کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2013-07-22 ساعت 19:10)پدی نوشته:  آیاداروهای تزریقی وسرم را در فرودگاه لوس آنجلس سخت گیری میکنند؟

پدی جان اینو میدونم که اگر مقدارش برای مصارف شخصی باشه و زیاد نباشه خر. اما اگر زیاد باشه باید فرمی رو پر کنید و منتظر بشید تا داروها چک بشن.

ما همه رو گذاشتیم توی چمدان و دادیم تو بار وهیچ اتفاقی هم نیافتاد واگه بیشتر هم بود کسی چک نمی کرد.جایی هم اعلام نکردیم چی داریم و چقدر داریم .
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، romance33 ، alirezanz
سلام دوستان ما دنبال کاریم و هرجا رفتیم به در بسته خوردیم یعنی له لهم ها!!! نمیدونم چیکار کنم؟!
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mychael ، alirezanz
(2013-10-03 ساعت 04:31)Rock نوشته:  من از دوستان خوبم یه سوال دارم. کسانی که تو LA و کالبفرنیا هستند، میخوام بدونم اونجا با توجه به گفته های دوستان و اطلاعاتی که جمع کردم با 6 ساعت در روز و ساعتی 8 دلار که در مجموع حساب کنی میشه هفته ای 7 روز هم بهت کار بدن میشه! 336 دلار. در ماه هم میشه 1344 دلار. با این هزینه کی میتونه زندگیشو بگردونه؟! یعنی واقعا الان همچین وضعیتیه؟

اگه با این وضعیت بتونید کار پیدا کنید حدود 1500 تا 2000 در میارید که 1000 تاش فقط میره واسه اجاره خونه.
اما ما که تا حالا همین رو هم پیدا نکردیم دوست عزیز
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soli asali ، alirezanz
(2013-10-03 ساعت 00:21)nika نوشته:  سلام به همه مهاجرسرایی های ساکن لس آنجلسBig Grin
من و خانومم قصد داریم بیایم لس آنجلس کسی از دوستان هست که بتونه مارو اول ورود به آمریکا کمک کنه؟
SadSadآخه ما هیچ کس رو تو آمریکا نداریمSadSad
سلام ما خودمون پیش کسی هستیم.اما حاضریم با یک زوج خونه اجاره کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soli asali ، alirezanz
(2013-10-04 ساعت 07:24)mino2013 نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 04:31)Rock نوشته:  من از دوستان خوبم یه سوال دارم. کسانی که تو LA و کالبفرنیا هستند، میخوام بدونم اونجا با توجه به گفته های دوستان و اطلاعاتی که جمع کردم با 6 ساعت در روز و ساعتی 8 دلار که در مجموع حساب کنی میشه هفته ای 7 روز هم بهت کار بدن میشه! 336 دلار. در ماه هم میشه 1344 دلار. با این هزینه کی میتونه زندگیشو بگردونه؟! یعنی واقعا الان همچین وضعیتیه؟

اگه با این وضعیت بتونید کار پیدا کنید حدود 1500 تا 2000 در میارید که 1000 تاش فقط میره واسه اجاره خونه.
اما ما که تا حالا همین رو هم پیدا نکردیم دوست عزیز

بله اجاره ها در اکثر بخش ها متفاوت هست. اما من اینو به یکی از دوستان گفتم که در جواب دوستی این چنین جواب داده بود. طوری که انگار اونجا واقعا نمیشه زندگی کرد و این حرفش کاملا دل آدم رو میلرزونه.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، romance33 ، alirezanz
(2013-10-04 ساعت 07:20)mino2013 نوشته:  سلام دوستان ما دنبال کاریم و هرجا رفتیم به در بسته خوردیم یعنی له لهم ها!!! نمیدونم چیکار کنم؟!

دوست عزیزم به این سایت نگاه کن امیدوارم بتونی کاری که میخوای رو پیدا کنی. بیخیال نشو هرگز
www.craigslist.org
Rolleyes
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، romance33 ، hana_fd ، alirezanz
سلام یه سوال دارم
اگه یه نفر پلیس آمریکا بشه می تونه راحت برگرده ایران و وقتی برگشت بدون مشکل میتونه برگرده آمریکا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی ، alirezanz
(2013-10-07 ساعت 18:28)leon1 نوشته:  سلام یه سوال دارم
اگه یه نفر پلیس آمریکا بشه می تونه راحت برگرده ایران و وقتی برگشت بدون مشکل میتونه برگرده آمریکا؟

شک نکن که راحت میاد ایران ولی .....Big Grin
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hana_fd ، soli asali ، پدی ، alirezanz
(2013-10-07 ساعت 19:21)maka2 نوشته:  

لطفا واضح تر جواب بدید.ممنون میشم .
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2013-10-08 ساعت 14:34)leon1 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 19:21)maka2 نوشته:  

لطفا واضح تر جواب بدید.ممنون میشم .
یعنی برگشتش با کرام و الکاتبینه...... بابا فقط کافیه بفهمن شما توی یه همچین جاهایی بودی اونوقت میبرنت تو روزنامه ها، مگه اونی که اومده بود مادربزرگشو ببینه تو خبرا نخوندی چی شد.دیگه واضح تر از این چیزی ندارم بگم
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، soli asali ، پدی ، alirezanz
سلام دوستان
بنده میخوام در کالیفرنیا و ترجیحا لس انجلس بزینسی رو شروع کنم در زمینه عمده فروشی و واردات و صادرات رینگ و لاستیک ماشین یا مبایل به خاطرتجربه چندین ساله ام تو خارج از کشور تو این دو زمینه اگه هرکدوم از دوستان پیشنهادی جهت همکاری یا در هر شرایطی دیگه داشته باشن خوشحال میشم در خدمتتون باشم با پیام خصوصی یا ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، romance33 ، dana ، alirezanz
این کلاسهای ESL مجانی تو لس آنجلس، مافقط یه مورد http://thlosangeles.com/free-english-classes پیدا کردیم که خیلی از ما دور هستش
بقیه چیزا که پیدا می کنیم همه پولی هستن
دوستانی که این کلاسها رو رفتند یا اطلاعاتی دارند ممنون میشیم راهنمایی کنند
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amin arefi ، alirezanz
دوستانی که در لس انجلس هستند.اگه امکان داره راجع به محلی که زندگی می کنند برای راهنمایی دوستان چند جمله ای بنویسند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: dana ، soli asali ، romance33 ، اریوبرزن ، alirezanz
(2013-10-11 ساعت 12:57)پدی نوشته:  دوستانی که در لس انجلس هستند.اگه امکان داره راجع به محلی که زندگی می کنند برای راهنمایی دوستان چند جمله ای بنویسند

پدی عزیز امکان داره در مورد قیمت اجاره خونه و همچنین مدارس آرکادیا توضیحاتی رو بفرمایید ما در حدود یکماه دیگه عازم لس آنجلسیم و هنوز جایی رو در نظر نداریم و ضمنا ی دختر کلاس ششم دارم و مشکل پیدا کردن ی مدرسه خوب رو هم دارم ممنون میشم
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، romance33 ، پدی ، alirezanz
بقیه چیزا که پیدا می کنیم همه پولی هستن
دوستانی که این کلاسها رو رفتند یا اطلاعاتی دارند ممنون میشیم راهنمایی کنند
[/quot
این کلاسها که در موسسه GEOS English Academy تشکیل می شود
در واقع بطور غیر مستقیم آموزش رایگان دارد و به اینصورت هست که این موسسه یک اکادمی تربییت معلم زبان بین المللی با سر تیفیکیت از کمبریج می باشدو دانشجویان به مدت چهار هفته آموزش تحت تعلیم قرارمی گیرند وجهت ارزیابی وتست آنان کلاس رایگان آموزش esl برای زبان آموزان هر روز بر گزار می شود یعنی به نوعی برای تست نحوه تدریس دانشجویان معلمی موسسه کلاس آموزش رایگان برگزار می کند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soli asali ، amin arefi ، azar1348 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان