2013-08-22 ساعت 11:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-22 ساعت 11:00 توسط مهندس الکترونیک.)
اونجا چجوری باید کار پیدا کرد؟
کسی هست کمک کنه.
کسی هست کمک کنه.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
|
2013-08-22 ساعت 11:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-22 ساعت 11:00 توسط مهندس الکترونیک.)
اونجا چجوری باید کار پیدا کرد؟
کسی هست کمک کنه. تشکر کنندگان: leila_2013
2013-08-25 ساعت 01:36
اگر در لس آنجلس به دنبال محل اقامت مناسب تر از هتل برای مدتی کوتاه می گردید ،
اگر برای گرفتن SSN ، افتتاح حساب بانکی ، گرفتن کردیت کارت و دریافت گواهینامه رانندگی ظرف مدت سه روز کاری تمایل دارید ، اگر بدنبال مشاوری مطمئن و قابل اطمینان با اطلاعات بالا می گردید ، باعث افتخار ماست که در خدمت شما باشیم. فقط کافیست با شماره تماس 0013104300060 یا 02185315315 تماس بگیرید. تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، romance33 ، parastoo500 ، mrbonbon ، karma110 ، kiana11 ، exxedus ، lilac ، alirezanz ، dokhtar_irooni
2013-08-25 ساعت 11:58
برای کارهای معمولی در ابتدا با زبان معمولی مثل کار در رستوران چقدر حقوق میدن ؟
با این حقوق میشه یک زندگی خیلی معمولی شروع کرد ؟
2013AS8xxx
کنسولگری: ابوظبی 1 نفر مصاحبه: june 2 2013 دریافت ویزا: یکضرب شهر انتخابی : LAS VEGAS اگر کسی مایل بود برای همسفر و همخانه بودن(اول آبان) پیام خصوصی بگذارید لطفا ممنون
2013-08-26 ساعت 22:12
سوال منم هست!
من این شرایط رو دارم!دقیقا نمیدونم کجا سوالامو بپرسم.... من 17 سالمه و سال دیگه دیپلم میگیرم.میخواستم بپرسم من میتونم با شرایط زیر به آمریکا برم؟ پول اولیه:20-25 ملیون تومن که که بین 7تا 8 هزار دلار میشه پول ماهانه ای که بتونم از اینجا بگیرم:400-500 دلار حرفه ای بلد نیستم ولی لازم باشه یاد میگیرم. میخواستم بپرسم با شرایط بالا به مشکل مالی بر نمیخورم(منظورم اینه که کار 20 ساعت در هفته هم بکنم)کار گیر میاد راحت؟ بعد من اونجا 1-2تا اشنا دارم.شنیدم برای رفتن از مقطع لیسانس ویزا نمیدن درسته؟از طریق اونا میتونم اقدام کنم؟ دانشگاهاشون پولیه ؟هزینه سالانه پزشکی چطوره؟ بعد اینکه میگند هر دقیقه تو آمریکا فلانقدر میمیرند فلانقدر تجاوز میشه بهشون و... درسته؟یعنی انقدر خر تو خره(:
2013-08-26 ساعت 23:48
آرامشی که در منطقه ارکدیا وجود داره،خیلی خوبه به خصوص اینکه فرقش با جایی مثل ایرواین اینه که دسترسی به داون تاون راحت تر است
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
2013-08-27 ساعت 12:58
(2013-08-25 ساعت 11:58)ARSHIYA USA نوشته: برای کارهای معمولی در ابتدا با زبان معمولی مثل کار در رستوران چقدر حقوق میدن ؟حقوق پايه يا در اصل همون كمترين حقوق در كاليفرنيا ساعتي ٨ دلار و ٢٥ سنته ،بيشتر از ٤٠ ساعت در هفته هم به شما كار نميدن ، اين رو هم در نظر داشته باشين كه كار در رستوران يه كار معمولي نيست ، اگر بخواين گارسن بشين كه بايد دوره ببينيد و در اصل از صفر شروع كنيد چون گارسن ها در اينجا علاوه بر حقوق ، تيپ هم ميگيرن و يه گارسن حقوق بالايي داره . در جاهايي مثل استارباكس و يا ساب وي هم بايد زبانتون عالي باشه چون مستقيماً با مشتري در ارتباط هستين . به هر حال با ٤٠ ساعت در هفته و حقوق اوليه ، نميشه يك زندگي معمولي شروع كرد ، يه زندگي خيلي خيلي پايين و در حد بخور و نمير رو ميشه اداره كرد مگر اينكه دو جا به صورت پارت تايم كار كنيد كه در اون صورت يك زندگي معمولي ولي قابل قبول رو پيدا ميكنيد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامه ღ اطلاعات کلیرنس ღ منتظر سرا ღ ۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: usa lover ، roeentan ، گل نهال ، sadeghi897 ، el333 ، mrbonbon ، ParsTrader ، storagemeter ، babak_1363 ، مانترا ، ARSHIYA USA ، romance33 ، amin arefi ، Saiban ، s.s.h ، parastoo500 ، hana_fd ، itsmasoud ، bayat_r ، Nasimmmm ، leila_2013 ، kouroshd ، Rock ، 5ina ، alirezanz
2013-08-27 ساعت 17:48
سلام بچه ها
می خواستم بپرسم که از طرف دولت یا هرجای دیگه ای ، کسایی که کیسشون لاتاریه حمایت مالی میشن یانه اگر میشن باید موقع ورود تو فرودگاه کاری انجام بدن یا نه ؟ اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم که راهنمایی کنه. تشکر کنندگان: پدی ، leila_2013
2013-08-27 ساعت 23:55
(2013-08-27 ساعت 17:48)rezababazadeh نوشته: سلام بچه ها سوال بالارو منم چندین بار پرسیدم ولی کسی جواب نداده؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی.. (2013-08-27 ساعت 17:48)rezababazadeh نوشته: سلام بچه هااگر اسپانسر داشته باشين هيچ حمايتي نميشين . اگر نداشته باشين و كمتر از ٣ هزار دلار در بانك داشته باشين و شغل هم نداشته باشين ، ميتونين بيمه بگيرين ، در ضمن به شما فود استمب هم ميدن كه مقدارش رو نميدونم و بستگي به تعداد خانواده و اينكه ايا بچه دارين يا نه و غيره داره ولي اينطور كه شنيدم براي يه خانواده در حدود ٥٠٠ دلاره . توي فرودگاه هم نبايد كاري انجام بدين . بايد صبر كنيد تا شماره سوشال سكيوريتي رو بگيرين و بعد اقدام كنيد . كساني كه شرايط بالا رو دارن ، اگر در كاليفرنيا هستين ميتونين براي اداره برق اون جايي كه اجاره كردين يه نامه بفرستين و يا تلفن بزنيد و بگين كه حقوق ندارين و يا پارت تايم كار ميكنيد برق رو خيلي ارزون باهاتون حساب ميكنن ، در اورگان همچين چيزي نيست چون برق خيلي ارزونه ، در ايالات ديگه هم نميدونم ، بايد سرچ كنيد ،
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامه ღ اطلاعات کلیرنس ღ منتظر سرا ღ ۱۱۸ مهاجرسرا
2013-08-28 ساعت 01:26
(2008-03-13 ساعت 16:28)mr-america نوشته: سلامبا سلام برای چند نفر 15000 تا تو شش ماه ؟
2013-08-28 ساعت 10:10
(2013-08-27 ساعت 12:58)sayeh_m نوشته:خیلی ممنون از پاسخ کاملتون با این وضعیت باید پول بیاریم که ماهای اول با وجود کار معمولی از جیب هم بخوریم .(2013-08-25 ساعت 11:58)ARSHIYA USA نوشته: برای کارهای معمولی در ابتدا با زبان معمولی مثل کار در رستوران چقدر حقوق میدن ؟حقوق پايه يا در اصل همون كمترين حقوق در كاليفرنيا ساعتي ٨ دلار و ٢٥ سنته ،بيشتر از ٤٠ ساعت در هفته هم به شما كار نميدن ، اين رو هم در نظر داشته باشين كه كار در رستوران يه كار معمولي نيست ، اگر بخواين گارسن بشين كه بايد دوره ببينيد و در اصل از صفر شروع كنيد چون گارسن ها در اينجا علاوه بر حقوق ، تيپ هم ميگيرن و يه گارسن حقوق بالايي داره . در جاهايي مثل استارباكس و يا ساب وي هم بايد زبانتون عالي باشه چون مستقيماً با مشتري در ارتباط هستين .
2013AS8xxx
کنسولگری: ابوظبی 1 نفر مصاحبه: june 2 2013 دریافت ویزا: یکضرب شهر انتخابی : LAS VEGAS اگر کسی مایل بود برای همسفر و همخانه بودن(اول آبان) پیام خصوصی بگذارید لطفا ممنون تشکر کنندگان: romance33 ، leila_2013 ، alirezanz
2013-08-29 ساعت 01:56
ميخواستم در ارتباط با شغل هاي اينجا يه چيزي رو اضافه كنم ، البته من الان كاليفرنيا نيستم ولي چون هموطنان بيشتر به كاليفرنيا ميرن ، اينو اينجا مينويسم .
در كاليفرنيا پيدا كردن شغل بسيار كار سختيه . اينجا شغل سطح پايين و معمولي به اون شكلي كه در ايران بود نداريم و كسي كه دستشويي ميشوره و اوني كه توي فروشگاه كار ميكنه از نظر حقوقي يكسان هستن ولي بعضي شغلها هست كه به صورت اتوماتيك به قشر خاصي تعلق داره . مثلاً در فروشگاه ها، قسمت انبار و حمل كارتن ها و جمع اوري چرخ هاي خريد و همينطور شستشوي دستشويي ها ٩٩ درصد به مكزيكي ها تعلق داره . و البته در ايالتهايي كه سياه پوست زياد داره به اونها . تقريباً ١٠٠ درصد باغبانها در كاليفرنيا و اورگان مكزيكي هستن . ساب وي ها رو بيشتر هندي ها و پاكستاني ها اداره ميكنن و به همين دليل بيشتر كاركنان اونجا از اين قشر هستن كه البته در اندك مواردي از مليتهاي ديگه هم اونجا كار ميكنن . دونات فروشي ها رو چشم بادومي ها ميگردونن و بسيار محاله كه به غير از خودشون از مليت ديگه اي استخدام كنن . در كاليفرنيا ، كارگرهايي كه توي خونه ها كار ميكنن هم مكزيكي هستن و پول خوبي هم ميگيرن و رقابت باهاشون محاله . در كاليفرنيا فروشگاه هايي كه مال مكزيكي هاست ، ايراني ها رو هم استخدام ميكنن ، مثل فروشگاه ٩٩ سنتي ، و يا رستورانهاي تاكو بل و از اين قبيل . اگر در اورنج كانتي هستين ، ديزني لند هم هميشه در حال استخدامه . كساني كه دوست ندارن كارهاي اين شكلي انجام بدن و ميخوان كار تخصصي خودشون رو داشته باشن ، در كاليفرنيا واقعاً به مشكل بر ميخورن . براي اينكه زمان رو از دست ندين ، در همون هفته اول به كتابخونه ، بيمارستان و جاهايي از اين قبيل برين و تقاضاي كار داوطلبانه بكنيد. فكر نكنيد كه همون لحظه به شما كار ميدن . من براي كار در كتابخونه يكماه در نوبت موندم چون خيلي ها مثل من و شما هستن . كاليفرنيا پره از مكزيكي ها و چشم بادوميهايي كه يك كلمه هم انگليسي بلد نيستن ولي از طرف هموطنانشون حمايت ميشن
تشکر کنندگان: el333 ، mrbonbon ، roeentan ، Saiban ، ParsTrader ، joey22 ، usa lover ، s.s.h ، shadab ، soli asali ، kiana11 ، storagemeter ، اریوبرزن ، parastoo500 ، Danoosh ، hana_fd ، amin arefi ، itsmasoud ، aghaghia ، sasbk ، bayat_r ، noura ، tabim4 ، kouroshd ، Sanna ، romance33 ، mgolchin13 ، Rock ، alirezanz ، behjat
2013-08-29 ساعت 13:25
(2013-08-29 ساعت 01:56)sayeh_m نوشته: ميخواستم در ارتباط با شغل هاي اينجا يه چيزي رو اضافه كنم ، البته من الان كاليفرنيا نيستم ولي چون هموطنان بيشتر به كاليفرنيا ميرن ، اينو اينجا مينويسم . سلام من میخام بیام لس آنجلس منطقه westwood و تخصص من هم تکامپیوتر هست اونجا بازار کاریش چجوری؟ تشکر کنندگان: leila_2013
2013-09-05 ساعت 15:54
سلام دوستان میشه لطفا درباره مدارک مورد نیاز برای کار آرایشگری کمی توضیحات بدین و اینکه آیا از ایران میشه مدارکی رو گرفت که مورد قبول اونجا باشه ؟ و همچنین حقوق یک آرایشگر حرفه ای اونجا ساعتی چند دلاره ؟
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
2013-09-10 ساعت 21:38
سلام
من به یه وکیل با تجربه ایرانی احتیاج دارم.اگر کسی میشناسه ممنون میشم شماره و آدرسشو برام بزاره. مرسی |