موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من یه سوال راجعبه تکس داشتم من ساله ۲۰۱۱ آمریکا اومدم منتها من تا ساله ۲۰۱۲ هیچ شغلی نداشتم به من گفتند که نباید پر کنم فرمشا به خاطره اینکه عین تکس مال ۲۰۱۱ هست حالا امروز یکی از دوستم بهم گفت باید پر میکردی. میخواستم اگه کسی در این مورد اطلاع داره راهنماییم کنه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی در رابطه با منطقه torrance اطلاعاتی داره؟
مثلا خیابانهای خوبش کدامند ؟ مدرسه ابتدایی خوبش کدام است؟
سطح زندگی در این منطقه؟
شماره کیس : 2012AS35XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: Nov-04-2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: November 08
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه: MAY 17
تاریخ دریافت ویزا: 19 MAY
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس: 3
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. میخواستم بپرسم یعنی اگه مثلا من 2011 رفتم آمریکا اما نموندم و برگشتم و الان که 2012 هستش میخوام برم باید اونجا برگه های مالیاتی پر میکردم ؟ یا این قانون زمانی صادقه که اونجا کامل ساکن باشیم؟
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من یه سوال دارم و اینه که :
قیمت یه اتاق توی هالیوود ماهیانه چقدر هستش؟ منظورم از اتاق همین خونه هایی هستند که یه اتاقشون رو کرایه میدن
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-15 ساعت 13:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-15 ساعت 13:50 توسط kopol.)
سلام می خواستم سوال کنم که در کالیفرنیا آیا گواهینامه بین المللی رو قبول دارند ، و اگر قبول ندارند باید چیکار کنیم ؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول: (2012-06-15 ساعت 13:05)hamed. نوشته: ببخشید من یه سوال دارم و اینه که :
قیمت یه اتاق توی هالیوود ماهیانه چقدر هستش؟ منظورم از اتاق همین خونه هایی هستند که یه اتاقشون رو کرایه میدن
رفیق من تحقیق کردم توی سانتا مونیکا از یه خانوادی آمریکایی اتاق بگیری بین 150 تا 300 دلار هفته ی هست!
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ظاهربین ممنون از جوابت ولی خوب کار که من اصلا نمیکنم اما بیزینس که میخوام اینجا یک مک دونالد و سوپر مارکت بخرم. آخه از نظر مالی اصلا مشکلی ندارم و هرسال بیشترشو خارج از کشورم فقط میخوام جائی که زندگی میکنم جائی باشه که تفریحاتش هم به اندازه باشه نه اینکه حوصلهٔ آدم سر بره و نتونه جائی پیدا کنه در ضمن به نظرت از نظر کلی واسه همون سکونت گذینیش برم لوث آنجلس یا ارواین؟ شما خودت کدومو انتخاب میکنی لفطا دوستان نظر بدن .
[/quote]
خوب فکر میکنم به جای نصیحت بهتره جوابشونو بدیم چون به تفاهم نمیرسین،اگه بین ارواین و لس آنجلس میخواین انتخاب کنید و تفریح مهمه فکر میکنم لس آنجلس بهتره مخصوصا شهرهایی که به ساحل نزدیکن مثل marina del rey, البته newport هم اینجا هست ولی بازم لس آنجلس تنوع بیشتره
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-11 ساعت 00:05)laili نوشته: (2012-06-05 ساعت 11:38)shabnam1 نوشته: سلام. من یه سوال راجعبه تکس داشتم من ساله ۲۰۱۱ آمریکا اومدم منتها من تا ساله ۲۰۱۲ هیچ شغلی نداشتم به من گفتند که نباید پر کنم فرمشا به خاطره اینکه عین تکس مال ۲۰۱۱ هست حالا امروز یکی از دوستم بهم گفت باید پر میکردی. میخواستم اگه کسی در این مورد اطلاع داره راهنماییم کنه.
شما باید هر سال فرمهای تکس رو پر کنی حتی اگه درآمد نداشته باشی .اگه درآمد نداشته باشی یا درآمدتون کم باشه بهتون پول هم میدن ..
و توی آمریکا آب هم بخواهی بخوری اول میگن فرمهای تکس رو باید نشون بدی . حتی اگه بدون درآمد باشی ..الان هم باید با یه حسابدار حرف بزنین تا ببینین چیکار باید بکنی . تکس توی آمریکا یکی از مهمترین مهمترین مهمترین چیزهاست باهاش شوخی نکنین چون تنها اداره ای که با شما شوخی نداره اداره ی مالیاته .
مدير عزيز
آگر كسي تو اونجا نمونده و اومده و رفته بايد فرم تكس پركنه؟ اونوقت بايد چي تو فرم بنويسه؟ از كجا اين فرمهارو بدست بياره و به كجا بفرسته؟ ميگن يه زماني داره و اگه از اون تاريخ بگذره ديگه بايد بري براي سال بعد.ما كه اونجا زندگي نكرديم چه كنيم؟
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-04 ساعت 01:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-04 ساعت 01:33 توسط farshid gh.)
سلام دوستان من و همسرم از لاس وگاس میخوایم بیعیم لوس انجلس برای اجاره منزل ارزون لطفا مارو راهنمایی کنید کدوم منطقه بهتره
سلام دوستان من و همسرم از لاس وگاس میخوایم بیایم لوس انجلس برای اجاره منزل ارزون لطفا مارو راهنمایی کنید کدوم منطقه بهتره