کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2013-07-29 ساعت 11:18)bayat_r نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 10:20)مهندس الکترونیک نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 18:48)پدی نوشته:  سن فرناندو ولی در شمال لوس انجلس است.خود این منطقه از شهرهای مختلفی تشکیل شده

کدام شهر بیشترین میزان ایرانی در آنجا هستند؟

در کل یک میلیون و هفتصد هزار نفر ایرانی در آمریکا هستند که من فکر می کنم1 میلیون در کالیفرنیا هستند و از این تعداد 500 هزار تا در لس آنجلس.

کجای لس آنجلس ؟ westwood یا san fernando vally ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، dana
(2013-07-29 ساعت 15:51)Mahsa S نوشته:  با سلام به دوستان خوب مهاجرسرایی، می خواستم بدونم آیا کسی واقعأ !!!!!! تأکیدم روی واقعأ به این خاطر هست که از روی شنیده ها نمی خوام کسی جواب بده، کسی واقعأ خودش یا خوانواده اش اطلاع داره که اگه یه مدرک از فنی حرفه ای یا سازمان میراث فرهنگی (ترجمه شده اش) رو با خود به لس آنجلس ببریم، می تونیم توی یه کالج یا ادالت اسکول یه دوره ی کوتاه چند ماهه ببینیم و در رابطه با همون رشته جایی مشغول به کار بشیم؟ یا کلأ مدرک از ایران رو قبول ندارن و همون رشته رو باید از اول اول دوره اش رو شروع کنیم و مدرک بگیریم؟ چون مدرک فنی حرفه ای و میراث فرهنگی بین المللی هستند و توی استرالیا و کانادا اعتبار دارند، اما شرایطش توی آمریکا رو نمی دونم. اگه کسی میدونه خوشحال میشم کمک کنه. ممنون.

اينجوري كه شما تاكيد كردي روي واقعا، بايد منتظر باشي مسئول پذيرش كالج مورد نظر شما در مهاجرسرا ثبت نام كنه و جوابتون رو بده.
چون اينا كالجها هر كدومشون كمي متفاوت عمل مي كنند و نميشه نسخه بكساني براي همه توشت.
در مورد مدرك شما، اگر در امريكا تصميم گيري بر مبناي مدرك شما باشه معمولا ازتون مي خوان مدركتون رو ارزيابي كنيد. ترجمه رسمي رو تنها قبول ندارند. ارزياب هم اينجا انجام ميشه و هزينه اي نزديك به دويست دلار داره.
پاسخ
(2013-07-29 ساعت 18:44)User نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 15:51)Mahsa S نوشته:  با سلام به دوستان خوب مهاجرسرایی، می خواستم بدونم آیا کسی واقعأ !!!!!! تأکیدم روی واقعأ به این خاطر هست که از روی شنیده ها نمی خوام کسی جواب بده، کسی واقعأ خودش یا خوانواده اش اطلاع داره که اگه یه مدرک از فنی حرفه ای یا سازمان میراث فرهنگی (ترجمه شده اش) رو با خود به لس آنجلس ببریم، می تونیم توی یه کالج یا ادالت اسکول یه دوره ی کوتاه چند ماهه ببینیم و در رابطه با همون رشته جایی مشغول به کار بشیم؟ یا کلأ مدرک از ایران رو قبول ندارن و همون رشته رو باید از اول اول دوره اش رو شروع کنیم و مدرک بگیریم؟ چون مدرک فنی حرفه ای و میراث فرهنگی بین المللی هستند و توی استرالیا و کانادا اعتبار دارند، اما شرایطش توی آمریکا رو نمی دونم. اگه کسی میدونه خوشحال میشم کمک کنه. ممنون.

اينجوري كه شما تاكيد كردي روي واقعا، بايد منتظر باشي مسئول پذيرش كالج مورد نظر شما در مهاجرسرا ثبت نام كنه و جوابتون رو بده.
چون اينا كالجها هر كدومشون كمي متفاوت عمل مي كنند و نميشه نسخه بكساني براي همه توشت.
در مورد مدرك شما، اگر در امريكا تصميم گيري بر مبناي مدرك شما باشه معمولا ازتون مي خوان مدركتون رو ارزيابي كنيد. ترجمه رسمي رو تنها قبول ندارند. ارزياب هم اينجا انجام ميشه و هزينه اي نزديك به دويست دلار داره.

تأکیدم به خاطر این هست که متأسفانه خیلی ها توی این سایت هستن که از دور و بر یه چیزایی می شنون و بدون اینکه راجع به درستی یا نادرستیش بدونن اینجا ذکر می کنن. من قبلأ چوب یه سری اطلاع غلط رو هم (در سفرم به ترکیه برای مصاحبه) خوردم و الان به همین دلیل تآکید کردم. اصولأ ما ایرانی ها راجع به هر موضوعی سر رشته و اطلاع داریم(البته بلا نسبت شما)و نمیتونیم بگیم چیزی رو نمیدونیم.
ممنون که راجع به ارزیابی گفتید، ولی اگه ممکنه بیشتر راجع بهش توضیح بدید و اینکه چه مراکزی این ارزیابی رو انجام میدن. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: User
مهسا خانم، کار خوبی م یکنید که دنبال اطلاعات درست هستید. اما فقط به مهاجرسرا اکتفا نکنید و خودتان در سایت های کالج ها دنبال اطلاعات باشید.

ارزیابی مدارک به دوشکل صورت می گیره:
ارزیابی کلی: فقط مقطع را ارزیابی م یکنند. ارزانتر و سریعتر. تا حداکثر 90 دلار هزینه
ارزیابی کورس به کورس: هم مقطع و هم لیست واحدها و نمره آنها را معادل سیستم امریکایی ارزیابی و تبدیل م یکنند. ممگکنه بیشتر از 200 دلار هم هزینه داشته باشه.

هر جایی یک لیستی از مراکزی که نتیجه ارزیابی اونها رو قبول دارند رو داره. باید این سوال رو از کالج بپرسید که چه مراکزی رو قبول داره.

امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره. همینطور امیدوارم ویزای همسرتون هم درست شده باشه. راستش بعد از پایان تلخ 2011 که خیلی ها بدون ویزا ماندند و بعضی ها هم در شرایط شما، خیلی ناراحت شدم. اما کاریش نمی شد کرد.
راستی پرونده ویزای همسرتان درست شد؟ تونستند ویزا بگیرند؟ می دونم که شرایط سختی براتون بوجود اومد.

(2013-07-29 ساعت 21:05)Mahsa S نوشته:  

تأکیدم به خاطر این هست که متأسفانه خیلی ها توی این سایت هستن که از دور و بر یه چیزایی می شنون و بدون اینکه راجع به درستی یا نادرستیش بدونن اینجا ذکر می کنن. من قبلأ چوب یه سری اطلاع غلط رو هم (در سفرم به ترکیه برای مصاحبه) خوردم و الان به همین دلیل تآکید کردم. اصولأ ما ایرانی ها راجع به هر موضوعی سر رشته و اطلاع داریم(البته بلا نسبت شما)و نمیتونیم بگیم چیزی رو نمیدونیم.
ممنون که راجع به ارزیابی گفتید، ولی اگه ممکنه بیشتر راجع بهش توضیح بدید و اینکه چه مراکزی این ارزیابی رو انجام میدن. ممنون
پاسخ
دلم نیامد که از userعزیز در تاپیک کلی مجددا تشکر نکنم.تشکر فراوان بابت راهنمایی های دلسوزانه ایشان،که خیلی به ما کمک میکنه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
سلام
در حال حاضر مقدار مالیاتی که در شهر لس آنجلس در مقابل درآمد سالانه 80000 دلار می گیرند چند درصد است؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2013-07-30 ساعت 12:35)مهندس الکترونیک نوشته:  سلام
در حال حاضر مقدار مالیاتی که در شهر لس آنجلس در مقابل درآمد سالانه 80000 دلار می گیرند چند درصد است؟
دوست عزیز به این راحتی که شما اینجا یه مبلغی رو بنویسین و بچه ها بهتون بگن که نیست...
برای محاسبه حقوق دستمزد مثلاً 80000 دلار درسال فاکتورهای زیادی رو اداره مالیاتی در نظر میگیره، مثلاً یکیش مجردی یا متأهل...
در ضمن بسته به ایالتی که شما هستین، مالیات بر درآمد داشته باشه یا نه( البته با توجه به اینکه شما در تاپیک لس آنجلس، پستتون رو گذاشتین، کالیفرنیا مالیتات داره)، همچنین
مالیات بر درآمد فدرال هم وجود داره...
حالا برای محاسبه مبلغ سالیانه درآمد، اداره مالیاتی طبق جدول مالیاتی که تمام کشورهای دنیا برای خودشون دارند، یه مقداری بسته به مجرد یا متأهل بودن رو معاف میکنه و بقیه حقوق در رنجهای مربوطه، مالیات ازش کسر خواهد شد...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، User ، زری وحدتی ، amir0_0amir ، Danoosh ، mgolchin13 ، maryam_a ، rozelo ، Rock ، alirezanz
(2013-07-29 ساعت 21:58)User نوشته:  مهسا خانم، کار خوبی م یکنید که دنبال اطلاعات درست هستید. اما فقط به مهاجرسرا اکتفا نکنید و خودتان در سایت های کالج ها دنبال اطلاعات باشید.

ارزیابی مدارک به دوشکل صورت می گیره:
ارزیابی کلی: فقط مقطع را ارزیابی م یکنند. ارزانتر و سریعتر. تا حداکثر 90 دلار هزینه
ارزیابی کورس به کورس: هم مقطع و هم لیست واحدها و نمره آنها را معادل سیستم آمریکایی ارزیابی و تبدیل م یکنند. ممگکنه بیشتر از 200 دلار هم هزینه داشته باشه.

هر جایی یک لیستی از مراکزی که نتیجه ارزیابی اونها رو قبول دارند رو داره. باید این سوال رو از کالج بپرسید که چه مراکزی رو قبول داره.

امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره. همینطور امیدوارم ویزای همسرتون هم درست شده باشه. راستش بعد از پایان تلخ 2011 که خیلی ها بدون ویزا ماندند و بعضی ها هم در شرایط شما، خیلی ناراحت شدم. اما کاریش نمی شد کرد.
راستی پرونده ویزای همسرتان درست شد؟ تونستند ویزا بگیرند؟ می دونم که شرایط سختی براتون بوجود اومد.

(2013-07-29 ساعت 21:05)Mahsa S نوشته:  

خیلی ممنون از اطلاع و لطف شما. خیلی برامون جالب بود که شرایط ما رو به یاد داشتید. از اون روزا 2 سال می گذره.... خیلی برامون سخت گذشت و زندگی مون کمی زیر و رو شد.... هنوز بچه های اون سال رو به یاد داریم و با یکی دو تا شون در تماس هستیم... اصلأ انقدر روزهای بد و سیاهی بود که نمیخوام یادم بیاد. هنوز هم برای ویزا(این دفعه از طریق زن و شوهری) تو نوبت هستیم و تکلیفمون معلوم نیست که رفتنی میشیم یا موندنی. هرچی که خدا صلاح بدونه ... منتظریم . باز هم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، AsemanAbee ، زری وحدتی ، amir0_0amir ، kouroshd ، maryam_a ، rozelo ، s.s.h ، alirezanz
پدي جان راستش خودم دو سال پيش كه اومدم اگر يك كمي اطلاعات بيشتري داشتم خيلي وضعيتم فرق مي كرد و خيلي سريعتر روي غلتك مي افتادم. كلي هزينه دادم تا چيزايي دستگيرم شد. حالا اين تجربياتي كه من دارم ممكنه به همين مقدار براي كسي مفيد و مهم باشه. اميدوارم البته كه به درد كسي بخوره و يك جورايي كمكي باشه براي تصميم گيري بهتر.

(2013-07-30 ساعت 11:18)پدی نوشته:  دلم نیامد که از userعزیز در تاپیک کلی مجددا تشکر نکنم.تشکر فراوان بابت راهنمایی های دلسوزانه ایشان،که خیلی به ما کمک میکنه

مهسا خانم، من شرايط شماها را دنبال مي كردم در روزهاي اخر و خيلي حيف شد كه نتونستيم شادي گرفتن ويزا رو با همه تقسيم كنيم. با اينحال بازم كار خوبي كردين كه دستكم خودتون ويزا رو گرفتين.
هنوز هم اگر كمكي از دستم بربياد خوشحال ميشم. هرچي باشه شما هم ٢٠١١اي هستيد! ؛-)
(2013-07-30 ساعت 14:05)Mahsa S نوشته:  ]

خیلی ممنون از اطلاع و لطف شما. خیلی برامون جالب بود که شرایط ما رو به یاد داشتید. از اون روزا 2 سال می گذره.... خیلی برامون سخت گذشت و زندگی مون کمی زیر و رو شد.... هنوز بچه های اون سال رو به یاد داریم و با یکی دو تا شون در تماس هستیم... اصلأ انقدر روزهای بد و سیاهی بود که نمیخوام یادم بیاد. هنوز هم برای ویزا(این دفعه از طریق زن و شوهری) تو نوبت هستیم و تکلیفمون معلوم نیست که رفتنی میشیم یا موندنی. هرچی که خدا صلاح بدونه ... منتظریم . باز هم ممنون
پاسخ
سلام دوستان من san francisco هستم الان يه ٤ ماهه ولي از اين آب و هوا ابري و سرد و باد خسته شدم
ميخوام اين ماه بيام LA ميخوام بدونم برا يه دوچرخه سوار و ورزش كار كجاش خوبه ؟ نزديك آب باشه ؟ حدودا ماهي ١٥٠٠-١٣٠٠$
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shadi79 ، kouroshd ، Saiban ، rozelo ، alirezanz
(2013-07-30 ساعت 16:09)User نوشته:  پدي جان راستش خودم دو سال پيش كه اومدم اگر يك كمي اطلاعات بيشتري داشتم خيلي وضعيتم فرق مي كرد و خيلي سريعتر روي غلتك مي افتادم. كلي هزينه دادم تا چيزايي دستگيرم شد. حالا اين تجربياتي كه من دارم ممكنه به همين مقدار براي كسي مفيد و مهم باشه. اميدوارم البته كه به درد كسي بخوره و يك جورايي كمكي باشه براي تصميم گيري بهتر.

(2013-07-30 ساعت 11:18)پدی نوشته:  دلم نیامد که از userعزیز در تاپیک کلی مجددا تشکر نکنم.تشکر فراوان بابت راهنمایی های دلسوزانه ایشان،که خیلی به ما کمک میکنه

مهسا خانم، من شرايط شماها را دنبال مي كردم در روزهاي اخر و خيلي حيف شد كه نتونستيم شادي گرفتن ويزا رو با همه تقسيم كنيم. با اينحال بازم كار خوبي كردين كه دستكم خودتون ويزا رو گرفتين.
هنوز هم اگر كمكي از دستم بربياد خوشحال ميشم. هرچي باشه شما هم ٢٠١١اي هستيد! ؛-)
(2013-07-30 ساعت 14:05)Mahsa S نوشته:  ]

باز هم ممنون. خدا براتون خیر و خوبی بیاره تو زندگیتون که اطلاعات درست و خوب میدید. خیلی ممنون که به یاد ما بودید. واقعأ که سال سیاهی بود... بله، خدا رو شکر من ویزا رو گرفتم ولی هنوز که هنوزه منتظریم... امیدوارم اون دوستایی که نتونستن بگیرن راههای بهتری براشون باز بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، User ، پدی ، amir82 ، rozelo ، alirezanz
(2013-07-30 ساعت 21:21)neved نوشته:  سلام دوستان من san francisco هستم الان يه ٤ ماهه ولي از اين آب و هوا ابري و سرد و باد خسته شدم
ميخوام اين ماه بيام LA ميخوام بدونم برا يه دوچرخه سوار و ورزش كار كجاش خوبه ؟ نزديك آب باشه ؟ حدودا ماهي ١٥٠٠-١٣٠٠$

سانتامونیکا
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
پاسخ
تشکر کنندگان: rozelo ، alirezanz
(2013-07-30 ساعت 12:54)mrbonbon نوشته:  
دوست عزیز به این راحتی که شما اینجا یه مبلغی رو بنویسین و بچه ها بهتون بگن که نیست...
برای محاسبه حقوق دستمزد مثلاً 80000 دلار درسال فاکتورهای زیادی رو اداره مالیاتی در نظر میگیره، مثلاً یکیش مجردی یا متأهل...
در ضمن بسته به ایالتی که شما هستین، مالیات بر درآمد داشته باشه یا نه( البته با توجه به اینکه شما در تاپیک لس آنجلس، پستتون رو گذاشتین، کالیفرنیا مالیتات داره)، همچنین
حالا برای محاسبه مبلغ سالیانه درآمد، اداره مالیاتی طبق جدول مالیاتی که تمام کشورهای دنیا برای خودشون دارند، یه مقداری بسته به مجرد یا متأهل بودن رو معاف میکنه و بقیه حقوق در رنجهای مربوطه، مالیات ازش کسر خواهد شد...

بنده میخام برم لس آنجلس san fernando vally یا westwood و همچنین بنده مجردم؟ حالا میشه حدودا تخمین زد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
در تاپیک سن فرناندو راساراسا توضیح داده اند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: amir0_0amir ، rozelo ، alirezanz
(2013-08-01 ساعت 11:44)مهندس الکترونیک نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:54)mrbonbon نوشته:  

بنده میخام برم لس آنجلس san fernando vally یا westwood و همچنین بنده مجردم؟ حالا میشه حدودا تخمین زد؟
دوست عزیز شما مبلغتون با این جدولی که براتون گذاشتم تطابق بدین، تا مبلغ به دست آمده نشون دهنده مالیات سالانه تون باشه...
البته
1- طبق این جدول قسمت Standard deductions مبلغ معاف شده برای مجردین رو از کل مبلغ کسر
2- مبلغ به دست آمده را از جدول 2012 California Tax Rate Schedules
به صورت پله ای نرخ مالیاتش رو حساب میکنین، یعنی مثلاً شما باید رنجهای تعریف شده در این جدول رو در منظور داشته باشین. به عنوان مثال اگه مبلغتون بین رنج 48942 دلار و 250000 هزار دلار قرار گرفته، نرخ مالیاتش %10.30 و همین جور به ترتیب رنج بعدی 38726 دلار الی 48942 دلار به نرخ %9.30 و الی آخر تا به رنج صفر برسین...
اما اینی که شما الان دنبالشین اصلاً به کار شما نمیاد، چون شما در هر شرکتی که استخدام بشین خود اون شرکت، قسمت مالیش، برای شما این کسورات و کسورات دیگری مثل حق بیمه شما و بازنشستگی و ... روخودکار ازتون کم میکنن...
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amir82 ، amir0_0amir ، hassan1358arab ، romance33 ، User ، tabim4 ، rozelo ، sasbk ، s.s.h ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان