کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
ld
(2013-08-01 ساعت 12:14)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 11:44)مهندس الکترونیک نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:54)mrbonbon نوشته:  [quote='مهندس الکترونیک' pid='383857' dateline='1375171557']
سلام
در حال حاضر مقدار مالیاتی که در شهر لس آنجلس در مقابل درآمد سالانه 80000 دلار می گیرند چند درصد است؟
دوست عزیز به این راحتی که شما اینجا یه مبلغی رو بنویسین و بچه ها بهتون بگن که نیست...
برای محاسبه حقوق دستمزد مثلاً 80000 دلار درسال فاکتورهای زیادی رو اداره مالیاتی در نظر میگیره، مثلاً یکیش مجردی یا متأهل...
در ضمن بسته به ایالتی که شما هستین، مالیات بر درآمد داشته باشه یا نه( البته با توجه به اینکه شما در تاپیک لس آنجلس، پستتون رو گذاشتین، کالیفرنیا مالیتات داره)، همچنین
مالیات بر درآمد فدرال هم وجود داره...
حالا برای محاسبه مبلغ سالیانه درآمد، اداره مالیاتی طبق جدول مالیاتی که تمام کشورهای دنیا برای خودشون دارند، یه مقداری بسته به مجرد یا متأهل بودن رو معاف میکنه و بقیه حقوق در رنجهای مربوطه، مالیات ازش کسر خواهد شد...

بنده میخام برم لس آنجلس san fernando vally یا westwood و همچنین بنده مجردم؟ حالا میشه حدودا تخمین زد؟
دوست عزیز شما مبلغتون با این جدولی که براتون گذاشتم تطابق بدین، تا مبلغ به دست آمده نشون دهنده مالیات سالانه تون باشه...
البته
1- طبق این جدول قسمت Standard deductions مبلغ معاف شده برای مجردین رو از کل مبلغ کسر
2- مبلغ به دست آمده را از جدول 2012 California Tax Rate Schedules
به صورت پله ای نرخ مالیاتش رو حساب میکنین، یعنی مثلاً شما باید رنجهای تعریف شده در این جدول رو در منظور داشته باشین. به عنوان مثال اگه مبلغتون بین رنج 48942 دلار و 250000 هزار دلار قرار گرفته، نرخ مالیاتش %10.30 و همین جور به ترتیب رنج بعدی 38726 دلار الی 48942 دلار به نرخ %9.30 و الی آخر تا به رنج صفر برسین...
اما اینی که شما الان دنبالشین اصلاً به کار شما نمیاد، چون شما در هر شرکتی که استخدام بشین خود اون شرکت، قسمت مالیش، برای شما این کسورات و کسورات دیگری مثل حق بیمه شما و بازنشستگی و ... روخودکار ازتون کم میکنن...

در کل میخام ببینم چیزی تش برام میمونه یا همش رو باید پای این چیزا بدیم بره؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، romance33
فرودگاه لوس آنجلس خیلی بزرگه؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، alirezanz
من هنوز توی شوک خوندن کامنت های امریکایی هام

واقعن همچین تصویر هایی از ما تو ذهنشونه دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک زیر رو بخونید، این ها برای براند ادمین صفحه humans of new york توی ف.ب هستش

http://www.azariha.org/?lang=fa&muid=53&item=796
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kouroshd ، farzad47 ، rozelo ، alirezanz
جالب بود کاش اونا هم اندازه ما ایرانیها اطلعات داشتن حیف
باران باش و نپرس کاسه های خالی از کیست
پاسخ
تشکر کنندگان: mrbonbon ، romance33 ، پدی ، rozelo ، alirezanz
شاید زندگی در LAسخت باشه اما یاد گرفته ام که همیشه یک چیز روتین ومتعارف درد سرش کمتره.لوس آنجلس رونده بازاره.
پاسخ
بزرگه ولي به نظرم خيلي سرراست بود.

(2013-08-02 ساعت 13:01)پدی نوشته:  فرودگاه لوس آنجلس خیلی بزرگه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amir0_0amir ، tabim4 ، kouroshd ، gbtm ، rozelo ، romance33 ، Rock ، عشق رفتن ، alirezanz
نسبت جمعیتی در آرکادیا چطوره؟ تراکم کدوم ملیت در اونجا بیشتره؟
پاسخ
(2013-08-08 ساعت 19:37)پدی نوشته:  نسبت جمعیتی در آرکادیا چطوره؟ تراکم کدوم ملیت در اونجا بیشتره؟

اسيايي ها اونجا زيادند. براي همينه كه خيلي امنيت خوبي داره. معمولا خانواده ها اونجا زندگي مي كنند. يك مال وست فيلد هم هست اونجا كه نسبتا بزرگه. پارك و فيلد بازي زياد داره و معروفه به شهر طاووس ها. چون طاووس دياد داره و همينجوري هستند توي خيابونا.
از لحاظ كار و فرصت هاي شغلي خبرهاي خوبي نداره! دست كم من زياد خبر ندارم. چون نه اونجا كار مي كنم نه زندگي. ولي ده دقيقه از من دورتره. به لحاظ دسترسي چون به بزرگراه ٢١٠ نزديكه بد نيست. ترافيك معمولا سبكه توي شهر و night life چنداني نداره.
ولي مدرسه هاي خوبيداره و اگر درستبگم سال گذشته بهت ين شهر ايالت براي بزرگ كردن بچه شناهته شد. فكر كنم تو يو اس نيوز خوندم. يك بيماستان خوب هم داره و اينو هم اضافه كنم كه چند تا ازهمكاراي سابق من در كالج پاسادينا اونجا زندگي مي كنند.
من خودم دوست دارم اونجا زندگي كنم و خونه بخرم ولي به خاطر اينكه شلوغي و جنب و جوش زيادي در مقايسه با پاسه دينا نداره فكر كنم همين پاسه دينا براي حند سالي بمونم. پاسه دينا نزديك هست به آركديا. مشكل پاسه دينا دبيرستان هاي نه چندان خوبه وليبه خاطر وجود موزه ها پارك هارويداد هاي فرهنگي دانشگاه كلتك و ناسا و همينطور روزبول و نيز وجود بلوار كلرادو كه جنب و جوش خاصي داره براي من جذابتره هر چند كمي گرونتره از اركديا بخصوص اجاره ها.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، usa lover ، tabim4 ، amir82 ، ParsTrader ، nora ، romance33 ، kouroshd ، amir0_0amir ، mrbonbon ، kiana11 ، alirezanz
(2013-07-19 ساعت 17:20)milad_aae نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 01:07)Nazem نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 22:36)milad_aae نوشته:  سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم که آیا downtown تو لوس آنجلس برای زندگی خانوادگی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر لطف کنید توضیح بدید ممنون
و آیا میشه برای 1 خانواده 4 نفره (از لحاظ قانونی ) برای شروع آپارتمان 1 خوابه اجاره کرد؟؟؟

داون تاون لس آنجلس از ساعت 6 شب به بعد امنیت خوبی نداره و به 4 نفر هم از نظر قانونی آپارتمان یک خوابه رو نمیشه اجاره داد.
سلام
واقعا با این وضع که باید بالای 20 هزار تا برد برای 3 ماه =75 میلیون تومان و 24 میلیون تومان بلیط و....
راهی وجود داره که آپارتمان و یا کاندو ارزونتر پیدا بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از بس که همه کلاس دارن و .... همبستگی و مساعدت خیلی کمرنگ شده

منم باشما موافقم اينجا همه علي بي غمن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، romance33 ، kouroshd ، alirezanz
یوزر جان ظاهرا پاسه دنا به مرکز شهر نزدیکتره.آیا آرکادیا وپاسدنا جزو لوس آنجلس هستند ویا هر یک شهر جدایی هستند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، romance33 ، dana ، alirezanz
(2013-08-09 ساعت 00:44)پدی نوشته:  یوزر جان ظاهرا پاسه دنا به مرکز شهر نزدیکتره.آیا آرکادیا وپاسدنا جزو لوس آنجلس هستند ویا هر یک شهر جدایی هستند؟

اگر منظورتون از مرکز شهر، مرکز شهر لس آنجلس باشد باید بگویم بله. البته آرکدیا چندان دورتر نیست!
آرکدیا و پاسه دینا هر دو جز لس آنجلس کانتی به شمار می آیند. اما هر کدام هم شهر جدایی هستند.

South Pasadena هم منطقه خوبیه فقط کمی اجاره هاش گرونه. منطقه بسیار خوبیه و نزدیکتره به دان تان ال ای. مثل San Marino که افراد ثروتمند اونجا زندگی می کنند. در South Pas مدرسه های خوبی هست و همینطور به خاطر نزدیکی اش به پاسادینا، بزرگراه 210، 110 جای خوبی هست.
این چند تا منطقه بسیار خوب هستندبرای زندگی و تنها در این میان قسمت شمالی پاسادینا (شمال بزرگراه 210 ) کمی ناامن محسوب میشه و من توصیه نمی کنم کسی که بچه داره اونجا زندگی کنه. در عوض می تونه قسمت پایینتر از بزرگراه 201 رو انتخاب کنه که جای جذابی هست و امن. و البته کمی گرون.

در مجموع برای کسی که بچه داره به نظر من در شرق و شمال شرقی لس آنجلس به ترتیب آرکدیا، Monrovia (چسبیده به آرکدیا در ضلع شمالی با خصوصیاتی شبیه آرکدیا فقط کمی دورتر از دان تان ال ای) پاسادینای جنوبی و بعد قسمت جنوبی پاسادینا جاهای خوبی هستند. همینطور از لحاظ گرانی اجاره ها این ترتیب تا حدودی صدق می کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: usa lover ، el333 ، پدی ، tabim4 ، nora ، romance33 ، kouroshd ، amir0_0amir ، mrbonbon ، dana ، kiana11 ، alirezanz
بدبختی اینه که ما هم به جای شلوغ عادت داریم.پسر بزرگتر من در ایران دانشجوی سال اول پزشکیه ومیخواد اونجا از سال اول شروع کنه فکر کنم در پاسه دینا کالج بهتر باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، nora ، joey22 ، romance33 ، dana ، alirezanz
(2013-08-09 ساعت 19:02)پدی نوشته:  بدبختی اینه که ما هم به جای شلوغ عادت داریم.پسر بزرگتر من در ایران دانشجوی سال اول پزشکیه ومیخواد اونجا از سال اول شروع کنه فکر کنم در پاسه دینا کالج بهتر باشه

من در آرکدیا زندگی میکنم و پاسادنا کالج میروم... قبلا در بورلی هیلز و وست هالیوود زندگی میکردم و سانتامونیکا کالج میرفتم... هم محله جدیدمان را بیشتر میپسندم و هم کالج پاسادنا را... در ضمن آرکدیا آنطور که فکر میکنید خلوت نیست... نه آنقدر خلوت که آدم حوصله اش سر برود و نه آنقدر شلوغ که مشکل ترافیک و ... را داشته باشه.... طی 2 سال هم در جنوب کالیفرنیا بهترین شهر برای بزرگ کردن بچه اعلام شده بود... بسیار امن است... محیط بسیار خانوادگی دارد و خانه های بسیار زیبا و شیک... بعضی مناطقش ویلاهایی به بزرگی و عالیی بورلی هیلز دارد..... ایرانی هم دارد... به همه بزرگ راهها هم نزدیک هست... نه اینکه چون ساکن اینجا هستم، دارم ازش تعربف میکنم.... بلکه واقعا به عینه میبینم... خلاصه من که خیلی راضی هستم ..
در ضمن آنهاییکه بچه دارند و دنبال مناسبترین محله ها میگردند، گوش کنند این محله ها هم خیلی خوبه:
lacanada flintridge
south pasadena
verdugo in north of glendale
san marino
cerritos
fullerton
palos verdes
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، el333 ، usa lover ، sasbk ، nora ، User ، romance33 ، kouroshd ، amin arefi ، dana ، kiana11 ، alirezanz
سلام عزیزان
انشاءالله تندرست و شاداب باشید.
من کارم در رابطه با مرمت فرش هست (رفو گری و لکه برداری -رنگرزی ).مدرک فنی و حرفه ای هم دارم.

1- آیا تو لس آنجلس زمینه کاری زیاده؟
2- آیا آوردن مواد شیمیایی (رنگ خشک و لوازم پودر مانند) در حد 3 کیلو مجاز هست؟
لطف عالی زیاد
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، usa lover ، romance33 ، kouroshd ، alirezanz
(2013-08-10 ساعت 00:39)milad_aae نوشته:  سلام عزیزان
انشاءالله تندرست و شاداب باشید.
من کارم در رابطه با مرمت فرش هست (رفو گری و لکه برداری -رنگرزی ).مدرک فنی و حرفه ای هم دارم.

1- آیا تو لس آنجلس زمینه کاری زیاده؟
2- آیا آوردن مواد شیمیایی (رنگ خشک و لوازم پودر مانند) در حد 3 کیلو مجاز هست؟
لطف عالی زیاد
پست موقت
البته بهتر دوستانی که ساکن لس آنجلس هستند جواب بدن ولی تا جایی که من میدونم
دوست عزیز با توجه به موادی که می خواهید ببرید قطعا در حد حرفه ای کار فرش رو انجام میدید و قطعا اونجا براتون راحت کار هست
فقط سئوال من این هست که اگر در حد بافتن یک تابلو فرش معمولی این کار رو بلد باشیم یادگرفتن رفوگری چقدر زمان نیاز داره؟
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، kouroshd ، tabim4 ، FMANIS ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان