کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
سلام دوستان.من دارم سایتا رو برای اجاره کردن خونه نگاه میکنم یه مقدار تو آدرس ها به مشکل برخوردم. کلا استایل شهریشون با ایران متفاوته و برای من که به محله ها آشنایی ندارم خیلی گیج کننده هستش کسی هست بتونه من رو راهنمایی کنه که به مرکز شهر کدوم مناطق نزدیکه؟
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، Tomas ، alirezanz
(2012-10-30 ساعت 11:29)mo897sa نوشته:  سلام دوستان.من دارم سایتا رو برای اجاره کردن خونه نگاه میکنم یه مقدار تو آدرس ها به مشکل برخوردم. کلا استایل شهریشون با ایران متفاوته و برای من که به محله ها آشنایی ندارم خیلی گیج کننده هستش کسی هست بتونه من رو راهنمایی کنه که به مرکز شهر کدوم مناطق نزدیکه؟

کدوم محدوده ها را میخواهید؟

(2012-10-29 ساعت 15:02)Azi b نوشته:  سلام دوستان ما اوايل دسامبر وارد لوس انجلس ميشيم الان ٣ماه اينترنتي هرچي هتل استديو و خونه براي اجاره بوده رو زير و رو كرديم خلاصه كه در اين تاريخ هتل خوب با قيمت مناسب پيدا نميشه مثلا هوم استيد كه بچه هاي سايت ميگن تميز و خوبه اصلا توي اين مناطق شعبه نداره ازتون خواهشي دارم ما يه پسر كوچيك داريم و هرجايي نميتونيم بريم گفتيم يه خونه براي دو سه ماه اجاره كنيم تا بعد سر فرصت خونه مورد نظرمون و پيدا كنيم توي اورنج كانتي و ايرواين هم خوبه اگه لوس انجلس هم پيدا نشد اگه لطف كنيد و نظرتون رو بگين ممنون ميشيم ما كمتر از يك ماه فرصت داريم

هر کدام از این متل و هتل و.... که قیمتش مناسب بود بگیرید.. نمیخواهید که برای یک عمر زندگی کنید... از اول سخت نگیرید.... خوشتان نیامد میتونید هتلتان را عوض کنید...... در کدام مناطق دنبال اطاق میگردید؟.... شاید بتونم کمکتان کنم...

(2012-10-26 ساعت 22:18)asxz نوشته:  کسی راجع به شهر west covina چیزی میدونه ؟

چه اطلاعاتی میخواهید بدونید؟
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: Azi b ، Tomas ، alirezanz
دنبال یک نفر می گردم که بتونم با اون اوایل دسامبر یک خونه تو لس آنجلس کانتی بگیرم . من پسر 32 ساله و دانشجوی فوق لیسانس کامپیوتر CSULA هستم
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 23:52)arash2012 نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی مهاجرسرا، من هم اکنون در نیویورک هستم که از 28 سپتامبر که نیویورک رسیدم گرین کارت گرفتم منتظر سوشیل سکوریتی هستم و قصد دارم پس از گرفتنش، مستقیم برم لس آنجلس شهر Valley و خونه یا اتاقی تهیه نمایم آیا کسانی ازدوستان با من هم مقصد هستند که اونجا هم اتاق بشیم؟ من کارشناس ارشد برق هستم و در مرحله بعد از گرفتن خونه قصد پیدا کردن کار و کالج دارم تا در اسرع وقت بتونم برای ادامه تحصیل وارد دانشگاه بشم
اگر دوستان خوب تمایل دارند پیام خصوصی بگذارند
با آرزوی موفقیت برای همگی دوستان.
ببخشید سوال میکنم شما چرا میخاین از نیویورک برید لس آنجلس؟منظورم اینه که اونجا مشکلی داشته که به نظرتون مناسب زندگی نبوده یا اینکه بدلایل شخصی میرید؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: siralex ، Tomas ، alirezanz
با سلام خدمت دوستان
بنده کارم طراحی وب سایت هستش .
با سیستم مدیریت جوملا کار می کنم به زبان css , php هم در حد متوسط وارد هستم
می خواستم ببینم با این مشخصات راحت می تونم کار پیدا کنم و اینکه حداقل حقوق چقدر هست
نمونه کار هم دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2012-10-29 ساعت 15:02)Azi b نوشته:  سلام دوستان ما اوايل دسامبر وارد لوس انجلس ميشيم الان ٣ماه اينترنتي هرچي هتل استديو و خونه براي اجاره بوده رو زير و رو كرديم خلاصه كه در اين تاريخ هتل خوب با قيمت مناسب پيدا نميشه مثلا هوم استيد كه بچه هاي سايت ميگن تميز و خوبه اصلا توي اين مناطق شعبه نداره ازتون خواهشي دارم ما يه پسر كوچيك داريم و هرجايي نميتونيم بريم گفتيم يه خونه براي دو سه ماه اجاره كنيم تا بعد سر فرصت خونه مورد نظرمون و پيدا كنيم توي اورنج كانتي و ايرواين هم خوبه اگه لوس انجلس هم پيدا نشد اگه لطف كنيد و نظرتون رو بگين ممنون ميشيم ما كمتر از يك ماه فرصت داريم

دوست عزيز extended stay America تو woodland hills رو چك كن قيمتش مناسبه و تميزه جاش هم خيلي به رستوران ها و سوپري إيراني ها نزديكه با پياده ٥ دقيقه راهه من الان اينجام و راضيم
پاسخ
تشکر کنندگان: nedh ، Azi b ، Tomas ، rozelo ، rira1982 ، powerb ، alirezanz

دوست من برای 1 هفته یه جا رو بگیر ، چون باید خونه هارو از نزدیک ببینی .... بعدش می تونی جایی که می خوای رو پیدا کنی
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: Azi b ، Tomas ، lilac ، alirezanz
با سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم با این مشخصات راحت می تونم کار پیدا کنم و اینکه حداقل حقوق چقدر هست توی لس آنجلس
نمونه کار هم دارم

سوال دیگم اینه که شما با شرکت foreverliving آشنایی دارید محصولاتش رو مصرف کردید
یکی جواب سوالای مارو نمیده؟
پاسخ
(2012-11-06 ساعت 22:34)highlife نوشته:  یکی جواب سوالای مارو نمیده؟
عزیز برای گرفتن جوابت به monster.com سایت کاریابی در ایالات متحده سر بزن یا به سایتهای مشابه ، اونوقت می تونی حدود حقوق در زمینه کاری خودتم پیدا کنی.
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: highlife ، Tomas ، alirezanz
(2012-11-06 ساعت 17:10)highlife نوشته:  با سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم با این مشخصات راحت می تونم کار پیدا کنم و اینکه حداقل حقوق چقدر هست توی لس آنجلس
نمونه کار هم دارم

سوال دیگم اینه که شما با شرکت --------------------آشنایی دارید محصولاتش رو مصرف کردید
یکی جواب سوالای مارو نمیده؟

شما الان کجا هستی؟!! ایرانی ، امریکایی؟
اگه ایرانی اینو بدون که باید زبانت در حد تیم ملی یه چیزی بالاتر باشه که فکر نکنم کسی اینجا نیومده و یه سال نمونده به اون حد برسه..ولی کار هست باید بگردی حتما پیدا می کنی
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، highlife ، Tomas ، alirezanz
مرسی از شما
ایرانم اگه زبانم ردیف شه نمونه کار هم داشته باشم البته سایت انگلیسی می شه راحت استخدام شد؟
پاسخ
از سایت www.priceline.com استفاده کنید. اگر حوصله داشته باشید میتونید هتل رو با یک سوم قیمت معمولی از طریق بید گذاشتن بگیرید و بعد سرفرصت دنبال خونه یا هتل بهتر بگردید. البته به این ترتیب بهترین اتاق هتل رو به شما نمیدن و احتمالا رو به پارکینگ یا اتوبان خواهد بود. ولی میشه با ۳۰-۴۰ دلار هتل گرفت.

میدهم من مالیات به اوباما   -----   با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم  ----  تا دهد پاسپورت آبی او به ما

پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، Azi b ، Tomas ، lilac ، alirezanz ، behjat
دوستای خوبم ما به احتمال خیلی زیاد عازم ون نایز(van nuys)در لس آنجلس هستیم.اگر کسی تجربه ی زندگی در اونجارو داره یا اطلاعات ممنون میشم کمکمون کنه...
شرایط کاریش-هزینه هاش-قیمت خونه و از همین اطلاعات اولیه ولی مههههههههههههههم واسه شروع یه زندگی.
بازم پیشاپیش از همه ممنونم.
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، Tomas ، armin1 ، a_r_m80 ، kouroshd ، alirezanz
(2012-11-14 ساعت 14:00)Emma_a432 نوشته:  دوستای خوبم ما به احتمال خیلی زیاد عازم ون نایز(van nuys)در لس آنجلس هستیم.اگر کسی تجربه ی زندگی در اونجارو داره یا اطلاعات ممنون میشم کمکمون کنه...
شرایط کاریش-هزینه هاش-قیمت خونه و از همین اطلاعات اولیه ولی مههههههههههههههم واسه شروع یه زندگی.
بازم پیشاپیش از همه ممنونم.

اگر هتل studio6 ون نایز مقیم میشید باید بگم من و خانمم هم احتمالا همونجا می خوایم بیایم برای ورود. ما احتمالا برای اپریل انجا هستیم. انشالله بتونیم همسایه بشیم و به هم کمک کنیم .
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: Emma_a432 ، Tomas ، a_r_m80 ، alirezanz
دوستان ميشه لطف كنيد و محله هايي كه بيشتر ايراني داره در لوس اجلس معرفي كنيد؟ مثلا محله هايي كه بيشتر فروش گاها و رستوران هاي ايراني توشن و آيا اين محله ها گرونن يا ارزن مثلا يك فلت يك خابه چه قيمتي ميشه اجاره كرد؟
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه Big Grin

ورود به آمریکا : آخر 2012

God Bless The USA
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، Tomas ، powerb ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان