کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
شما ٢ روزه فهميديد اين جا همه چيز مفته و ارزوون؟!!

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، alireza62 ، Danoosh ، behfaza ، sina35 ، kaamiran ، javadgorgani
بله چون خالم اینجا تازه خونه خریده من از روز اول رفتم خرید باهاشون البته اگه بخواین هی ضرب و تقسیم کنین که به دلار میشه چه قدر مسلما ارزونی نمیبین ولی کار اگر پیدا کنید و در آمد اینجا رو داشته باشید کاملا معلوم میشه که وقتی میگن اینجا یه جوون با ماهی 2000 دلار میتونه کرایه خونه بده خرج و خورد و خوارکش و رفت و آمد راحت بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Nima NB ، satin ، romance33 ، javadgorgani ، rima4499
البته شرایط هر کسی فرق میکنه من نظر شخصیمو گفتم[emoji6]
پاسخ
تشکر کنندگان: Nima NB ، iranian1
ببخشيد من فكر كردن شمام مثل من هزينه هاتون از ايران ميرسه برا همين گفتم ارزون نيس؛)

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، alirezanz
خوش به حال ال ای نشینا .
پاسخ
تشکر کنندگان: Nima NB ، romance33 ، alirezanz
من كه بعده ٢ سال زندگى تو امريكا با نااميدى تمام دارم برميگردم ايران، درسم نيمه تموم موند كارم پيدا نكردمSad

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، behfaza ، blue honey ، romance33 ، iranian1 ، alirezanz
چرا سریا خانوم ؟ چه مشکلی پیش اومده که میخواهین برگردین . درستون رو بخونید تا آخر بعدش کار گیر میاد تسلیم نشین .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، javadgorgani ، alirezanz
به خاطر مشكلات مالى متاسفانه نميتونم ادامه بدم

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، behfaza ، alirezanz
(2015-02-13 ساعت 02:05)pouya4 نوشته:  از دوستاني كه در منطقه valley لس آنجلس ميخوان ساكن بشن، اگه به كمك يا راهنمايي احتياج داشتين ميتونين واسم پيغام خصوصي بذارين در حد امكان سعي ميكنم كمكتون كنم.
سلام.من هم عازم لس انجلس هستم.ولی نمیدونم از ایران چه طوری میتونم یه جا رو رزرو کنم و کردیت کارت هم ندارم.
میشه لطفا راهنماییم کنید
و اینکه اجاره ها در منطقه ولی به چه شکل هستن و کلا ولی جای مناسبی هست؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
دوستان اگه كسى خونه برا يك ماه تو ال اى سراغ داره ممنون ميشم بگه،
چون ميخوام برم از اينجا نميخوام قرار داد يك ساله ببندم،
مرسىSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، alirezanz
(2015-04-02 ساعت 04:55)SORAYA1368 نوشته:  به خاطر مشكلات مالى متاسفانه نميتونم ادامه بدم

میتونی وام بگیری و از کمکهای دولتی استفاده کنی.در مورد کار هم توقعتونو بیارین پایین واز کارهای پایین شروع کنید تا جا بیوفتین.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، Alisalimi
وام كه بهم تعلق نميگيره دانشگاه هم قبول نميكنه برا كمك هزينه ، كار هم كه اى بابا ما به همه كارى راضييم ولى كار نميدن اينا، حتى همسرمم بيكارهSad

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، alireza62 ، behfaza ، msar ، alirezanz
(2015-04-03 ساعت 01:42)SORAYA1368 نوشته:  وام كه بهم تعلق نميگيره دانشگاه هم قبول نميكنه برا كمك هزينه ، كار هم كه اى بابا ما به همه كارى راضييم ولى كار نميدن اينا، حتى همسرمم بيكارهSad

چرا وام نمیدن؟مگه نوع ویزاتون چیه؟چون همه میتونن وام بگیرن برای تحصیل.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، msar
ويزا f1

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، msar ، alirezanz
اقا میشه یه نقد همه جانبه از این شهر بزارید من خوندم خیلی از صفحات تاپیک رو ولی یه چیز جامع کلی پیدا نکردم اگه ممکنه یه متنی که تقریبا همه چیو توش گفته باشه ممنون میشم حالا خیلی طولانی نباشه هم مهم نیس یا اگه لینکی دارید که توش توضیح داده باشه هم خوبه ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: msar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان