کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
سلام. من یه سوال راجع‌به تکس داشتم من ساله ۲۰۱۱ آمریکا اومدم منتها من تا ساله ۲۰۱۲ هیچ شغلی‌ نداشتم به من گفتند که نباید پر کنم فرمشا به خاطره اینکه عین تکس مال ۲۰۱۱ هست حالا امروز یکی‌ از دوستم بهم گفت باید پر میکردی. می‌خواستم اگه کسی‌ در این مورد اطلاع داره راهنماییم کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، RunnerNewAge ، alirezanz
دوستان عزیز کسی در رابطه با منطقه torrance اطلاعاتی داره؟
مثلا خیابانهای خوبش کدامند ؟ مدرسه ابتدایی خوبش کدام است؟
سطح زندگی در این منطقه؟
شماره کیس : 2012AS35XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: Nov-04-2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: November 08
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه: MAY 17
تاریخ دریافت ویزا: 19 MAY
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس: 3
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، alirezanz
(2012-06-05 ساعت 11:38)shabnam1 نوشته:  سلام. من یه سوال راجع‌به تکس داشتم من ساله ۲۰۱۱ آمریکا اومدم منتها من تا ساله ۲۰۱۲ هیچ شغلی‌ نداشتم به من گفتند که نباید پر کنم فرمشا به خاطره اینکه عین تکس مال ۲۰۱۱ هست حالا امروز یکی‌ از دوستم بهم گفت باید پر میکردی. می‌خواستم اگه کسی‌ در این مورد اطلاع داره راهنماییم کنه.

شما باید هر سال فرمهای تکس رو پر کنی حتی اگه درآمد نداشته باشی .اگه درآمد نداشته باشی یا درآمدتون کم باشه بهتون پول هم میدن ..
و توی آمریکا آب هم بخواهی بخوری اول میگن فرمهای تکس رو باید نشون بدی . حتی اگه بدون درآمد باشی ..الان هم باید با یه حسابدار حرف بزنین تا ببینین چیکار باید بکنی . تکس توی آمریکا یکی از مهمترین مهمترین مهمترین چیزهاست باهاش شوخی نکنین چون تنها اداره ای که با شما شوخی نداره اداره ی مالیاته .

پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، SH1A2R3 ، RunnerNewAge ، Hediyeh ، kopol ، vroom ، hoda2012 ، Rainy ، f.r ، roze ، battosai ، mansour*** ، sadeghi897 ، usa lover ، armin1 ، el333 ، alirezanz ، matin86 ، golia
سلام. میخواستم بپرسم یعنی اگه مثلا من 2011 رفتم آمریکا اما نموندم و برگشتم و الان که 2012 هستش میخوام برم باید اونجا برگه های مالیاتی پر میکردم ؟ یا این قانون زمانی صادقه که اونجا کامل ساکن باشیم؟
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، f.r ، alirezanz
(2012-06-04 ساعت 05:02)samira t نوشته:  
(2012-05-29 ساعت 23:17)shahin 93 نوشته:  دوستان می‌خوام به محض اینکه برسم آمریکا خونه بخرم بنظر شما بورلی هیلز بهتره یا ارواین امنیت خیلی‌ واسعم مهم و جایی که تفریح بیشتر باشه و شلوغ باشه بیشتر دوس دارم از نظر کلی‌ می‌خوام بدونم و از نظر مالیم مشکلی‌ ندارم . می‌تونم واسه خونه تا ۳میلیون هم بذارم. منتظر نظر دوستان مخصوصا با تجربه هستم مخصوصا آقا آرش.

خوب من آقا آرش نیستم ولی‌ چون ارواین هستم از چیزیی‌ که اینجا دیدم براتون میگم،ارواین یه محل ایرانی‌ پسند ولی‌ خیلی‌ آروم و امن وقتی‌ من تصمیم گرفتم بیام اینجا بعضی‌ از دوستان می‌گفتن اونجا به دارد جوونا نمی‌خوره حوصلت سر میره ولی‌ من به شخصه خیلی‌ دوست دارم مخصوصا ارمششو.البته جای تفریح هم داره ولی‌ خوب نه به اندازه لس آنجلس(اینو از بقیه شنیدم).
(2012-05-26 ساعت 16:55)ashkboosaval نوشته:  سلام دوستان
می خواستم بدونم با 25000 دلار می توان در کالیفرنیا زندگی کرد؟

برای چه مدت؟بالاخره ۲۵۰۰۰ هم تموم میشه
سمیرا جان خیلی‌ ممنون از جواب زیبایی‌ که دادی خیلی‌ کمک کرد البته من فقط ۱۹سالمه و خوب طبیعتاً تفریح هم واسعم فوق‌العاده مهم دوستان اگر اطلاعات بیشتری دارن هم لطف کنن بزارن تا ما توی ۲ راهی‌ گیر نکنیم . ارواین یا لوث آنجلس؟؟؟
پاسخ
(2012-06-12 ساعت 23:41)zaherbin نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 23:36)shahin 93 نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 05:02)samira t نوشته:  
(2012-05-29 ساعت 23:17)shahin 93 نوشته:  دوستان می‌خوام به محض اینکه برسم آمریکا خونه بخرم بنظر شما بورلی هیلز بهتره یا ارواین امنیت خیلی‌ واسعم مهم و جایی که تفریح بیشتر باشه و شلوغ باشه بیشتر دوس دارم از نظر کلی‌ می‌خوام بدونم و از نظر مالیم مشکلی‌ ندارم . می‌تونم واسه خونه تا ۳میلیون هم بذارم. منتظر نظر دوستان مخصوصا با تجربه هستم مخصوصا آقا آرش.

خوب من آقا آرش نیستم ولی‌ چون ارواین هستم از چیزیی‌ که اینجا دیدم براتون میگم،ارواین یه محل ایرانی‌ پسند ولی‌ خیلی‌ آروم و امن وقتی‌ من تصمیم گرفتم بیام اینجا بعضی‌ از دوستان می‌گفتن اونجا به دارد جوونا نمی‌خوره حوصلت سر میره ولی‌ من به شخصه خیلی‌ دوست دارم مخصوصا ارمششو.البته جای تفریح هم داره ولی‌ خوب نه به اندازه لس آنجلس(اینو از بقیه شنیدم).
(2012-05-26 ساعت 16:55)ashkboosaval نوشته:  سلام دوستان
می خواستم بدونم با 25000 دلار می توان در کالیفرنیا زندگی کرد؟

سمیرا جان خیلی‌ ممنون از جواب زیبایی‌ که دادی خیلی‌ کمک کرد البته من فقط ۱۹سالمه و خوب طبیعتاً تفریح هم واسعم فوق‌العاده مهم دوستان اگر اطلاعات بیشتری دارن هم لطف کنن بزارن تا ما توی ۲ راهی‌ گیر نکنیم . ارواین یا لوث آنجلس؟؟؟
فقط برای تفریح؟!!چرا لس آنجلس آمدی لاس وگاس میومدی

ممنون از جوابت دوست عزیز ظاهربین ولی‌ من ایالت کالیفرنیارو انتخاب کردم و می‌خوام در کالیفرنیا بهترین شهرو انتخاب کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، smk2 ، alirezanz
(2012-06-14 ساعت 01:08)zaherbin نوشته:  
(2012-06-14 ساعت 01:01)shahin 93 نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 23:41)zaherbin نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 23:36)shahin 93 نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 05:02)samira t نوشته:  خوب من آقا آرش نیستم ولی‌ چون ارواین هستم از چیزیی‌ که اینجا دیدم براتون میگم،ارواین یه محل ایرانی‌ پسند ولی‌ خیلی‌ آروم و امن وقتی‌ من تصمیم گرفتم بیام اینجا بعضی‌ از دوستان می‌گفتن اونجا به دارد جوونا نمی‌خوره حوصلت سر میره ولی‌ من به شخصه خیلی‌ دوست دارم مخصوصا ارمششو.البته جای تفریح هم داره ولی‌ خوب نه به اندازه لس آنجلس(اینو از بقیه شنیدم).

فقط برای تفریح؟!!چرا لس آنجلس آمدی لاس وگاس میومدی

ممنون از جوابت دوست عزیز ظاهربین ولی‌ من ایالت کالیفرنیارو انتخاب کردم و می‌خوام در کالیفرنیا بهترین شهرو انتخاب کنم
واقعا برای تفریح مد نظر هست؟!.اکثریت و تجمیع شهرها از نظر رفاهی مشکل ندارند .فعلا برای سکونت گزینی کار گزینی مد نظر داشته باش.
تفریح در کار هست چون بعد مدتی تفریح ها خسته کننده میشوند .
در ضمن دوست آمریکایی تا پول دارید با شما دوست هستند(آنجا دیروز دوست امروز نا آشنا)
پولتو سرمایه گذاری کن و مسافرت های خارجی برای هر سال تفریح خودت بدون
ظاهربین  ممنون از جوابت   ولی‌ خوب کار که من اصلا نمیکنم اما بیزینس که می‌خوام اینجا یک مک دونالد و سوپر مارکت  بخرم.      آخه از نظر مالی اصلا مشکلی‌ ندارم  و هرسال بیشترشو خارج از کشورم فقط می‌خوام جائی‌ که زندگی‌ می‌کنم جائی‌ باشه که تفریحاتش هم به اندازه باشه نه اینکه حوصلهٔ آدم سر بره و نتونه جائی‌ پیدا کنه  در ضمن به نظرت از نظر کلی‌ واسه همون سکونت گذینیش  برم لوث آنجلس یا ارواین؟ شما خودت کدومو انتخاب میکنی‌  لفطا دوستان نظر بدن .
پاسخ
ببخشید من یه سوال دارم و اینه که :
قیمت یه اتاق توی هالیوود ماهیانه چقدر هستش؟ منظورم از اتاق همین خونه هایی هستند که یه اتاقشون رو کرایه میدن
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt

Life is short ...
So love your life ...
[/en]

پاسخ
سلام می خواستم سوال کنم که در کالیفرنیا آیا گواهینامه بین المللی رو قبول دارند ، و اگر قبول ندارند باید چیکار کنیم ؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

پاسخ
تشکر کنندگان: Hediyeh ، SH1A2R3 ، alirezanz
(2012-06-15 ساعت 13:48)kopol نوشته:  سلام می خواستم سوال کنم که در کالیفرنیا آیا گواهینامه بین المللی رو قبول دارند ، و اگر قبول ندارند باید چیکار کنیم ؟؟؟

سلام منم با گواهینامه بین المللی اومدم 1 ماه هم رنندگی کردم ولی وقتی از dmv پرسیدم می گفت قبول ندارند و اگه پلیس منا می گرفت بیچاره می شدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: RunnerNewAge ، SH1A2R3 ، kopol ، alirezanz
نقل قول:
(2012-06-15 ساعت 13:05)hamed. نوشته:  ببخشید من یه سوال دارم و اینه که :
قیمت یه اتاق توی هالیوود ماهیانه چقدر هستش؟ منظورم از اتاق همین خونه هایی هستند که یه اتاقشون رو کرایه میدن

رفیق من تحقیق کردم توی سانتا مونیکا از یه خانوادی آمریکایی اتاق بگیری بین 150 تا 300 دلار هفته ی هست!
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، hamed. ، mohammad.maleki ، kopol ، alirezanz

ظاهربین  ممنون از جوابت   ولی‌ خوب کار که من اصلا نمیکنم اما بیزینس که می‌خوام اینجا یک مک دونالد و سوپر مارکت  بخرم.      آخه از نظر مالی اصلا مشکلی‌ ندارم  و هرسال بیشترشو خارج از کشورم فقط می‌خوام جائی‌ که زندگی‌ می‌کنم جائی‌ باشه که تفریحاتش هم به اندازه باشه نه اینکه حوصلهٔ آدم سر بره و نتونه جائی‌ پیدا کنه  در ضمن به نظرت از نظر کلی‌ واسه همون سکونت گذینیش  برم لوث آنجلس یا ارواین؟ شما خودت کدومو انتخاب میکنی‌  لفطا دوستان نظر بدن .

[/quote]
خوب فکر می‌کنم به جای نصیحت بهتره جوابشونو بدیم چون به تفاهم نمیرسین،اگه بین ارواین و لس آنجلس میخواین انتخاب کنید و تفریح مهمه فکر می‌کنم لس آنجلس بهتره مخصوصا شهرهایی که به ساحل نزدیکن مثل marina del rey, البته newport هم اینجا هست ولی‌ بازم لس آنجلس تنوع بیشتره
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mohammad.maleki ، shahin 93 ، Rainy ، alirezanz
(2012-06-11 ساعت 00:05)laili نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 11:38)shabnam1 نوشته:  سلام. من یه سوال راجع‌به تکس داشتم من ساله ۲۰۱۱ آمریکا اومدم منتها من تا ساله ۲۰۱۲ هیچ شغلی‌ نداشتم به من گفتند که نباید پر کنم فرمشا به خاطره اینکه عین تکس مال ۲۰۱۱ هست حالا امروز یکی‌ از دوستم بهم گفت باید پر میکردی. می‌خواستم اگه کسی‌ در این مورد اطلاع داره راهنماییم کنه.

شما باید هر سال فرمهای تکس رو پر کنی حتی اگه درآمد نداشته باشی .اگه درآمد نداشته باشی یا درآمدتون کم باشه بهتون پول هم میدن ..
و توی آمریکا آب هم بخواهی بخوری اول میگن فرمهای تکس رو باید نشون بدی . حتی اگه بدون درآمد باشی ..الان هم باید با یه حسابدار حرف بزنین تا ببینین چیکار باید بکنی . تکس توی آمریکا یکی از مهمترین مهمترین مهمترین چیزهاست باهاش شوخی نکنین چون تنها اداره ای که با شما شوخی نداره اداره ی مالیاته .

مدير عزيز
آگر كسي تو اونجا نمونده و اومده و رفته بايد فرم تكس پركنه؟ اونوقت بايد چي تو فرم بنويسه؟ از كجا اين فرمهارو بدست بياره و به كجا بفرسته؟ ميگن يه زماني داره و اگه از اون تاريخ بگذره ديگه بايد بري براي سال بعد.ما كه اونجا زندگي نكرديم چه كنيم؟
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
پاسخ
(2012-06-12 ساعت 12:26)farshad_sh نوشته:  سلام. میخواستم بپرسم یعنی اگه مثلا من 2011 رفتم آمریکا اما نموندم و برگشتم و الان که 2012 هستش میخوام برم باید اونجا برگه های مالیاتی پر میکردم ؟ یا این قانون زمانی صادقه که اونجا کامل ساکن باشیم؟

سلام آقا فرشاد تا اونجائی که من الان فهمیدم ، باید رد می کردیم چون زودتر رزیدنت میشدیم و الان از زمانش گذشتهSad
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ASALI ، alirezanz
سلام دوستان من و همسرم از لاس وگاس میخوایم بیعیم لوس انجلس برای اجاره‌ منزل ارزون لطفا مارو راهنمایی‌ کنید کدوم منطقه بهتره
سلام دوستان من و همسرم از لاس وگاس میخوایم بیایم لوس انجلس برای اجاره‌ منزل ارزون لطفا مارو راهنمایی‌ کنید کدوم منطقه بهتره
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان