موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان لوس آنجلس نشین
دوستان یه خواهش دارم من کمی راهنمایی از دوستان میخوام در مورد لوس آنجلس لطفا اگه مقدوره براتون توی قسمت پیغام خصوصی به من همراهتون رو بدید باهاتون در تماس باشم و کمی سوال دارم
پیشاپیش مرسی از محبتتون
و موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-12 ساعت 18:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-13 ساعت 00:14 توسط ParsTrader.)
با سلام به همه دوستانی که در این انجمن فعال هستند. من به کمک دوستانی که در لس آنجلس زندگی میکنند نیاز دارم. من برای ویزای تحصیلی دارم اقدام میکنم و با یک وکیل که در لس آنجلس زندگی میکنه در حال بستن قرار داد هستم. اما میخوام از یکی از دوستانی که در لس آنجلس زندگی میکنن لطف کنن یک سری به دفتر وکیل من بزنن و ببینن که آیا اصلن آفیسی وجود داره یا نه و آیا اصلن شماره ثبتی داره یا نه و اصولن در کل میشه بهش اعتماد کرد یا نه وهر گونه اطلاعاتی از دفتر وکیل و خودش داره بهم بده. هر کسی از دوستان که قبول زحمت کنه و اینکارو برام انجام بده من حتما از خجالتش بیرون میام و منو مدیون خودش کرده. لطفا به من خبر بدین من منتظرم.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
حضور وکیل هیچ کمکی جهت گرفتن ویزای دانشجویی به شما نمی کند و شما فقط پول خود را دور میریزید
این اقا هم اصلا وکیل نیست و تنها مشاور مهاجرت است که این دوره های مشاوره مهاجرت را هر فردی می تواند شش ماهه پشت سر بگذارد
پیشنهادم این است به جای اینکار یک سری به سایت اپلای ابرود بزنید و کلیه اطلاعات مورد نظر را انجا پیدا کنید مطمئن باشید که این مشاوران برای شما دل نمی سوزانند
http://www.applyabroad.org/forum
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما ادرس ارسال گرین کارتمون لس انجلسه. و برای شروع بعد از دریافت ویزا ( انشالله ) ، اول یه سفر 2 ماهه میایم برای بررسی موقعیت و ... و همینطور فعالسازی گرین کارت و دریافتش بعد بر میگردیم ایران و چند ماه بعد میایم دوباره اگه خدا بخواد.
حالا ترجیح میدیم همون لس انجلس باشیم ( برای دو ماه اول) ، اما اینطور که نگاه کردم قیمتهای هتل studio 6 توی la با دالاس و هوستون قابل مقایسه نیست و خیلی بالاست. آیا شما توی لس انجلس هتل مناسب ( یه زوج و یه بچه کوچیک ) سراغ دارید معرفی کنید؟
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم با ویزای j1 , J 2 هم اکنون در لس انجلس هستیم "(برای تقریبا 2 سال آینده) و قصد داریم برای گرین کارد اقدام کنیم.با توجه به اینکه همسرم اقامت موقت کانادا را دارد احساس میکنم که حتما لازم است تا با یک وکیل وارد و آشنا (ترجیحا شرایط کانادا را هم لحاظ کند)صحبت کنم.اما در این مورد که چه وکیلی آگاه و پیگیر و مطمئن و منصف است واقعا دچار سردرگمی شده ایم.ممنون و سپاسگزار میشوم اگر از وکیلی مورد اعتماد، اطلاع دارید بفرمایید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.عضوجدیدهستم.سوال در باره زندگی در لس انجلس زیاددارم ولی نمیدونم کجا وبه کی بنویسم.میشه منوراهنمائی کنید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من قصد خرید اپارتمان در یکی از شهرهای لس انجلس دارم.چون شغلی ندارم وپول بردم که بتونم2تااپارتمان کوچک بخرم که را بشینیم و یکی را اجاره بدیم تامخارج اپارتمانها دربیاد.اولی راکه خریدیم مسئول شارژ مجتمع نامه داد که ما نباید اجاره میدادیم و شخصی که ریلیتور ما بودگفت من هم نمیدانستم.قبول کردند که مستاجر تا پایان قرداد بشینه ولی سال بعد خودم حتما باید بشینم.سئوالم اینه که :کسی میتونه کمک فکری کنه ایا همه جا این قانون هست؟و من فعلا ایران هستم تا دومی را که خریدم اونجا مستقر بشم.اونجا منزل خواهرم وارد میشم.ایا کسانیکه مثل ما تازه اقامت گرفتیم تجربه این را دارند که کار ما درست هست یا اینکه وسط راه میمونیم وازپسش برنمیائیم..اگر راهکار بهتری کسی میدونه خوشحال میشم راهنمائی کنند.متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از جواب.برای امرار معاش خیلی فکر کردم و مشورت گرفتم.ولی دیدم اگر بتونم با پولی که برده بودم 2تا مسکن بخرم ازهرسرمایه گذاری بی دردسرتر هست وبا اجاره گرفتن در ماه میتونیم زندگی کنیم.تا بعدکه کار گیربیاریم خونه بهتری بگیریم برای زندگی.راستش کسی را نداشتم تا کمک فکری کنه که چکار کنیم که بهتر باشه واین راه را خودم فکر کردم ودیدم اگه مشکله مستاجر پیش نیاد عالیه.اپارتمانیکه خریدم درسانتاکلاریتا هست درمنطقه نیوهال.قیمتش مناسب بودواجاره هم خوب دادم.تقریبا8%درماه جواب میده که هیچ بانکی نمیده.بورس که شما میگین تجربه واگاهی میخواد که من ندارم.شما میگین این قانون همه جا نیست؟یعنی اون خانمی که کارهای خرید خونه روکردوایرانی هست دقت نکرد موقعیکه قرارداد را میخوند؟چون من به ایشون واگذار کرده بودم.زبانم خوب نیست و بلد هم نبودم چی به چی بوده.ماهی100$به ایشان میدم که کارهای مدیریتی خریدواجاره رو بکنه.از تجارب دوستان خیلی دوست دارم استفاده کنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ظاهر بین عزیز.این خانم وکیلم نیست.ایشان بنگاهی املاک هست(realetor).من از کس دیگه در اورنج کانتی شنیدم که اونجا هم این قانون هست.بله درست میگین بیشتر مسئله امنیت محله مورد نظرشون هست وبرای همین گفتند سال اول بایدخریدارخودش بشینه یابه فامیل اول بده و سال 2میتونه اجاره بده.من اپریل تازه اجاره دادم ولی نگران اینم که مجبورم سال دیگه برای این مسئله تنهائی بیام واونجا با مشکلاتش تنها برخورد کنم واز این مسئله از حالا غمم گرفته که چه کنم...شاید هم خدا میخواد من زودتر مستقر بشم و روی پای خودم بایستم.چون برنامه این هست که سال 93 با شوهرم که بازنشست میشه بریم وبمونیم.خواهرم همون شهر هست ولی نمیتونه کاری بکنه.من نمیدونم مالیاتها چی میشه در مورد خونه خریدن و اجاره گرفتن که چقدر ارزش داره اینکاریکه ما کردیم.واصلاچیزی تهش میمونه که زندگی 2نفره متوسطی داشته باشیم؟ما حداقل تا 2تا3سال فکر کنم بایدازجیب بخوریم.....خداخودش کمکمون کنه.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوب:ایا کسی اشنائی باشهر santa claritaدرحومه لس انجلس دارد؟ایرانی زیادهست؟تعلیم رانندگی ایرانی و امتحان ایرانی دارد؟کلاس زبان مجانی؟کالج برای درس ودانشگاه رفتن؟ایا کسی انجا ساکن است در حال حاضر؟سپاس فراوان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-22 ساعت 21:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-22 ساعت 23:26 توسط sasan831.)
با سلام
بنده تازه با سايت اشنا شدم و از اين بابت خوشحالم
اما چندتا سوال ذهن بنده رو مشغول كرده و خواهشم اينه كساني كه در مورد سوال من 100% اطلاعات دارند جواب بدهند تا بنده به جواب هاي نهايي خود برسم
با تشكر
1.دوستان اين مهموني هاو پارتي هايي كه جوانان دختر وپسر امريكايي كنار دريا يا استخرهاي خانگي كه تو فيلم ها ميگيرند تو لس انجلس حقيقت داره يا همش دروغه محضه و فقط داخل فيلم هايي كه هالييود ميسازه اين چنين هستش؟
2.بنده ماهي 8 هزار دلار به پول امريكا در ايران در ماه درامد دارم ميخوام بدونم با اين مبلغ در ماه تو لس انجلس تو چه رنج خانوادهي از نظر مرفه ايي حساب ميشم؟؟در كل با اين مبلغ در ماه تو لس انجلس چه كارا ميتونم بكنم (عشق و حال منظورمه )
3. كل اين تاپيك رو خوندم همه از امنيت و خطرناك بودن بعضي جاها و محلات اين شهر سوال ميكنن و بعضا هم جواب داده ميشه اما منظور از امنيت و خطر ناك بودن بعضي از محلات لس انجلس چيست؟ منظور اينه داري راه ميري يكي بي هوا يه تير تو مخت خالي ميكنه ؟؟منظور اينه گير نژاد پرست ميوفتي؟؟ منظور اينه گير دزدان و جيب برها ميوفتي و يا غيره لطفا بيشتر در اين خصوص توضيح بدين
4.اگر از يه ايالت بخواييم به يه ايالت ديگه ايي بريم شرايط داره يا نه مثل ايرانه كه از هر استان به استانه ديگه ايي ميري كسي باهات كاري نداره؟؟؟
5. بنده قصد دارم بازيگر مورد علاقم كه ساكن لس انجلسه از نزديك ديدارش كنم اين اجازه رو دارم يا نه؟؟
6.چقدر طول ميكشه بنده به زبان ولهجه امريكايي مسلط بشم البته فقط مكالمه ؟؟؟
7.در طول شب ميشه رفت بيرون مثال پارك شهر بازي كنار دريا رانندگي و غيره ؟؟؟؟
8.اگه به عنوان توريست بخوايم بيايم امريكا در سال چند بار اين اجازه داده ميشه؟؟؟
دوستان سوالاتم زياد شد عذر ميخوام ولي شديد به جواب ها نياز دارم خواهشن پاسخ بدين
يك دنيا سپاس گذارم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
می خواستم بدونم با 25000 دلار می توان در کالیفرنیا زندگی کرد؟
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میخوام به محض اینکه برسم آمریکا خونه بخرم بنظر شما بورلی هیلز بهتره یا ارواین امنیت خیلی واسعم مهم و جایی که تفریح بیشتر باشه و شلوغ باشه بیشتر دوس دارم از نظر کلی میخوام بدونم و از نظر مالیم مشکلی ندارم . میتونم واسه خونه تا ۳میلیون هم بذارم. منتظر نظر دوستان مخصوصا با تجربه هستم مخصوصا آقا آرش.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .
چرا دوستای لس آنجلس نشین نمیان جواب بدن.
پس این یه میلیون کجان .
ارزانترین محله لس آنجلس برای اجاره کجاس؟
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..
افرادکیس: 1
هزینه ها :10تومان عکس+ 55تومن ارسال+70 تمدید پاس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-04 ساعت 05:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-04 ساعت 05:05 توسط samira t.)
(2012-05-29 ساعت 23:17)shahin 93 نوشته: دوستان میخوام به محض اینکه برسم آمریکا خونه بخرم بنظر شما بورلی هیلز بهتره یا ارواین امنیت خیلی واسعم مهم و جایی که تفریح بیشتر باشه و شلوغ باشه بیشتر دوس دارم از نظر کلی میخوام بدونم و از نظر مالیم مشکلی ندارم . میتونم واسه خونه تا ۳میلیون هم بذارم. منتظر نظر دوستان مخصوصا با تجربه هستم مخصوصا آقا آرش.
خوب من آقا آرش نیستم ولی چون ارواین هستم از چیزیی که اینجا دیدم براتون میگم،ارواین یه محل ایرانی پسند ولی خیلی آروم و امن وقتی من تصمیم گرفتم بیام اینجا بعضی از دوستان میگفتن اونجا به دارد جوونا نمیخوره حوصلت سر میره ولی من به شخصه خیلی دوست دارم مخصوصا ارمششو.البته جای تفریح هم داره ولی خوب نه به اندازه لس آنجلس(اینو از بقیه شنیدم).
(2012-05-26 ساعت 16:55)ashkboosaval نوشته: سلام دوستان
می خواستم بدونم با 25000 دلار می توان در کالیفرنیا زندگی کرد؟
برای چه مدت؟بالاخره ۲۵۰۰۰ هم تموم میشه
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY