2013-01-23 ساعت 00:38
(2013-01-22 ساعت 13:23)alireza_1232006 نوشته: سلام
من تازه وارد این سایت شدم 1 سوال داشتم
به سلامتی!! حالا ما هم سعی می کنیم حدس بزنیم..!
since 2012
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
|
2013-01-23 ساعت 00:38
(2013-01-22 ساعت 13:23)alireza_1232006 نوشته: سلام به سلامتی!! حالا ما هم سعی می کنیم حدس بزنیم..!
since 2012
تشکر کنندگان: amir82 ، princesess ، shimoda ، idn ، IN.USA@2013 ، ali234 ، mohajer13 ، roeentan ، pr.kia ، victorygo ، Saeedv13 ، Danoosh ، a_r_m80 ، Emma_a432 ، خوش شانس ، پرستو ، nika ، Big apple ، parastoo mohajer ، اردوان ، سمانه777 ، Tomas ، نازنین 932 ، mediise ، rouzbehdarvishi ، mamadsia ، alireza92 ، saljoogh ، New York ، satin ، mgolchin13 ، amir0_0amir ، kouroshd ، shadi79 ، alirezanz ، golia
2013-01-23 ساعت 01:01
(2013-01-12 ساعت 02:47)lgsony نوشته: اینجا تقریبا تمام بازار وست وود ودان تاون وسانتامونیکو وسایر محله ها دست یهودی ها است وعملا به کسی کمک نمی شود اگر زبان انگلیسی بلد نیستید نیاید ماهم داریم برمی گردیم اینجا نقل پخش نمی کنند گر چه همه باید بیان وسرشون به سنگ بخوره اجاره یه واحد آپارتمان یک خوابه الان 1200 دلار در لوس آنجلسه ، کرایه تاکسی بین 50 تا 100 دلار برای 20 مایل نون لواس دو تا 3 دلار میوه مثلا گلابی پاندی که میه تقریبا 450 گرم من محاسبه کردم با دلار 300 تومان کیلویی 40 هزار تومان کرایه اتوبوس هر مسیر یک ونیم دلار هیچ کجا هم کار نیست الان ما دو ماه بیکاریم واز جیب می خوریم نکنید وکو گوش شنوا دوست عزیز مگه پیروان ادیان دیگه به تازه واردین کمک میکنن که شما یه گروه خاصی رو اسم می برید؟ واقعیت این هست که اینجا برای تازه واردین زندگی سخت تر از وطن است بویژه اگه نتونید انگلیسی صحبت کنید.... اگر اتومبیل نخرید هزینه هاتون زیاد میشه و زندگی برای یک زوج حداقل 2000 تا خرج داره ولی اگه تشریف ببرید ایالت های دیگه این مبلغ کمتر میشه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: amir82 ، princesess ، maka2 ، Blaze ، nora ، IN.USA@2013 ، ali234 ، bayat_r ، mehdi47 ، پدی ، roeentan ، pr.kia ، hamed. ، Danoosh ، Emma_a432 ، nika ، Big apple ، New York ، Tomas ، rouzbehdarvishi ، only_flight ، mhy_1985 ، Saiban ، mgolchin13 ، shatsi ، behzadb57 ، milad_aae ، sahra ، MOHAMMADKHANI ، alirezanz ، golia
2013-01-27 ساعت 22:01
سلام.
من هفته دیگه دارم میرم مصاحبه . می خواستم بدونم اگه یه اتاق معمول تو جا ی امن بخوام هزینش چقدر تو لس آنجلس؟آخه من یه دخترم و هزینه زیادی نمی تونم بکنم از طرفی می خوام تو یه شهر بزرگ شروع به زندگی کنم یه سری اطلاعات در مورد محله های لس آنجلس نیاز دارم .من تو کشتیرانی کار کردم و لیسانس امار دارم اوضاع کار چطوره؟ دوستان اگه سایتی برای اجاره اتاق می شناسید راهنماییم کنید. با سپاس
2013-01-28 ساعت 02:10
http://www.craigslist.org ببین برای اتاق گرفتن وکار پیدا کردن.
سایت move.com هم حوبه.
since 2012
(2013-01-27 ساعت 22:01)F/B نوشته: سلام. craigslist خوبه که دوست عزیزمون نوشتند. اگر می خواید زبانتون بهتر بشه با امریکایی ها هم خونه بشید ، از توی همین سایت می تونید پیدا کنید. اگر با ایرانیها میخواید از این سایت http://www.haftehbazaar.com/ قسمت اگهی های اجاره اتاق رو نگاه کنید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
2013-01-28 ساعت 22:02
از دوستانی که در لس آنجلس زندگی می کنند سوالی داشتم من در ماه مارس به لس آنجلس میام از دوستانی اگر اطلاعاتی در مورد سیستم حمل و نقل و نحوه بلیط گرفتن داره لطفا به من راهنمایی کنه. ایا بلیط تمام سیستم ها مثل اتوبوس و مترو یکی است و یا باید برای هرکدام بلیط جدا باید گرفت.
2013-01-29 ساعت 23:45
با سلام خدمت دوستان عزیز..من یه سوال از دوستانی که توی لس آنجلس هستند دارم و اینه که من حدودا یک سال دیگه میام لس آنجلس و میخواستم توی این یک سال یه دوره توی ایران ببینم ولی نمیدونم چه دوره ای رو ببینم که هم زیر یک سال باشه و هم توی لس آنجلس کارش زیاد باشه....ممنون میشم اگه کمکم کنید
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ... So love your life ... [/en]
2013-01-30 ساعت 09:00
(2013-01-29 ساعت 23:45)hamed. نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز..من یه سوال از دوستانی که توی لس آنجلس هستند دارم و اینه که من حدودا یک سال دیگه میام لس آنجلس و میخواستم توی این یک سال یه دوره توی ایران ببینم ولی نمیدونم چه دوره ای رو ببینم که هم زیر یک سال باشه و هم توی لس آنجلس کارش زیاد باشه....ممنون میشم اگه کمکم کنید کارهای فنی.. مثل تعمیرات سیستمهای حرارتی و برودتی، برق کشی ساختمان، تعمیر ماشین، تعمیر پرینتر، نصب کابل تلویزیون و اینترنت، لوله کشی... دستمزدهاش را هم از این سایتها ببینید: http://www.onetonline.org/find/quick?s=technician http://www.careeronestop.org/ExploreCare...reers.aspx
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
تشکر کنندگان: ParsTrader ، wushu kung fu ، masih sh ، el333 ، hamed. ، ali234 ، maka2 ، Emma_a432 ، پرستو ، hassan1358arab ، New York ، usa lover ، mohajer13 ، Tomas ، rouzbehdarvishi ، kouroshd ، alirezanz
دوستان نظرتون درباره محلات Long Beach و Lakewood چیه؟
2013-03-18 ساعت 10:07
یکی از دوستان اپارتمان مبله ی یک خوابه ای داره در لس آنجلس که برای مدت حدود سه هفته میخواد اجاره بده .. این آپارتمان به دلیل نزدیک بودنش به مرکز خرید ایرونی و مرکز شهر برای افرادی که تازه واردن و هنوز ماشین ندارن مناسبه. از تاریخ 6 آپریل هم میتونن وارد خونه بشن .. در مورد قیمت هم اگه کسی خواست پیام خصوصی بده .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: ali234 ، rouzbehdarvishi ، Ali Sepehr ، itsmasoud ، free_free ، mgolchin13 ، alirezanz
2013-03-18 ساعت 18:26
سلام به همه دوستان
من به همراه همسر و پسر 4 ساله ام اواخر می داریم می آییم لس آنجلس. خودم مهندسی مکانیک خوندم و 12-13 سال سابقه تو زمینه خودروسازی دارم. زبان انگلیسی در حد متوسط(IELTS 6) و یک کم هم فرانسه بلدم. عضو نظام مهندسی هستم و مهندس ناظر گاز و یه مدتی هم هست دوره های طراحی سیستمهای تاسیساتی رو می رم. ممنون میشم اگه دوستان واسه محل اقامت و خصوصا" کار منو راهنمایی کنند. اگه واسم پیغام بذارید بینهایت ممنون میشم. با تشکر و امتنان
2013-04-13 ساعت 01:47
سلام
یک تخمینی از هزینه های ماهانه برای یک آدم مجرد ، غیر از هزینه های اولیه مثل ماشین، نیاز دارم اگر بخوام یک محله امن نه حالا خیلی خوب، ولی امن در لس آنجلس یا شهرهای اطرافش زندگی کنم با بقیه مخارج چقدر می شه تقریبا ماهی؟ آقا ممنون می شم با تجربه ها جواب بدن در مراحل اخر تصمیم گیری هستم. حداقل هزینه های ماهیانه چقدر می باشد فرض کنیم که ادم دو سه ماه اول کار نداشته باشه که خیلی مواقع طبیعی است.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
2013-04-15 ساعت 17:23
لُسآنجـِلِس (به انگلیسی: Los Angeles که [lɒs ˈændʒəˌlɪs] تلفظ میشود و به اسپانیایی [los ˈaŋxeles] لس آنخلس خوانده میشود) بزرگترین شهر ایالت کالیفرنیای ایالات متحده آمریکا و دومین شهر پرجمعیت ایالات متحده آمریکا[۱] پس از نیویورک است. اغلب به صورت خلاصه LA و با لقب شهر فرشتگان یاد میشود. جمعیت لسآنجلس ۳٫۸میلیون[۲] نفر تخمین زده میشود و در مساحتی بالغ بر ۱۲۹۰٫۶ کیلومتر مربع از جنوب کالیفرنیا گسترده شده است. کلان شهر لسآنجلس خانهٔ نزدیک به ۱۲٫۹ میلیون ساکن میباشد
تاریخچه : چهارم سپتامبر سالروز استقرار ۴۴ مهاجر اسپانیایی زبان در «دره دود» در جوار یک دهکده سرخپوستی در جنوب کالیفرنیا در سال ۱۷۸۱ است که نامش را لسآنجلس گذاشتند. لسآنجلس در ۱۷۸۱ توسط فرماندار اسپانیایی فیلیپ د'نو ایجاد شد. او ابتدا این شهر را «El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Angeles de Porciúncula» به معنای «روستای بانوی ما، ملکه فرشتگان پورسی اونکالا» نامید. لسآنجلس که در زبان اسپانیایی معنای «شهر فرشتگان» را دارد از شهرهای غربی کشور آمریکا است. این شهر شمار فراوانی مهاجر از تمام نقاط جهان را در خود گنجاندهاست که ایرانیان مقیم آمریکا یکی از این گروهها هستند. شهر لسآنجلس در سالهای ۱۹۳۲ و ۱۹۸۴ میزبان بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۳۲ و بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۸۴ بود. این شهر در آخرین آمارها مساحتی برابر ۴۸۰۰ کیلومتر داشته و سومین شهر بزرگ دنیا بعد از نیویورک و توکیو میباشد. اقتصاد: اقتصاد لسآنجلس بر پایه واردات و صادرات، صنایع سرگرمی، هوافضا، فن آوری و گردشگری است. بنادر به هم پیوسته لانگ بیچ درگاه واردات و صادرات به کشورهای شرق آسیا هستند و مقام پنجم پر رفت و آمد ترین بندر دنیا را دارا هستند. لسآنجلس بزرگترین مرکز ساخت و ساز در غرب ایالات متحده است[۴]. شرکت های سرگرمی از قبیل فاکس قرن بیستم و هوافضا مانند نورثروپ گرومن در این شهر قرار دارند. ورزش : لسآنجلس تنها شهری است که دو تیم در اتحادیه ملی بسکتبال آمریکا دارد. تیم های بسکتبال لسآنجلس لیکرز و لسآنجلس کلیپرز در این شهر قرار دارند. تیم بیس بال لسآنجلس داجرز و تیم هاکی لسآنجلس کینگز از دیگر تیمهای این شهر هستند. تیمهای فوتبال لسآنجلس گلکسی و سی.دی. چیواس یواسای نیز در این شهر بازی میکنند. تیمهای ورزشی دانشگاههای این شهر مانند دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و دانشگاه کالیفرنیا، لسآنجلس نیز دارای طرفداران زیادی در این شهر هستند. مراکز فرهنگی و گردشگری : تالار والت دیزنی در لسآنجلس لسآنجلس به سبب داشتن مراکز تفریحی و سرگرمی فراوان دومین شهر ایالات متحده از نظر جذب گردشگر است[۵]. علاوه بر هالیوود که مرکز صنعت هنر هفتم آمریکا میباشد، لسآنجلس دارای تعدد مناسبی از مراکز فرهنگی و علمی میباشد. مرکز گتی، شامل موزه و باغ گتی، یکی از مراکز هنری و فرهنگی معروف جهان رصدخانه تاریخی گریفیتس لسآنجلس فیلهارمونیک مراکز فرهنگی در بلوار هالیوود مانند سالن تئاتر کداک که محل اعطای جایزه اسکار است. موزههای متعدد در مرکز شهر (Downtown) مانند موزه هنرهای مدرن یا موزه گرمی که به صنعت موسیقی آمریکا اختصاص دارد. کتابخانه عمومی شهرستان لس آنجلس موزه تاریخ طبیعی لس آنجلس مراکز علمی و دانشگاهی: آزمایشگاه پیشرانه جت یکی از مراکز مهم ناسا در پاسادنا در شمال لسآنجلس قرار دارد. پایگاه نیروی هوایی ادواردز یکی از مراکز فرود شاتلهای فضایی در حومه این شهر قرار دارد. سه شعبه از سامانهٔ دانشگاه کالیفرنیا (دانشگاه کالیفرنیا در لسآنجلس، دانشگاه کالیفرنیا در ایرواین، و دانشگاه کالیفرنیا در ریورساید) در منطقهٔ لسآنجلس قرار دارند. و مدرسه عالی نیروی دریایی، موسسه فناوری کالیفرنیا، و دانشگاه جنوب کالیفرنیا در این میان دارای شهرت زیادی در سطح کشور هستند. در میان مراکز دانشگاهی سامانهٔ دانشگاه ایالتی کالیفرنیا که در منطقه لسآنجلس قرار دارند نیز میتوان به موسسات زیر اشاره کرد: دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در لانگ بیچ دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در لس آنجلس دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در چنل آیلند دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در سن برناردینو دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در دومینگوئزهیلز دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در نورتریج دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در فولرتون حمل و نقل شهری : قطار شهری شهرستان لسآنجلس
FinD DeaR GOD In YouRselF And TheN EverYthinG Happen For YoU ♥
تشکر کنندگان: bayat_r ، hassan1358arab ، far-dv2013 ، r_ent ، milad_aae ، kouroshd ، mostafa.shahbazi ، MOHAMMADKHANI ، alirezanz
2013-04-16 ساعت 17:22
با سلام خدمت تمامی دوستان ایا کار برای شخصی که قدرت مکالمه زبان را نداشته باشد اما کار در هر شرایطی را بپذیرد از کار در یک رستوران بعنوان یک کار گر یا حتی کارهای دیگر ایا امکان دارد بتواند در لس انجلس بماند و بتواند کار کند و زندگی روزمر ه ی خود را بگدراند یا اصلا به هیچ عنوان نمیتواند
با تشکر تشکر کنندگان: shiraz mamali
|