کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
واقعا مرسي

پاسخ
تشکر کنندگان: msar
دوستان عزیز ساکن اونور آب یه گوشه چشمی هم به مشکلات پشت کنکوری ها داشته باشیدSmile
بنده دنبال وکیل مهاجرتی تو امریکا میگردم کارم تو مرحله اسپانسر گره خورده ممنون میشم یکی راهنمایی کنه آدرسی تلفنی Rolleyes
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: msar
سلام.من خانمی متاهل هستم.که بنابر دلایلی مجبورم مدتی رو بدون حضور همسرم همراه دختر 7 سالم به امریکا -ترجیحا محدوده اورنج کانتی یا لس انجلس-- بیام.
کسی اگر تمایل به همسفر شدن و همخانه شدن داشت پیغام خصوصی بگذاره لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، msar
با سلام
به نظر شما بهترین منطقه برای من و همسرم که دانشجوی دانشگاه USC هستیم با دسترسی مترو کدام منطقه است ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، msar
سلام
دوستان ، کسی‌ هست که این روز‌ها و هفته‌ها عازم لوس آنجلس باشه و هم خونه بخواد ؟ یا کسی‌ رو بشناسه که اونجا هم خونه بخواد ؟

ایمیل : behfaza@gmail.com سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، msar ، shadi79
(2015-04-02 ساعت 15:04)دختر پارس نوشته:  
(2015-02-13 ساعت 02:05)pouya4 نوشته:  از دوستاني كه در منطقه valley لس آنجلس ميخوان ساكن بشن، اگه به كمك يا راهنمايي احتياج داشتين ميتونين واسم پيغام خصوصي بذارين در حد امكان سعي ميكنم كمكتون كنم.
سلام.من هم عازم لس انجلس هستم.ولی نمیدونم از ایران چه طوری میتونم یه جا رو رزرو کنم و کردیت کارت هم ندارم.
میشه لطفا راهنماییم کنید
و اینکه اجاره ها در منطقه ولی به چه شکل هستن و کلا ولی جای مناسبی هست؟
ممنون

سلام شما لازم نیست از ایران جا رزرو کنید همه هتلهای اینجا به صورت حضوری مسافر قبول می کنند و معمولا همیشه جای خالی دارند.. صفحات قبل رو بخونید بارها هتل معرفی شده .

منطقه ولی ، منطقه گسترده ای هستش شهرهای تارزانا-انسینو- وودلندهیلز و بخشهایی از شرمان اوکس ایرانی نشین و امنه.. اجاره ها الان نسبت به دوسال قبل که ما امدیم بالا رفته ( اینجا هم توی اجاره خونه تورم هست ) برای یک خوابه حدود 1400 الی 1600 باید باشه برای دوخوابه 1500 تا 1700

بستیگی به متراژ - تمیزی و محل خونه قیمت بالا و پایین میره شما روی گوگل مپ نگاه کنید هر چه به جنوب ولی یا لس انجلس ( ونچورا بلوار ) نزدیکتر بشید منطقه بهتر و باکلاس تر و امن تر و ایرانی نشین تر :d و به مراتب قیمت ها بالاتر میشه.

کلا برای شروع زندگی یک ایرانی منطقه خوبیه..موفق باشید
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، romance33 ، behfaza ، artam2 ، پدی ، msar ، shadi79 ، alirezanz
(2015-04-02 ساعت 15:04)دختر پارس نوشته:  
(2015-02-13 ساعت 02:05)pouya4 نوشته:  از دوستاني كه در منطقه valley لس آنجلس ميخوان ساكن بشن، اگه به كمك يا راهنمايي احتياج داشتين ميتونين واسم پيغام خصوصي بذارين در حد امكان سعي ميكنم كمكتون كنم.
سلام.من هم عازم لس انجلس هستم.ولی نمیدونم از ایران چه طوری میتونم یه جا رو رزرو کنم و کردیت کارت هم ندارم.
میشه لطفا راهنماییم کنید
و اینکه اجاره ها در منطقه ولی به چه شکل هستن و کلا ولی جای مناسبی هست؟
ممنون

(2015-04-03 ساعت 00:50)SORAYA1368 نوشته:  دوستان اگه كسى خونه برا يك ماه تو ال اى سراغ داره ممنون ميشم بگه،
چون ميخوام برم از اينجا نميخوام قرار داد يك ساله ببندم،
مرسىSmile

سلام می تونید با شرکت پاریزتراول با شماره های 02185315315 یا 09121253557 تماس بگیرید کمکتون می کنیم.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، حاجی واشنگتن ، behfaza ، msar ، barfi1 ، alirezanz
(2015-04-03 ساعت 00:50)SORAYA1368 نوشته:  دوستان اگه كسى خونه برا يك ماه تو ال اى سراغ داره ممنون ميشم بگه،
چون ميخوام برم از اينجا نميخوام قرار داد يك ساله ببندم،
مرسىSmile

تو سايت airbnb بگردين

2015AS19** 01 issued 02 AP
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، msar ، behjat
سلام دوستان من قراره که ۱۶ جولای وارد لس آنجلس بشم اگر شوهرم تا آنموقع کلیر بشه با هم اگرنه تنها برای شروع دنبال یک اتاق در یک خانواده میگردم و البته سریع دنبال کار هم هستم اگر کسی پیشنهاد برای اتاق یا کار برای من دارد ممنون میشم پرستار کودک یا همدم سالمند یا کار در فروشگاه هرچی که باشد فرقی نمیکند .از لطفتون ممنونم،
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: msar ، litho ، alirezanz
سلام
دوستان از هواپیمایی قطر برای لوس آنجلس بلیط گرفتم تهران - دوحه-هیوستون-لوس آنجلس ، اگر تجربه ای در این مورد دارین لطفاً راهنمایی کنید . ضمناً دوتا سوال دارم 1 - فاصله ترمینال d , و ترمینال a در هیوستون چقدره و میشه طی دو ساعت فاصله پرواز رسید . چطور ؟
2 - پرواز از هیوستون به لوس آنجلس با امریکن ایرلاینه ، آیا همون دو تا چمدان 23 کیلوئی برای هرنفر رو میشه با این پرواز بدون هزینه اضافه حمل کرد ؟
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی هست از آمریکا قصد داشته باشه بیاد ایران ؟ یه کاری دارم واجبه
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
اگه برای اولین باره مییاین آمریکا 2 ساعت زمان کمی هست ،شاید کار گمرکی و مدارکتون بیشتر طول بکشه!!!

(2015-05-17 ساعت 12:10)مرآت74 نوشته:  سلام
دوستان از هواپیمایی قطر برای لوس آنجلس بلیط گرفتم تهران - دوحه-هیوستون-لوس آنجلس ، اگر تجربه ای در این مورد دارین لطفاً راهنمایی کنید . ضمناً دوتا سوال دارم ۱ - فاصله ترمینال d , و ترمینال a در هیوستون چقدره و میشه طی دو ساعت فاصله پرواز رسید . چطور ؟
۲ - پرواز از هیوستون به لوس آنجلس با امریکن ایرلاینه ، آیا همون دو تا چمدان 23 کیلوئی برای هرنفر رو میشه با این پرواز بدون هزینه اضافه حمل کرد ؟
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74
[quote='aram7x' pid='613849' dateline='1432070211']
سلام
اگه برای اولین باره مییاین آمریکا ۲ ساعت زمان کمی هست ،شاید کار گمرکی و مدارکتون بیشتر طول بکشه!!!

خیر اولین بارم نیست گرین کارت و پاس سفید داریم البته نمیدونم کنترل داشته باشه یا نه
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-21 ساعت 20:30)soheil1993 نوشته:  سلام . خسته نباشید
من 25سال و همسرم35سال - انشالله بزودی عازم آمریکا میشیم چندتا سوال داشتیم
با توجه به اینکه ۱میلیون دلار سرمایه داریم و قصد داریم 500هزارتاشو خونه بخریم
لطفا راهنمایی کلی بفرمایید که:
۱) با 500هزارتا سرمایه میشه یه بیزینس امن و ثابت رو توی نیویورک خرید؟ بیزینسی که ماهیانه "۴هزاردلار" رو حداقل درامد خالص بده
۲) چه پیشنهاداتی برای خرید بیزینس برای کسی که هیچ تجربه کاری توی ایران نداشته دارید؟(خرید شعبات مک دونالد-استارباکس-یا سوپرمارکت های کوچک یا خرید سهام؟ ...) اصلا شدنی هست با این حدود مبلغ؟
۳) برای شرایط ما که زبان در حد متوسط خوب اوکی هستیم و اینقدر سرمایه داریم اما تجربه نداریم بین شهرهای بزرگ آمریکا(ترجیحا نیویورک یا لس انجلس) کدوم مناسب تره؟
خیلی خیلی ممنونم

والا با این سرمایه یکی از اقوام ما تو فرانسه ماهانه بیست هزار دلاز در میاره اونم از یک هتل کوچک احتمال زیاد ده تا رو راحت در میارین
پاسخ
تشکر کنندگان: soheil1993
(2015-05-21 ساعت 20:30)soheil1993 نوشته:  سلام . خسته نباشید
من 25سال و همسرم35سال - انشالله بزودی عازم آمریکا میشیم چندتا سوال داشتیم
با توجه به اینکه ۱میلیون دلار سرمایه داریم و قصد داریم 500هزارتاشو خونه بخریم
لطفا راهنمایی کلی بفرمایید که:
۱) با 500هزارتا سرمایه میشه یه بیزینس امن و ثابت رو توی نیویورک خرید؟ بیزینسی که ماهیانه "۴هزاردلار" رو حداقل درامد خالص بده
۲) چه پیشنهاداتی برای خرید بیزینس برای کسی که هیچ تجربه کاری توی ایران نداشته دارید؟(خرید شعبات مک دونالد-استارباکس-یا سوپرمارکت های کوچک یا خرید سهام؟ ...) اصلا شدنی هست با این حدود مبلغ؟
۳) برای شرایط ما که زبان در حد متوسط خوب اوکی هستیم و اینقدر سرمایه داریم اما تجربه نداریم بین شهرهای بزرگ آمریکا(ترجیحا نیویورک یا لس انجلس) کدوم مناسب تره؟
خیلی خیلی ممنونم

من فکر می‌کنم اگه ۵۰۰ هزارتا رو تو بانک های ایران بذارید هم ریسکش کمتره هم سودش بیشتر
پاسخ
تشکر کنندگان: soheil1993 ، shahab2000 ، ginjer ، iranian1 ، شوشینا ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان