کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2012-11-16 ساعت 00:21)yashaaa نوشته:  دوستان ميشه لطف كنيد و محله هايي كه بيشتر ايراني داره در لوس اجلس معرفي كنيد؟ مثلا محله هايي كه بيشتر فروش گاها و رستوران هاي ايراني توشن و آيا اين محله ها گرونن يا ارزن مثلا يك فلت يك خابه چه قيمتي ميشه اجاره كرد؟

تا جایی که من اطلاع دارم سه شهر زیر بیشترین تعداد ایرانی را در لس انجلس دارد به ترتیب هزینه ها از کم به زیاد براتون لیست کردم البته اکثریت جمعیت ایرانی ساکن در بورلی هیلز یهودی و ثروتمند هستند.
به عنوان مثال در Woodland Hills می توانید یک Townhouse با کلیه امکانات بین ۱۷۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار اجاره کنید ولی در بورلی هیلز یک آپارتمان دو خوابه کوچک حداقل قیمت آن ۲۰۰۰ دلار است. وست ود هم که مرکز اصلی سوپرمارکت های ایرانی است از بربری و لواش گرفته تا ترشی و لواشک پیدا میشه.

1-San Fernando Valley
3-Woodland Hills
2-Westwood
3-Beverly Hills

در اطراف لوس انجلس هم به ترتیب زیر کامیونیتی ایرانی ها زیاده :

1-Irvine
2-Orange County
3-San Diego
4-Palm Springs
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: yashaaa ، ali234 ، tartar ، bayat_r ، bardia9 ، el333 ، Tomas ، lilac ، armin1 ، ostokhan ، r_ent ، hesam.inanloo ، amir0_0amir ، kouroshd ، farzad47 ، alirezanz ، bozorg ، golia
وننایس:
- اجاره خونه ارزونه
- فروشگاههای کوچیک و متوسط رو میشه پیاده رفت.
- در مرکز سان فرناندو ولیه (خوبی دیگه ای به فکرم نمیرسه، بهتره بدگویی هم نکنم ولی اگر بچه مدرسه ای دارید، بهتر به فکر یه شهر دیگه باشید.
(2012-11-14 ساعت 14:00)Emma_a432 نوشته:  دوستای خوبم ما به احتمال خیلی زیاد عازم ون نایز(van nuys)در لس آنجلس هستیم.اگر کسی تجربه ی زندگی در اونجارو داره یا اطلاعات ممنون میشم کمکمون کنه...
شرایط کاریش-هزینه هاش-قیمت خونه و از همین اطلاعات اولیه ولی مههههههههههههههم واسه شروع یه زندگی.
بازم پیشاپیش از همه ممنونم.

میدهم من مالیات به اوباما   -----   با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم  ----  تا دهد پاسپورت آبی او به ما

پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، bayat_r ، Emma_a432 ، usa lover ، Tomas ، kouroshd ، alirezanz
(2012-11-16 ساعت 00:21)yashaaa نوشته:  دوستان ميشه لطف كنيد و محله هايي كه بيشتر ايراني داره در لوس اجلس معرفي كنيد؟ مثلا محله هايي كه بيشتر فروش گاها و رستوران هاي ايراني توشن و آيا اين محله ها گرونن يا ارزن مثلا يك فلت يك خابه چه قيمتي ميشه اجاره كرد؟

با سلام
اینجا محله ها یا سیتی ها خیلی متنوع هستند و تقریبأ توی اکثرشون که با سلیقه ما ایرانیها جور در میاد ، ایرانی هم زیاد زندگی میکنه ولی به طور کلی اغلب ایرانی ها در شمال و غرب لس آنجلس بیشتر هستند و به خصوص در محله هائی که دوستان در پست های قبلی اشاره کردند. ولی به عنوان مثال در کنار همین محله ها یا سیتی ها ( از این به بعد بهتره شما هم بگید سیتی) ، سیتی های دیگه ای هم هستند که توشون ایرانی کم نیست مثل
calabasas - encino - tarzana - canoga park - west hill
که در همسایگی woodland hills هستند
و البته تمامی این سیتی ها در بخش بزرگی از los angeles county به نام san fernando vally قرار دارند که به اختصار به اون ولی میگن برای اینکه بهتر متوجه بشی لازمه که بگم مساحت ولی تقریبآ اندازه کل تهرانه .
با این وضعیت خودت میتونی حدس بزنی که چقدر حق انتخابت زیاد و در عین حال سخته ولی خیلی خودتو ناراحت نکن این یکی از ویژگی های اینجاست.
در مورد فروشگاه و مرکز خرید هم خیلی نگران نباش چون توی این محلات به وفور مغازه های ایرانی وجود داره که در هر صورت باید با ماشین بری اونجا که در بد ترین حالت مجبور میشی 15 دقیقه بیشتر رانندگی کنی در مورد رستوران هم همین وضعیت وجود داره.
اما در مورد فلت یک خوابه با 1200 تا 1300 دلار می تونی توی woodland hills به راحتی اجاره کنی (البته این فقط قیمت خونه است و باقی موارد اجاره آپارتمان که توی تالار خودش به تفصیل مورد بحث قرار گرفته نیز بایستی مورد توجه قرار بگیرد)
برای اینکه قیمت و شرایط رو بهتر متوجه بشی می تونی توی سایت craiglist آپارتمان یک خوابه رو توی ولی و یا وست وود یا سایر محله ها سرچ کنی.
با تشکر

پاسخ
تشکر کنندگان: yashaaa ، ali234 ، bayat_r ، satin ، el333 ، Tomas ، lilac ، hesam.inanloo ، rozelo ، amir0_0amir ، kouroshd ، شاپور شاپوري ، پدی ، alirezanz
دوستان ساکن لوس انجلس سلام :

خواستم سوالی کنم هرچد شاید عجیب باشه :

راستش دوست من ۲ هفته هست که رفته لوس انجلس و شما ساکنین هم حتما Metro bus رو دیده اید که به رنگهای مختلف هست با جاهای مختلفی‌ سرویس می‌دهد.

این دوست من یدونه بلیط گرفته و استفاده کرده ولی روزه بعدش بدونی که بلیط گرفته باشه سوار اتوبوس شده و در مقصد خیرشو گرفتند و بهش ticket دادند .!! اونم چند... ۷۰ $ .!!!! بنده خدا کلی‌ ناراحت شده که نیومد اینجوری شده. حالا خوبیش اینکه فعلا نه ID داره نه چیزی از شم گویا پرسیدند کارت نشون بعدِ هیچی‌ نداشته نشون بده. ولی‌ تو ticket اسمشو گفت و آدرس اینها. می‌خواستم بدونم حالا اگر این پول را نده چی‌ می‌شه؟؟ آیا واسش بعدا مشکل ساز میشود؟ با اینکه هیچ چیزی نشون نداده؟ ( البته بهش گفتم کاشکی‌ الکی‌ اسمتو میگفتی‌.((()))(((()(*((
(ولی‌ خدای‌ این جریمشون زیادی جریمه است.!!!!!!)
ببخشید سوالم عجیب هست ولی‌ من لوس انجلس نیمدم هنوز و اینکه اگه می‌شه بگید تا این دوستم از ناراحتی‌ در بیاد.

با سپاس.
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، pr.kia ، Tomas
(2012-11-17 ساعت 11:25)afshin_m7 نوشته:  دوستان ساکن لوس انجلس سلام :

راستش دوست من ۲ هفته هست که رفته لوس انجلس و شما ساکنین هم حتما Metro bus رو دیده اید که به رنگهای مختلف هست با جاهای مختلفی‌ سرویس می‌دهد.

این دوست من یدونه بلیط گرفته و استفاده کرده ولی روزه بعدش بدونی که بلیط گرفته باشه سوار اتوبوس شده و در مقصد خیرشو گرفتند و بهش ticket دادند .!! اونم چند... ۷۰ $ .!!!! بنده خدا کلی‌ ناراحت شده که نیومد اینجوری شده. حالا خوبیش اینکه فعلا نه ID داره نه چیزی از شم گویا پرسیدند کارت نشون بعدِ هیچی‌ نداشته نشون بده. ولی‌ تو ticket اسمشو گفت و آدرس اینها. می‌خواستم بدونم حالا اگر این پول را نده چی‌ می‌شه؟؟ آیا واسش بعدا مشکل ساز میشود؟ با اینکه هیچ چیزی نشون نداده؟ ( البته بهش گفتم کاشکی‌ الکی‌ اسمتو میگفتی‌.((()))(((()(*((
ببخشید سوالم عجیب هست ولی‌ من لوس انجلس نیمدم هنوز و اینکه اگه می‌شه بگید تا این دوستم از ناراحتی‌ در بیاد.

با سپاس.

با سلام به دوستان :

کسی‌ از ساکنین لوس انجلس میتواند کمکی‌ به ما کند؟ این دوستم بدجوری ناراحت شده.

با سپاس...
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، Tomas
(2012-11-20 ساعت 08:18)afshin_m7 نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 11:25)afshin_m7 نوشته:  دوستان ساکن لوس انجلس سلام :

با سپاس.

با سلام به دوستان :

کسی‌ از ساکنین لوس انجلس میتواند کمکی‌ به ما کند؟ این دوستم بدجوری ناراحت شده.

با سپاس...

دوست عزیز بگو ناراحت نباشه ، 70 دلار داده یه چیزی یاد گرفته دیگه !! نا سلامتی تو اون کشور قراره زندگی کنیم..پس این مسائل هم باید رعایت کنیم.
..... حالا فردا پولو نمیده ، یه جا دیگه خِرشو میگیرن باز ناراحتی و گرفتاری.
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، ali234 ، afshin_m7 ، sadeghi897 ، r91 ، Tomas ، lilac ، r_ent ، mgolchin13 ، alirezanz
سلام، دوستانی که مستقر در لس انجلس هستند و تمایل به زندگی در شهر VALLEY دارند میتونند برای هم خونه پیدا کردن پیام بفرستند
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2008-10-28 ساعت 00:05)mre نوشته:  
saeeedpro نوشته:
با سلام
می خواستم ببینم اگر کسی بتونه 80 هزار دلار در آمریکا در بیاره زندگیش چطوریه؟
در ماه یا در سال ؟[img]http://[/img]
نقل قول:

khob age 80 hezata mito0ni dar biari chera mikhay america bashiii:Big Grin

طبق قوانین مهاجرسرا ، لطفا فقط به زبان فارسی - نه پینگلیش- بنویسید ( در صورت نداشتن کیبورد فارسی، از سایت بهنویس می توانید استفاده کنید )
(2008-03-12 ساعت 01:13)samad نوشته:  ایرانیای زیادی در شهر لس آنجلس زندگی می کنند. این موضوع رو باز کردم که یافته های خودم رو در مورد زندگی، کار، تحصیل و خلاصه همه چیزایی رو که می تونه به یه تازه وارد تو شهر فرشته ها! کمک کنه جمع کنم.
از وب سایت رسمی شهر شروع می کنم که خیلی چیزا میشه توش پیدا کرد.

salam doostan man madrake tahsilim zire diplom hast mikhastam bedoonam age eghamat begiram va be darsam edame bedam komak hazine darsi be man talogh migire lotfan pasokh dahid merccccc
-----
سلام دوستان من مدرک تحصیلیم زیر دیپلم هست می‌خواستم بدونم اگه اقامت بگیرم و به درسم ادامه بدم کمک هزینه درسی‌ به من تعلق میگیره لطفا پاسخ دهید مرسی
پاسخ
بله تعلق میگیرد.. البته باید اول یک سری مراحل را پشت سر بگذارید.. مثل گذشتن مدت مشخصی از اقامت و....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، lilac ، alirezanz
سلام به همه ي دوستان مهاجرسرا
من عضو جديد اين انجمن هستم و بتازگي از مصاحبه برگشتم.البته كليرنس خوردم.
روز مصاحبه از من يه آدرس توي امريكا خواستن كه گرين كارتو ارسال كنن به اون آدرس.
ولي من آدرسي نداشتم بدم.چون كسي رو اونجا ندارم.
ميخواستم ببينم كسي ميتونه يه آدرس توي آمريكا به من بده تا بدم به سفارت.
فقط براي ارسال گرين كارتم به اون آدرس
ممنون
پاسخ
دوستان میشه در باره خرید ماشین در یک ماه اول ورود توضیح بدید ؟ آیا میشه یک وام برای خرید ماشین گرفت یا باید همه رو به صورت نقد پرداخت کرد ؟
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه Big Grin

ورود به آمریکا : آخر 2012

God Bless The USA
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، Tomas ، ali234 ، alirezanz
(2012-12-20 ساعت 02:04)rouhollah نوشته:  سلام به همه ي دوستان مهاجرسرا
من عضو جديد اين انجمن هستم و بتازگي از مصاحبه برگشتم.البته كليرنس خوردم.
روز مصاحبه از من يه آدرس توي امريكا خواستن كه گرين كارتو ارسال كنن به اون آدرس.
ولي من آدرسي نداشتم بدم.چون كسي رو اونجا ندارم.
ميخواستم ببينم كسي ميتونه يه آدرس توي آمريكا به من بده تا بدم به سفارت.
فقط براي ارسال گرين كارتم به اون آدرس
ممنون

سلام دوست عزيز

ميتونيد با ما تماس بگيريد.

http://mohajersara.com/thread-5813.html

0013104300060
0019492077209
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، IN.USA@2013 ، Tomas ، lilac ، r_ent ، a_r_m80 ، alirezanz
سلام من ١٩ دسامبر كارت زرد كرفتم (ويزاي توريستي) و ميخوام با دختر ٦ سالم بيام كاليفرنيا ( البته شوهرم هم ٢ ماه ديكه مياد) و الان ٥.٥ ماهه باردارم . كجاي كاليفرنيا بهتره مي خوام خونه اجاره كنم. به نظرتون خرجم از ماهي ١٥٠٠ دلار ببشتر ميشه؟دكتر زنان و زايمان ايراني اونجا ميشناسين؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، alirezanz
دوستانی که دنبال دفترچه راهنمای رانندگی در کالیفرنیا هستند از این سایت قایل مربوطه رو دانلود کنند Cool فارسی هم دارهBig Grin

https://www.dmv.ca.gov/pubs/pubs.htm

پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، lilac ، itsmasoud ، r_ent ، mahdi j ، alirezanz
(2012-12-27 ساعت 14:13)amiz.abdollah نوشته:  دوستانی که دنبال دفترچه راهنمای رانندگی در کالیفرنیا هستند از این سایت قایل مربوطه رو دانلود کنند Cool فارسی هم دارهBig Grin

https://www.dmv.ca.gov/pubs/pubs.htm

این تاپیک رو هم برای رانندگی بخونین بهتون کمک میکنه .

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...=گواهینامه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، Ali Sepehr ، usa lover ، roeentan ، lilac ، itsmasoud ، mansour*** ، r_ent ، ساقر ، amir0_0amir ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان