کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
از دوستاني كه در منطقه valley لس آنجلس ميخوان ساكن بشن، اگه به كمك يا راهنمايي احتياج داشتين ميتونين واسم پيغام خصوصي بذارين در حد امكان سعي ميكنم كمكتون كنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: soheil1993
من اومدم لس انجلس ميخوام خونه بگيرم همه بنگايى ها يه اسپانسر ميخوان ازم منم اينجا كسى رو ندارم چيكار كنم؟Sad(
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان شما كسى رو سراغ داريد كه بتونه ضامن بشه كه بتونم خونه بگيرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-17 ساعت 22:25)SORAYA1368 نوشته:  دوستان شما كسى رو سراغ داريد كه بتونه ضامن بشه كه بتونم خونه بگيرم؟
از مالکان یا آژانس‌های ایرانی‌ کمک بگیرین، معمولا با قضیه کردیت کنار میان
پاسخ
تشکر کنندگان:
آخه اونطورى هم خونه اى كه ما ميخوايم رو اونا ندارن ينى زير ١٠٠٠$Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-18 ساعت 02:25)SORAYA1368 نوشته:  آخه اونطورى هم خونه اى كه ما ميخوايم رو اونا ندارن ينى زير ١٠٠٠$Sad

با این شرایط در سایت‌های مربوطه دنبال موردی برای همخونه شدن باشین زود تر به نتیجه میرسین، با این بودجه و بدون کردیت احتمالش خیلی‌ ضعیفه در یک محل قابل تحمل بتونین جائی مستقل پیدا کنین
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان گلم.

بچه ها واسه خرداد میام ال ای . کسی هم خونه ی دسته گل میخواد پیام خصوصی بزاره Tongue

فرید 22 Cool
کیس:2015As54xx><رویت:1می><کنسول:آنکارا><فرم اولیه: 24 اگوست>

با غصه نشو همدم ، سنت شکن خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش

سر بچرخونی مسیر روبه روتو باختی هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت یا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببین یا بسوز و جنگلی رو شعله ور کن با خودت
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
رفقا شغل پرستاری تو لوس انجلس چطوره؟

این برنامه فرضی هست.....چون برادر شوهرم و خواهرم ال ای هستندما هم داریم برنامه ریزی می کنیم برای آمدن
در بدو ورود...من و همسرم با شغلهای کژوال درامد داشته باشیمو و در کنارش دانشگاه بریم.....
منلیسانس ادبیات انگلیسی دارم..اما می خوام..از ابتدا توی دانشگاه در لوس انجلس پرستاری بخونم و لیسانسشو بگیرم..
وشوهرم هم فوق لیسانس اموزش انگلیسی هست
ایشون هم یمخواد از ابیتدا بخونه و لیسانس حسابداری بگیره

دوتا بچه هم داریم

ایا این برنامه شدنی هست؟
ایا نیازی هست حتما دانشگاه بریم برای پرستاری و حسابداری میشه کالج رفت و به مدرک اون اکتفا کرد؟

من دارم یه دوره ازاد بهیاری توی ایران می بینم و شوهرم یه دوره ازاد حسابداری
واسه اینکه وقتی درسمون را شروع می کنیم مطالب دور از ذهن نباشه واسمون
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، barfi1 ، goliii
من برای اواسط July یک اتاق furnished سمت غرب لLA می‌خوام برای ۱ ماه،لطفا اگر گزینه‌ای است به من خبر بدید،ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من و همسرم در لس آنجلس هستیم و دنبال کار میگردیم هر کاری باشه انجام میدیم از نظافتچی گرفته تا کارهای دیگه لطفا اگر کسی کمک یا راهنمایی میتونه بکنه برام تو خصوصی پیام بزاره.
در ضمن حقوقش هم کم بود مشکلی نیست چون پول لازم هستیم.
تشکر کنندگان: Danoosh ، Officer ، alirezanz
با سلام
از دوستان در کالیفرنیا شهر کرونا یا حتی ایروان یا لس انجلس کسی هست دنبال هم خانه باشه خوشحال میشم اگه با کسی هم خانه باشم لطفا پیغام بزارید.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا ما امروز یه پست دیدیم از هزینه های ماهانه در لوس آنجلس بد پستی بود آقا بددددد.توتالش شده بود 3000تا
یا خدا.یعنی یک زندگی معمولی 2 نفره که در سطح معمول باشه چند در میاد؟؟؟دوستان کمک کمک دوستان
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
پاسخ
تشکر کنندگان:
٢٠٠٠ كه در مياد اگه با اجاره خونه حساب كنى

پاسخ
تشکر کنندگان: hedyhoney ، behfaza
باز بهتر شد با 2000 تا میشه یه کاری کرد
آقا کمتر نبوددددد؟2000 یک 2000 دو 2000 سه نبوددددد؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
پاسخ
تشکر کنندگان:
Smile)))))

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان