کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2013-08-26 ساعت 23:48)پدی نوشته:  آرامشی که در منطقه ارکدیا وجود داره،خیلی خوبه به خصوص اینکه فرقش با جایی مثل ایرواین اینه که دسترسی به داون تاون راحت تر است
در مقایسه با پاسادنا قیمت اجاره ی خانه و خرید خانه چطور است؟
2013AS3xxx- ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، dana ، rbb ، alirezanz
کسری جان آرکدیا یه هوا از پاسدینا گرونتره.البته استاد این منطقه userعزیز هستند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: amir0_0amir ، sadeghi897 ، kasrafo ، dana ، romance33 ، mgolchin13 ، alirezanz
پدی جان الان دیگه خود شما استاد اونجا هستید. راستش اطلاعاتی که دارید کم از کسی نیست که اونجا زندگی می کنه.

من چند وقتیه که دارم دنبال خونه می گردم هم در پاسدینا هم در آرکدیا و همینطور در الحمرا و پاسدینای جنوبی.
به نظرم می رسه که بعضی از مناطق آرکدیا قیمت ها بالاست و خونه کمی هم در دسترس هست چه برای خرید و چه برای اجاره.
دلیل عمده گرانی خانه در آرکدیا امنیت آن و نیز مدرسه های بسیار خوب آن است. مناظق متوسط هم در آرکدیا وجود دارد که قیمت های معقولی دارد و هنوز هم جزء منطقه آموزش پرورش آرکدیا است.

پاسدینا کمی فرق می کنه و اختلاف شدیدی بین مناطق بد و خوب آن وجود دارد. بالاتر از آزادراه 210 به نا امنی معروف است و قیمتها پایین است.
پایین تر از 210 و نزدیک به بلوار کلرادو چون داون تاون پاسدینا محسوب می شود و بیشتر بیزنس ها انجا هستند کلا گران است. اما این گرانی بر خلاف آرکدیا نه به خاظر امنیت و یا مدرسه خوب (که زیاد هم امنیت و مدارس خوبی ندارد) بلکه به خاطر وجود بیزنس های بسیار زیاد در داون تاون است. وجود شرکت ها، بیمارستان، کالج، دانشگاه، موزه ها و کلی رستوران و غیره.
اما هر جه به سمت South Pasadena نزدیکتر شویم خنه ها گرانتر م یشوند و امنیت بهتر می شود.

South Pasedena شهر بسیار امن تر و خلوت تر از خود پاسدینا است. خانه ها کلا گرانتر هستند و بعضی از خیابان هایش مثل Garfield ave جزو مناظق بسیار خوب آن بشمار می آید.

شهری بسیار کوچک ولی فوق العاده گرانتری هم بین این سه تا شهر قرار گرفته به نام San Marino که قیمت خانه ها بسیار گران است. معمولا بالای میلیون دلار. اجاره ها هم معمولا بالای 5-6 هزار دلار است. در عوض فوق العاده تر و تمیز، زیبا و امن و ساکت است.

بهترین مدارس به ترتیب در آرکدیا سان مارینو و South Pas. قرار دارند. مدارس و امنیت در پاسدینا تعریفی ندارد!

(2013-09-10 ساعت 23:31)پدی نوشته:  کسری جان آرکدیا یه هوا از پاسدینا گرونتره.البته استاد این منطقه userعزیز هستند
(2013-09-10 ساعت 21:54)kasrafo نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 23:48)پدی نوشته:  آرامشی که در منطقه ارکدیا وجود داره،خیلی خوبه به خصوص اینکه فرقش با جایی مثل ایرواین اینه که دسترسی به داون تاون راحت تر است
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amin arefi ، kouroshd ، sasbk ، kasrafo ، dana ، A.R.R ، mirman ، gbtm ، Saeedv13 ، soli asali ، ParsTrader ، bayat_r ، el333 ، romance33 ، lilac ، aghaghia ، Elahvision ، mlo ، alirezanz
البته آرکادیا

(2013-09-11 ساعت 08:24)User نوشته:  پدی جان الان دیگه خود شما استاد اونجا هستید. راستش اطلاعاتی که دارید کم از کسی نیست که اونجا زندگی می کنه.

من چند وقتیه که دارم دنبال خونه می گردم هم در پاسدینا هم در آرکدیا و همینطور در الحمرا و پاسدینای جنوبی.
به نظرم می رسه که بعضی از مناطق آرکدیا قیمت ها بالاست و خونه کمی هم در دسترس هست چه برای خرید و چه برای اجاره.
دلیل عمده گرانی خانه در آرکدیا امنیت آن و نیز مدرسه های بسیار خوب آن است. مناظق متوسط هم در آرکدیا وجود دارد که قیمت های معقولی دارد و هنوز هم جزء منطقه آموزش پرورش آرکدیا است.

پاسدینا کمی فرق می کنه و اختلاف شدیدی بین مناطق بد و خوب آن وجود دارد. بالاتر از آزادراه 210 به نا امنی معروف است و قیمتها پایین است.
پایین تر از 210 و نزدیک به بلوار کلرادو چون داون تاون پاسدینا محسوب می شود و بیشتر بیزنس ها انجا هستند کلا گران است. اما این گرانی بر خلاف آرکدیا نه به خاظر امنیت و یا مدرسه خوب (که زیاد هم امنیت و مدارس خوبی ندارد) بلکه به خاطر وجود بیزنس های بسیار زیاد در داون تاون است. وجود شرکت ها، بیمارستان، کالج، دانشگاه، موزه ها و کلی رستوران و غیره.
اما هر جه به سمت South Pasadena نزدیکتر شویم خنه ها گرانتر م یشوند و امنیت بهتر می شود.

South Pasedena شهر بسیار امن تر و خلوت تر از خود پاسدینا است. خانه ها کلا گرانتر هستند و بعضی از خیابان هایش مثل Garfield ave جزو مناظق بسیار خوب آن بشمار می آید.

شهری بسیار کوچک ولی فوق العاده گرانتری هم بین این سه تا شهر قرار گرفته به نام San Marino که قیمت خانه ها بسیار گران است. معمولا بالای میلیون دلار. اجاره ها هم معمولا بالای 5-6 هزار دلار است. در عوض فوق العاده تر و تمیز، زیبا و امن و ساکت است.

بهترین مدارس به ترتیب در آرکدیا سان مارینو و South Pas. قرار دارند. مدارس و امنیت در پاسدینا تعریفی ندارد!

(2013-09-10 ساعت 23:31)پدی نوشته:  کسری جان آرکدیا یه هوا از پاسدینا گرونتره.البته استاد این منطقه userعزیز هستند
(2013-09-10 ساعت 21:54)kasrafo نوشته:  

شما اگر بچه دارید و میخواهید جایی زندگی کنید که مدرسه خوب داشته باشه، پاسادنا و الحمرا را فراموش کن... سان مارینو تقریبا فقط خانه های ویلایی داره( یا تا جایی که من دیدم)... جنوب پاسادنا خوبه، آرکدیا هم خوبه... جنوب پاسادنا شلوغه... ولی آرکدیا در بین این چند شهری که شما نام بردید، بهترین گزینه است یا حداقل بنظر من.. چون من خودم در این شهر زندگی میکنم و باهاش آشنایی کامل دارم... محیط بسیار بسیار خانوادگی داره.... 1 سال و نیم است اینجا زندگی میکنم، تا بحال یک هوملس ندیدم... بسیار تمیز و سرسبز است... یک باغ بسیار بزرگ طبیعی داره که دیدنش را بهتون توصیه میکنم... از این باغهای بقول خودم "زنجیره ایی" شما در آمریکا میبینید..( BOTANIC GARDEN) البته زیاد نیستند ولی بسیار دیدنی هستند... در باغی که در آرکادیا است، از بسیاری از دنیا نمونه های درخت و گل و گیاه کاشته اند... درختهای میوه و... البته در سان مارینو هم است، ولی نه به بزرگی باغی که در آرکادیا است..
در ضمن اگر دنبال خونه در آرکادیا میگردید، به آگهی های توی اینترنت و... اکتفا نکنید. اینجا بیشتر آگهی هاشون را درب خانه هاشون میزنند...
مدرسه هاشون عالی است... من بسیار راضی ام... فقط و فقط یکی اینکه هواش نسبت به لوس آنجلس گرمتر است (البته جزو لوس آنجلس کانتی است) و دیگر اینکه اینجا بیشتر آسیایی زندگی میکنند تا ایرانی: چشم بادومی و هندی... البته آدمهای خوب و بسیار آروم و مودب هستند و بچه هاشون هم بسیار باهوشند.... البته نه به باهوشی ایرانی ها..Big Grin..
حالا شما اگر تصمیمتون برای زندگی در آرکادیا قطعی شد، کمکتون میکنم...
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، bayat_r ، User ، پدی ، el333 ، usa lover ، Danoosh ، romance33 ، aghaghia ، kiana11 ، alirezanz ، moonwalk
با سلام .من دو تاسئوال ذهنم رو مشغول کرده.اگه یکی جوابم رو بده خیلی خیلی ازش ممنون می شم.ایا کلاس زبان ارزون در لس انجلس هست.و ایا کلاساش ادمو راه می اندازه.من زبانم در حد اینترمیدیایته.حوصله نداشتم اینجا کلاس برم.گفتم تو محیطش باشم سریع یاد می گیرم.
بعد اونجا این کلاسای فنی حرفه ای شرکت کمنیم می تونم امیدوار باشم کار پیدا کنم.؟ممنون می شم جواب بدین.
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، alirezanz
(2013-09-16 ساعت 22:11)ultra نوشته:  با سلام .من دو تاسئوال ذهنم رو مشغول کرده.اگه یکی جوابم رو بده خیلی خیلی ازش ممنون می شم.ایا کلاس زبان ارزون در لس انجلس هست.و ایا کلاساش ادمو راه می اندازه.من زبانم در حد اینترمیدیایته.حوصله نداشتم اینجا کلاس برم.گفتم تو محیطش باشم سریع یاد می گیرم.
بعد اونجا این کلاسای فنی حرفه ای شرکت کمنیم می تونم امیدوار باشم کار پیدا کنم.؟ممنون می شم جواب بدین.

دوست عزیز در لس انجلس بعضی از جاها کلاس زبانشان کاملاً مجانی است و در جاهای دیگر که به سطح زبان بستگی دارد شامل هزینه میشود که آن هم خیلی نیست.در مورد سوال دوم اطلاعی ندارم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، پدی ، سانازی ، dana ، leila_2013 ، gbtm ، alirezanz
لطف کردین که جواب همین سئوالم دادین.شما استفاده کردین؟همیشه هستن؟یا زمان خاصی شروع می شوند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-17 ساعت 16:28)ultra نوشته:  لطف کردین که جواب همین سئوالم دادین.شما استفاده کردین؟همیشه هستن؟یا زمان خاصی شروع می شوند؟

خواهش میکنم دوست عزیز همسر من اونجا هستند ومیخوان استفاده کنن.از 25 آگوست شروع شدن .بله مثل فصل مدارس میمونه زمان داره.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، پدی ، nora ، gbtm ، نوروز ، alirezanz
آف تاپیک هست، اما باید اقرار کنم به سبک نویسندگی قشنگی که در سفرنامه تان به کار بردید. من را یاد آلبرکامو و نیز صادق هدایت انداختید.

در همین تاپیک و یا در تاپیک همسفر و همخانه می توانید دوستانی پیدا کنید. موفق باشید.

(2013-09-29 ساعت 20:22)sahels70 نوشته:  سلام دوستان عزیز دنبال همسفر و همخونه خوب و زرنگ ترجیحا خانم مقصد 9 نوامبر لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، roeentan ، alirezanz
(2013-09-17 ساعت 00:37)romance33 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 22:11)ultra نوشته:  با سلام .من دو تاسئوال ذهنم رو مشغول کرده.اگه یکی جوابم رو بده خیلی خیلی ازش ممنون می شم.ایا کلاس زبان ارزون در لس انجلس هست.و ایا کلاساش ادمو راه می اندازه.من زبانم در حد اینترمیدیایته.حوصله نداشتم اینجا کلاس برم.گفتم تو محیطش باشم سریع یاد می گیرم.

دوست عزیز در لس انجلس بعضی از جاها کلاس زبانشان کاملاً مجانی است و در جاهای دیگر که به سطح زبان بستگی دارد شامل هزینه میشود که آن هم خیلی نیست.در مورد سوال دوم اطلاعی ندارم.

می شه لطف کنین آدرس سایت یا محلی که باید مراجعه کنیم رو بگین.من خیلی احتیاج دارم.چجوری باید اقدام کنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mino2013 ، alirezanz
(2013-10-01 ساعت 11:56)ultra نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 00:37)romance33 نوشته:  

می شه لطف کنین آدرس سایت یا محلی که باید مراجعه کنیم رو بگین.من خیلی احتیاج دارم.چجوری باید اقدام کنم ؟
دوست عزیز اینجا ببینید که برای کلاس زبان ال ای مفیده
کلاس زبان در ال ای
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، alirezanz
سلام۰ من یک سوال دارم ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنمایی کنه. دوست من دیروز وقت سفارت برای ویزای توریستی داشت در دبی٫ در سفارت آفیسر قبولش میکنه٬ اما بعد از مصاحبه بهش ایمیل میدن که باید رزومه رو یکبار دیگه بفرسته۰ کسی میدونه این چه معنی میده؟ آیا کیسش احتمال داره رد بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه مهاجرسرایی های ساکن لس آنجلسBig Grin
من و خانومم قصد داریم بیایم لس آنجلس کسی از دوستان هست که بتونه مارو اول ورود به آمریکا کمک کنه؟
SadSadآخه ما هیچ کس رو تو آمریکا نداریمSadSad
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، bayat_r ، romance33 ، alirezanz
من از دوستان خوبم یه سوال دارم. کسانی که تو LA و کالبفرنیا هستند، میخوام بدونم اونجا با توجه به گفته های دوستان و اطلاعاتی که جمع کردم با 6 ساعت در روز و ساعتی 8 دلار که در مجموع حساب کنی میشه هفته ای 7 روز هم بهت کار بدن میشه! 336 دلار. در ماه هم میشه 1344 دلار. با این هزینه کی میتونه زندگیشو بگردونه؟! یعنی واقعا الان همچین وضعیتیه؟
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، alirezanz
(2013-07-22 ساعت 19:10)پدی نوشته:  آیاداروهای تزریقی وسرم را در فرودگاه لوس آنجلس سخت گیری میکنند؟

پدی جان اینو میدونم که اگر مقدارش برای مصارف شخصی باشه و زیاد نباشه خر. اما اگر زیاد باشه باید فرمی رو پر کنید و منتظر بشید تا داروها چک بشن.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، romance33 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان