کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
واى بايد زندگى پيامبرى پيشه كنيد چون با ١٠٠٠ دلار خيلى سخته، مخصوصا اگه مثل ما از كارم خبرى نباشه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-05 ساعت 10:49)hedyhoney نوشته:  باز بهتر شد با 2000 تا میشه یه کاری کرد
آقا کمتر نبوددددد؟2000 یک 2000 دو 2000 سه نبوددددد؟

اگر بتونید با کسی همخونه بشید و با اتوبوس یا دوچرخه جابجا بشید 1300 دلار هم میتونید زندگی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
(2015-02-27 ساعت 11:52)jaban نوشته:  سلام
رفقا شغل پرستاری تو لوس انجلس چطوره؟

این برنامه فرضی هست.....چون برادر شوهرم و خواهرم ال ای هستندما هم داریم برنامه ریزی می کنیم برای آمدن
در بدو ورود...من و همسرم با شغلهای کژوال درامد داشته باشیمو و در کنارش دانشگاه بریم.....
منلیسانس ادبیات انگلیسی دارم..اما می خوام..از ابتدا توی دانشگاه در لوس انجلس پرستاری بخونم و لیسانسشو بگیرم..
وشوهرم هم فوق لیسانس اموزش انگلیسی هست
ایشون هم یمخواد از ابیتدا بخونه و لیسانس حسابداری بگیره

دوتا بچه هم داریم

ایا این برنامه شدنی هست؟
ایا نیازی هست حتما دانشگاه بریم برای پرستاری و حسابداری میشه کالج رفت و به مدرک اون اکتفا کرد؟

من دارم یه دوره ازاد بهیاری توی ایران می بینم و شوهرم یه دوره ازاد حسابداری
واسه اینکه وقتی درسمون را شروع می کنیم مطالب دور از ذهن نباشه واسمون
خیلی خوبه خیلی
شما یا می تونی RN بشی یا registered nurse که هم demand زیادی داره هم درامد عالی
بهیاری هم خوبه LVN میشه اما RN خیلی بهتره
کالج ها بیشتر LVN دارن RN رو دانشگاهها اما فک کنم بعضی کالجا هم دارن. شهریه RN بیشتر از LVN هستش. زمانشم طولانی تره اما اما اما! اگه ادامه بدین و Nurse Practitioner بشین عالی عالی میشه. ینی در حد پزشک.
good luck!
پاسخ
تشکر کنندگان: jaban ، barfi1 ، alirezanz
(2015-03-05 ساعت 10:49)hedyhoney نوشته:  باز بهتر شد با 2000 تا میشه یه کاری کرد
آقا کمتر نبوددددد؟2000 یک 2000 دو 2000 سه نبوددددد؟

Big GrinBig Grin چرا میشه. اگه استودیو اجاره کنین یه ماشین داشته باشین با 2000 یا 1800 هم میشه Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: hedyhoney
سلام دوستان يه سوال فوري دارم كسي در مورد بيمه obamacare و نحوه ثبت نامش چيزي ميدونه؟لطفا راهنمايي كنين
پاسخ
تشکر کنندگان: MOHAMMADKHANI
پست موقت
با اجازه مدیران(تکراری میشه ولی حذف میکنم)
نیاز شدید به دارو
ببخشید دوستان ما به چند تا امپول نیاز داریم اینجا گیر نمیاد و ایرانیش هم بدتر میکنه و بهتر نمیشه
اگه کسی لطف میکنه از طریق پست بفرسته یا به زودی بر میگرده خواهشا پیام بدید
هزینش هم کامل پرداخت میشه

پیشاپیش ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-13 ساعت 01:43)sunyvail نوشته:  سلام

یک اتاق در یک خانه بسیار زیبا با قیمتی استثنائی در SF برا 1 ماه اجاره داده میشود

لطفا پیام بگذارید

سلام

قیمت اجاره ماهیانه این اطاق چنده؟
ازش عکس دارین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Leila Amricaie ، behfaza
(2015-03-07 ساعت 02:12)milaad-kh نوشته:  سلام دوستان يه سوال فوري دارم كسي در مورد بيمه obamacare و نحوه ثبت نامش چيزي ميدونه؟لطفا راهنمايي كنين
با سلام
شما تشریف می برید اداره سوشیال سرویس( social service) و برای مدیکل اقدام می کنید اگه تو ولی هستید باید برید نورتریج و اونجا فارسی زبان هست کامل کمکتون می کنه
http://www.ladpss.org/ این هم سایت اشه اگه اطلاعاتی خواستید تو این سایت اطلاعات کامل رو گذاشته
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
پاسخ
تشکر کنندگان: kiana11 ، حاجی واشنگتن ، behjat ، behfaza ، shadi79 ، alirezanz
سلام دوستان، کسی اطلاعی در مورد پر کردن فرم تکسTax داره، یادمه مامان خانوم و یکی دو نفر دیگه گفتن توی مکانهایی توی شهر مثل کتابخونه ها و ...توسط حسابدارها به رایگان براتون پر می کنن، اگر کسی جایی رو توی لس انجلس می شناسه اطلاع بده
مرسی

پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، behfaza ، goliii ، alirezanz
سلام دوستان عزیز
دو تا زوج هستیم کلا 4 نفریم، در سن فرناندو ولی دنبال یه آپارتمان 2 خوابه میگردیم، لطفا اگر موردی سراغ داشتید بهم معرفی کنید.
تشکر کنندگان:
(2015-03-21 ساعت 06:03)Leila Amricaie نوشته:  سلام دوستان عزیز
دو تا زوج هستیم کلا 4 نفریم، در سن فرناندو ولی دنبال یه آپارتمان 2 خوابه میگردیم، لطفا اگر موردی سراغ داشتید بهم معرفی کنید.
سايت airbnb رو ببينيد

شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
پاسخ
تشکر کنندگان: Leila Amricaie
عيد همگى مبارك[emoji253][emoji254]

پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، حاجی واشنگتن ، behfaza ، javadgorgani
(2015-03-19 ساعت 20:27)حاجی واشنگتن نوشته:  سلام دوستان، کسی اطلاعی در مورد پر کردن فرم تکسTax داره، یادمه مامان خانوم و یکی دو نفر دیگه گفتن توی مکانهایی توی شهر مثل کتابخونه ها و ...توسط حسابدارها به رایگان براتون پر می کنن، اگر کسی جایی رو توی لس انجلس می شناسه اطلاع بده
مرسی
دوست من سلام

سال گذشته، بنده دادم بیرون و دویست و پنجاه دلار نازنین رو الکی حروم کردم ولی امسال از طریق سایت IRS به صورت کاملا مجانی و با صرف یکساعت و نیم وقت، انجام دادم. خیلی چیز پیچیده ای نداشت.

موفق باشید
2013AS0000007xx
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، behfaza ، alirezanz
سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی، اعم از شرکت کننده ها، منتظرها، مصاحبه رفته ها،قبول شده ها، گرین کارت گرفته ها، بازمانده ها، بدون اسپانسرها، سیتی زن ها، برگشتی ها، پشیمون ها، وطن پرست ها، غرب زده ها و ...! سال نوتون مبارک، امیدوارم در سال ۹۴ یا همون 2015_2016 اتفاق های بسیار بسیار بسیار خوب و خوشایند براتون اتفاق بیفته، اوس کریم هر چی صلاح بدونی، هر چی مقدر کنی، ما تسلیمیم...
زت زیاد

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، goliii ، Officer ، romance33 ، battosai ، Danoosh ، Nima NB ، satin ، javadgorgani ، hassan8ir ، blue honey ، ریحانا ، alirezanz
سلام دوستان من شنبه ظهر زسیدم لس آنجلس بالاخره بر خلاف اون چیزایی که شنیده بودم و خونده بودم من کلا 30 دقیقه توی فرودگاه معطل شدم،در آخر هم آقای آفیسر بهم گفت غذا همراهت داری منم گفتم نه گفت برو.
از اول براتون بگم فرودگاه ایران خیلیییی شلوغ بود و شانس آوردم البته چون دقت نمیکردن به بار و پول من با امارات اومدم هواپیما علی بود اینترنتم داشتم توی آسمون در آخر یه کاغذی دادن به همه که مقدار پول و خوراکی همراهتون رو باید بنویسید بهتره همه چیو راست بگین هرچیزی که همراهتونه زو بنویسید چون اگه بفهمن خیلی اذیت میکنن و معطل.
من لس آنجلسم خونه خالم توی تارزانا اینجا شبا واقعا سرده چون ما عادت به شلوارک و تاپ نداریم همش مانتو تنمون بوده تصیه میکنم خانوما شبا یه ژاکت همراهشون باشه و اینجا همه چیز مفته ارزووون من یه خروار بار آووردم الانم پشیمونم[emoji55] بازم میام از اینجا براتون میگم فعلا 2 روزه اومدم و هیچ اتفاقی نیوفتاده.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، behjat ، shadi79 ، Rock ، Danoosh ، romance33 ، behfaza ، پدی ، Nima NB ، satin ، javadgorgani ، blue honey

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان