موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من دارم سایتا رو برای اجاره کردن خونه نگاه میکنم یه مقدار تو آدرس ها به مشکل برخوردم. کلا استایل شهریشون با ایران متفاوته و برای من که به محله ها آشنایی ندارم خیلی گیج کننده هستش کسی هست بتونه من رو راهنمایی کنه که به مرکز شهر کدوم مناطق نزدیکه؟
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2012-11-01 ساعت 00:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-01 ساعت 00:20 توسط nicole.gemini.)
(2012-10-30 ساعت 11:29)mo897sa نوشته: سلام دوستان.من دارم سایتا رو برای اجاره کردن خونه نگاه میکنم یه مقدار تو آدرس ها به مشکل برخوردم. کلا استایل شهریشون با ایران متفاوته و برای من که به محله ها آشنایی ندارم خیلی گیج کننده هستش کسی هست بتونه من رو راهنمایی کنه که به مرکز شهر کدوم مناطق نزدیکه؟
کدوم محدوده ها را میخواهید؟
(2012-10-29 ساعت 15:02)Azi b نوشته: سلام دوستان ما اوايل دسامبر وارد لوس انجلس ميشيم الان ٣ماه اينترنتي هرچي هتل استديو و خونه براي اجاره بوده رو زير و رو كرديم خلاصه كه در اين تاريخ هتل خوب با قيمت مناسب پيدا نميشه مثلا هوم استيد كه بچه هاي سايت ميگن تميز و خوبه اصلا توي اين مناطق شعبه نداره ازتون خواهشي دارم ما يه پسر كوچيك داريم و هرجايي نميتونيم بريم گفتيم يه خونه براي دو سه ماه اجاره كنيم تا بعد سر فرصت خونه مورد نظرمون و پيدا كنيم توي اورنج كانتي و ايرواين هم خوبه اگه لوس انجلس هم پيدا نشد اگه لطف كنيد و نظرتون رو بگين ممنون ميشيم ما كمتر از يك ماه فرصت داريم
هر کدام از این متل و هتل و.... که قیمتش مناسب بود بگیرید.. نمیخواهید که برای یک عمر زندگی کنید... از اول سخت نگیرید.... خوشتان نیامد میتونید هتلتان را عوض کنید...... در کدام مناطق دنبال اطاق میگردید؟.... شاید بتونم کمکتان کنم...
(2012-10-26 ساعت 22:18)asxz نوشته: کسی راجع به شهر west covina چیزی میدونه ؟
چه اطلاعاتی میخواهید بدونید؟
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-04 ساعت 01:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-04 ساعت 03:47 توسط Ali Sepehr.)
دنبال یک نفر می گردم که بتونم با اون اوایل دسامبر یک خونه تو لس آنجلس کانتی بگیرم . من پسر 32 ساله و دانشجوی فوق لیسانس کامپیوتر CSULA هستم
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
بنده کارم طراحی وب سایت هستش .
با سیستم مدیریت جوملا کار می کنم به زبان css , php هم در حد متوسط وارد هستم
می خواستم ببینم با این مشخصات راحت می تونم کار پیدا کنم و اینکه حداقل حقوق چقدر هست
نمونه کار هم دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
بنده کارم طراحی وب سایت هستش .
با سیستم مدیریت جوملا کار می کنم به زبان css , php هم در حد متوسط وارد هستم
می خواستم ببینم با این مشخصات راحت می تونم کار پیدا کنم و اینکه حداقل حقوق چقدر هست توی لس آنجلس
نمونه کار هم دارم
سوال دیگم اینه که شما با شرکت foreverliving آشنایی دارید محصولاتش رو مصرف کردید
یکی جواب سوالای مارو نمیده؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-08 ساعت 03:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-08 ساعت 03:45 توسط mehrdadalemi.)
(2012-11-06 ساعت 22:34)highlife نوشته: یکی جواب سوالای مارو نمیده؟
عزیز برای گرفتن جوابت به monster.com سایت کاریابی در ایالات متحده سر بزن یا به سایتهای مشابه ، اونوقت می تونی حدود حقوق در زمینه کاری خودتم پیدا کنی.
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از شما
ایرانم اگه زبانم ردیف شه نمونه کار هم داشته باشم البته سایت انگلیسی می شه راحت استخدام شد؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوبم ما به احتمال خیلی زیاد عازم ون نایز(van nuys)در لس آنجلس هستیم.اگر کسی تجربه ی زندگی در اونجارو داره یا اطلاعات ممنون میشم کمکمون کنه...
شرایط کاریش-هزینه هاش-قیمت خونه و از همین اطلاعات اولیه ولی مههههههههههههههم واسه شروع یه زندگی.
بازم پیشاپیش از همه ممنونم.
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)
ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ميشه لطف كنيد و محله هايي كه بيشتر ايراني داره در لوس اجلس معرفي كنيد؟ مثلا محله هايي كه بيشتر فروش گاها و رستوران هاي ايراني توشن و آيا اين محله ها گرونن يا ارزن مثلا يك فلت يك خابه چه قيمتي ميشه اجاره كرد؟
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا : آخر 2012
God Bless The USA