کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2012-08-24 ساعت 04:45)sadra_sepehr نوشته:  
(2012-08-23 ساعت 23:53)steve نوشته:  سلام دوستان من از برندگان ۲۰۱۳ هستم قصد دارم بیام لوس انجلس ۱۹ سالمه و الان ساکن مالزی هستم می‌خوام بیمنجا لیسانسمو شروع کنم و تنهام. نظرتون چیه برای اونجا بنظرتون جای خبییو انتخاب کردم یا اینکه...

استیو جان بنظر من اگه یه جیب پر پول داری و غم پول رو نداری بهترین جا رو انتخاب می کنی ولی اگه اینجوری نیست یه مقداری بیشتر فکر کن.
منظورتون از پر پول چیه؟ می‌شه بیشتر توضیح بدین
شماره کیس: **2013AS000015
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:KUALA LUMPUR MALAYSIA
ارسال فرمهای سری اول:10MAY DHL
تعداد نفرات: خود خودم Big Grin
کارنت شدن کیس:13AUG
مصاحبه:هفته سومoct
دریافت کلیرنس: نداشتم
دریافت ویزا:یک ضرب Big Grin
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مقصد : LAX
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee
(2012-08-24 ساعت 09:44)steve نوشته:  
(2012-08-23 ساعت 23:53)steve نوشته:  سلام دوستان من از برندگان ۲۰۱۳ هستم قصد دارم بیام لوس انجلس ۱۹ سالمه و الان ساکن مالزی هستم می‌خوام بیمنجا لیسانسمو شروع کنم و تنهام. نظرتون چیه برای اونجا بنظرتون جای خبییو انتخاب کردم یا اینکه...

استیو جان بنظر من اگه یه جیب پر پول داری و غم پول رو نداری بهترین جا رو انتخاب می کنی ولی اگه اینجوری نیست یه مقداری بیشتر فکر کن.

منظور روشنه اجاره خونه یکخوابه حداقل 1200 دلار در ماه ، بنزین حداقل 150 دلار در ماه ، خورد و خوراک حداقل 200 دلار در ماه ، دیگه تفریحم که بخوای داشته باشی هیچی دیگه!!!

فکرش رو بکن این وضعیت جیب پر پول می خواد یا نه؟
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، battosai ، roeentan ، braveelvis ، jake ، sadeghi897 ، a_r_m80 ، ساقر ، alirezanz ، golia
(2012-08-24 ساعت 14:32)sadra_sepehr نوشته:  

منظور روشنه اجاره خونه یکخوابه حداقل 1200 دلار در ماه ، بنزین حداقل 150 دلار در ماه ، خورد و خوراک حداقل 200 دلار در ماه ، دیگه تفریحم که بخوای داشته باشی هیچی دیگه!!!

فکرش رو بکن این وضعیت جیب پر پول می خواد یا نه؟

تازه بیل های ماهانه را اضافه نکردی
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، roeentan ، sadeghi897 ، alirezanz
با سلام به همه دوستان،
ما برای ژانویه عازم لس آنجلس هستیم و برای گرفتن گرین کارت یه ماهی اونجا هستیم.
1-میشه بگین کجاها رو برای اقامت موقتمون انتخاب کنیم که هم به کارای اداریمون برسیم و هم یه سری از جاهای دیدنی رو ببینیم.
2-کسی تجربه موندن در استودیو 6 لس انجلس رو داشته؟اگه آره کمی توضیح میشه بده راجع به کیفیتش؟ (ما یه بچه کوچیک هم داریم که خب هر جایی رو نمیتونیم انتخاب کنیم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام می خواهم دفترچه مقررات راهنمایی رانندگی امریکا - کالیفرنیا دقیقا لوس آنجلس را دانلودکنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-13 ساعت 07:32)Artin2012 نوشته:  با سلام به همه دوستان،
1-میشه بگین کجاها رو برای اقامت موقتمون انتخاب کنیم که هم به کارای اداریمون برسیم و هم یه سری از جاهای دیدنی رو ببینیم.
2-کسی تجربه موندن در استودیو 6 لس انجلس رو داشته؟اگه آره کمی توضیح میشه بده راجع به کیفیتش؟ (ما یه بچه کوچیک هم داریم که خب هر جایی رو نمیتونیم انتخاب کنیم)

سلام دوست عزيز ما 4 اكتبر داريم ميريم لوس آنجلس. در سمي ولي يك خانه اجاره كرديم 3 هفته 1300 تا. اگه خوب و تميز بود ادرس ميدم كه شما هم اجاره كنيد.
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، roeentan ، etefag ، alirezanz
سلام دوستان این اولین مشارکت بنده در این انجمن است و امیدوارم در آینده بتوانم مشارکتهای فعال بیشتری داشته باشم در آغاز با یک سوال شروع میکنم

بنده قصد دارم با خانواده تا هفته های آینده به لس انجلس مهاجرت کنیم البته با ویزای B1/B2 قصد ورود داریم و تصمیم دارم با راه اندازی بزنیس کوچک و یا خریداری یک شغل آماده در مرحله اول اقامت E1 , E2 دریافت کنم و کل دارایی اولیه که با خود قصد بردن دارم حدود 70000 دولار است آیا امکان موفقیت هست ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزيز ما 4 اكتبر داريم ميريم لوس آنجلس. در سمي ولي يك خانه اجاره كرديم 3 هفته 1300 تا. اگه خوب و تميز بود ادرس ميدم كه شما هم اجاره كنيد.
[/quote]

سلام مریم جان برای من هم اطلاعات بده در مورد خونه
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: Rainy
(2012-09-24 ساعت 11:51)مريم361 نوشته:  
(2012-09-13 ساعت 07:32)Artin2012 نوشته:  با سلام به همه دوستان،

سلام .ما 24oct تا 6 nov لس انجلس شما می تونید برای گرفتن جا به ما کمک کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی اینجا توی Granada hills یا Northridge لس آنجلس زندگی میکنه؟ یا اونجا آشنا داشته باشه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-22 ساعت 01:29)afshin2012 نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی
من از برندگان لاتاری ۲۰۱۲ هستم ، در شهر ارواین(Irvine) در منطقه اورنج کانتی کالیفرنیا (حدود ۱ ساعت تا لس آنجلس راهه و تعداد ایرانیان هم زیاده) زندگی می‌کنم و حدود یک ساله که اینجام . دوستانی که علاقه مندید برای زندگی به بهترین شهر کالیفرنیا ( امسال برای چندمین سال متوالی این شهر بهترین شهر کالیفرنیا برای زندگی چه از نظر امنیت و چه ازنظر زیبایی، تمیزی و دارا بودن مراکز بسیار معتبر آموزشی در کلیه مقاطع تحصیلی معرفی شده است) یعنی ارواین بیایید و دوست، آشنا و اقوامی در این شهر ندارید که در بدو ورود کمک‌تان کند با من تماس بگیرید.

دوست عزیز به امید خدا حتما موفق خواهید شد ولی بدونید که در اول کار باید مدتی در شغلی که می‌خواهید راه اندازی کنید به عنوان کارمند به کار مشغول شوید هرگز بدون اینکه حداقل شش ماه در یک شغلی به عنوان کارمند کار کنید اقدام به راه اندازی آن یا خرید آن بیزینس نکنید.

(2012-09-27 ساعت 20:46)zohair نوشته:  سلام دوستان این اولین مشارکت بنده در این انجمن است و امیدوارم در آینده بتوانم مشارکتهای فعال بیشتری داشته باشم در آغاز با یک سوال شروع میکنم

بنده قصد دارم با خانواده تا هفته های آینده به لس انجلس مهاجرت کنیم البته با ویزای B1/B2 قصد ورود داریم و تصمیم دارم با راه اندازی بزنیس کوچک و یا خریداری یک شغل آماده در مرحله اول اقامت E1 , E2 دریافت کنم و کل دارایی اولیه که با خود قصد بردن دارم حدود 70000 دولار است آیا امکان موفقیت هست ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید؟
من 24 oct مي رسم la مي تونم ايميل شما را راشته باشم براي اينكه هنوز جايي را رزرو نكرديم شما مي توانيد به ما كمك كنيد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من و همسرم برای 20 Feb میرسیم لس آنجلس..کسی هست بتونه برای خانه به ما کمک کنه؟
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
Exclamation 
سلام، دوست عزیز من زیاد اینجا کامنت نمیزارم، ولی‌ چون دیدم شرایط شما و میدونم، گفتم نظرمو بگم، من خودم قبل از آمدن اینجا مالزی بودم، درسم و نصفه بی‌خیال شدم آمدم اینجا، که دانشگاه‌های اینجا چیز و از مالزی نصف ترنسفر نمی‌کنن منم باید از اول بخونم. یا اینکه برم کامیونیتی کالج و یکی‌ ۲ تا درس عمومی بخونم، بد برم دانشگاه دولتی. که ارزون تر در میاد. یا اینکه برم دانشگاه خصوصی که کامیونیتی کالج و نمیخواد ولی‌ گرون تره.

حالا اگه شما درستو شروع کاری و می‌تونی مالزی تموم کنی‌ بد نیست، اگه نه که دیگه راه دیگیی‌ نیست. اینجا دأنسگه‌ها گرون هستن حتا دولتی تا مخصوصا تا موقعیی‌ که تازه واردی برا ۱ سال. مثل دانشجو خارجی‌ عزت پول میگیرن که می‌تونی تو سایت‌هاشون نگاه کنی‌. رفتن به دانشگاه‌های خوب هم سخته و رقابت شدید.

سلام دوستان، اطراف بولی هیلز، پیکو، المپیک کسی‌ هست، دلمون گرفت بریم یه قهوه بخوریم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: satin ، Rainy ، alirezanz
کسی راجع به شهر west covina چیزی میدونه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، alirezanz
سلام دوستان ما اوايل دسامبر وارد لوس انجلس ميشيم الان ٣ماه اينترنتي هرچي هتل استديو و خونه براي اجاره بوده رو زير و رو كرديم خلاصه كه در اين تاريخ هتل خوب با قيمت مناسب پيدا نميشه مثلا هوم استيد كه بچه هاي سايت ميگن تميز و خوبه اصلا توي اين مناطق شعبه نداره ازتون خواهشي دارم ما يه پسر كوچيك داريم و هرجايي نميتونيم بريم گفتيم يه خونه براي دو سه ماه اجاره كنيم تا بعد سر فرصت خونه مورد نظرمون و پيدا كنيم توي اورنج كانتي و ايرواين هم خوبه اگه لوس انجلس هم پيدا نشد اگه لطف كنيد و نظرتون رو بگين ممنون ميشيم ما كمتر از يك ماه فرصت داريم
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان