شهر داشته باشید ممنون میشم اگه دراختیارمون بگذارید.
باتشکرکه قبول کردید درموردارواین اطلاعاتی بدید
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، amir_cool_2001 ، alirezanz
نقل قول:
(2012-07-08 ساعت 10:24)علیرضا م نوشته:  سلامama دوست عزیز
من 28 آگوست میام سن کلمنته چون آشنای ما اونجا زندگی میکنه یک هفته بعد از رسیدنم میخوام بیام ارواین یک خونه کرایه کنم،میخواستم بدونم به نظر شما درچه منطقه ای خونه بگیرم ودرکل مناطق خوب ارواین کدوم مناطقه،چون من دوتا بچه دبستانی دارم میخوام جایی برم که برای بچه ها مدرسه خوبی داشته باشه ودر کل اگه توصیه ای در این دومورد (مناطق خوب ومدرسه بچه ها) یاهرتجربه مفید دیگه ای درمورداین شهر داشته باشید ممنون میشم اگه دراختیارمون بگذارید.
باتشکرکه قبول کردید درموردارواین اطلاعاتی بدید

تا اونجای که من میدونم ارواین کلا تمام منطقه هاش خوبه و یه شهر اروم و ساحلی و بیشتر خانوادگی است امنیتشم خوبه فقط هزینه هاش گرونه مخصوصا خونه هاش ! ایرانی زیاده توش و کره ی و اسیایی هم زیاد توش پیدا میکنی رستوران های ایرانیم زیاده حالا کدوم منطقه خوبه اطلاعی ندارم!
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، victorygo ، houmanes ، علیرضا م ، amir_cool_2001 ، KIMIA2005 ، alirezanz
دوستان عزيزي كه شهر زيباي لس آنجلس را براي زندگي انتخاب كرديد لطفا اگه اطلاعات خوبي مثل محله هاي مناسب زندگي از نظر قيمت و موقعيت،دانشگاه ها،امكان كاريابي ،آدرس ادارات و تمام آن اطلاعاتي كه به نظرتون در لس آنجلس بدرد مي خوره را داريد عنوان كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: j1970 ، SH1A2R3 ، houmanes ، amir_cool_2001 ، alirezanz
من هدفم لس‌آنجلس و زندگی در بورلی‌هیلزه، مدرسه پسرم واسم مهمه و شنیدم با 2000 تا میتونم یه 2 خوابه که خیلی شیک نباشه اجاره کنم.
مدارس اون قسمت از اونجا که یه جورایی تحت کنترل یهودیاس مناسب‌تره و مسائلی مثل دراگ و س.کس میگن توش کمتر دیده میشه.
هنوز خیلی اطلاعات کسب نکردم، مخصوصا راجع به کار، البته شنیدم سن حوزه و ساکرامنتو واسه کار بهتره
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
پاسخ
تشکر کنندگان: HB_USA ، SH1A2R3 ، houmanes ، نوروز ، alirezanz
دوستان عزيز
من با يكي از دوستانم كه تو ايالت ميشيگان زندگي ميكنه و حدود 10 ساله كه امريكاست مشورت كردم.گفت برخلاف نظر خيلي ها كه مي گن جايي را براي زندگي انتخاب كنيد كه ايراني هاي كمتري باشن و مراقب باشيد كه كلاه سرتون نزارن،من اگه تازه مي خواستم به امريكا بيام اين بار حتما لس آنجلس رو انتخاب مي كردم.
اگه قرار باشه ما ماه هاي اول مهاجرت را با مشكلات بيشتري بگذرونيم چه بهتر كه از اول جايي رو انتخاب كنيم كه دوست داريم زندگي كنيم و مثل بعضي از دوستان بعد از مهاجرت و پيدا كردن كار و عادت كردن به محيط تصميم به عوض كردن شهر و ايالتمون نگيريم.
شايد لس آنجلس شهر گرون تري نسبت ساير شهرها باشه ولي به نظر من ارزش اينو داره كه با يه مدت بيشتري تحمل بتوني شهر خوبي را براي زندگي انتخاب كني.

براي اجاره خانه يا خريد مي تونيد از اين سايت استفاده كنيد.http://www.realtor.com
پاسخ
تشکر کنندگان: j1970 ، SH1A2R3 ، smk2 ، rasarasa ، wushu kung fu ، mansour*** ، Orchin ، armin1 ، alirezanz ، behjat ، shahin2737 ، matin86
درسته، به نظر من نقطه ورود خیلی مهمه. جای بد رفتن مثل قبول شدن تو رشته‌ایه که دوس نداری و فقط خواستی بری دانشگاه!
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
پاسخ
تشکر کنندگان: HB_USA ، SH1A2R3 ، smk2 ، houmanes ، Orchin ، alirezanz ، soufia
دوست عزیز قبل از ایجاد تاپیک بهتر بود در سایت جستجو میکردید

زندگی و کار در لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: j1970 ، SH1A2R3 ، ParsTrader ، outlaw ، alirezanz
سلام .

میخواستم اسم محله هایی که همه ی خونه ها ویلایی هستن و با فاصله از همن و کوچه هاشون این شکلیه » http://photos2.zillow.com/p_d/IS-1mnd7u4d8jhwd.jpg رو بدنم .
یه توضیحی هم راجع به اینطور محله ها و خونه ها هم اگه بتونین بدید خیلی ممنون میشم .
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
نقل قول:
(2012-07-21 ساعت 01:41)USA for LIFE نوشته:  سلام .

میخواستم اسم محله هایی که همه ی خونه ها ویلایی هستن و با فاصله از همن و کوچه هاشون این شکلیه » http://photos2.zillow.com/p_d/IS-1mnd7u4d8jhwd.jpg رو بدنم .
یه توضیحی هم راجع به اینطور محله ها و خونه ها هم اگه بتونین بدید خیلی ممنون میشم .

بیشتر منطقهای آمریکایی اینجوری چون کلا آمریکای ها نمیتونن توی آپارتمان راحت باشن توی لس آنجلس : بورلی هیلز - وست وود - سانتامونیکا و...
ایرواین هم اینطوریه
پاسخ
تشکر کنندگان: USA for LIFE ، houmanes ، battosai ، alirezanz
سلام

من یه سوال داشتم
من دو تا فامیل دارم هر دو سنشون 16 ساله هست و میخوام برن برای تحصیل و زندگی در آمریکا
هزینه تقریبی برای هردوشون حدودا چقدر میشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان