موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-16 ساعت 00:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-16 ساعت 00:55 توسط Acaro.)
(2012-11-16 ساعت 00:21)yashaaa نوشته: دوستان ميشه لطف كنيد و محله هايي كه بيشتر ايراني داره در لوس اجلس معرفي كنيد؟ مثلا محله هايي كه بيشتر فروش گاها و رستوران هاي ايراني توشن و آيا اين محله ها گرونن يا ارزن مثلا يك فلت يك خابه چه قيمتي ميشه اجاره كرد؟
تا جایی که من اطلاع دارم سه شهر زیر بیشترین تعداد ایرانی را در لس انجلس دارد به ترتیب هزینه ها از کم به زیاد براتون لیست کردم البته اکثریت جمعیت ایرانی ساکن در بورلی هیلز یهودی و ثروتمند هستند.
به عنوان مثال در Woodland Hills می توانید یک Townhouse با کلیه امکانات بین ۱۷۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار اجاره کنید ولی در بورلی هیلز یک آپارتمان دو خوابه کوچک حداقل قیمت آن ۲۰۰۰ دلار است. وست ود هم که مرکز اصلی سوپرمارکت های ایرانی است از بربری و لواش گرفته تا ترشی و لواشک پیدا میشه.
1-San Fernando Valley
3-Woodland Hills
2-Westwood
3-Beverly Hills
در اطراف لوس انجلس هم به ترتیب زیر کامیونیتی ایرانی ها زیاده :
1-Irvine
2-Orange County
3-San Diego
4-Palm Springs
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-17 ساعت 11:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-17 ساعت 11:26 توسط afshin_m7.)
دوستان ساکن لوس انجلس سلام :
خواستم سوالی کنم هرچد شاید عجیب باشه :
راستش دوست من ۲ هفته هست که رفته لوس انجلس و شما ساکنین هم حتما Metro bus رو دیده اید که به رنگهای مختلف هست با جاهای مختلفی سرویس میدهد.
این دوست من یدونه بلیط گرفته و استفاده کرده ولی روزه بعدش بدونی که بلیط گرفته باشه سوار اتوبوس شده و در مقصد خیرشو گرفتند و بهش ticket دادند .!! اونم چند... ۷۰ $ .!!!! بنده خدا کلی ناراحت شده که نیومد اینجوری شده. حالا خوبیش اینکه فعلا نه ID داره نه چیزی از شم گویا پرسیدند کارت نشون بعدِ هیچی نداشته نشون بده. ولی تو ticket اسمشو گفت و آدرس اینها. میخواستم بدونم حالا اگر این پول را نده چی میشه؟؟ آیا واسش بعدا مشکل ساز میشود؟ با اینکه هیچ چیزی نشون نداده؟ ( البته بهش گفتم کاشکی الکی اسمتو میگفتی.((()))(((()(*((
(ولی خدای این جریمشون زیادی جریمه است.!!!!!!)
ببخشید سوالم عجیب هست ولی من لوس انجلس نیمدم هنوز و اینکه اگه میشه بگید تا این دوستم از ناراحتی در بیاد.
با سپاس.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دوستانی که مستقر در لس انجلس هستند و تمایل به زندگی در شهر VALLEY دارند میتونند برای هم خونه پیدا کردن پیام بفرستند
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2012-12-19 ساعت 20:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 20:17 توسط nicole.gemini.)
بله تعلق میگیرد.. البته باید اول یک سری مراحل را پشت سر بگذارید.. مثل گذشتن مدت مشخصی از اقامت و....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ي دوستان مهاجرسرا
من عضو جديد اين انجمن هستم و بتازگي از مصاحبه برگشتم.البته كليرنس خوردم.
روز مصاحبه از من يه آدرس توي امريكا خواستن كه گرين كارتو ارسال كنن به اون آدرس.
ولي من آدرسي نداشتم بدم.چون كسي رو اونجا ندارم.
ميخواستم ببينم كسي ميتونه يه آدرس توي آمريكا به من بده تا بدم به سفارت.
فقط براي ارسال گرين كارتم به اون آدرس
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه در باره خرید ماشین در یک ماه اول ورود توضیح بدید ؟ آیا میشه یک وام برای خرید ماشین گرفت یا باید همه رو به صورت نقد پرداخت کرد ؟
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا : آخر 2012
God Bless The USA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ١٩ دسامبر كارت زرد كرفتم (ويزاي توريستي) و ميخوام با دختر ٦ سالم بيام كاليفرنيا ( البته شوهرم هم ٢ ماه ديكه مياد) و الان ٥.٥ ماهه باردارم . كجاي كاليفرنيا بهتره مي خوام خونه اجاره كنم. به نظرتون خرجم از ماهي ١٥٠٠ دلار ببشتر ميشه؟دكتر زنان و زايمان ايراني اونجا ميشناسين؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-27 ساعت 14:13)amiz.abdollah نوشته: دوستانی که دنبال دفترچه راهنمای رانندگی در کالیفرنیا هستند از این سایت قایل مربوطه رو دانلود کنند فارسی هم داره
https://www.dmv.ca.gov/pubs/pubs.htm
این تاپیک رو هم برای رانندگی بخونین بهتون کمک میکنه .
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...=گواهینامه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.