موضوعها: 0
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
کسری جان آرکدیا یه هوا از پاسدینا گرونتره.البته استاد این منطقه userعزیز هستند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام .من دو تاسئوال ذهنم رو مشغول کرده.اگه یکی جوابم رو بده خیلی خیلی ازش ممنون می شم.ایا کلاس زبان ارزون در لس انجلس هست.و ایا کلاساش ادمو راه می اندازه.من زبانم در حد اینترمیدیایته.حوصله نداشتم اینجا کلاس برم.گفتم تو محیطش باشم سریع یاد می گیرم.
بعد اونجا این کلاسای فنی حرفه ای شرکت کمنیم می تونم امیدوار باشم کار پیدا کنم.؟ممنون می شم جواب بدین.
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
لطف کردین که جواب همین سئوالم دادین.شما استفاده کردین؟همیشه هستن؟یا زمان خاصی شروع می شوند؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-17 ساعت 00:37)romance33 نوشته: (2013-09-16 ساعت 22:11)ultra نوشته: با سلام .من دو تاسئوال ذهنم رو مشغول کرده.اگه یکی جوابم رو بده خیلی خیلی ازش ممنون می شم.ایا کلاس زبان ارزون در لس انجلس هست.و ایا کلاساش ادمو راه می اندازه.من زبانم در حد اینترمیدیایته.حوصله نداشتم اینجا کلاس برم.گفتم تو محیطش باشم سریع یاد می گیرم.
بعد اونجا این کلاسای فنی حرفه ای شرکت کمنیم می تونم امیدوار باشم کار پیدا کنم.؟ممنون می شم جواب بدین.
دوست عزیز در لس انجلس بعضی از جاها کلاس زبانشان کاملاً مجانی است و در جاهای دیگر که به سطح زبان بستگی دارد شامل هزینه میشود که آن هم خیلی نیست.در مورد سوال دوم اطلاعی ندارم.
می شه لطف کنین آدرس سایت یا محلی که باید مراجعه کنیم رو بگین.من خیلی احتیاج دارم.چجوری باید اقدام کنم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام۰ من یک سوال دارم ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنمایی کنه. دوست من دیروز وقت سفارت برای ویزای توریستی داشت در دبی٫ در سفارت آفیسر قبولش میکنه٬ اما بعد از مصاحبه بهش ایمیل میدن که باید رزومه رو یکبار دیگه بفرسته۰ کسی میدونه این چه معنی میده؟ آیا کیسش احتمال داره رد بشه؟
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من از دوستان خوبم یه سوال دارم. کسانی که تو LA و کالبفرنیا هستند، میخوام بدونم اونجا با توجه به گفته های دوستان و اطلاعاتی که جمع کردم با 6 ساعت در روز و ساعتی 8 دلار که در مجموع حساب کنی میشه هفته ای 7 روز هم بهت کار بدن میشه! 336 دلار. در ماه هم میشه 1344 دلار. با این هزینه کی میتونه زندگیشو بگردونه؟! یعنی واقعا الان همچین وضعیتیه؟
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-22 ساعت 19:10)پدی نوشته: آیاداروهای تزریقی وسرم را در فرودگاه لوس آنجلس سخت گیری میکنند؟
پدی جان اینو میدونم که اگر مقدارش برای مصارف شخصی باشه و زیاد نباشه خر. اما اگر زیاد باشه باید فرمی رو پر کنید و منتظر بشید تا داروها چک بشن.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done