کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
سلام.دوستان چرا کسی درباره ی سانتا مونیکا چیزی نمیپرسه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، maryam.azad ، alirezanz
(2015-05-22 ساعت 10:39)lake merit نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 20:30)soheil1993 نوشته:  سلام . خسته نباشید
من 25سال و همسرم35سال - انشالله بزودی عازم آمریکا میشیم چندتا سوال داشتیم
با توجه به اینکه ۱میلیون دلار سرمایه داریم و قصد داریم 500هزارتاشو خونه بخریم
لطفا راهنمایی کلی بفرمایید که:
۱) با 500هزارتا سرمایه میشه یه بیزینس امن و ثابت رو توی نیویورک خرید؟ بیزینسی که ماهیانه "۴هزاردلار" رو حداقل درامد خالص بده
۲) چه پیشنهاداتی برای خرید بیزینس برای کسی که هیچ تجربه کاری توی ایران نداشته دارید؟(خرید شعبات مک دونالد-استارباکس-یا سوپرمارکت های کوچک یا خرید سهام؟ ...) اصلا شدنی هست با این حدود مبلغ؟
۳) برای شرایط ما که زبان در حد متوسط خوب اوکی هستیم و اینقدر سرمایه داریم اما تجربه نداریم بین شهرهای بزرگ آمریکا(ترجیحا نیویورک یا لس انجلس) کدوم مناسب تره؟
خیلی خیلی ممنونم

من فکر می‌کنم اگه ۵۰۰ هزارتا رو تو بانک های ایران بذارید هم ریسکش کمتره هم سودش بیشتر

الان سود بانک شده 20 درصد فایده ای نداره به نظرم . یه رستوران بزنن به نظرم از این هم بیشتر پولدارتر میشن .
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، soheil1993
دوستان من میخواستم برای مهد بچه تو لوس انجلس چقدر باید هزینه کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam.azad
(2015-05-27 ساعت 13:00)biparva نوشته:  سلام.دوستان چرا کسی درباره ی سانتا مونیکا چیزی نمیپرسه؟
من دوست دارم درباره سانتا مونیکا بیشتر بپرسم. شنیدم در بخش آموزش خیلی خوبه ولی هزینه زندگی بالاست شما اگر اطلاعات بیشتری درباره منطقه دارید ، خوشحال میشم در اختیار ما بزارید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
(2015-05-30 ساعت 19:38)ginjer نوشته:  
(2015-05-27 ساعت 13:00)biparva نوشته:  سلام.دوستان چرا کسی درباره ی سانتا مونیکا چیزی نمیپرسه؟
من دوست دارم درباره سانتا مونیکا بیشتر بپرسم. شنیدم در بخش آموزش خیلی خوبه ولی هزینه زندگی بالاست شما اگر اطلاعات بیشتری درباره منطقه دارید ، خوشحال میشم در اختیار ما بزارید؟

سلام دوست عزیز یه سر به این لینک بزن
http://www.areavibes.com/santa+monica-ca...of-living/
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، maryam.azad
(2015-05-31 ساعت 09:15)biparva نوشته:  

سپاسگزارم جالب بود
پاسخ
تشکر کنندگان: biparva ، maryam.azad
(2015-05-21 ساعت 20:30)soheil1993 نوشته:  سلام . خسته نباشید
من 25سال و همسرم35سال - انشالله بزودی عازم آمریکا میشیم چندتا سوال داشتیم
با توجه به اینکه ۱میلیون دلار سرمایه داریم و قصد داریم 500هزارتاشو خونه بخریم
لطفا راهنمایی کلی بفرمایید که:
۱) با 500هزارتا سرمایه میشه یه بیزینس امن و ثابت رو توی نیویورک خرید؟ بیزینسی که ماهیانه "۴هزاردلار" رو حداقل درامد خالص بده
۲) چه پیشنهاداتی برای خرید بیزینس برای کسی که هیچ تجربه کاری توی ایران نداشته دارید؟(خرید شعبات مک دونالد-استارباکس-یا سوپرمارکت های کوچک یا خرید سهام؟ ...) اصلا شدنی هست با این حدود مبلغ؟
۳) برای شرایط ما که زبان در حد متوسط خوب اوکی هستیم و اینقدر سرمایه داریم اما تجربه نداریم بین شهرهای بزرگ آمریکا(ترجیحا نیویورک یا لس انجلس) کدوم مناسب تره؟
خیلی خیلی ممنونم
من تحقیق کردم پمپ بنزین خوبه اما کل پول شما برای اینکار کم است اما میتوانید با شریک در لوس انجلس این کار انجام دهید
پاسخ
تشکر کنندگان: soheil1993

شما سانتا مونیکا هستید درباره محله های اونجا می خواستم بپرسم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-01 ساعت 16:00)ginjer نوشته:  

نه دوست عزیز.تو نت سرچی زدم و بهترین سایتی که پیدا کردم این بود که براتون فرستادم.ولی تو تاپیک کالیفرنیا فک کنم سانتا مونیکا رو سرچ کنی یه دوستی بود که ساکن اونجاس و اطلاعات خوبی داشتن باز اگه خودمم پیدا کردم حتما بهتون خبر میدم
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
(2015-06-02 ساعت 09:54)biparva نوشته:  

نه دوست عزیز.تو نت سرچی زدم و بهترین سایتی که پیدا کردم این بود که براتون فرستادم.ولی تو تاپیک کالیفرنیا فک کنم سانتا مونیکا رو سرچ کنی یه دوستی بود که ساکن اونجاس و اطلاعات خوبی داشتن باز اگه خودمم پیدا کردم حتما بهتون خبر میدم
سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora ، biparva ، alirezanz
نياز به يك اپارتمان سه خوابه يا منزل براي اجاره يكساله از اول July دارم در calabasas
دوستان پيشنهادي داريد ؟
متشكر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام،من برای ۵ July در غرب LA احتیاج به یک اتاق مبله دارم، لطفا در صورت موجود بودن به بنده اطلاع بدید،ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
سلام دوستان خیلی دوست داشتم بدونم که دوستانی که در لوس زندگی می کنند

ایام تعطیلات رسمی به خصوص عید نوروز و 13 بدر ایرونی ها بیشتر کجا پاتوق می کنند

من برای شهریور ماه سال آینده عازم تهرون جلس هستم

و دوست داشتم بدونم که پاتوق ایرونی ها بیشتر کجا هست که لااقل ما

اونجا همزبونهایی داشته باشیم

اگر کسی از دوستان ساکن لوس آنجلس هست بگه که بیشتر ایرونی ها

پاتوقشون درکدوم از پارکها و... است
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، alirezanz
(2015-06-03 ساعت 00:07)ginjer نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 09:54)biparva نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 19:38)ginjer نوشته:  من دوست دارم درباره سانتا مونیکا بیشتر بپرسم. شنیدم در بخش آموزش خیلی خوبه ولی هزینه زندگی بالاست شما اگر اطلاعات بیشتری درباره منطقه دارید ، خوشحال میشم در اختیار ما بزارید؟

سپاسگزارم

سانتا مونیکا یک شهر توریستی هست

و شهر کوچیک و فکر می کنم پیدا کردن کار در اونجا سخت باشه

ولی پیشنهاد می کنم برید سانتا باربارا که اونجا هم به باور من بهشت

کالی فرنیا هست ولی اونجا هم شهر کوچیکی هست

مالی بو هم یکی از مناطق و جزوی از لوس آنجلس است با سواحل فوق العاده زیبا

و جوانان شادی دارند و امکانات سرگرم کنند برای سنین مختلف
پاسخ
تشکر کنندگان: biparva ، پدی ، alirezanz
(2015-06-06 ساعت 20:39)khatarnak نوشته:  سلام دوستان خیلی دوست داشتم بدونم که دوستانی که در لوس زندگی می کنند

ایام تعطیلات رسمی به خصوص عید نوروز و 13 بدر ایرونی ها بیشتر کجا پاتوق می کنند

من برای شهریور ماه سال آینده عازم تهرون جلس هستم

و دوست داشتم بدونم که پاتوق ایرونی ها بیشتر کجا هست که لااقل ما

اونجا همزبونهایی داشته باشیم

اگر کسی از دوستان ساکن لوس آنجلس هست بگه که بیشتر ایرونی ها

پاتوقشون درکدوم از پارکها و... است
سلام به سلامتی ،معمولا میرن balboa park برای 13 بدر
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان